- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем/въпрос за мъжко възбуждане, малко помощ
Ще съм благодарен ако мога да получа малко отоговори и инфо както от момчета, така и от момичета с опит.
Здрав, прав, висок, слаб 20г. Имал съм годишни връзки, правил съм секс, доста неща съм опитвал. Обаче наблюдавам следните проблеми:
1. като съм с ново момиче, трудно ми става. първите 1,2,3 пъти едва го вдигам. Почнем ли със секса веднъж, почти никога нямам проблеми с вдигането. Защо е това, нормално ли е, от притеснение ли е?
2. понякога докато правя секс или лъскам ми се случва да ми падне или да ми омекне и да ми е по-трудно да продължа. случва ми се 1,2 на 10 горе долу. Ако лежа и стана прав, е по-голяма вероятността. Това случвало ли се е на вас момчетата (на вас момичетата случвало ли ви се е с приятеля ви?). Имам като цяло малко ниско кръвно, ако това има значение
3. Най-важното - като цяло свършам по-бързо отколкото ми/ни се иска. 5-10м. Ако си играем, сменяме пози, караме го бавно си става едно хубаво 20м. Обаче ме притеснява, че не мога хубаво да я чукам силно/бързо/дълго. Колко време е нормално за един секс? Защо може да е по-малко при мен (ако е) и има ли някакви начини да се удължава времето (практика, по-добра храна...знам ли)?
Ще бъда адски балгодарен за малко съвети без сарказми.
Мерси за отговорите. А има ли значение дали си свиваш мускула, тоест дали си 'стягаш' пениса и чукаш, или го отпускаш съвсем и си чукаш, или от време на време на тласъци си го стягаш? Отразява ли се на това колко време можеш да издържиш?
Първоначално написано от hopala
love is gone!
Когато усетиш че ти спада стегни го .Един хубав секс 20 минути си е супер повече е лакомия !
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂
Тука ще поспоря с вас момчета. На мен 20 минути рядко ми стигат ... един качествен секс си е поне към 1 час. Е правила съм и секс по 2 - 3 часа без прекъсване, но това е друга тема. Тоест това което исках да кажа е, че на едно момиче в повечето случай не му стигат 20 минути за да свърши вагинално.
20 минути не е СЕКС, а игра.
Едно качествено изчукване е около час, час и нещо и според мен стига до 2 часа.
ПРавил съм секс по 4-5 часа, но след вторият час не е същото.
Престъпникът с пари е възприеман от съвременния свят като честен човек.
Зависи си от човека. На мен 20 мин точно са ми перфе! Говоря за дните, в които не съм в прекалено романтично настроение.
Трагедията е пълна...
Много зависи от това какъв секс харесваш.Първоначално написано от Korrnyy
И от това как ти протича самиат акт, но 20 минути, наистина не са достатъчни...
Хора, не съм супер наясно и затова питам, ама к'ви са тия 2,4,6 часа? То 6 часа химикалка да държиш ще те заболи ръката, да не говорим за твърд пенис, па търкане, па к'во ли не още.
Макар и това да не е формулата за хубав секс - говорим тук за чиста пенетрация (с цел да е измерваемо и съпоставимо) - почваш да ръгаш и когато се изпразниш, това е времето, което дискутираме.
Чистата пенетрация ти я казах колко е.
Над това времет (над час, час и нещо) е вече друг тек и пак е поносимо, до вторият час, след това колко и тека да направиш, вече не е същото удоволствие.
Да, да я държиш - ще те заболи, но да правиш секс, няма !