View Full Version : Страх от самотата
DeAngelle
09-01-2011, 20:05
Добър вечер на всички готини хора в този форум. : ) Знам,че има 10000000 такива теми ,но реших ,че просто ще пиша...чувствали ли сте се така,че всеки ден е едно еднообразие и няма какво да се промени,че нищо не е на ваша страна,че всичко ще си остане така и няма да се промени към по-добро..?? Чувствали ли сте страх от самотата...да си нямате никого,да чувствате ,че дори и най-добрият ви приятел,човекът,който чувствате като брат или сестра не се интересува от вас,а вижда само себе си?? Така се чувствам аз и не искам нищо от вас : ) просто исках да споделя,моля запазете обидните коментари за себе си
Липсва описателно заглавие.
kalpazanka
mArMaLaDkA
09-01-2011, 20:08
добре.
annonimnna
09-01-2011, 20:09
Не.
Аз съм оптимист :---)
elysunny
09-01-2011, 20:12
готино заглавие
Май искаш нещо от мен :-x
чувствали ли сте се така,че всеки ден е едно еднообразие и няма какво да се промени,че нищо не е на ваша страна,че всичко ще си остане така и няма да се промени към по-добро..??
Да.
Чувствали ли сте страх от самотата...да си нямате никого,да чувствате ,че дори и най-добрият ви приятел,човекът,който чувствате като брат или сестра не се интересува от вас,а вижда само себе си??
Не.
SuperBadSuperFresh
09-01-2011, 20:31
Да,ама отминава.И на теб ще ти мине.Вероятно утре.
cigarettekisses
09-01-2011, 20:37
Преди се чувствах така,но сега мога и сама да се справям и нямам нужда от никого и ако всички ми обърнат гръб,няма да ми е проблем...Дано все пак да не се случи,все пак е по-добре да има на кого да разчиташ (:
[quote=DeAngelle]чувствали ли сте се така,че всеки ден е едно еднообразие и няма какво да се промени,че нищо не е на ваша страна,че всичко ще си остане така и няма да се промени към по-добро..??
Точно така се чувствам в момента :? :(
взе ми думите от устата .. 8-)
welcome to my life .. :lol:
SmilezZz
09-01-2011, 22:14
На всеки му се случва да се чувства по този начин. Просто минаваш през такъв период. Гледай само да не се затвориш в себе си. :)
TheNewReligion
09-01-2011, 22:32
Чувствала съм страх от самотата, т'ва е едно от най-ужасните неща на света. И на най-големия си враг не бих пожелала да го изпита.
Другите чувства, които описа, също не са ми чужди. НО! винаги след тях съм осъзнавала, че се филмирам и сама си го причинявам. Друг е въпросът, че понякога тея състояния ги приемам като наказания, защото съм била гадна, егоистична, злобна, неблагодарна и живееща в миналото, примерно.
Решението е да почнеш да мислиш позитивно. Ако успееш веднъж, ще свикнеш и ще се радваш на живота без депресивни състояния. Просто започни да цениш хората около теб и това, което са направили и правят за теб. Другата малка тайна е, че трябва да даваш от себе си.
И все пак, ако ги нямаше тея моменти на нещастие, нямаше да усещаш, когато си щастлива, така че се радвай и на тях. 8-)
Колкото до еднообразието, което описа...направи това, което зависи от теб, че да промениш нещата. Виж резултатите и разбери дали действаш по правилния начин.
Успех и не се филмирай излишно. Животът е твърде кратък, за да го пилееш в гадни мисли.
Ако ревеш на залеза няма да видиш звездите.
Нещо подобно беше :lol:
sasha_90
09-02-2011, 06:05
Да,чувствала съм се така и понякога продължавам.
LeprikonA
09-02-2011, 09:22
И на теб ще ти мине.Вероятно утре.
като се наспиш осъзнаваш, че само се тормозиш с глупости.
sapphire5
09-02-2011, 09:24
деебее.. много оптимисти тука 8-) btw. аз съм реалист.
badsector
09-02-2011, 10:40
Глупаците се кефят на новото и яркото, мъдреците се възхищават на обикновеното.
lekksy97
09-02-2011, 12:03
И аз съм чуствала тези неща и даже и сега някои ги чувствам, но винаги си казвам, че всичко ще си дойде по мястото..
eXxXciTeD
09-02-2011, 12:07
С това мислене, единственото което ще получиш е още от описаното.