View Full Version : Проблем! NEW!
borislav4491
09-01-2011, 21:44
Искам да каже, че аз съм стиснат. Не мога да се докажа пред едно момиче, дори. Има едно момиче, което ме харесва. Знае моя харектер и ми кажа, че съм от онези малкото момчета, които не знаят как да бъдат отворени. :(
НЕ мога да го обясня. Ако може да ми помогнете. Как да покажа на едно момиче какъв съм? Проблема ми е, че аз не съм единствения на света и има много по яки от мене и не могат да ме забеляжат.
Ако нещо ви помогне тази враза:
Една жена може много лесно да бъде омагьосана, но малkо знаят kаk . . ;)
Ще съм ви много благодарен. :(
elysunny
09-01-2011, 21:59
обърках се
Според мен ако станеш надут и нахакан ще се слееш с останалите и няма да бъдеш различния. Ако момичето, което искаш да впечатлиш те харесва, няма да иска да се променяш. Не се смесвай с тълпата мускулести, надути идиотчета. В повечето случаи са като мъжки курвички. :D :D Просто се отпусни и казвай каквото ти е на сърцето. :D :D
Нали е разбрала какъв си.. нещо не схванах 8-)
sexy_for_you
09-01-2011, 22:05
Доколкото разбирам,проблемът ти е,че си доста затворен в себе си и не можеш да се разкриеш пред хората(или пред момичето,което те харесва.)Ясно е,че проблемът е в теб самия и никой не може да ти помогне,освен собственото ти желание и воля да се промениш.Очевидно с комплексарски изрази като "аз не съм единствения на света и има много по яки от мене и не могат да ме забеляжат".Банално,но истината е,че трябва да повярваш в себе си и постепенно да започнеш да се разкриваш пред хората,които държат на теб,като например да говориш по-открито за себе си,за това,което харесваш,което те вълнува и постепенно,намирайки своето подходящо обкръжение,да станеш по-комуникативен.Процесът е постепенен,но ясно е,че трябва все отнякъде да се започне.Фактът,че има момиче,което те харесва,ясно показва,че явно е намерила нещо в теб самия или в характера ти,което я е привлякло и пред всички останали "по-яки" тя е избрала теб.Това е добър знак и би ти дало старт в процеса на самоопознаване и затвърждаване в обществото.Желая ти успех!
SmilezZz
09-01-2011, 22:10
Ох,нищо не схванах. Някой да ми обясни за какво иде реч ?
Но май,май проблема е в самочувствието ти ,което те кара да се затвориш в себе си ?
vankovvv
09-01-2011, 23:43
cool story bro
sasha_90
09-02-2011, 06:02
Не трябва да се доказваш пред този или онзи.Бъди такъв,какъвто си,който трябва ще те оцени.
borislav4491
09-02-2011, 07:26
Казах ви не мога да ви обясня. 8-) 8-)
Това момиче го забравете, то вече е минало. Исках да кажа с него, че то вече е разбрало, какъв съм.
Давам пример: Тази година ходих на море. И имаше няколко момичета в хотела. Аз си харесах едно, но забелязах, че то не обръща никакво внимание на мене. Стояхме до 12 часа играхме карти в лоби бара. Та така искам да кажа, че вече се познавахме. След някъде 3 дена. Аниматора на холета, който ми стана голям приятел, ми кажа, че знаел една игра, в която ни трябват около над 7 човека ( българи). Събрахме се там с това момиче, аз систра ми, няколко деца и още едно момиче. Стояхме играхме и си обсъждахме. След като свършихме играта, тръгнахме към лобито. Седнах аз, това другото момиче (което него познавах все още) и един приятел ( момче, забравих да го добавя и него горе) на едно диванче. Главно разговора се носеше с мене и нея ( тя ме питаше аз я питах и т.н.).
На морето аз и тоя приятел бяхме само момчетата на една и съща възраст, но той беше малко сдухан. Ако имаше други момчета, нямаше да бъда така лесно забелязан.
Проблема ми е, че тука в града е пълно с много по яки момчета и момичетата не могат да ме забеляжат. Запознаството няма да е така лесно като на морето, защото аз бях единствената добра компания в хотела. :(
Пак тези с ниското самочувствие. :(
sapphire5
09-02-2011, 09:22
и аз нищо не разбрах, но сигорно е както каза fenkaaa . ;/
LeprikonA
09-02-2011, 09:24
опит на 10годишен за изразяване - личи си, защото не разбрах и грам.
eXxXciTeD
09-02-2011, 12:02
Знае моя харектер и ми кажа, че съм от онези малкото момчета, които не знаят как да бъдат отворени. :(
НЕ мога да го обясня. Ако може да ми помогнете.
Това звучи колкото странно толкова и плашещо :? :grin:
Правопис :lol:
Какъв беше въпросът..? 8-)
Me4encety
09-02-2011, 13:00
Ахам мисля,че схванах.Драги съфорумници иде реч за това,че той е различен т.е. не е като останалите момчета (надути,мусколести,отворен ,разбирачи,женкари),ае едно от малкото съкровища които са останали.АКо не си твърде сдухан всичко е наред.Мда момчетата може да ти се подиграват чат-пат,да те дразнят,ама не се притеснявай скоро ще стане обратното.По някое време ако ти писне - понабий някой за да разберат,че не си няк'ъв гей и толкова.
borislav4491
09-02-2011, 20:33
Ахам мисля,че схванах.Драги съфорумници иде реч за това,че той е различен т.е. не е като останалите момчета (надути,мусколести,отворен ,разбирачи,женкари),ае едно от малкото съкровища които са останали.АКо не си твърде сдухан всичко е наред.Мда момчетата може да ти се подиграват чат-пат,да те дразнят,ама не се притеснявай скоро ще стане обратното.По някое време ако ти писне - понабий някой за да разберат,че не си няк'ъв гей и толкова.
ЕДИН СВЕСТЕН ЧОВЕК!!
И НЕ СЪМ НА 10 :-x :-x :-x :-x :-x
МОЖЕ ДА ЗАТВОРИТЕ ТЕМАТА!!!!!
Gr0zDan0v
09-02-2011, 21:48
стегни се бе бате.... поне го напиши смислено и правилно...