View Full Version : френска любов
JustBelieve
08-26-2011, 20:44
Здравейте ,на 16 съм и съм девствен . Момичето с което съм в момента иска да ми ''духа''. Аз се съгласих но имам чувството , че само да ме докосне ... да започне ... и ще свърша :X нормално ли е защото съм девствен и неопитен и дали в действителност ще се случи така ?
Ами не можем да ти кажем какво ще се случи, не сме Господ. Все пак,ако не искаш да свършиш бързо,преди това удари една злобарка .
annonimnna
08-26-2011, 20:52
Ами не можем да ти кажем какво ще се случи, не сме Господ. Все пак,ако не искаш да свършиш бързо,преди това удари една злобарка .
Точно това щях да те посъветвам и аз...
Преди да се почне, бягай в банята и лъсни една. ;)
glezan4e
08-26-2011, 21:08
Точно това щях да те посъветвам и аз...
Преди да се почне, бягай в банята и лъсни една. ;)
+1
JustBelieve
08-26-2011, 21:09
А за секс какво ще ме посъветвате :Д
Абе вие луди ли сте ? Да ходил да си лъска бастОня преди да почнели ... а момичето кво ще прави ? Ще яде стафиди ли ... По-добре да пиеш 1 малка мастика или водка и после не мисли върху т'ва което ти прави... мисли си за футбол :D ама не прекалявай че може и да ти спадне :-D
glezan4e
08-26-2011, 21:11
в смисъл?? дали ще свършиш бързо първия път? или дали секса ще помогне преди френските ласки на половинката ти?!
в първия случай: съветът си остава същият
във втория случай: да, сексът ще свърши работа
за секс същото само че там не трябва да си напрегнат ... отпускаш се и няма да се притесняваш за нищо ! И не забравяй малкото пиене !!! :D
Преди да дойде момичето,мое да плесне една,къв е проблема не виждам,а както каза,алкохола помага,но не се увличай!
annonimnna
08-26-2011, 21:16
Преди да дойде момичето,мое да плесне една,къв е проблема не виждам,а както каза,алкохола помага,но не се увличай!
... че увлече ли се, може и да му е трудно да вдигне самолета ;д
... че увлече ли се, може и да му е трудно да вдигне самолета ;д
точно! А и щом тя иска да ти духа , явно има опит в занаята, за това just relax и се наслажвадай!