View Full Version : --
teen4e55
08-27-2011, 21:08
---
elysunny
08-27-2011, 21:12
просто не казвай на вашите като се виждате
на колко сте години ?
teen4e55
08-27-2011, 21:13
---
elysunny
08-27-2011, 21:14
това е чудесно
не лъжи родителите си, просто им спестявай истината, няма как да се оправиш с родители, които те държат изкъсо иначе
разстоянието също е огромен проблем
teen4e55
08-27-2011, 21:15
---
Защо каза на родителите си?! ЗАЩОО?!!!
teen4e55
08-27-2011, 21:17
---
scandalousLady
08-27-2011, 21:21
Поговори с майка си сериозно, покажи й как се чувстваш . Дано те разбере Успех
elysunny
08-27-2011, 21:22
не искам да те отчаивам, но едва ли ще те раберат
щом за толкова време не са те разбрали
Защо каза на родителите си?! ЗАЩОО?!!!
Защото не разбирах много от родители... До тогава никога не бях се карала толкова сериозно с тях за нещо...
Ми освен да поговориш с тях сериозно и да настояваш твърдо на своето, а като не стане, рев тръшкане, неядене. Ще се вкиснат, ще им стане гадно, че ти причиняват такова страдание и ще се примирят с фактите. (Не казвам, че е идеална защита ама пак е нещо.)
teen4e55
08-27-2011, 21:27
---
Ми освен да поговориш с тях сериозно и да настояваш твърдо на своето, а като не стане, рев тръшкане, неядене. Ще се вкиснат, ще им стане гадно, че ти причиняват такова страдание и ще се примирят с фактите. (Не казвам, че е идеална защита ама пак е нещо.)
Това вече го направих :-k Никакъв ефект. Чуят ли за него... просто стой далеч от тях. Аз никога не съм споделяла подобни неща с тях. Винаги съм мислила, че живота си е мой и грешките също. Тъпо е, че не те оставят да го изживееш...
teen4e55
08-27-2011, 21:30
---
elysunny
08-27-2011, 21:33
не глупости чак да бягаш от вас
вземи заведи ваще на психолог
една приятелка така направи
scandalousLady
08-27-2011, 21:34
не искам да те отчаивам, но едва ли ще те раберат
щом за толкова време не са те разбрали
Именно... вече цяла година мина... За това мислех дори вариант като стана на 18 да избягам от вкъщи, но така няма кой да ми плаща обучението, а сама едва ли ще изкарам особено много пари за колежа, в който смятам за сега да уча...
На колко км сте един от друг ? Може да вземеш приятелката ти и да излезнете заедно така може да те пуснат, поне да се видите ?
teen4e55
08-27-2011, 21:35
---
elysunny
08-27-2011, 21:38
еми една приятелка им каза, че ако не отидат повече никога няма да я видят и така се получи, щяла да се изнесе при баба и :lol:
teen4e55
08-27-2011, 21:39
---
elysunny
08-27-2011, 21:40
заплаши ги с нещо
UltraBlue
08-27-2011, 21:41
Това вече го направих :-k Никакъв ефект. Чуят ли за него... просто стой далеч от тях. Аз никога не съм споделяла подобни неща с тях. Винаги съм мислила, че живота си е мой и грешките също. Тъпо е, че не те оставят да го изживееш...
Напълно вярно. ;-)
добре от цялата работа аз не разбрах защо вашите толкова го ненавиждат т'ва момче. ти сама каза че си ходила и с други, за тях направиха ли ти проблем ? защото както го разбирам аз, единствената пречка са те. да не им прилича на наркоман или някакъв криминален тип или просто са си такива. ако е второто сядаш и почваш да им обесняваш че сме 21 век ;д
teen4e55
08-27-2011, 21:48
---
djipsito
08-27-2011, 22:50
Извърти нещата просто..и ПИТАЙ защо за никой друг не са ти правили проблем, а за него да... Трябва да им всееш лека вина, за да те разберат, примерно аз бих казала нещо от сорта на "Мислех, че мога да споделя всичко с вас и да ме подкрепите, все пак не правя нищо лошо.. И не стига, че ви споделям ами пак сте недоволни. Радвайте се, че не съм като някои, които бягат и се крият и правят всичко зад гърба на родителите си..." бла, бла, бла... мога да пиша до утре някви такива манипулативни. Казваш им нещо такова сърдита и леко тросната или с миловидно личице и си отиваш в стаята...
