Влез

View Full Version : разрешен проблем :D

surcetomi
08-28-2011, 10:04
123

Kurdokolenko
08-28-2011, 10:08
А вторият път, свършвал ли е в презерватива? След колко дни ти е овулацията?

Ако е свършил в презерватива, докато е бил скъсан, то за ваше спокойствие, вземи Ескапел.

UltraBlue
08-28-2011, 10:13
Теста отчита 7 дена след рисковия полов акт.А и не бъди сигурна че първия път щом не е свършил в теб не е станало нищо..вярно е че шанса от предеякулационата течност е малък но го има,затова ВИНАГИ С КАПУТ!

surcetomi
08-28-2011, 10:14
123

Kurdokolenko
08-28-2011, 10:29
Вторият път не е свършвал в презерватива, той прекрати акта и свърши в последствие. Иначе в момента съм в овулация

Първо, в предеякулационната течност НЯМА сперматозоиди, освен в случаите, когато преди това, не е имало еякулация.

Щом не е свършил в презерватива, опасността е минимална, особено ако се е изчистил след първия полов акт.

08-28-2011, 10:46
Теста отчита вярно най-рано 14 дена след половия акт, така че не му се надявай много няколко часа по-късно. Ако вмомента си в овулация има опсаност от забременяване.
И горния коментар да не говори глупости, щото тфа ще предизвика още теми от сорта на "правих го без презерватив бременна ли съм"

LadyDi
08-28-2011, 10:58
На всички опаковки на тестовете за бременност пише, че отчитат ОТ ПЪРВИЯ ДЕН НА ЗАКЪСНЕНИЕТО.

Вие не четете ли?

surcetomi
08-28-2011, 11:14
23

08-28-2011, 11:16
което ще рече, че трябва да изчакам да ми мине цикъла за да получа реални резултати, така ли?
или чакаш 2 седмици, или чакаш да ти закъснее

ThisIsMe
08-28-2011, 11:32
Макар,че не е свършил в теб,опасност от бременност има.В предеякулационната течност се съдържат малък брой сперматозоиди,които могат да оплодят яйцеклетката.Ако сперматозоиди са попаднали във влагалището ,те могат да престоят известно време в маточните тръби и след настъпването на овулацита (тоест днес),яйцеклетката може да бъде оплодена.След първия ден от закъснението на менструацията,направи тест за бременност!Научете се да правите секс винаги с презерватив!
!Не казвам ,че си бременна със сигурност,но такава възможност не е изключена.

Dyany10000
08-28-2011, 11:46
Вторият път не е свършвал в презерватива, той прекрати акта и свърши в последствие. Иначе в момента съм в овулация

Първо, в предеякулационната течност НЯМА сперматозоиди, освен в случаите, когато преди това, не е имало еякулация.

Щом не е свършил в презерватива, опасността е минимална, особено ако се е изчистил след първия полов акт.
Tи ТЪП ли си? Колко теми се изписаха че в предеякулационната течност ИМА сперматозоиди!

buzzzz
08-28-2011, 11:52
not again :?
Да се надяваме, че тоя път си отървала кожата, но в противен случай - опцията за гЕнеколога няма как да бъде отхвърлена.

kalpazanka
08-28-2011, 12:04
Опцията за гИнеколог я отхвърляш. А за Ескапел?

muhtesemfan
08-28-2011, 12:19
Защо,защо,бе мамка ме,го правите без презерватив?! :-x Не можела да забременее-да,ама не!Момиче,не си ли чувала за предеякулационна течност??От нея също се забременява!!

Ами,пий "Ескапел",докато е време :) На колко години сте и двамата?

vassy
08-28-2011, 12:24
по принцип съм МНОГО против ескапеле, но щом си в овулация - не е зле да пиеш ... и все пак, според мен шанса е значително малък... :-o

Kurdokolenko
08-28-2011, 12:38
Айде пак старата тема. Сперматозоидите се произвеждат от семенниците и узряват в надсеменниците, а предеякулационната течност се произвежда от жлезите на Коупър, които нямат нищо общо с горните 2 жлези.

http://en.wikipedia.org/wiki/Pre-ejaculate
Дори и в уикито пише, че сперматозоиди може да има, само в случаите, когато е имало предишна еякулация.

И нека следващият, който реши да спори с мен, да има някакво медицинско образование и да не се излага.

ПС: С този пост, ама изобщо не отричам използването на презервативи, да не си помислите нещо.

kalpazanka
08-28-2011, 12:43
Айде пак старата тема. Сперматозоидите се произвеждат от семенниците и узряват в надсеменниците, а предеякулационната течност се произвежда от жлезите на Коупър, които нямат нищо общо с горните 2 жлези.

http://en.wikipedia.org/wiki/Pre-ejaculate
Дори и в уикито пише, че сперматозоиди може да има, само в случаите, когато е имало предишна еякулация.

И нека следващият, който реши да спори с мен, да има някакво медицинско образование и да не се излага.

ПС: С този пост, ама изобщо не отричам използването на презервативи, да не си помислите нещо.
E те тука сам си го сложи! :lol:

Здравейте, имам сериозен проблем. Вчера правих секс с приятеля ми. Направихме го два пъти. Първият път без презерватив, но за щастие той не свърши в мен. Вторият път с презерватив, който в последствие се скъса.

vassy
08-28-2011, 13:04

ако се е скъсал преди да има каквато и да е предеякулационна течност и веднага е прекратил акта, а преди това е отъшъл да тоалетна и се е измил няма как да стане работата със сигурност, но малко вероятно да е направил всички процедури :-o

surcetomi
08-28-2011, 13:26
Добре, а ако сега направя теста, то той ще показва ли реални резултати или трябва да го направя след като цикъла ми закъснее? Ако ще закъснява въобще?

п.с. Извинявам се за правописната грешка :D

08-28-2011, 13:27
Добре, а ако сега направя теста, то той ще показва ли реални резултати или трябва да го направя след като цикъла ми закъснее? Ако ще закъснява въобще?

п.с. Извинявам се за правописната грешка :D
НЕ!
Няма да ти покаже реални резултати, казахме ти! Изчакай да ти закъснее!

kalpazanka
08-28-2011, 13:30
Браво на теб, щом толкова бързо успя да разрешиш проблема.