PDA

View Full Version : Някой да се включи :)))

niq17
08-29-2011, 16:28
Здравейте, Аз съм момиче и съм с наднормено тегло.Висока съм 1.60 и тежа 79 кг..на скоро бях в детска клиника по специални болести в София - тя е единствената такава в България.Бях в ендокринологичното отделение.Бях 6 дни там и свалих 5 кг, благодарение на тази клиника аз се взех в ръце да отслабвам.В тази клиника ми откриха диагноза "Хипер инсулин " ДвА ПЪТИ НАД НОРМАТА - КОЕТО ЩЕ РЕЧЕ, ЧЕ СЕ ОТДЕЛЯ МНОГО ИНСУЛИН И ИМАМ НУЖДА ПОСТОЯННО ДА ЯМ..от тогава аз правя мн диети от който имаше резултат, а и се калих и мога да търпя на глад, спазвах "Японско чудо" А сега съм решена на една 13 днеВНА - ЕТО Я
II. Строга, но справедлива

(ефект: 8-10 кг за 13 дни)

Ако волята или, казано направо, инатът са сред силните ви страни, за по-малко от две седмици ще се обзаведете с фигура, която определено става за показване. Неслучайно започнахме с волята. Тя е най-важното, от което се нуждаете, за да преродите тялото си с диетата, която ще прочетете след две препоръки:
1) Диетата е малко по-дълга - трае 13 дни. Но ако издържите, вие не само ще се вталите с поне 8-10 кг (максималното постижение е около 20 кг), а и няма да наваксате свалените килограми минимум година напред.
2) Тъй като лишенията, на които трябва да се подложите, не са леки, дайте си 2-3 дни предварително за психологическа настройка. Вярно, ще се наложи да се поизмъчите малко, но пък после няма да ви е срам да облечете банския от две части или да карате направо по монокини.

Първи ден

Закуска
черно кафе

Обяд
2 твърдо сварени яйца, един домат, една маруля

Вечеря
100 г месо, салата, сок

Втори ден

Закуска
черно кафе без захар, един сухар

Обяд
100 г месо, зелена салата

Вечеря
парче шунка, чаша айран

Трети ден

Закуска
черно кафе без захар, сухар

Обяд
зелена салата, 1 домат, плод по избор

Вечеря
ще се наложи да я пропуснете - пълно гладуване

Четвърти ден

Закуска
черно кафе без захар

Обяд
1 твърдо сварено яйце, 1 кафена чашка настърган морков

Вечеря
голяма плодова салата

Пети ден

Закуска
черно кафе без захар

Обяд
половин варена риба

Вечеря
1 кафена чашка настърган морков

Шести ден

Закуска
черно кафе, сухар

Обяд
голямо парче варено пилешко, зелена салата

Вечеря
2 твърдо сварени яйца, чашка настърган морков

Седми ден

Закуска
чай без захар

Обяд
голямо парче месо, плодове

Вечеря
не много от обичайната вечеря, която сте приготвили за семейството

След това продължете диетата така:
8-ми ден като 6-и ден, 9-и като 5-и, 10-и като 4-и, 11-и като 3-ти, 12-и като 2-ри, 13-и като 1-ви. Пийте всеки ден по 1-1,5 литра вода.

След прилагането на тази диета не просто ще отслабнете. Вие ставате друга класа! Ако в началото сте били в категорията "приятно закръглена дама" с коремче, не много голямо, но с гънки, възглавнички на бедрата, видимо окръглен ханш, втора брадичка, то в края й ще се преобразите така: плосък корем, стройни бедра без целулит, опъната шия и ханш, след който ще се обръщат и жените, и мъжете - първите от завист, вторите - ясно защо.
Само не злоупотребявайте със сладкото в бъдеще!
пИША ТАЗИ ДИЕТА ЗАЩОТО МНОГО МИ ХАРЕСА И СЕ НАДЯВАМ ДА ПОМОГНА НА НЯКОИ ХОРА В МОЕТО ПОЛОЖЕНИЕ.Започвам я утре и се надявам да има ефект, някой иска ли да я започнем заедно ???

freegirl17
08-29-2011, 16:37
Здравей! :) Преди колко време си спазвала Японското чудо? (аз също съм я спазвала преди ввреме и диетата,която си написала много приличаа на нея). :-D

starr21
08-29-2011, 16:38
Хмм сигурна ли си че ако се направи след това няма да си върнеш килограмите :? Аз бих я направила ама не съм сигурна ..

Rebirthing
08-29-2011, 16:41
Кафе на гладно ?! АБСУРД ! Това е толкова вредно. Диетата е абсолютно обикновена като повечето които се разпространяват в интернет. Резултатите звучат пресилено. Като цяло всичко написано звучи като реклама от Телешопа. Целулита няма да изчезне за 13 дни, да не забравяме все пак, че и слаби момичета имат целулит, та това няма никакво отношение към килограмите !

