View Full Version : Споделете ..
stefinkaa7
08-31-2011, 10:34
Не знам дали до сега е имало такава тема .. съжалявам ако се повтарям. :) Въпроса ми е .. когато го направихте за първи път как споделихте с приятели (най-близките, разбира се 8-) ) и ако въобще сте споделили .. :) Защото аз още не съм казала на моята най-добра приятелка .. срам ме е .. :oops: Много са ми интересни пиклите на по 13-14 години, дето разправят с колко са се били е*бали .. :-D :D Не, че аз съм много голяма (почти 17 8-) ), но ме е срам да си призная :oops: Дори мама до скоро не знаеше .. в последствие разбра, но това е друга тема .. :D Таа .. споделете .. 8-) :P
Ами най-свободно в разговор , заговорихме се с приятелки коя какво е правила или не е и така...
ПП скоро имаше така тема: Как казахте,мисля че се казваше :)
SisiStrange
08-31-2011, 10:39
Aз споменах на моите приятели още преди да го направя. Те са... едни от най-близките ми хора. Не ме е срам да им споделям такива неща. Пък и няма нищо срамно в секса.
bubkaa93
08-31-2011, 11:56
Няма нищо срамно ние винаги си приказваме по тая тема даже е много приятно да споделиш с някой. : ))
На най-добрата ми приятелка казах веднага,ама тя го очакваше и не беше особено очудена :D На друг не съм казвала,ама що пък да не кажа на някой от момичетата ми,не съм все пак на 14,че да ме е срам,съвсем в реда на нещата си е.На майка ми не съм казвала и не знам честно казно кога ще й кажа.
Potrebitel33
08-31-2011, 13:07
Моето мнение е, че на най-близката си дружка не можеш да не споделиш :) ! Най-малкото при мен поне е забавно да се покикотим кой как се е справил :P . При мен така стана...не че изтичах да й се похваля веднага, но съвсем скоро и го казах директно, а майка ми се досети и ми пускаше едни бъзици да внимавам как ще ме сгащи някой ден с гаджето ми :-D
agapiseme
08-31-2011, 13:10
Всъщност на никого не съм казвала. Хората около мен мислеха,че го правя отдавна,защото имам доста дълга връзка. Сега вече няма какво точно да се сподели. Много повече се радвам ,че мога да обсъдя притеснения и очаквания с половинката. Така е мн по-хубаво.
приятелките ми са най-близките ми хора и им казвам какво и с кого правя...
а майка ми, май си мисли, че съм била само с един и то, с който точно нищо не сме правили 8-) не мисля да и разказвам нищо.засега поне.
Най-добрата ми приятелка веднъж ми звъни след секс, докато си пуши цигарата на терасата и ми се хвали на какъв тигър попаднала.. 8-)
А аз от своя страна не съм от тези, които си казват всичко и обичат да споделят. Какво правя, с кого и къде го правя си е моя работа, не смятам, че някой наистина се интересува от това.
В прав текст съм го казвала само на една съученичка, защото и тя в прав текст ме попита.
На най-добрата и приятелка казах още преди да се случи..останалите разбраха в последствие
muhtesemfan
08-31-2011, 14:04
На най-добрата и приятелка казах още преди да се случи..останалите разбраха в последствие
Ти не беше ли на 12? :shock:
Aз споменах на моите приятели още преди да го направя.
Нито на приятелите си отидох да го обявя, нито на роднини ;д Глупаво е според мен, всеки рано или късно прави секс, защо да трябва да се хвали човек с първия си път...
DragonLady
08-31-2011, 16:23
Малко ми се губят спомените от тогава, но мисля, че казах само на най-добрата ми приятелка и на още едно момиче ( същи близка приятелка по онова време ). На други мисля, че не съм.
SmilezZz
08-31-2011, 16:48
Не бива да те е срам и да се притесняваш да им кажеш. Те са едни от най-близките ти хора.
sapphire5
08-31-2011, 19:29
абе интересно ми е..как не можеш да споделиш на най-добрата си приятелка такива неща.. :lol: та нали за това са приятелите, да говориш за ВСИЧКО с тях. :)
Shturrrche88
08-31-2011, 20:06
абе интересно ми е..как не можеш да споделиш на най-добрата си приятелка такива неща.. :lol: та нали за това са приятелите, да говориш за ВСИЧКО с тях. :)
И аз това се чудя...
Особено пък нещо толкова важно за едно момиче...
Пък и да си на 13, разбирам да те е срам, но си почти на 17, какво срамно има?
stefinkaa7
08-31-2011, 20:14
И аз това се чудя...
Хмм .. просто не мога .. 8-)
Shturrrche88
08-31-2011, 20:16
И аз това се чудя...
Ми като не можеш-недей.
За какво ни питаш нас?
И ти е по-лесно да споделиш на вселослушание, пред толкова много хора, че си правила секс, а на най-близката си приятелка не можеш?
sapphire5
08-31-2011, 20:19
И аз това се чудя...
Ми като не можеш-недей.
За какво ни питаш нас?
И ти е по-лесно да споделиш на вселослушание, пред толкова много хора, че си правила секс, а на най-близката си приятелка не можеш?
да междодугото има ги и такива хора, където им е по-лесно да споделят на непознати. странно :-o
stefinkaa7
08-31-2011, 20:20
И аз това се чудя...
Ми като не можеш-недей.
За какво ни питаш нас?
Мдаа .. защото нямаме личен контакт :) И едва ли ще имаме някога .. 8-)
Когато това стане - ще знаем само аз, приятелят ми, най-добрата ми приятелка и евентуално неговия най-добър приятел, ако той реши да му каже. А и всъщност това са ми най-близките хора, така че, изобщо не мисля, че има от какво да се притеснявам.
Не съм казвал, но предполагам че е ясно :D
anonymous708973
09-01-2011, 10:24
Казвала съм на всеки, който ме попита. Колкото подробности иска, толкова. Няма нищо срамно или страшно.. Пък ми е любима тема.
Няма от кво да те е срам, мацка, това си е нещо нормално. Аз си спомням как се обадих по телефона на най-добрата ми приятелка и й казах, че отивам да правя секс. Като си тръгнах от тях пак й се обадих и й казах, че съм го направила...
На майка ми не казах, минаха се 5-6 месеца и тя се досети някак си и аз нз как разбра...
GabrielleShayk
09-02-2011, 22:23
Ооо аз ги предупредих още преди да се случи :D за да се вълнуват и те :D
Споделих на най-добрата ми приятелка какви са ми намеренията преди да го направя,а другите предполагаха,но не със сигурност :)
annonimnna
09-06-2011, 23:02
Никога нищо не крия от най-добрата си приятелка...
Тя ми е като сестра, тя ми Е сестра. Някога си мисля, че ако не е тя-край с мен...
Та, така де. Първо на нея споделих и тъй като нея я е страх от първия й път, я успокоих малко 8-) :)
SunnyBrown
09-07-2011, 00:16
Въображаема ли е :-o
:lol: :lol:
По темата : Сигурна ли си , че ти е най добра приятелка ? Защото щом това не си споделяте тогава какво друго ?
Shadowlight
09-12-2011, 20:11
Аз споделих с най-добрите си приятелки ( 2 са :D ) и на майка ми и брат ми. Майка ми беше бясна просто... :( . Но днес всичко се оправи :). Моята най-добра приятелка също се страхува от първия си път и я успокоих :). То и на нея май ще и дойде реда в скоро време :razz: :razz:
mrazqkindergarten
09-12-2011, 20:19
Това за мен е нещо лично и не смятам, че трябва всички да знаят... В повечето случаи се подразбира когато е станало (например при сериозна връзка), но да се хвалиш с тва ми се струва тъпо някакси... Освен ако не те питат директно.
Направих биоборд, а от другата страна пишеше "Благодаря ви доктор Енчев!"
Loooooser
09-12-2011, 21:04
Всичко става с намеци , пък то накрая се разбира. Не е нужно да отидеш и да кажеш "Аз се чуках" .. просто намеквай като стане дума за СЕКС! :-o
ами казах на най- добрата ми приятелка . '' познай какво загубих ''. и тя се замислии и по4на ;д като каза '' девствеността си '' и аз и се усмихнах. мислих дали да и кажа, но просто не се сдържах