View Full Version : Болка
Здравейте със приятеля ми пробвахме да правим секс може би малко прибързахме не се бях възбудила достатачно сигурно той се опита да проникне в мен но ме болеше супер много чак се разплаках , моля ви дайте ми съвет как не ме боли толкова много защото болката беше нетърпима как да се отпусна аз самата достатачно,все пак не всичко зависи от него мерси :)
Не, че съм момиче или изключително компетентен относно девиците, но си имам моя опит. Ще ви посъветвам да започнете бавно с пръсти може да не стане от раз, а да трябват няколко „процедури“ но поне при моята приятелка подейства. Много ласки, много :P и според размера му горе-долу прибавяте определен брой пръсти. Може девойките да ме нахокат, че не е вярно това, което казвам, но при нас помогна. Пробвайте няма да ви навреди
Ами всъщност точно от него си зависи ;) Той е този, който трябва да те предразположи и да действа. От теб се иска само да се отпуснеш максимално. Друг вариант е лубриканта.
Както подчертах малко по-нагоре, не съм момиче, но знам, че лубриканта няма нищо общо с тази болка. Той не разгражда химена, че да се разкъса по-лесно... Просто ще предотврати неприятното чувство при сухота. Мое мнение :)
Аз разбрах, че е друг вид болката :) Иначе съм съгласна с горното ти мнение.
хайде моля ви някое момиче да сподели как е било при нея някъде четох че трябва да си свиеш мускулите на вагината и след това рязко да ги отпуснеш
Първият път не изпитах никаква болка..Приятелят ми беше много нежен и внимателен.Започна най-напред с език,постепенно с пръсти и когато усети,че съм достатъчно възбудено си го вкара внимателно,за да не ме заболи.Най-вероятно в случая грешката е в приятеля ти,че не е бил достатъчно внимателен и бавен
Първия път боли малко или много, при всяка е различно! Преди същинската част наблегнете на любовната игра , така ще се навлажниш достатъчно,за по-сигурно може да си вземете лубрикант.
не съм момиче, но знам, че лубриканта няма нищо общо с тази болка. Той не разгражда химена, че да се разкъса по-лесно... :lol: Лубриканта ЩЕ помогне , за да проникне по-лесно и няма да боли толкова. Болка ще има при разкъсването,ама не се плаши,след няколко минутки я няма!
Me4encety
08-29-2011, 18:18
Повече любовна игра и да е нежен.Това мога да ти кажа.Иначе болката при всяка е индивидуална.Демек не е като "Марийка не я заболяло,значи и мен няма да ме боли."
хайде моля ви някое момиче да сподели как е било при нея някъде четох че трябва да си свиеш мускулите на вагината и след това рязко да ги отпуснеш
глупости. Между другото на колко години си? Ама честно! Помисли си дали наистина го искаш. За да се отпуснеш максимално трябва наистина да го искаш. Не е нужно приятеля ти да прави какви ли не магии, за да се възбудиш.
При мене болката почти я нямаше и без да сме се клепали с лубриканти, 5 часа любовна игра и т.н. Просто като наистина го искаш самата мисъл те възбужда ужасно много, а при малко стимулация вече откачаш. Така че си помисли..
dessyslawa
08-29-2011, 21:13
Ако наистина го искаш, а не го правиш само заради приятеля си, или за "гъзарията", не ти пука за болката, даже да я има. Спри да се притесняваш, и това е. Направи го все едно го правиш за стотен път. :) А ако чак толкова те боли, използвайте лубрикант, не за да ти разгради химена, а за да проникне по-лесно. Може да пробвате и малко любовна игра, но мисля, че това ще те притесни :)
на 16 съм и го искам наистина,не е само по негово желание,ами ще пробваме с лубрикант . според вас в коя поза най малко ще боли ?
Принципно щом на теб ти е за първи път - мисионерската е най -подходяща и удобна!