- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момичетата/жените?
Има ли значение за вас тялото на вашия партньор?
Да! Най-обичам дебели, слузести, 35+ годишни чичковци, със слънчеви очила тип изтребител, носещи ланци с размер половината от теглото им (следователно ланеца е 45+), гривни, пръстени, косми навсякъде, по възможност като на оранготан... мъж мечта!!!
Забрави да споменеш обеците, за да е наистина перфектен!Първоначално написано от Ducky
![]()
![]()
![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Ами да ти кажа честно, единственото, което НЕ ми харесва са слаби мъже.Първоначално написано от annonimnna
Нямам претенции за косми, нито пък за килограми...предпочитам по-едри мъже![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Тъй вярно.Първоначално написано от miminko
![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Има, разбира сеНО това в никакъв случeй НЕ Е най-важното!
Все пак надали накой би харесал ~>
Първоначално написано от Ducky
![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Точно както никога не трябва да казваш никога, така и никога не трябва да казваш винаги. При мен нещата се стекоха по доста по-различен от обичайното начин и първото нещо, което ме привлече в момчето, не беше външния му вид... и наистина, за мен той не е важен.Първоначално написано от miminko
Повярвай ми, познавам момиче, което точно с такъв излиза, вече от година и половина.Първоначално написано от katii
![]()
има не може да няма, но -вкус другар няма така,че за всеки е индивидуално и за всеки неговото е най наййй от всичи :P
Anja писах ти на ЛС по твоята тема,която беше пуснала на скоро![]()
Правилно!! Ама дори и да не е от корица на списание всеки си има някакъв чар, който една жена може да забележи и да я привлече. (не говоря за чар подобен на по-горното ми мнение за 35+ чичкото )Първоначално написано от miminko
МилатаПървоначално написано от Anja
![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
И от към пари не го докарва много ..Първоначално написано от Tennnnn
Може би си права, не знам, явно наистина мислим доста различно.Първоначално написано от miminko
И все пак, всеки има нужда от любов, не можеш да отхвърляш човек, само защото тялото му не е 'достатъчно' красиво. Той може да бъде прекрасен спътник в живота ти и да ти бъде винаги опора. Не знам, не искам да си натяквам мнението, всеки си знае. Аз спирам със спама.
![]()
Да де-по принцип всеки си има конкретен вкус и си търси половинка, която да му допада по неговия вкус.Първоначално написано от miminko
И това, че масата не харесва дебели, окосмени мъже, не значи, че няма такива жени, които да ги харесват.
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Има значение външния вид. Може да не е от първостепенно, но все пак има.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
да де , но въпроса е дали има значение тялото на твоя партньор - т.е. дали има значение да ти харесва , никой не говори за вкусове ..Първоначално написано от Shturrrche88
Е глупости. Значи ако моя вкус е едър дундав мъж, и партньора ми е такъв, значи ми харесва...Първоначално написано от andjiandjiandji
Ми .. ти сама си отговори на въпроса , ако твоя вкус е такъв значи -Да ...... няма смисъл да .. задълбаваме , идеята ми беше , че ако един човек не те привлича и тялото му не ти харесва няма да ти е партньор .Първоначално написано от Shturrrche88