View Full Version : Много странен въпрос към девойките
Здравейте, искам да ви попитам дали е нормално моята приятелка след първия ѝ оргазъм да иска да спрем, защото не ѝ е приятно. Постоянно се случва, но не знам до колко е нормално и на какво може да се дължи. Става дума за всякакъв вид задоволяване
DragonLady
08-28-2011, 19:47
На мен не ми се вижда особено нормално :-o Поне при мен дори и да свърша не искам да спираме със секса. Имала съм случей, и то не само един, да свърша, да продължим, пак да свърша и чак тогава той да свърши и да спрем.
GreenFairy
08-28-2011, 19:48
Ако става дума за клиторен оргазъм това най-вероятно се дължи на прекалената чувствителност която се проявява непосредствено след оргазма. Когато момичето свърши клиторно ако продължиш със стимулацията може да се появи болка.
Относно вагиналният оргазъм предполагам, че е просто от умората която се появява... Или ако изсъхва рязко след това, на мен ми се е случвало няколко пъти и пак има болка. Питай я какъв е проблема.
DragonLady
08-28-2011, 19:53
Съгласна съм със GreenFairy относно клиторният оргазъм.
пс в предният си пост имах в предвид вагинален оргазъм
Аз също.
Вагинален оргазъм не съм изпитала до сега,само клиторен и когато това се случи просто вече не ми се прави секс.. свършвам и след това никакво удоволствие не изпитвам.Е,естествено,че ще го изчакам и той да свърши ако не е,но ако тръгнем например след 10 мин отново,няма да искам 8-)
Еми става въпрос и за моментите, когато беше „девица“ и сега се среща чат-пат като симптом в смисъл такъв, ние започнахме отдалече... Тя беше девствена и го карахме много бавно (месеци (не беше готова)) и в един момент стигнахме до клиторна стимулация + вагинална и в един момент, когато изпита оргазъм иска да спрем всякакъв вид стимулация. На мен много често ми е ставало тъпо, защото това се случва преди тя да е започнала с мен, но го преживявах. Също така, относно предния пост, след няколко минути има желание да започнем от начало :)
След клиторалния оргазъм просто клитора е адски чувствителен и става малко неприятно , а за вагиналния на мен ми се случи веднъж, да изпитам лек дискомфорт след като свърших , случи се само веднъж това беше като изтръпване иии не беше особено приятно , ноо само веднъж и след това не се е повтаряло!
При нас става всеки път. След клиторно-вагинална стимулация и оргазъм тя иска да спрем и казва, че ѝ е неприятно. До сега си мислех, че просто се превзема, но явно не е така :) Мерси за отговорите. Ако се сетите за някакви полезни съвети, за да не се получава така ще бъда благодарен
kremen4eto
08-29-2011, 13:02
Ако става дума за клиторен оргазъм това най-вероятно се дължи на прекалената чувствителност която се проявява непосредствено след оргазма. Когато момичето свърши клиторно ако продължиш със стимулацията може да се появи болка.
Относно вагиналният оргазъм предполагам, че е просто от умората която се появява... Или ако изсъхва рязко след това, на мен ми се е случвало няколко пъти и пак има болка. Питай я какъв е проблема.
Именно.
Shturrrche88
08-29-2011, 13:15
При нас става всеки път. След клиторно-вагинална стимулация и оргазъм тя иска да спрем и казва, че ѝ е неприятно. До сега си мислех, че просто се превзема, но явно не е така :) Мерси за отговорите. Ако се сетите за някакви полезни съвети, за да не се получава така ще бъда благодарен
Няма как да НЕ се случва. По принцип с клиторния оргазъм май почти при всички жени го има този дискомфорт след свършване. Независим дали е клиторно-вагинална стимулация, тя свършва клиторно (почти 100% съм сигурна) и за това иска да спреш. Това с времето няма да се промени. Така, че наблягай повече на вагиналната стимулация.
Благодаря ви за отговорите. Следващия път ще пробвам, за да видим дали ще издържи повече от един вагинален оргазъм
monttitty
09-01-2011, 22:13
може ли да ви попитам каква е разликата между вагиналния и клиторния оргазъм,..
Знаеш ли каква е разликата м/у вагина и клитор???
Shturrrche88
09-01-2011, 22:27
Можеше да я питаш дали има вагина и клитор :D :D :D :D И ако има, дали е наясно къде се позиционират.... :razz:
Можеше да я питаш дали има вагина и клитор :D :D :D :D И ако има, дали е наясно къде се позиционират.... :razz:
И сега ще каже "даа начиии клитор еее онуй в началото дет се търкаа аа вагинаа е те тва цялото от ануса до пъпЪЪ.. :-o "
И аз съм така,5 минутки ми трябват да презаредя,защото клитора става прекалено чувствителен..Не го смятам за чак такъв проблем.
Прекалена чуствителност. Дайте си почивка 5 - 10 мин и после може пак ; )
badsector
09-02-2011, 10:58
...Вагинален оргазъм не съм изпитала до сега,само клиторен и когато това се случи просто вече не ми се прави секс...
Нормално повечето жени изпитват само клиторен. И го изпитват силно, затова им е напълно достатъчен един. Ако сте приели някакви леки наркотици, или просто ви гони здраво хормонът, след няк'во време гушкане, можете пак да се възбудите и да го поискате.
Аз също.
Вагинален оргазъм не съм изпитала до сега,само клиторен и когато това се случи просто вече не ми се прави секс.. свършвам и след това никакво удоволствие не изпитвам.Е,естествено,че ще го изчакам и той да свърши ако не е,но ако тръгнем например след 10 мин отново,няма да искам 8-)
+ 1000! Same here.