Влез

View Full Version : Кофти тръпка

nkboy
08-28-2011, 19:38
Значи онзи ден бях при приятелката си в Хасково и щях да се прибирам с рейс за Пловдив в 18:30, след това тя ме накара в 20:00, а накрая ми каза, че ще спя у тях....така и така, стана 22:00 и й казах, че е най-добре да ходим у тях, за да не се притесняват техните, обаче тя не искаше.... почнах да й се моля да им се обадим, ама тя не искаше.... беше ми взела телефона.... исках поне да отидем у тях, защото ако не се прибере, техните ще ни търсят с полиция и тн.н, ама тя така и не искаше..... изведнъж не знам какво стана, обаче се разревах, щото ми стана супер гадно...разревах се защото си спомних, че един път ми каза, че аз нямам нито хубав телефон, нито много пари, нито хубава кола, от една страна,а, от друга страна, ми стана супер гадно, защото не си удържа на думата... както и да е, техните ни намериха слава богу.....вчера говорих с братовчед й му казах , че между нас не е имало полов контакт( казах му го, защото са разправяли дори на майка ми, че едва ли не е щяло да има полов контакт между нас)... казах му, че тя го е искала, обаче аз не съм се съгласил, защото не смятам, че е редно... той умникът й казал, че съм му намекнал, че тя искала да ме изнасилва, което въобще не съм го казвал...
тази сутрин тя ми се обади супер бясна, каза ми, че съм бил прав.... каза ми, че това че ме обича е било пълна лъжа... имало друго момче, което имало хубав телефон, кола и пари... и да съм си намерил друга...
след това аз й се обадих й я питах наистина ли го мисли и тя ми каза, че е бясна затова, което съм казал на братовчед й..каза ми да избирам него ли да го имам във фбук или нея като гадже...естествено казах второто...
Какво мислите за всичко това и според вас как трябва да реагирам в подобна ситуация?

forside1
08-28-2011, 19:42
Аз мисля че ти си момиче.нищо лично обаче в една връзка момчето трябва да взема нещата в свой ръце,а не да реве.

annonimnna
08-28-2011, 19:43
Да легнеш да се наспиш.
Много филми са ти из главата...
Ако е такава, каквато я описа, че оставяй я как ще ти казва, че си е намерила друг с пари... Матeриалистка :X

sasha_90
08-28-2011, 19:44
Глупава тема,как може да разсъждавате по такъв начин?

LeprikonA
08-28-2011, 19:44
абе ти на колко си като за начало? на 10? нямал хубав телефон бла бла бла :shock: лелееее, ТИ СЕРИОЗНО ЛИ??

С кви глупости се занимавате, боже...

valdesbg
08-28-2011, 19:51
Ем...купи си хубав телефонин бре, явно туй е проблема (:

babyvy
08-28-2011, 20:08
един път ми каза, че аз нямам нито хубав телефон, нито много пари, нито хубава кола

Аха.Не разбрах какви сте точно , но дори и само приятели да сте тя не заслужава никакво внимание щом се интересува само от материалните неща. Не смятам, че трябва да се тормозиш заради такова момиче!! Представям си пък к'во му е на другото момче със скъпия телефон!! Боже, Боже :X:X:X:X

elysunny
08-28-2011, 20:10
абе ти на колко си като за начало? на 10? нямал хубав телефон бла бла бла :shock: лелееее, ТИ СЕРИОЗНО ЛИ??

С кви глупости се занимавате, боже...

mechtaq_za_teb
08-28-2011, 20:11
Май много не си струва...

BohemianRhapsody
08-28-2011, 20:16
Аахахахахахсхахахахахахаа ха! :lol:

Luidgie
08-28-2011, 20:17
Ем...купи си хубав телефонин бре, явно туй е проблема (: ++++ :lol:

Evterpa
08-28-2011, 20:18
..каза ми да избирам него ли да го имам във фбук или нея като гадже...естествено казах второто...

Трол.

Darinella
08-28-2011, 20:21
Защо не направиш нещо умно като да я зарежеш. Тя е материалистка, глезла... да не казвам други думи. Кажи и всички тези неща в очите и си намери друга.

GLaDOS
08-28-2011, 20:34
Стига бе ! Еееех казарма,казарма , защо те махнаха !?
Какви са тия путенски тролове ... да ревеш щото нямаш хубав телефон ?
Чакай че от смях забравих каква беше темата :lol: :lol: :lol: