nkboy
08-28-2011, 19:38
Значи онзи ден бях при приятелката си в Хасково и щях да се прибирам с рейс за Пловдив в 18:30, след това тя ме накара в 20:00, а накрая ми каза, че ще спя у тях....така и така, стана 22:00 и й казах, че е най-добре да ходим у тях, за да не се притесняват техните, обаче тя не искаше.... почнах да й се моля да им се обадим, ама тя не искаше.... беше ми взела телефона.... исках поне да отидем у тях, защото ако не се прибере, техните ще ни търсят с полиция и тн.н, ама тя така и не искаше..... изведнъж не знам какво стана, обаче се разревах, щото ми стана супер гадно...разревах се защото си спомних, че един път ми каза, че аз нямам нито хубав телефон, нито много пари, нито хубава кола, от една страна,а, от друга страна, ми стана супер гадно, защото не си удържа на думата... както и да е, техните ни намериха слава богу.....вчера говорих с братовчед й му казах , че между нас не е имало полов контакт( казах му го, защото са разправяли дори на майка ми, че едва ли не е щяло да има полов контакт между нас)... казах му, че тя го е искала, обаче аз не съм се съгласил, защото не смятам, че е редно... той умникът й казал, че съм му намекнал, че тя искала да ме изнасилва, което въобще не съм го казвал...
тази сутрин тя ми се обади супер бясна, каза ми, че съм бил прав.... каза ми, че това че ме обича е било пълна лъжа... имало друго момче, което имало хубав телефон, кола и пари... и да съм си намерил друга...
след това аз й се обадих й я питах наистина ли го мисли и тя ми каза, че е бясна затова, което съм казал на братовчед й..каза ми да избирам него ли да го имам във фбук или нея като гадже...естествено казах второто...
Какво мислите за всичко това и според вас как трябва да реагирам в подобна ситуация?
тази сутрин тя ми се обади супер бясна, каза ми, че съм бил прав.... каза ми, че това че ме обича е било пълна лъжа... имало друго момче, което имало хубав телефон, кола и пари... и да съм си намерил друга...
след това аз й се обадих й я питах наистина ли го мисли и тя ми каза, че е бясна затова, което съм казал на братовчед й..каза ми да избирам него ли да го имам във фбук или нея като гадже...естествено казах второто...
Какво мислите за всичко това и според вас как трябва да реагирам в подобна ситуация?