niq17
08-29-2011, 16:46
Здравей! :) Преди колко време си спазвала Японското чудо? (аз също съм я спазвала преди ввреме и диетата,която си написала много приличаа на нея). :-D
Здравей скоро правих "Японско чудо и за 6 дни свалих 5 кг, преди да започна яПОСНКО ЧУДО ПРОЧЕТОХ ЧЕ ПИШЕШ, ЧЕ ЕФЕКТЪТ Е БЛАГОДАРЯНИЕ НЕ НА ХРАНИТЕ , А ПЛАНЪТ ПО КОЙТО СЕ ПРИЕМАТ И ЗА ТОВА МИСЛЯ, ЧЕ ТАЗИ НОВАТАТ ДИЕТА БИ ИМАЛА РЕУЛТАТ :), Ако сикаш включи се да се пробваме заедно :)

niq17
08-29-2011, 16:47
Хмм сигурна ли си че ако се направи след това няма да си върнеш килограмите :? Аз бих я направила ама не съм сигурна ..
Ами много лесно бих успяла да запазя колограмите - след като излязох от болницата - вече 2 месеца си запазих теглото благодарение на съветите на лекарите там.. най-важно е какво ядеш нататък..ако искаш подложи се пък после заедно ще се захранваме :)

niq17
08-29-2011, 16:48
Кафе на гладно ?! АБСУРД ! Това е толкова вредно. Диетата е абсолютно обикновена като повечето които се разпространяват в интернет. Резултатите звучат пресилено. Като цяло всичко написано звучи като реклама от Телешопа. Целулита няма да изчезне за 13 дни, да не забравяме все пак, че и слаби момичета имат целулит, та това няма никакво отношение към килограмите !
Кафето може да се замени с чай :)

pitfall
08-29-2011, 16:54
Сега очаквай поток от хора, които ще ти обясняват колко е вредно да сваляш толкова килограми изведнъж и ще те насочват към 90-дневната диета. :D

Аз също бих я пробвала тази диета, обаче в момента времето не ми го позволява, а да пропускам закуската и обяда няма да има особено голям смисъл от диетата ... Успех.

freegirl17
08-29-2011, 16:54
Ооо не аз няма да я правя отново.. много ми изтощи организма :( Не знам при теб как е, но по-добре направи почивка от диети, включи в менюто си плодове и зеленчуци(салатки) + повечко ходене ( или някакъв спорт) за да можеш да задържиш кг. И примерно след 1-2 месеца можеш пак да направиш някоя диетка.
Успех! :-) :)

niq17
08-29-2011, 16:58
Ооо не аз няма да я правя отново.. много ми изтощи организма :( Не знам при теб как е, но по-добре направи почивка от диети, включи в менюто си плодове и зеленчуци(салатки) + повечко ходене ( или някакъв спорт) за да можеш да задържиш кг. И примерно след 1-2 месеца можеш пак да направиш някоя диетка.
Успех! :-) :)
Ами просто съм си наумила да почна.. ако все пак някой се навие да казва..иначе бих била благодарна за малко подкрепа по време на диетата защото така ще получа допълнителен стимул :) Благодаря преварително :)

freegirl17
08-29-2011, 17:01
Кога почваш? Да споделиш резултати :) :)

niq17
08-29-2011, 17:03
Почвам утре и смятам да пиша вски ден, смсисал нещо като дневник как е минало дали съм удържала и така накрая да кажа резултата :)))

3oPuTy
08-29-2011, 17:06
Оффф ... Поредната тема ... :? :? :?
Да си чувала,ей така случайно,за ТЪРСАЧКА?! :x

kittenella
08-29-2011, 17:16
Почвам утре и смятам да пиша вски ден, смсисал нещо като дневник как е минало дали съм удържала и така накрая да кажа резултата :)))

Здравей, с тази диета ме спечели!И аз почвам от утре с теб, ако искаш ще пишем заедно как върви диетата...Междудругото и аз съм правила Японско чудо - свалих 6,5 макар че очаквах повече...Хайде късмет!

katii
08-29-2011, 17:24
По колко пъти сте я правили тази " Японско чудо" че сте свалили толкова много кг. ? :shock:

kittenella
08-29-2011, 18:14
По колко пъти сте я правили тази " Японско чудо" че сте свалили толкова много кг. ? :shock:

Правих японското чудо 2 седмици...но навремето тези 6 кг бяха излишни на самото ми тяло и затова бързо ги свалих, а не защото исках да бъда по-слаба

MissShine
08-29-2011, 18:14
Не мъчи организма си със такива строги диети... Окей, може и да свалиш няколко килогорама, но със сигурност ще си ги върнеш след диетата, ако не продължиш да се "храниш" по подобен начин. Ограничи сладкото, тестото, пърженото, газираното, пакетираните храни + спорт. Резултатите са бавни, но трайни. :)

kittenella
08-29-2011, 18:49
Аз смятам, като свърша тази диета да започна разделно хранене за 90 дни

eLeHaGuLbertt
08-29-2011, 21:55
Аз също ще я почна. :)

niq17
08-30-2011, 04:55
Такам, днес започнах и съм твърдо решена да успея, а за запазване на килограмите изобщо не се притеснявам - имам си техника мс която успях да запазя 10 свалени кг.За да има по-добър ефект разгледах в сайта на розали упражненията и си саставих еднчасова програма , която ще правя 3-пъти на ден :), до довечера щ ви пиша да ви разкажа как върви :)

kitten8m
08-30-2011, 06:19
Само внимавай да не ти приловаша...
и внимавай наистина с многото килограми наведнъж, понеже стават стрии и такива неща, не е добре.

По този повод ще ви разкажа на какво попаднах вчера... по пощата...
някаква простотия... в която пише следното:

Как да отслабнем без диети и упражнения? С Н.С.А. плодова киселина, разбира се! Атакува, разгражда, отстранява.
И отдолу пише, че с нея можеш да свалиш до 25кг. на месец. След което са изредени коментари на щастливи потребителки:

-Страхотно е, за един месец свалих 53кг...
При прочита на което станах така --- :shock: :lol: Е, нали уж до 25кг.? Как тя е свалила 53? Невъзможно е, ако ще и нищо да не лапне за цял месец :Д Та, много се смях....

niq17
08-30-2011, 07:48
Аз също ще я почна. :)
Страхотно,колкото повече толкова по-добре.Вече сварих яйцата за обяда, а по-късно ще сваря и 100гр пилешко месо за вечерта..правих едночасова гимнастика и всичко е супер :)))