Влез

View Full Version : Как бихте постъпили ?

Bumer
08-30-2011, 13:14
Вие имате чувства към момичето и искате да сте с нея,а тя иска да сте приятели с привилегии?

SoloHaterWehrmacht1945
08-30-2011, 13:17
приятели с привилегии?

Моля? Аз мисля, че след като някое момиче те отреже ти просто не можеш да бъдеш приятел с нея. Винаги ще гледаш на нея като на... не знам, но не и като на приятел. Това е моето виждане. И в кръга на шегата, хората са го казали: "Аз приятелите си не е*ем"

Chacho
08-30-2011, 13:24
Момичето иска да сте приятели с привилегии!?!? Мислех, че го има само по филмите.

Пробвай, най-вероятно ще хлътне по теб, хаха :D

CandyInViolet
08-30-2011, 13:26
Ако смяташ, че от тези привилегии, би излязло и нещо повече като любов примерно давай. Но недей и храни напразни надежди след време да сте заедно като двойка.

Bumer
08-30-2011, 13:26
Еми не знам може би е гледала доста филми,но иска да правим секс,но да не сме заедно.Затова питах вие как бихте постъпили,а не да ми казваш ако ме зарежела и тем подобни.Ясно съм си задал въпроса!

CandyInViolet
08-30-2011, 13:28
Е леко де ... леко...
Ако ти е е*е е*и я, но бъди готов и за последиците.

antifashionshit
08-30-2011, 13:29
взимай я! :Д и мисли с подходящата глава

SisiStrange
08-30-2011, 13:49
Според мен иска повече от това, но се прави на недостъпна по възможно най-смешния начин. Все едно ти казва: "Кефиш ме, но аз съм безчувствена ледена кралица и само искам да те ползвам. 8) " ...
...а на ум си вика: "Вземи ме! Вземи ме!"

djipsito
08-30-2011, 14:02
Хм.. и на мен ми се е случвало. Исках само секс от момче, което явно ме харесваше. Бях в такъв период, че още имах чувства към бившия ми и не исках да се захващам с нова връзка. Ама и не исках да се отдавам на безразборния секс и да сменям момчетата като носни кърпички... Той се съгласи, казах му как стоят нещата, ама не изтраяхме много така, защото почнах да го усещам, че хлътва и просто му казах, че не искам да го заблуждавам и да храни празни надежди. И така... Може и при нея да е така, опитай се да разбереш.

ELFIQ
08-30-2011, 16:26
единия винаги е прецакан :)

3oPuTy
08-30-2011, 16:30
От личен опит ще ти кажа,че както тя може да започне да изпитва чувства след време,така и ти може да загубиш своите и да остане само сексуалното привличане и удоволствието от секса :) Била съм и от двете страни ... 8 месеца поддържах подобна връзка с момче,което харесвах доста,но накрая нещата и за двама ни се обърнаха :)

tuzaro
08-30-2011, 16:45
мошно я чукай майна, като не иска да сте гажета поне не стой на сухо.

Linns
08-30-2011, 17:04
За момичетата, поне аз така мисля, от секса до любовта има точно една крачка, понякога и по-малко.. Лесно се влюбваме.. Смятай, че тя ще те допусне до себе си по начин по който по принцип момичетата правят след тооолкова увъртания, срещи и тем подобни глупости.. Най трудното сякаш си го минал, давай напред 8-)

valdesbg
08-30-2011, 17:57
Резачка и да си търси трибуквеник другаде :)

Hilary_
08-30-2011, 18:20
Не съм момче, но ако ми се случи не бих приела такива отношения.
Смятам, че заслужавам повече от това да съм "на повикване" .. :?

Bumer
08-30-2011, 20:36
Опитах да и кажа,че не искам да съм само за секса,но тя беше кратка и ясна! САМО СЕКС.. Е ок щом иска само секс,съгласих се ще я дера като се обади и това е.Прецених,че в момента не искам пак да опитвам с нови момичета и т.н.Ще си я дера и ще си свиркам :D Мерси за отговорите на всички .. :)

tuzaro
08-30-2011, 20:38
Опитах да и кажа,че не искам да съм само за секса,но тя беше кратка и ясна! САМО СЕКС.. Е ок щом иска само секс,съгласих се ще я дера като се обади и това е.Прецених,че в момента не искам пак да опитвам с нови момичета и т.н.Ще си я дера и ще си свиркам :D Мерси за отговорите на всички .. :)много правилен избор 8)

valdesbg
08-30-2011, 20:53
Опитах да и кажа,че не искам да съм само за секса,но тя беше кратка и ясна! САМО СЕКС..

Начи си само за секса, няма кво да го сучеш още:)

blaaablaaablaaa
08-31-2011, 06:33
Може да иска да се забивате от време на време, а през останалото време да се забива с друг.
Или е така, или просто не иска да се обвързва.
Или това е едно мило отрязване.
Шансът за връзка е малък, но... Може да настояваш още, но няма гаранция, че ще стане. А бе, пробвай, нищо не губиш, но по-полека да не я уплашиш и да се отдръпне прекалено.

Scarface91
08-31-2011, 07:00
трябва да се представиш по-добре . не и говори толкова много , късай и далака и е оставяй да реанимира . не искай нищо от нея , остави е тя да иска , когато много почне да и харесва , в момента на кулминация , не на акта , а на отношенията ви е отрежи и тва е . или ще се получи или не .бъди мъж ... или си фани по-красиво гадже и толкоз

badsector
08-31-2011, 08:47
Клати я докато ти дава. Чувствата можеш да ги контролираш, просто свикни с мисълта, че не е задължително да си влюбен в някоя, за да я чукаш.

anonymous708973
08-31-2011, 09:08
Аз си падам леко мазохист в отношенията си с хората и не мога лесно да прекъсна контакт с даден човек, затова бих опитала. В най-лошия случай ще си наранен. Направи си сметка как понасяш такива неща.

umri
08-31-2011, 20:15
Вие имате чувства към момичето и искате да сте с нея,а тя иска да сте приятели с привилегии?
Де ги намираш, бе? Обикновено е точно обратното. Даже понякога ти дават секс с надеждата да получат чувства от твоя страна.

error92
09-01-2011, 01:30
Приятели с привилегии ? Това ли е новата мода :booooomb: :D

eXxXciTeD
09-02-2011, 12:17
Опр. недей, ще хлътнеш дори повече, а тя ще е в "правото си" да се вижда с други и това ще те побърква

Me4encety
09-02-2011, 12:27
Ми пробвай нямаш к'во да губиш,така или иначе.Ако не ти хареса винаги можеш да кажеш край.

Verminaard
09-02-2011, 14:07
Големи моралисти се извъдихте някои.Нищо лошо няма,все пак сексът си е секс,както и да го гледате.