Влез

View Full Version : Безопасен секс ?

anonimmnaa
08-31-2011, 06:00
Здравейте!
Имам няколко въпроса .. ако с приятеля ми правим секс, когато аз не съм в овулация, с презерватив и той свърши отвън има ли някаква опасност от забременяване? Втория ми въпрос е дори и презерватива да се скъса и аз не съм в овулация може ли да стане гаф от предеякулационната течност?

kalpazanka
08-31-2011, 06:01
Няма яйцеклетка=>няма бременност :!:

08-31-2011, 08:51
няма овулация => няма бреманност
няма сперма => няма бременност

dakata123
08-31-2011, 09:02
правим секс, когато аз не съм в овулация, с презерватив и той свърши отвън има ли някаква опасност от забременяване?
Вие нормални ли сте, секс с презерватив и забременяване ;дд а като гълташ сперма дали можеш да забременееш ??? Много зле е станал тоя форум ...

roseleaf94
08-31-2011, 09:34
По- скоро всички останали не сте особено информирани. И веднага да почнете да обиждате :Х
Макар и минимална, има вероятност да забременееш, ако не го правите с презерватив. В предеякулационната течност има сперматозоиди, които може да ти направят едно прекрасно бебенце. :grin: Правете го с презерватив, във всеки момент! :) Да не станем тук със съфорумците лели и чичовци на млади години! :razz:

granger
08-31-2011, 10:30
Здравейте!
Имам няколко въпроса .. ако с приятеля ми правим секс, когато аз не съм в овулация, с презерватив и той свърши отвън има ли някаква опасност от забременяване? Втория ми въпрос е дори и презерватива да се скъса и аз не съм в овулация може ли да стане гаф от предеякулационната течност?

Относно първия ти въпрос: Не си в овулация , с презерватив сте и не свършва в теб ... как ше забременееш?!?!?!?!?!?!?!
Втория въпрос: Шанса е никакъв. Първо , вярвно е че в тая течност има сперматозоиди, но ако не си в овулация няма как да забременееш , вярно е ,че спермата може да оцелее, така да се каже, до няколко дни , но не вярвам предеякулационната течност да те забремени!

roseleaf94
08-31-2011, 10:47
Аз пък познавам едно момиче, което беше смело и наивно и не правеше секс с презерватив. Успокояваше ни всички, че не е в овулация и няма как да забременее, тъй като той не свършвал в нея. И какво стана накрая? Оказа се бременна, самотна и на 14!!!!! Гаджето й естествено офейка като разбра за големия фейл... Но вие си решава сами. :)

WoshMC
08-31-2011, 10:56
ШАНСА Е ГОЛЯМ! Другия път не си събувай гащите. Давай през дънките най - добре.

roseleaf94
08-31-2011, 11:16
WoshMC, има ли някакъв начин да вземеш нещата насериозно??? Пожелавам ти с най- добри чувства да ти се случи да имаш момент, в който с твоето гадже да иматe такъв кризисен момент (макар и фалшива тревога), за да ти дойде акъла в главата! :-P
Поздрави! roseleaf94

agapiseme
08-31-2011, 12:30
Първото - не.
Второто - да.
Леля ми така забременя. Години наред си изчисляваше овулацията с температурен метод ,цервикална слуз и каквото не се сетиш. Накрая забременя в последния ден от цикъла си. Факт.

fenkaaa
08-31-2011, 14:42
Когато си в овулация,това значи че яйцеклетката може да се опложда.Когато не си в овулация яйцеклетката няма как да се оплоди! :x 8-)

didkymd
08-31-2011, 15:23
Ако се скъса презерватива....и овулацията ти настъпи в интервал от 1-3 дена...може !

AnalDream
08-31-2011, 15:51
Да ти кажа възможно е всичко. Всичко в живота е "може би".
Но все пак ;

МнениеПуснато на: Сря Авг 31, 2011 5:42 pm Заглавие:
Когато си в овулация,това значи че яйцеклетката може да се опложда.Когато не си в овулация яйцеклетката няма как да се оплоди! Mad Cool