Влез

View Full Version : Проблем/въпрос за мъжко възбуждане, малко помощ

hopala
08-27-2011, 12:33
Ще съм благодарен ако мога да получа малко отоговори и инфо както от момчета, така и от момичета с опит.

Здрав, прав, висок, слаб 20г. Имал съм годишни връзки, правил съм секс, доста неща съм опитвал. Обаче наблюдавам следните проблеми:

1. като съм с ново момиче, трудно ми става. първите 1,2,3 пъти едва го вдигам. Почнем ли със секса веднъж, почти никога нямам проблеми с вдигането. Защо е това, нормално ли е, от притеснение ли е?
2. понякога докато правя секс или лъскам ми се случва да ми падне или да ми омекне и да ми е по-трудно да продължа. случва ми се 1,2 на 10 горе долу. Ако лежа и стана прав, е по-голяма вероятността. Това случвало ли се е на вас момчетата (на вас момичетата случвало ли ви се е с приятеля ви?). Имам като цяло малко ниско кръвно, ако това има значение
3. Най-важното - като цяло свършам по-бързо отколкото ми/ни се иска. 5-10м. Ако си играем, сменяме пози, караме го бавно си става едно хубаво 20м. Обаче ме притеснява, че не мога хубаво да я чукам силно/бързо/дълго. Колко време е нормално за един секс? Защо може да е по-малко при мен (ако е) и има ли някакви начини да се удължава времето (практика, по-добра храна...знам ли)?

Ще бъда адски балгодарен за малко съвети без сарказми.

hopala
08-27-2011, 13:09
Мерси за отговорите. А има ли значение дали си свиваш мускула, тоест дали си 'стягаш' пениса и чукаш, или го отпускаш съвсем и си чукаш, или от време на време на тласъци си го стягаш? Отразява ли се на това колко време можеш да издържиш?

marti93
08-27-2011, 14:28
Ще съм благодарен ако мога да получа малко отоговори и инфо както от момчета, така и от момичета с опит.

Здрав, прав, висок, слаб 20г. Имал съм годишни връзки, правил съм секс, доста неща съм опитвал. Обаче наблюдавам следните проблеми:

1. като съм с ново момиче, трудно ми става. първите 1,2,3 пъти едва го вдигам. Почнем ли със секса веднъж, почти никога нямам проблеми с вдигането. Защо е това, нормално ли е, от притеснение ли е? да ,случи ми се с бившия ,предполагам ,че е от притеснение ,защото беше на мя територия

2. понякога докато правя секс или лъскам ми се случва да ми падне или да ми омекне и да ми е по-трудно да продължа. случва ми се 1,2 на 10 горе долу. Ако лежа и стана прав, е по-голяма вероятността. Това случвало ли се е на вас момчетата (на вас момичетата случвало ли ви се е с приятеля ви?). Имам като цяло малко ниско кръвно, ако това има значение.нз ,някой мъж да ти отг

3. Най-важното - като цяло свършам по-бързо отколкото ми/ни се иска. 5-10м. Ако си играем, сменяме пози, караме го бавно си става едно хубаво 20м. Обаче ме притеснява, че не мога хубаво да я чукам силно/бързо/дълго. Колко време е нормално за един секс? Защо може да е по-малко при мен (ако е) и има ли някакви начини да се удължава времето (практика, по-добра храна...знам ли)?еми горе долу става .аз обичам да е няколко пъти и 1 е най-бърз ,а последния може да изтрае и 30-40 минути

Ще бъда адски балгодарен за малко съвети без сарказми.

wankata7
08-27-2011, 15:00
Когато усетиш че ти спада стегни го .Един хубав секс 20 минути си е супер повече е лакомия !

DragonLady
08-27-2011, 15:17
Тука ще поспоря с вас момчета. На мен 20 минути рядко ми стигат ... един качествен секс си е поне към 1 час. Е правила съм и секс по 2 - 3 часа без прекъсване, но това е друга тема. Тоест това което исках да кажа е, че на едно момиче в повечето случай не му стигат 20 минути за да свърши вагинално.

prostobog
08-27-2011, 19:23
20 минути не е СЕКС, а игра.
Едно качествено изчукване е около час, час и нещо и според мен стига до 2 часа.
ПРавил съм секс по 4-5 часа, но след вторият час не е същото.

Korrnyy
08-27-2011, 19:26
Зависи си от човека. На мен 20 мин точно са ми перфе! Говоря за дните, в които не съм в прекалено романтично настроение.

prostobog
08-27-2011, 20:22
Зависи си от човека. На мен 20 мин точно са ми перфе! Говоря за дните, в които не съм в прекалено романтично настроение.

Много зависи от това какъв секс харесваш.
И от това как ти протича самиат акт, но 20 минути, наистина не са достатъчни...

hopala
08-28-2011, 00:01
Хора, не съм супер наясно и затова питам, ама к'ви са тия 2,4,6 часа? То 6 часа химикалка да държиш ще те заболи ръката, да не говорим за твърд пенис, па търкане, па к'во ли не още.

Макар и това да не е формулата за хубав секс - говорим тук за чиста пенетрация (с цел да е измерваемо и съпоставимо) - почваш да ръгаш и когато се изпразниш, това е времето, което дискутираме.

prostobog
08-28-2011, 00:50
Чистата пенетрация ти я казах колко е.
Над това времет (над час, час и нещо) е вече друг тек и пак е поносимо, до вторият час, след това колко и тека да направиш, вече не е същото удоволствие.

Да, да я държиш - ще те заболи, но да правиш секс, няма !