Влез

View Full Version : може ли да съществува само приятелство между момиче и момче?

martina22961
08-26-2011, 17:22
мнения моля... :-P

Rikity
08-26-2011, 17:26
ми :neutral:

Evie
08-26-2011, 17:27
Има толкова много такива теми..
И все пак..
Най-добрият ми приятел е момче.. просто и аз си падам малко мъжко момиче(гледам футбол и ходя по мачове, обичам филми на ужасите и т.н.) и просто намирам повече общи теми с момчетата. А и понякога ми писва от женската завист и интриги :? Така че според мен съществува, а и когато имаш приятел от другия пол, го опознаваш и получаваш по-компетентни съвети :)

Sh@d0w
Да възможно е,ако не се привличат и двамата физически.

CR0W
нямаше ли такава тема
:-o

reni7o0o
08-26-2011, 17:28
Да!

martina22961
08-26-2011, 17:30
много съжалявам щом има такава тема..заключете тази...аз лично не намерих..извинявам се :)

Chacho
08-26-2011, 17:43
Докато единия направи крачка може да има чудесно приятелство :)

NoMore
08-26-2011, 17:50
Има най-добрият ми приятел е момче! Познаваме се от 5 години и никога не сме се карали, никога не ме е предавал.... а колко приятелки съм имала ама те са до време всичките. Според мен на момче можеш да разчиташ много повече, но може просто да не съм попаднала на свестни девойки ама съдба :)

HotLife
08-26-2011, 17:52
Ако единият от тях не е хетеросексуален, да.

Chacho
08-26-2011, 17:57

Имаш предвид момчето, ако е хомосексуален, аз лесбийка не бих я оставил намира.

LeprikonA
08-26-2011, 17:59
разбира се, че може :)

HotLife
08-26-2011, 18:01

Имаш предвид момчето, ако е хомосексуален, аз лесбийка не бих я оставил намира.
Няма да те огрее, щом е лесбийка.

Chacho
08-26-2011, 18:36
Аз ще й помогна да си убеди, че е лесбийка. Трябват редовни проверки.

S_L_A_D_U_R_K_A
08-26-2011, 18:39
Според мен не може и не съм срещала случай, в който поне едната страна не иска нещо повече от другия!

wankata7
08-26-2011, 18:41
Според мен не може и не съм срещала случай, в който поне едната страна не иска нещо повече от другия!
Същото мнение :)

annonimnna
08-26-2011, 19:09
Приятелство между момче и момиче ИМА !
Моят най-добър приятел е момче... Много го обичам, споделям му всичко. Като братче ми е. Е верно, имаше един период, в който ме харесваше и беше страшна ситуация :( ноо поговорихме, изяснихме работите и сега сме си както преди. Няма човек, който да прави ВСИЧКО за мен, освен той-наистина всичко! Обичам си Николайййййй :oops: :D

Glamour92
08-26-2011, 19:12
...всичко може

blaaablaaablaaa
08-26-2011, 19:17
Да, много ясно. Пичове и пич...ове :D , недейте да гледате на всеки приятел/ка като на парче месо. Надявам се, че има и вегетарианци, все пак. :)

Chacho
08-26-2011, 19:17
Моят най-добър приятел е момче... Много го обичам, споделям му всичко. Като братче ми е. Е верно, имаше един период, в който ме харесваше и беше страшна ситуация :( ноо поговорихме, изяснихме работите и сега сме си както преди. Няма човек, който да прави ВСИЧКО за мен, освен той-наистина всичко! Обичам си Николайййййй :oops: :D

Да му се не събуди пак чувството :D. Това, че потиска и се е ориентирал в друга посока, не значи, че не би те приел на драго сърце, ако кажеш да.

sapphire5
08-26-2011, 19:18
+

annonimnna
08-26-2011, 19:21

Да му се не събуди пак чувството :D. Това, че потиска и се е ориентирал в друга посока, не значи, че не би те приел на драго сърце, ако кажеш да.

Ми чеснo да ти кажа, не го знам... Може пък да си прав :D

Chacho
08-26-2011, 19:22

Ми чеснo да ти кажа, не го знам... Може пък да си прав :D

Имай си едно наум.

Jaune
08-26-2011, 19:28
може

HotLife
08-26-2011, 19:29
Мислиш ли, че не таи надежди за теб!?

annonimnna
08-26-2011, 19:43

Казвал ми го е ... А и така ми изглежда. Но незнам , както казвате ще си имам 1 на ум... :) Все пак не искам да бъде наранен ии гледаме да отбягваме темата (по-точно той я отбягва), ноо няма значение. Да не ви занимавам с моите проблеми 8-) :-)

martina22961
08-26-2011, 19:51

Казвал ми го е ... А и така ми изглежда. Но незнам , както казвате ще си имам 1 на ум... :) Все пак не искам да бъде наранен ии гледаме да отбягваме темата (по-точно той я отбягва), ноо няма значение. Да не ви занимавам с моите проблеми 8-) :-)
Още едно доказателство че между момиче и момче не може да съществува САМО приятелство...ти може и да го имаш само за приятел, но той те възприема за нещо повече...

