PDA

View Full Version : Проблем, не знам какво стана ..

NoWarOnWeeD
09-02-2011, 09:08
Значи вчера вечерта като правихме секс с приятеля ми и още като ми го вкара ми каза " Чакай малко, боли ме" .. изчакахме около 30 секунди след което той каза "Аре давай давай". И така де правихме секс и след като приключихме, като светна лампата целите бяхме в кръв. И двамата. Той видя, че има нещо като раничка на пениса. Влязохме, изкъпахме се, кръвта се махна, но на мен продължи да ми тече и така реших, че може да ми е дошъл цикъла. Но и на него му течеше малко кръв от тази кожичка. Проверихме в интернет и се оказа, че може да се е скъсала тази кожичка, защото имало хора, които били родени по този начин. Имам предвид с къс френулум и трябвало да се скъса, за да може да се заголва главичката като хората. Не знам, не съм сигурна, че е това. По-късно се оказа, че и на мен ми е дошло, общо взето мазало стана работата. Може ли ако на някой му се е случвало подобно нещо да каже за какво става въпрос....

LadyDi
09-02-2011, 09:10
За първи път ли правихте секс?

NoWarOnWeeD
09-02-2011, 09:10
Нее, заедно сме от една година.

stefinkaa7
09-02-2011, 09:13
Значи вчера вечерта като правихме секс с приятеля ми и още като ми го вкара ми каза " Чакай малко, боли ме" .. изчакахме около 30 секунди след което той каза "Аре давай давай". И така де правихме секс и след като приключихме, като светна лампата целите бяхме в кръв. И двамата. Той видя, че има нещо като раничка на пениса. Влязохме, изкъпахме се, кръвта се махна, но на мен продължи да ми тече и така реших, че може да ми е дошъл цикъла. Но и на него му течеше малко кръв от тази кожичка. Проверихме в интернет и се оказа, че може да се е скъсала тази кожичка, защото имало хора, които били родени по този начин. Имам предвид с къс френулум и трябвало да се скъса, за да може да се заголва главичката като хората. Не знам, не съм сигурна, че е това. По-късно се оказа, че и на мен ми е дошло, общо взето мазало стана работата. Може ли ако на някой му се е случвало подобно нещо да каже за какво става въпрос....

Хмм .. :-o :-o

LadyDi
09-02-2011, 09:20
Нее, заедно сме от една година.
И сега му се скъса кожичката.
Защо не отиде на лекар да го прегледат?

Стефинке, ще те замоля да се въздържаш от подобни коментари. Ако имаш да казваш нещо по темата, казвай. Ако нямаш - не е необходимо да трупаш излишни мнения и да товариш темата.

Anja
09-02-2011, 09:22
Най-добре да отиде на лекар според мен, тук едва ли някой може да каже нещо съществено, освен да ви посъветваме това.

fenkaaa
09-02-2011, 09:29
И моят съвет е да отиде на лекар.

dami666
09-02-2011, 09:42
На лекар и двамата,щом казваш,че и на теб ти тече..Може и да не е скъцана кожичка,ами някаква полово-предавана болест.

NoWarOnWeeD
09-02-2011, 09:59
Ами не знам, то имаше доста кръв....

Diva4e
09-02-2011, 10:09
Отидете на лекър двамата, обяснете случката ,вместо да седиш и да четеш нашите мнение и проблема да остана неразрешен !!

gersinkaa
09-02-2011, 11:30
Е момичето е казало, че му е дошло, но наистина нека и двамата да отидат на лекар. Може да не е нищо сериозно, но един преглед не е излишен-никой не си е намерил здравето на пътя! :)

Me4encety
09-02-2011, 14:51
Отивате при чичо доктор и обяснявате проблема.

DragonLady
09-02-2011, 15:37
Щом е имало бая кръв и то от двама ви, отивайте в комплект при лекаря, по най-бързият възможен начин, преди нещата да са се задълбочили. И преди да се консултирате с лекар, най-добре да не правите секс.

granger
09-02-2011, 16:15
Ако на теб ти е дошло ОК , но единственото ,което ми идва на акъла е късе гемче и възможно скъсване при него!?!