Влез

View Full Version : Много странен въпрос към девойките

sarcasm
08-28-2011, 19:43
Здравейте, искам да ви попитам дали е нормално моята приятелка след първия ѝ оргазъм да иска да спрем, защото не ѝ е приятно. Постоянно се случва, но не знам до колко е нормално и на какво може да се дължи. Става дума за всякакъв вид задоволяване

DragonLady
08-28-2011, 19:47
На мен не ми се вижда особено нормално :-o Поне при мен дори и да свърша не искам да спираме със секса. Имала съм случей, и то не само един, да свърша, да продължим, пак да свърша и чак тогава той да свърши и да спрем.

GreenFairy
08-28-2011, 19:48
Ако става дума за клиторен оргазъм това най-вероятно се дължи на прекалената чувствителност която се проявява непосредствено след оргазма. Когато момичето свърши клиторно ако продължиш със стимулацията може да се появи болка.
Относно вагиналният оргазъм предполагам, че е просто от умората която се появява... Или ако изсъхва рязко след това, на мен ми се е случвало няколко пъти и пак има болка. Питай я какъв е проблема.

DragonLady
08-28-2011, 19:53
Съгласна съм със GreenFairy относно клиторният оргазъм.

пс в предният си пост имах в предвид вагинален оргазъм

fenkaaa
08-28-2011, 20:04

Аз също.

Вагинален оргазъм не съм изпитала до сега,само клиторен и когато това се случи просто вече не ми се прави секс.. свършвам и след това никакво удоволствие не изпитвам.Е,естествено,че ще го изчакам и той да свърши ако не е,но ако тръгнем например след 10 мин отново,няма да искам 8-)

sarcasm
08-28-2011, 20:26
Еми става въпрос и за моментите, когато беше „девица“ и сега се среща чат-пат като симптом в смисъл такъв, ние започнахме отдалече... Тя беше девствена и го карахме много бавно (месеци (не беше готова)) и в един момент стигнахме до клиторна стимулация + вагинална и в един момент, когато изпита оргазъм иска да спрем всякакъв вид стимулация. На мен много често ми е ставало тъпо, защото това се случва преди тя да е започнала с мен, но го преживявах. Също така, относно предния пост, след няколко минути има желание да започнем от начало :)

granger
08-28-2011, 20:50
След клиторалния оргазъм просто клитора е адски чувствителен и става малко неприятно , а за вагиналния на мен ми се случи веднъж, да изпитам лек дискомфорт след като свърших , случи се само веднъж това беше като изтръпване иии не беше особено приятно , ноо само веднъж и след това не се е повтаряло!

sarcasm
08-28-2011, 21:00
При нас става всеки път. След клиторно-вагинална стимулация и оргазъм тя иска да спрем и казва, че ѝ е неприятно. До сега си мислех, че просто се превзема, но явно не е така :) Мерси за отговорите. Ако се сетите за някакви полезни съвети, за да не се получава така ще бъда благодарен

kremen4eto
08-29-2011, 13:02
Ако става дума за клиторен оргазъм това най-вероятно се дължи на прекалената чувствителност която се проявява непосредствено след оргазма. Когато момичето свърши клиторно ако продължиш със стимулацията може да се появи болка.
Относно вагиналният оргазъм предполагам, че е просто от умората която се появява... Или ако изсъхва рязко след това, на мен ми се е случвало няколко пъти и пак има болка. Питай я какъв е проблема.

Именно.

Shturrrche88
08-29-2011, 13:15
При нас става всеки път. След клиторно-вагинална стимулация и оргазъм тя иска да спрем и казва, че ѝ е неприятно. До сега си мислех, че просто се превзема, но явно не е така :) Мерси за отговорите. Ако се сетите за някакви полезни съвети, за да не се получава така ще бъда благодарен
Няма как да НЕ се случва. По принцип с клиторния оргазъм май почти при всички жени го има този дискомфорт след свършване. Независим дали е клиторно-вагинална стимулация, тя свършва клиторно (почти 100% съм сигурна) и за това иска да спреш. Това с времето няма да се промени. Така, че наблягай повече на вагиналната стимулация.

sarcasm
08-29-2011, 13:22
Благодаря ви за отговорите. Следващия път ще пробвам, за да видим дали ще издържи повече от един вагинален оргазъм

monttitty
09-01-2011, 22:13
може ли да ви попитам каква е разликата между вагиналния и клиторния оргазъм,..

09-01-2011, 22:16
Знаеш ли каква е разликата м/у вагина и клитор???

Shturrrche88
09-01-2011, 22:27
Можеше да я питаш дали има вагина и клитор :D :D :D :D И ако има, дали е наясно къде се позиционират.... :razz:

09-01-2011, 22:31
Можеше да я питаш дали има вагина и клитор :D :D :D :D И ако има, дали е наясно къде се позиционират.... :razz:
И сега ще каже "даа начиии клитор еее онуй в началото дет се търкаа аа вагинаа е те тва цялото от ануса до пъпЪЪ.. :-o "

dami666
09-02-2011, 09:38
И аз съм така,5 минутки ми трябват да презаредя,защото клитора става прекалено чувствителен..Не го смятам за чак такъв проблем.

Sintya
09-02-2011, 10:23
Прекалена чуствителност. Дайте си почивка 5 - 10 мин и после може пак ; )

badsector
09-02-2011, 10:58
...Вагинален оргазъм не съм изпитала до сега,само клиторен и когато това се случи просто вече не ми се прави секс...
Нормално повечето жени изпитват само клиторен. И го изпитват силно, затова им е напълно достатъчен един. Ако сте приели някакви леки наркотици, или просто ви гони здраво хормонът, след няк'во време гушкане, можете пак да се възбудите и да го поискате.

Anja
09-03-2011, 19:08

Аз също.

Вагинален оргазъм не съм изпитала до сега,само клиторен и когато това се случи просто вече не ми се прави секс.. свършвам и след това никакво удоволствие не изпитвам.Е,естествено,че ще го изчакам и той да свърши ако не е,но ако тръгнем например след 10 мин отново,няма да искам 8-)

+ 1000! Same here.