Влез

View Full Version : неопитна

nezabelejimata96
08-30-2011, 13:31
Искам да ви попитам нещо което сигурно ще ви се стори смешно че не го знам но ме е срам да питам някой директно. Когато момиче прави секс трябва да е обръсната отдолу нали? Аз си мисля че трябва но от друга страна не е ли гадно защото малко или много боцка а с кола маска например много боли специално по тези части. И много ви моля без тъпи коментари и присмиване наистина искам сериозно някой да ми каже просто да или не.

DragonLady
08-30-2011, 13:42
Желателно е да си избръсната от долу. Повярвай ми на момчетата/мъжете не им е кеф приятелката им да е космата. Впрочем на 15 не ви ли е малко рано за секс?

SisiStrange
08-30-2011, 13:58
Ох... не е чак толкова страшна кола маската на тези места. Аз от сума време ходя на кола маска и там те скубят отгоре до долу без пропуски. Боли първите 1-2 пъти. После космите изтъняват и се разреждат и болката е съвсем поносима. 100 пъти по-добър резултат за по-дълго време. Бръсненето трае ден-2 и после пак трябва. Кола маската е към 3-4 седмици. Поне.

nezabelejimata96
08-30-2011, 14:03
Ами ако се бръсна това че малко боцка не ви ли притеснява? DragonLady?

didkymd
08-30-2011, 14:04
Лично аз като момче предпочитам бразилска лентичка или лястовичка...Вече всички момичета взеха да се епилират изцяло,така,че е яко да видиш нещо различно :-P

buzzzz
08-30-2011, 14:12
След като отписваш варианта кола маска, се бръсни на контра, но по-бавно и с повече пяна. Става гладко. Също и крем-депилатора става, но ефекта си е почти същия както при самобръсначките.
Ако си с постоянен партньор, с времето това дали ще боцка малко или много, спира да прави впечатление.

ToOoNiCe
08-30-2011, 15:05
Лично аз като момче предпочитам бразилска лентичка или лястовичка...Вече всички момичета взеха да се епилират изцяло,така,че е яко да видиш нещо различно :-P

И аз съм като теб .... :P Когато видя бразилска лентичка , се възбуждам моментално :D

FuCKkK13
08-30-2011, 15:37
най-добре е да си чистичка :)

DragonLady
08-30-2011, 16:10
Ами ако се бръсна това че малко боцка не ви ли притеснява? DragonLady?

Чакай бре аз съм момиче ... такива неща питай мъжете тука :-D

antoniqqq
08-30-2011, 16:24
Кола маска,самобръсначка или на козметик!Има варианти.Трябва да се обезкосмяваш от хигиенична гледна точка,а не само защото смяташ да правиш секс
:?

FuckedUp
08-30-2011, 16:49
nezabelejimata96
къде си тръгнала, бе..

Freeman95
08-30-2011, 17:19
Моята приятелка се бръснеше и я помолих да спре да се бръсне.На мен не пречи.Нито лижа нито нищо само го вкарвам.Оня отдолу не съм го питал какво мисли по въпроса,защото съм егоист :D

Me4encety
08-30-2011, 17:28
Е хора не я нападайте така ! Момичето пита дали е неприятно,ако и боцкат косъмчетата оттдолу,а вие го обърнахте на лекций за възрастта й. :? Недейте да спамите,защото с или без вашето мнение за годините й,ако е решила ще прави секс.Такам по темата.Найстина кола маска е най-доброто решение,въпреки,че и аз не съм се осмелила още.Бръсненето с малко повече старание и става гладко. :wink:

FuCKkK13
08-30-2011, 17:43
който каквото и да казва с кола маска си е най-добре.. минимум 2 седмици нямаш абсолютно нищо !.. защо всички сте се стресирали покрай тая кола маска.. нито е болка за умиране нито нищо..правя си кола маска сама и признавам.. първия път боли много, но след това болката намалява.. дори първия път докато свикнеш боли след това не ти прави такова впечетление... налагало ми се е да се бръсна 3-4 пъти, защото съм нямала възможност да си направя кола маска (време съм нямала, или е нямало у нас, абе различно) .. и после съжалявах.. ако толкова те е страх.. отиваш на козметик и за 15-20 мин си готова.. дръпва 2-3 пъти и после не мислиш за косми МИНИМУМ 2 седмици.. :)

roseleaf94
08-30-2011, 17:46
Аз лично се епилирам сама долу с кола маска. Повечето ще ме сметнат за луда, но предпочитам сама, защото така имам пълен контрол. А това за бръсненето... ами преди и аз се бръснех и не е кой знае колко страшно , ако боцка, но не твърде много, все едно окосена ливада :Х Не се притеснявай да се бръснеш, щом толкова много те боли. :)

SisiStrange
08-30-2011, 17:55
^^ Аз сама не мога да се наканя да дръпна. :D

sapphire5
08-30-2011, 18:10
по принцип е хубаво с кола маска, но които не иска може със самобрасначка 8-)

Hilary_
08-30-2011, 18:14
nezabelejimata96
къде си тръгнала, бе..
+++++++++++++++++++++++++++++

С кола маска е най - добре. Болката е поносима.

ilievabe098
08-30-2011, 19:04
който каквото и да казва с кола маска си е най-добре.. минимум 2 седмици нямаш абсолютно нищо !.. защо всички сте се стресирали покрай тая кола маска.. нито е болка за умиране нито нищо..правя си кола маска сама и признавам.. първия път боли много, но след това болката намалява.. дори първия път докато свикнеш боли след това не ти прави такова впечетление... налагало ми се е да се бръсна 3-4 пъти, защото съм нямала възможност да си направя кола маска (време съм нямала, или е нямало у нас, абе различно) .. и после съжалявах.. ако толкова те е страх.. отиваш на козметик и за 15-20 мин си готова.. дръпва 2-3 пъти и после не мислиш за косми МИНИМУМ 2 седмици.. :)
+ + + много си права . някои момичета пък ги е срам .ако и ти имаш такъв проблем , преди да отидеш за пръв път използвай крем депилатоар и ги изчакай да пораснат.

marrtinka13
08-30-2011, 19:49
Незнам защо всички си мислят че колата маска боли чак толкова, аз от много отдавна ходя на кола маска и боли само първия път докати свикнеш. Според мен това е най-добрия вариант а и болката се преживява.

tuzaro
08-30-2011, 20:51
чесно казано не е много приятно като се бръсне, боцка по добре е с кола маска

Ducky
08-30-2011, 22:44
Скоро си говорих с един познат на тази тема и той ми каза че предпочитал момичето да не е супер гладко смисъл да са къси косъмчетата "поддържани".. Иначе кола маска най - добре.

08-30-2011, 23:01
Аз винаги се бръсна, докато кожата не стане свръх гладка. Но приятеля ми не обръща много внимание на това. Каза, че стига да не е гъст храсталак пак си му харесва.
И аз все пак не мога да си позволя да не се обезкосмявам..Дискомфортно ми е..

frozendeath
08-31-2011, 06:49
Трябва да се обезкосмяваш от хигиенична гледна точка

Нещо не съм съгласна тука... Хигиената няма нищо общо с това дали се обезкосмяваш или не. Че по тая логика голяма част от момчетата хич не са хигиенични, а? И това "трябва"... Как гадно си натрапваш мнението... :?

agapiseme
08-31-2011, 13:04
Значи ти преценяваш.
Дали ще боцка или на пичът няма да му пука - индивидуално е.С времето ще разбереш кой начин е най-добър за теб.