Chacho
08-26-2011, 19:54
Е, между женствено момче и грозно момиче може и да се зароди нещо :)

jeezloxxy
08-26-2011, 19:55
Да, много ясно. Пичове и пич...ове :D , недейте да гледате на всеки приятел/ка като на парче месо. Надявам се, че има и вегетарианци, все пак. :)

:razz: :razz: :razz: :razz:
+1

martina22961
08-26-2011, 19:55
Абсолютно вярно...амаа пак не е сигурно :D

annonimnna
08-26-2011, 19:56

Това като обида ли трябваше да го приема ? хаха

Chacho
08-26-2011, 19:57
Абсолютно вярно...амаа пак не е сигурно :D :-&

Evie
08-26-2011, 19:59

Не е така! Не се смятам за грозна, а приятелят ми определено не е женствен, даже обратното 8-) а сме много добри приятели и си споделяме абсолютно всичко, така че.. съществува :)

Chacho
08-26-2011, 19:59

Това като обида ли трябваше да го приема ? хаха

Ахахаха :D Твойте взаимоотношения още са под въпрос, все още не си категорично грозна. Току виж те оправдае съдбата, хахахахаха :D :D :D

Chacho
08-26-2011, 20:00

Не е така! Не се смятам за грозна, а приятелят ми определено не е женствен, даже обратното 8-) а сме много добри приятели и си споделяме абсолютно всичко, така че.. съществува :)

Ех, пък не може да ти порасне достойнство, да видиш истината :D

martina22961
08-26-2011, 20:02

Ех, пък не може да ти порасне достойнство, да видиш истината :D
:lol:

GossipGirl89
08-26-2011, 20:02
Много банална тема.
Да, може - имам приятели момчета, с които сме само и единствено приятели и нищо повече.

illiy
08-26-2011, 20:03
Най-близкия ми приятел е момче ..Страхтно приятелство е докато единия не развали всичко xD Но според мен е най-добре да си имаш гей за приятел ;dd

Numb95
08-26-2011, 20:03
Ъъ напълно възможно е ... примерно моят най - добър прятел е момче ии се разбираме много добре ии двамата си споделяме и тнт ... :-D Зависи от самите хора, а не от пола на човек :)

Evie
08-26-2011, 20:06
И ква е истината според теб?..

lovefantasy
08-26-2011, 20:06
Преди години точно когато бях на 15-16 г и аз твърдях, че може да има приятелство между момче и момиче. Но както са ми казвали много мои гаджета, съученици и колеги момчета и както съм се обедила и сама - според мен неможе да има. И това е защото колкото и да се опитваш винаги ще се появят чувства. Тук не става дума за това дали го искаш или не. Със времето когато общуваш с един човек и той ти допада, дори само като приятел, започваш да чувстваш привързаност, която постепенно преминава в обич. Когато е приятелство между момичета например, това си е само обич, но когато е с хора от противоположния пол, вече нещата се променят, защото винаги има привличане на някакво подсъзнателно ниво. И двете неща обич и привличане като се смесят нещата отиват в друга посока. Или аз съм се влюбвала в мои приятели момчета или те в мен. И честно казано няма нищо по-хубаво от това, когато чувствата са взаимни, защото тогава се създават най-дълготрайните връзки.

Chacho
08-26-2011, 20:09
Слушайте кака си lovefantasy. Ясно ми е че всичките моми си имате гушкави приятелчета, които винаги ви изслушват за всичко, ама вечерите доста душат змийчето с мисли за вас ;)

martina22961
08-26-2011, 20:11
И ква е истината според теб?..
Еми истината според мен е, че не може...еми бях приятелка на две момчета, едното започна да ме харесва, а аз съм влюбена в другото :-o ...получи се много кофти ситуация..а и до сега не съм имала "просто приятелски чувства" към някое момче...за жалост
В смисъл не че съм няква любовчийка, но или сме били приятели и после..ем сещате се или първо това и после приятелството

Evie
08-26-2011, 20:15
Еми аз пък го познавам прекалено добре, за да знам, че няма как да има чувства към мен. Знам всички момичета, които е харесвал и те нямат нищо общо с мен, така че.. а за себе си също съм сигурна, че не бих го чувствала като повече от приятел. Просто дори и да е много ама много рядко приятелството между момче и момиче съществува.. просто го приемам като брат :D

elysunny
08-26-2011, 20:15
Докато единия направи крачка може да има чудесно приятелство :)

againstyou
08-26-2011, 21:37
Много си зависи от хората.А пък и с всеки изминал ден се замислям дали съществува въобще някакво приятелство между който и да е.

martina22961
08-26-2011, 22:16
Много си зависи от хората.А пък и с всеки изминал ден се замислям дали съществува въобще някакво приятелство между който и да е.
много вярно казано...

