View Full Version : Отчаяна!
Kristina94
08-30-2011, 20:47
С приятелят ми сме заедно от 1 година .. Но последно време нещо ми става! Не знам защо, но постоянно го разпитвам за бившата му с която са ходили 2 месеца. Ревнувам от всичко и всеки, най-вече от нея ! Той не ми е давал поводи за ревност изобщо.. не поддържа никакъв контакт с нея, но просто подивявам. Гледах фейс-бука му от самото му регистриране до края .. държа се като пълна идиотка и го разбирам, но не мога да се спра ! Помогнете ми :( :( :(
Извинявам се, ако има правописни или граматични грешки просто не съм на себе си ..
Това е период. Според мен при всеки го има, но ти изпадаш в крайности. Колко още ти трябва, за да разбереш, че не ти изневерява?
SmilezZz
08-30-2011, 20:51
Опитай се да му имаш повече доверие. Пък и ти сама каза,че не си поддържат НИКАКВИ контакти - не виждам тогава защо се притесняваш ? Всичко е било преди,сега е с тебе и сте щастливи,нали ?
Сега стига си създавала проблеми помежду ви ,а просто се радвай на моментите с него.
Kristina94
08-30-2011, 20:53
Така е .. проумявам, че не трябваа да правя така, но не мога .. Какво ли не направи заради мен, да съм добре , а аз съм супер неблагодарна .. ](*,)
SisiStrange
08-30-2011, 20:54
И какво? Мислиш, че е по-красива и добра от теб ли? Може и да е така. Но явно в неговите очи не е така иначе щеше да е с нея, а не с теб. Не се вманиачавай по миналото, а гледай в настоящето.
elysunny
08-30-2011, 21:26
обсебеностттттттттттттттт тттттт
Те са ходели 2 месеца,а с теб е 1 година !!!!! Не мислиш ли малко? И аз в началото го ревнувах от бившата му (която е моя приятелка),с която ходеха месец и половина.Но се запитах има ли смисъл въобще,едно че тя ми е приятелка,друго че аз самата я викам като сме на купон и виждам,че очите му не се отделят от мен (то това си беше преди) .. и закакво въобще беше тази ревност.. незнам 8-) Сигурно,защото бяхме още в началото..
Е за теб вече не знам,може тя да го е зарязала и него да го е боляло,затова да го ревнуваш,но ако няма основателна причина няма закакво да ревнуваш :)
annonimnna
08-30-2011, 23:06
Само си трошиш нервите. Я успокой топката и си живейте живота, щом си се обичате... Имай му доверие на човека, сигурно не му е много приятно като ревнуваш БЕЗ причина :)
blaaablaaablaaa
08-31-2011, 05:49
Бро, не се притеснявай. Просто спри да го правиш. Той е с теб, това е важното, забрави за всичко останало. Така най-много да го задушиш и имаме още една твоя тема във форума. И пак повтарям, той е с теб, не с друга, а с теб. 1 година е доста време, споко... Трябва ли пак да кажа за трети път? :)
sh3_1s_7h3_0n3
08-31-2011, 05:56
Много момичета имат подобен период, ще ти мине.
Гледай него да не го хване параноята, че ей тогава ще ти се види тесен света.
Човек не е ревнив, когато обича, а когато иска да бъде обичан.
Scarface91
08-31-2011, 06:02
забрави за сякаква ревност , ако му имаш пълно доверие и е доказано няма от какво да се притесняваш . :o
и как да ти помогнем? :?
Или спираш с филмите, или губиш момчето (а в най - добрия случай ще си развалите отношенията) .. осъзнай се .. ако иска да ти изневери кой ще го спре? Твоята ревност? пхах ..
Scarface91
08-31-2011, 06:30
и как да ти помогнем? :?
Или спираш с филмите, или губиш момчето (а в най - добрия случай ще си развалите отношенията) .. осъзнай се .. ако иска да ти изневери кой ще го спре? Твоята ревност? пхах ..
+ 1 . може и да не го загубиш , но със сигурност няма да му е приятно.Ревността трябва да съществува много рядко в някой моменти и в малки количества , просто за да покажеш че не ти е безразлично , да покажеш любов и загриженост ,но само толкова
Kristina94
08-31-2011, 07:19
Благодаря за успокоението .. Наистина доказал е , че е само мой .. ще се опитам да спра с тези терзания .. :)
badsector
08-31-2011, 08:46
Продължавай по този начин и наистина ще го накараш да ти изневери.
Тролололо.. кажи на някой да ти залепи два шамара и ше се оправиш. Тролололо :oops:
sasha_90
08-31-2011, 09:42
От ревността ти няма смисъл.Замисли се-били са заедно само два месеца,а това е нищо.Виж вие сте вече заедно от година и връзката ви със сигурност е по-сериозна от колкото тяхната.Вярвам,че я е забравил,защото ако не беше така сега щеше да е с нея,не с теб.
Имай му доверие,само така ще имате бъдеще.