PDA

View Full Version : ...

Lineabio
09-01-2011, 20:37
...

fenkaaa
09-01-2011, 20:42
Ех,този фейсбук..

Me4encety
09-01-2011, 20:44
Може да не са ви познали ? Може да не искат да се занимават с вас ? Защо не им пишете и не си уговорите среща някъде ? То и на мен някой да ми изкочи и да ми каже "здрасти аз съм от фейсбук" и аз ще му обърна гръб.

Verminaard
09-01-2011, 20:45
То и на мен някой да ми изкочи и да ми каже "здрасти аз съм от фейсбук" и аз ще му обърна гръб.

Амин за това,колежке.Освен това аз бих се и спукал от смях,докъто госпожица шитбук се черви като домат на средата н улицата/плажа/тротоара и прочее.

Anichkaxxwee
09-01-2011, 20:47
Може да не са ви познали ? Може да не искат да се занимават с вас ? Защо не им пишете и не си уговорите среща някъде ? То и на мен някой да ми изкочи и да ми каже "здрасти аз съм от фейсбук" и аз ще му обърна гръб.

+1

Lineabio
09-01-2011, 20:59
...

error92
09-01-2011, 21:04
И на мен ако ми кажеш аз съм оная от едикой си град и аз така ще ти обърна гръб.... :D :D

Lineabio
09-01-2011, 21:08
...

ilievabe098
09-01-2011, 21:09
... не се занимавай с глупости , бе момиче? в к'ви филми сте се вкарали ? к'во мислите , че може да стане? какво?писали сте си 5 пъти и само вас ви чакат ,да им се появите в живота. (извинявай ако звуча грубо , ама много се дразня на момичета , които си губят времето :) )

ScarlettS
09-01-2011, 21:11
На мен това ми се е случвало :lol: веднъж си седя в мола и някакво момче идва при мен, знаеше ми името и пита дали това съм аз и аз само стоя и гледам и той - ами аз те познавам от фейсбук :D и после се запознахме де ама в първия момент доста се учудих.

leadyflame
09-01-2011, 21:13
-Ей сексита айде в най-близкото закрито местенце да ви обслужим с приятелката.
100 про!!!

tuzaro
09-01-2011, 21:14
ако не сте лицеприятни е съвсем нормално

Soraq
09-01-2011, 21:15
Напълно ли си сигурна, че са те във фейса. Пък и как ще ги намерите ей тъй без да знаете дори как се казват ?? Нещо не ми се върза. :D :D :D

Goddess
09-01-2011, 21:18
И да са ви познали, и да не са ви познали, ако ги бяхте изкефили, 100% нямаше да ви обърнат гръб. Явно просто не им се занимва с вас, не ви харесват...какво си блъскате главите какво е трябвало да направите, защо така, защо иначе...

tuzaro
09-01-2011, 21:18
И да са ви познали, и да не са ви познали, ако ги бяхте изкефили, 100% нямаше да ви обърнат гръб. Явно просто не им се занимва с вас, не ви харесват...какво си блъскате главите какво е трябвало да направите, защо така, защо иначе...изсъхнала работа...

Goddess
09-01-2011, 21:20
И да са ви познали, и да не са ви познали, ако ги бяхте изкефили, 100% нямаше да ви обърнат гръб. Явно просто не им се занимва с вас, не ви харесват...какво си блъскате главите какво е трябвало да направите, защо така, защо иначе...изсъхнала работа...
даа....

8-)

tuzaro
09-01-2011, 21:23
даа....

8-) след 20 дена в софия може да забъркаме нещо 8-)

TheNewReligion
09-01-2011, 21:52
Едва ли сте единствените, които са действали по тоя начин спрямо тях. Сигурно получават ужасно много внимание от страна на момичетата и не им е особено интересно.
Освен това сте се били пренавили да се запознаете с тях. По-добре да се бяхте уговорили по фейса да се видите преди т'ва, а не, ей така, от нищото да ги пресрещате.
Пък и ако бяха възпитани момчета, щяха да кажат нещо, не да се правят на недостъпни и вървежни. В крайна сметка нямаше да умрат, ако си бяха подали кирливите ръце и си бяха казали имената, нали?
Тааа, поне сте видяли какви хора са, ако не друго.

BohemianRhapsody
09-01-2011, 21:59
Ако те са на по двадесет и кусур години, а вие на по 12-16 не виждам защо да ви обърнат внимание. Ще изглежда, като лапешка шегичка към тях отстрани.
А може и да се е провел следният диалог:
-Тия бяха пиклите от фейсбука, нали?
-Ебем ли ги... Дали ше ни пуснат?
-Абе, малки са не ми се верва.
-Има едни по-уборотни пички, аре да се трошим от тук да ходим да ебем.
-Аре.

Anichkaxxwee
09-01-2011, 22:02
Ако те са на по двадесет и кусур години, а вие на по 12-16 не виждам защо да ви обърнат внимание. Ще изглежда, като лапешка шегичка към тях отстрани.
А може и да се е провел следният диалог:
-Тия бяха пиклите от фейсбука, нали?
-е*** ли ги... Дали ше ни пуснат?
-Абе, малки са не ми се верва.
-Има едни по-уборотни П*Ч*И, аре да се трошим от тук да ходим да е***.
-Аре.

:lol: :lol:

kyon
09-01-2011, 22:05
Предупредихте ли ги за това или на своя глава просто отидохте при тях?
Може да не искат да имат нищо общо с вас..

annonimnna
09-01-2011, 23:47
Абе да ти кажа, ако съм момче и ме заговори момиче (момиченце), което не е мой тип и НЕ харесвам външно иии аз бих реагирал така. Ще се обърна да ми поогледа задния номер и ще си ходя :lol:

sasha_90
09-02-2011, 06:13
Ех,този фейсбук..
Бих добавила и "ох,тези спасители".През летния сезон зачестват темите като тази. :D

sexa_na_kompleksa
09-02-2011, 06:20
Престанете да се излагате и си намерете други момчета. И спрете с този Фейсбук!

Lineabio
09-02-2011, 06:26
Едва ли сте единствените, които са действали по тоя начин спрямо тях. Сигурно получават ужасно много внимание от страна на момичетата и не им е особено интересно.
Освен това сте се били пренавили да се запознаете с тях. По-добре да се бяхте уговорили по фейса да се видите преди т'ва, а не, ей така, от нищото да ги пресрещате.
Пък и ако бяха възпитани момчета, щяха да кажат нещо, не да се правят на недостъпни и вървежни. В крайна сметка нямаше да умрат, ако си бяха подали кирливите ръце и си бяха казали имената, нали?
Тааа, поне сте видяли какви хора са, ако не друго. Blagodarq za razbiraneto .. v kraina smetka vsi4ki sme hora i takiva postupki kato tehnite za glupavi :):):)

kalpazanka
09-02-2011, 08:16
Аз.