Luidgie
08-26-2011, 23:07
Човек сам се ражда и сам умира. Много рядко се случва (ама наистина много рядко, направо като НЛО!) Някой да гледа другите преди себе си, и да мисли доброто на другите.

MimiinkaUe
08-27-2011, 00:17
Мисля, че да :)

martina22961
08-27-2011, 14:42
Но според мен е най-добре да си имаш гей за приятел ;dd
:lol: мдааааам...

tomboy
08-27-2011, 18:18
И все пак..
Най-добрият ми приятел е момче.. просто и аз си падам малко мъжко момиче(гледам футбол и ходя по мачове, обичам филми на ужасите и т.н.) и просто намирам повече общи теми с момчетата. А и понякога ми писва от женската завист и интриги :? Така че според мен съществува, а и когато имаш приятел от другия пол, го опознаваш и получаваш по-компетентни съвети :)

+1!.. и аз съм така- или с мъжки момичета или с момчета дружа!.... :D :D :D ...бтв - много си ми позната от някъде - случайно да си учила в лиляната?... :) :-o :) :-o :-o

Hilary_
08-27-2011, 18:52
Случаите са 1 на милион, което за мен е равно на нула .. :?

Evie
08-27-2011, 18:55
И все пак..

+1!.. и аз съм така- или с мъжки момичета или с момчета дружа!.... :D :D :D ...бтв - много си ми позната от някъде - случайно да си учила в лиляната?... :) :-o :) :-o :-o

Дам, там учих 8-) сега вече съм в английската.. :D

tomboy
08-27-2011, 19:00
И все пак..

Дам, там учих 8-) сега вече съм в английската.. :D

ооо , предай поздрави на николет , ако я видиш!.. :) :) :) ...и браво , че си влязла там!... :) :) :)

NomNomNom
08-27-2011, 19:01
Докато има взаимно изгода ще го има приятелството .

Evie
08-27-2011, 19:11
Тя също е в английската, така че ще й предам(ама от кой :D по-добре пиши на лс да не спамим повече) иначе мерси :)

По темата: Хора, ужасни сте :-#
Сега заради вас почнах да се замислям дали това момче не ме харесва и виждам разни признаци ама сигурно просто се заблуждавам.. както и да е аз продължавам да си мисля, че съществува, защото и на майка ми например винаги най-добрите й приятели са били момчета :D

Chacho
08-27-2011, 19:16
Тя също е в английската, така че ще й предам(ама от кой :D по-добре пиши на лс да не спамим повече) иначе мерси :)

По темата: Хора, ужасни сте :-#
Сега заради вас почнах да се замислям дали това момче не ме харесва и виждам разни признаци ама сигурно просто се заблуждавам.. както и да е аз продължавам да си мисля, че съществува, защото и на майка ми например винаги най-добрите й приятели са били момчета :D

Без задни мисли, майка ти сигурно е красива жена :)

PS: Я питай майка си колко от приятелите й са направили крачка с нея..

Evie
08-27-2011, 19:24
Ами тя и майка ми като мен не се смята чак за красива, а просто за симпатична. Иначе ми е разказвала, че почти е нямала приятелки момичета и често е била в мъжка компания, а момчетата са си споделяли и пред нея за всичко, а при мен е по същия начин.. иначе ще питам :D

Chacho
08-27-2011, 19:27
Някои зрели хора не могат да се преодоляват и в напреднала възраст, дори с женени жени.

Затва на женско треа му прикааш за ебанье от ден първи, та да те разбере кат' ората кой си и за кво са бориш!

lovefantasy
08-27-2011, 20:02
Оф веднъж имаше едно момче, дето ми разправяше как искал да сме само приятели, не ме харесвал като гадже, ала бала и като почна само някви работи за секс да ми говори направо ме разби. Или ми се прави на притятел или напрво си казвай кво искаш. Не че и в двата случая щеше да го огрее ама все тая. Поне да не се прави на интересен 8-)

martina22961
08-27-2011, 20:06
Оф веднъж имаше едно момче, дето ми разправяше как искал да сме само приятели, не ме харесвал като гадже, ала бала и като почна само някви работи за секс да ми говори направо ме разби.
това се нарича "тактичен подход" :razz: