View Full Version : Помощ! Закъснява ми!
Potrebitel33
08-31-2011, 12:50
Значиии трябваше да ми дойде преди около 2-3 дена, но още не е! От вчера вече имам признаци (боли ме кръста и имам бяло течение, както преди всяка менструация). Последно съм правила секс преди 5-6 дена, но нямам никакви опасения да е станал гаф, не е свършвал в мен! Караме да се притеснявам един полов акт преди 15-16 дена ( изневерих на гаджето си :( ), но беше само отзад и дори не свърши, измъкнах се преди това! От друга страна ме наболваха бъбреци малко, понякой път и по-силно. Та дали може това да има връзка с закъснението, или е просто притеснение? Нуждая се от съвет, не от каране или нещо подобно! Благодаря на тези, който ще се отзоват!
Potrebitel33
08-31-2011, 12:53
А и попринцип знам, че признаци за бременност се появяват 2-3 седмици след зачеването, при мен отсъстват ( не ми се гади, нямам подути гърди и т.н. ) ...
Potrebitel33
08-31-2011, 12:59
Благодаря за коментара :) стискай палци да ми дойде в най-скоро време, доста кофти е да чакаш..
agapiseme
08-31-2011, 13:00
Признаците са индивидуални,но мисля,че няма какво да те тревожи :)
Да си бременна,очевидно няма възможност.Закъснява ти или от притеснение,или има нещо общо с тва с бъбрецитеможе да си изтинала нещо,знам ли.Или пък чувство за вина от изневярата :D
А и попринцип знам, че признаци за бременност се появяват 2-3 седмици след зачеването, при мен отсъстват ( не ми се гади, нямам подути гърди и т.н. ) ...
Бременна ли си?? :)
Potrebitel33
08-31-2011, 13:02
Чувството за вина...О ДА! Като се замисля напълно възможно :-D. След толко притеснение и чакане едва ли ще изневеря пак, това ми е наказанието :-D
Potrebitel33
08-31-2011, 13:04
Бременна ли си?? :)
От това се притеснявах, но явно напразно...имам предвид, че нямам подобни признаци :)
cookie_master
08-31-2011, 18:47
спокойно ще дойде :wink:
Спокойно ще дойде.Голяма паника сте жените като ви закъснее с ден-два веднага си мислите какво ли не.
Ако нямаш основателна причина да смяташ,че може да си забременяла,няма защо да се притесняваш,случва се да закъснее поради други обстоятелства.
притеснение, стрес, рязко отслабване причиняват закъснение
признаци на бременност - умора, промяна на апетита и вкуса, често уриниране, повишена телесна температура сутрин, гадене и повръщане, понякога и слабо кървене или кафеникаво течение за 1-3 дни, но е много слабо (това е заради имплантирането на яйцеклетката)
на който му е закъснявало как знае признаците :D
а и понякога дори и да има някои от признаците те пак може да се държат на стрес или заболяване
muhtesemfan
09-01-2011, 09:36
"Умно" момиче 8) 8) Като нямаш и грам сексуална култура защо правиш секс? :-x Изневерила на гаджето-ми хубо,си направила,станала си малолетна кучка! :x :-x :-x Какво като си го правила отзад,спермата може да се стекла към влагалището и гафа да е станал,а от къде си толкова сигурна,че онзи се е сдържал? :?
Potrebitel33
09-01-2011, 11:42
Именно за тези коментари говорех, може да се сдържите от тях, ако давате мнения моля бъдете по-културни и без обиди, ако може! И да сигурна съм, защото буквално ми се молеше да не му го причинявам ( да бягам преди да свърши ) ... Благодаря ти миличък за коментара!!!
ThisIsMe
09-01-2011, 11:57
Това ,че не е свършил в теб,не е гаранция,че не си бременна.За предеякулационна течност чувала ли си? А и като гледам МЦ не ти е особено точен? Колко ти е продължителността на МЦ?Кажи дата на последната менструация! Още нещо, бялото течение не е нормално ,независимо кога се появява,така че това не е симптом за предстояща менструация,а по-скоро е симптом за определен проблем.
Me4encety
09-01-2011, 20:40
Правиш си един тест след 2 седмици и се разбира.Не виждам защо на всяка втора кояо й закъснява пуска тема.Тук не сме врачки.
Оф хора вие на кви опияти сте? :lol:
kalpazanka
09-02-2011, 08:03
Оф хора вие на кви опияти сте? :lol:
Това пък какво е? :lol:
Все още си чакаме отговорите на въпросите за ПРМ и МЦ, авторке.
95% съм сигурна, че уважаемата госпожичка си няма на идея какво е овулация и не прави разлика от менструация и цикъл. А да, също и за предеякулационна течност не е чувала.
95% съм сигурна, че уважаемата госпожичка си няма на идея какво е овулация и не прави разлика от менструация и цикъл. А да, също и за предеякулационна течност не е чувала.
+10000, ама за съжаление, не е нито първата, нито последната такава. :?
+10000, ама за съжаление, не е нито първата, нито последната такава. :?
Нда, елементаризма на днешните тийнейджъри няма граници.