Ама преди тва им обясни, че наистина го харесваш и т.н и, че дори да сбъркаш искаш сама да се научиш от грешките си...
Не е трудно ;)
Всеки се опитва да ти каже как трябва да живееш своя собствен живот, макар че и аз точно това ще направя в момента, а ти прецени дали е правилно или не.
Ако бях на теб щях да се изнеса от вкъщи, да отида да живея временно при приятел и да се обадя на "Закрила на детето" както и да се консултирам с адвокат и психолог за това, че не те пускат да излизаш. И не да го направиш заради момчето, въпросът е принципен. Имат право на мнение, но не и на забрани за такова нещо. Бягай от вкъщи, направи някоя мизерия, покажи, че трябва да стане така, както ти го искаш.
И щи кажа, че това няма да е така само с това момче, ами с всички. Където е 16, там е и 18. Като станеш на 18 пак ли няма да те пускат? Дебилна история. Направи нещо по въпроса.
Не знам ,но това с вашите ..хич не ми харесва.Ако мислят да те държат толкова изкъсо,то след време ще направиш такива магарии,че ще се чудят от къде им е дошло.Според мен ,поговори с баба си,с някой от близките си за да потърсиш подкрепа в негово лице. Не споделяй нищо с вашите ,това е решението за момента.
mechtaq_za_teb
08-28-2011, 07:25
Само не разбрах защо вашите са толкова против него. :?
В крайна сметка си в кофти ситуация. От една страна искаш да си с него, но според мен не е хубаво да лъжеш родителите си. От друга пък е гадно да ти натрапват мнението си, да ти забраняват да излизаш с него.
Има 2 варианта. Единият е да бъдеш с него и да криеш. Другият е да го забравиш и да продължиш напред.
teen4e55
08-28-2011, 08:10
---
teen4e55
08-28-2011, 08:11
---
LeprikonA
08-28-2011, 10:45
защо просто не им поспестяващ истината, не ги лъжи, просто не им казвай всичко, аз така правех - и съм им се измъквала за повече от два дни :D ситуацията беше същата, само дето проблемът на нашите беше да ме пускат при момчето.. е аз си намерих начини :D
извод: не оставяй те да ти пречат, ако има желание - има и начин - но ако чакаш да минат години, че да си с него - до тогава толкова неща ще се случат, че може изобщо да не са останали никакви чувства помежду ви.
teen4e55
08-28-2011, 16:59
защо просто не им поспестяващ истината, не ги лъжи, просто не им казвай всичко, аз така правех - и съм им се измъквала за повече от два дни :D ситуацията беше същата, само дето проблемът на нашите беше да ме пускат при момчето.. е аз си намерих начини :D
Как го направи? :-o
Madara1233
08-28-2011, 18:45
Защо вашите са против него? Ами аз поне си мисля, че старото поколение не признава интернет запознанствата, защото така и така, от друг град, други хора, друга среда etc.
А след като вашите толкова треперят над теб(ако е това, което казах де)....
Може да говориш с психолог. Това е приемлив вариант, ще ти каже как точно стоят нещата и евентуално какво да направиш. Сега пък ако наистина не виждаш изход...Кажи им нещо, което ще ги засегне, ще ги накара да се поставят на твое място. Ако толкова треперят над тебе все ще се примирят.
teen4e55
08-30-2011, 20:49
---
Една история да прочета за връзка от разстояние и да напиша позитивно мнение ! :) Карай се,бий се с вашите,но да стане твойта ! :-x Това,че момчето е пропътувало 300 км за тебе,да ти каже че те обича,не е просто ей така.. със сигурност в неговия град има 10000 хубави момичета,но той е избрал точно теб дори и да си далеч от него.. обясни им на вашите,че няма какво толкова да стане,че и те са били на твоите години и са били влюбени.. нали и без това той идва при тебе,не ходиш ти по другите градове,тогава какъв им е проблема,всичко им е на готово! Кажи им го някак си :?
teen4e55
08-31-2011, 18:01
---