.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Много странен въпрос към девойките

Здравейте, искам да ви попитам дали е нормално моята приятелка след първия ѝ оргазъм да иска да спрем, защото не ѝ е приятно. Постоянно се случва, но не знам до колко е нормално и на какво може да се дължи. Става дума за всякакъв вид задоволяване

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    На мен не ми се вижда особено нормално Поне при мен дори и да свърша не искам да спираме със секса. Имала съм случей, и то не само един, да свърша, да продължим, пак да свърша и чак тогава той да свърши и да спрем.

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Ако става дума за клиторен оргазъм това най-вероятно се дължи на прекалената чувствителност която се проявява непосредствено след оргазма. Когато момичето свърши клиторно ако продължиш със стимулацията може да се появи болка.
    Относно вагиналният оргазъм предполагам, че е просто от умората която се появява... Или ако изсъхва рязко след това, на мен ми се е случвало няколко пъти и пак има болка. Питай я какъв е проблема.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Съгласна съм със GreenFairy относно клиторният оргазъм.

пс в предният си пост имах в предвид вагинален оргазъм

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady
    Аз също.

Вагинален оргазъм не съм изпитала до сега,само клиторен и когато това се случи просто вече не ми се прави секс.. свършвам и след това никакво удоволствие не изпитвам.Е,естествено,че ще го изчакам и той да свърши ако не е,но ако тръгнем например след 10 мин отново,няма да искам

Еми става въпрос и за моментите, когато беше „девица“ и сега се среща чат-пат като симптом в смисъл такъв, ние започнахме отдалече... Тя беше девствена и го карахме много бавно (месеци (не беше готова)) и в един момент стигнахме до клиторна стимулация + вагинална и в един момент, когато изпита оргазъм иска да спрем всякакъв вид стимулация. На мен много често ми е ставало тъпо, защото това се случва преди тя да е започнала с мен, но го преживявах. Също така, относно предния пост, след няколко минути има желание да започнем от начало

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    След клиторалния оргазъм просто клитора е адски чувствителен и става малко неприятно , а за вагиналния на мен ми се случи веднъж, да изпитам лек дискомфорт след като свърших , случи се само веднъж това беше като изтръпване иии не беше особено приятно , ноо само веднъж и след това не се е повтаряло!
    maDamn

При нас става всеки път. След клиторно-вагинална стимулация и оргазъм тя иска да спрем и казва, че ѝ е неприятно. До сега си мислех, че просто се превзема, но явно не е така Мерси за отговорите. Ако се сетите за някакви полезни съвети, за да не се получава така ще бъда благодарен

Цитирай Първоначално написано от GreenFairy
    Ако става дума за клиторен оргазъм това най-вероятно се дължи на прекалената чувствителност която се проявява непосредствено след оргазма. Когато момичето свърши клиторно ако продължиш със стимулацията може да се появи болка.
    Относно вагиналният оргазъм предполагам, че е просто от умората която се появява... Или ако изсъхва рязко след това, на мен ми се е случвало няколко пъти и пак има болка. Питай я какъв е проблема.
    Именно.

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от sarcasm
    При нас става всеки път. След клиторно-вагинална стимулация и оргазъм тя иска да спрем и казва, че ѝ е неприятно. До сега си мислех, че просто се превзема, но явно не е така Мерси за отговорите. Ако се сетите за някакви полезни съвети, за да не се получава така ще бъда благодарен
    Няма как да НЕ се случва. По принцип с клиторния оргазъм май почти при всички жени го има този дискомфорт след свършване. Независим дали е клиторно-вагинална стимулация, тя свършва клиторно (почти 100% съм сигурна) и за това иска да спреш. Това с времето няма да се промени. Така, че наблягай повече на вагиналната стимулация.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Благодаря ви за отговорите. Следващия път ще пробвам, за да видим дали ще издържи повече от един вагинален оргазъм

Супер фен Аватара на monttitty
    Град
    Sofia
    може ли да ви попитам каква е разликата между вагиналния и клиторния оргазъм,..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от monttitty
    Знаеш ли каква е разликата м/у вагина и клитор???

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    Можеше да я питаш дали има вагина и клитор И ако има, дали е наясно къде се позиционират....

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    Можеше да я питаш дали има вагина и клитор И ако има, дали е наясно къде се позиционират....
    И сега ще каже "даа начиии клитор еее онуй в началото дет се търкаа аа вагинаа е те тва цялото от ануса до пъпЪЪ.. "

Голям фен Аватара на dami666
    И аз съм така,5 минутки ми трябват да презаредя,защото клитора става прекалено чувствителен..Не го смятам за чак такъв проблем.
    Believe in yourself.

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Прекалена чуствителност. Дайте си почивка 5 - 10 мин и после може пак ; )

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    ...Вагинален оргазъм не съм изпитала до сега,само клиторен и когато това се случи просто вече не ми се прави секс...
    Нормално повечето жени изпитват само клиторен. И го изпитват силно, затова им е напълно достатъчен един. Ако сте приели някакви леки наркотици, или просто ви гони здраво хормонът, след няк'во време гушкане, можете пак да се възбудите и да го поискате.

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady
    Аз също.

Вагинален оргазъм не съм изпитала до сега,само клиторен и когато това се случи просто вече не ми се прави секс.. свършвам и след това никакво удоволствие не изпитвам.Е,естествено,че ще го изчакам и той да свърши ако не е,но ако тръгнем например след 10 мин отново,няма да искам
    + 1000! Same here.

Ducky wenii Maimunchoo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си