Влез

View Full Version : Тамън да стане...и не става...

roseleaf94
08-30-2011, 18:47
Здравейте!
Сравнително наскоро бях пуснала тема за първия ми път. Сега вече не ме боли, та даже ми е приятно като изключим, че не свършвам. Приятелят ми е много грижовен и предпочита аз да свърша, отколкото той, но все не се получава. И то говоря за КЛИТОРЕН оргазъм!!! Човекът прави какво ли не! Застоява се там долу по половин час! Език, пръсти, каквото се сетите, ама не... За мен не е толкова голям проблем, защото въпреки че не получавам оргазъм, все пак ми е приятно. Единственият проблем е, че приятелят ми се депресира, че не успява да ме докара до оргазъм... Някакви идеи?

SisiStrange
08-30-2011, 19:08
Още не си свикнала с това да те задоволява друг човек. Отпусни се максимално и не мисли за свършване и ще си стане по някое време. Освен това, женското тяло е доста сложно нещо. Не винаги се получава и не винаги има причина. Понякога просто не ще и толкоз. Ти не си притискай тялото. Идеята е да ти е хубаво. Оргазмите идват в един момент.

А на приятеля ти кажи да не се депресира за глупости и да ти остави малко време да понавикнеш. Ако трябва хващай му ръката и го насочвай от време на време. Или му покажи как ти харесва. И на него ще му хареса, и на теб.

fenkaaa
08-30-2011, 19:10
Ами ако не се отпускаш както трябва,може затова да не става.Мисли само за това,съсредоточи се и ще се получи.. предполагам :?

SisiStrange
08-30-2011, 19:14
Ами ако не се отпускаш както трябва,може затова да не става.Мисли само за това,съсредоточи се и ще се получи.. предполагам :?
Точно, ако мисли и се концентрира върху това, нищо няма да стане. Трябва да се отпусне и да се остави просто да чувства. И аз го имах този проблем и се реши точно като се оставих по течението и спрях да си мисля за оргазми.

roseleaf94
08-30-2011, 19:21
Ооо, бях повече от отпусната! :D
Но не това е проблемът. Мен не ме е толкова яд, че не свършвам. М момента се наслаждавам само на тортата... по- късно, надявам се, да опитам и от черешката. :wink:
Само дето... хммм... на приятелят ми му е адски кофти , защото ми е първия и той иска да се прояви добре и смята, че щом не свършмам, значи задължително вината е в него...А ТО НЕ Е ТАКА! Той е страхотен!

straus
08-30-2011, 19:40
Страхотен ама.. като че ли има още трески за дялане

granger
08-30-2011, 20:11
Може би ти е странно някой друг да те задоволява, все още. А ти по-добре си поговори с него и му обясни,че ти трябва малко време докато свикнеш . Ще видиш ,че ще се получи ...успех

roseleaf94
08-30-2011, 20:23
Мерси, ganger! :) Стискайте палци, че утре пак май ще има екшън :D

myNameIsImmortal
08-30-2011, 20:24
нормално да се депресира и да не му в приятно.. да не може да задоволи напълно една жена.. на теб може да ти харесва.. ама за него не е много приятно и не се възприема за 100% мъж..
с времето ще се наредят нещата .. 1во като започне клиторен пък и по нататъка и вагинален..
напътствай го и сам ще усети след време от кое ти е кеф..
и се наслаждавай на момента..

straus
08-30-2011, 20:32
Бе ще стане ако му дадеш някой акъл.. не вярвам да е баш перфектен

tuzaro
08-30-2011, 20:44
аз имах едно гаже дето много рядко свършваше, ама тя си знаеше и ми каза че просто е такава. има и такива момичета

roseleaf94
08-30-2011, 20:48
Straus, разбрах още от първия път, че смяташ гаджето ми за не особено ИЗДЯЛАН! :D
Оххх... ами надявам се, че сте прави за всичко! :) Wish me luck guys!

Anja
08-30-2011, 20:49
Wish you! :)

straus
08-30-2011, 20:58
Straus, разбрах още от първия път, че смяташ гаджето ми за не особено ИЗДЯЛАН! :D
Оххх... ами надявам се, че сте прави за всичко! :) Wish me luck guys!
Ама не че го обиждам или нещо, нито го познавам човека, нито ми е направил нещо, опитвам се да ти помогна. По-добре да му е гадно няколко пъти да му даваш насоки, от колкото да не може да те докара до край.

roseleaf94
08-30-2011, 21:21
Споко, не съм и мислила, че му мислиш лошото и ти благодаря, че се опитваш да ми помогнеш! :P

badsector
08-30-2011, 21:23
Просто си още малка да правиш секс и тялото ти не е готово.

GossipGirl89
08-30-2011, 21:45
Не ще и не ще, а? :D

Споко, не го мисли толкова. Тия неща наистина стават тогава, когато не се концентрираш върху тях. На приятели ти му обясни, че няма от какво да се депресира,а че просто ти ще го насочваш какво и как да прави, за да ти е хубаво :) Това са напълно нормални неща и е по-добре да му показваш, отколкото да се преструваш, че ти е яко, нали?

roseleaf94
08-31-2011, 09:13
Напълно съм съгласна!
А за това, дали съм малка... За едни изглеждам малка, за други- не. Не можеш да кажеш, че тялото ми не е достатъчно развито, след като пикли на по 13 се е~ат, а аз на 17- да не съм готова....
Но пък кой знае... :)

08-31-2011, 09:23
Напълно съм съгласна!
А за това, дали съм малка... За едни изглеждам малка, за други- не. Не можеш да кажеш, че тялото ми не е достатъчно развито, след като пикли на по 13 се е~ат, а аз на 17- да не съм готова....
Но пък кой знае... :)
Аз съм на 16 и ми казаха, че са ми недоразвити още половите органи и цялото ми тяло имало още да расте...Е, това не ми пречи да получавам оргазъм..Но е възможно при тебе случая да е същия...

SisiStrange
08-31-2011, 10:30
^^ Ами всъщност аз си получих първия клиторен оргазъм, дошъл с помощта на друг човек, на 18. Тъй че... who knows?

roseleaf94
08-31-2011, 10:59
Даммм... сложни сме ние - жените! :Д

NoMore
08-31-2011, 12:21
Мисля, че причината е че не си се отпуснала. И аз бях така отначало, но всичко беше защото не можех да се отпусна. Постоянно мислех, че трябва да си ходя, защото ще закъснея или се притеснявах да издавам звуци и в старанието ми да съм тиха се губеше удоволствието. Но един ден спах в тях и си казах, че не трябва да се притеснявам, и се отпуснах и се получи.

agapiseme
08-31-2011, 12:27
Дам,егото му страда. Покажи му достатъчно красноречиво,че си прекарваш добре и за известно време се опитвай да го откъснеш някак от това той да те задоволява допълнително.
И при мен беше почти идентична ситуацията и никога в живота си дори не съм си мечтала да свърша от докосването на другиго. Знам колко съм свикнала със себе си и изобщо през главата ми по време на секс не е минавала мисълта за свършване. Докато накрая просто се случи.
Затова не го мисли. А щеш - не щеш при тази настоятелност от негова страна няма как да не си мислиш "Абе, няма ли да свърша най-накрая?",независимо колко ти е приятно. Няма как мисълта да не дойде неканена.

roseleaf94
09-01-2011, 18:16
Мерси за помощта, хора! Супер сте! :-)

elysunny
09-01-2011, 19:16
трябва просто да се отпуснеш и ще стане