View Full Version : Просто исках да споделя.
Me4encety
09-02-2011, 13:24
Посто исках да си кажа на някой,който би ми дал съвет.Става въпрос за момче.Запознахме се на една сватба и всичко си беше окей вечерта.Забавлявахме се много с него,с братовчед му и с другите деца там.Още от самото начало много го харесах,а си личеше,че и той мен.До тук добре.Ето го и проблема.Той е от Холандия,а аз съм си от България.Тук беше само заради сватбата за два дена и после се прибра в Холандия.И оттогава ми е много зле.Непрекъснато мисля за него,само си представям как ще го видя някъде,плача и не мога да разбера какво ми става.Ужасно много искам да го видя,да говоря пак с него,да видя как ми се усмихва.Защо живота е толкова нечестен?! Попринцип не е в мой стил,да пускам такива теми или въобще да се държа така,но понякога и аз съм такава.Ако някой може да ми даде какъвто и да е съвет,моля да сподели.
FeelMyPain
09-02-2011, 13:43
искаш ли да те пратя в Холандия ?
sasha_90
09-02-2011, 13:44
Какво да те посъветвам?Единственият възможен вариант е да го забравиш,колкото и да ти е трудно.
LeprikonA
09-02-2011, 13:48
или го забравяш или чакаш да се върне тук отново. първото е по-вероятното според прочетеното.
И ние как можем да ти помогнем? Забравяш го и т'ва е...
Me4encety
09-02-2011, 14:27
Мда и аз си мисля,че да го забравя е правилното решение.Казвам си,че няма възможност пак да си говорим дори.Но пак ми изникват думите на булката "Някой ден ще нсъбера хората отново ! Може да не е в България,но ще ви събера,приятели,обещавам ви !" И почвам да се надявам и за това ми е по-трудно да го забравя.
sasha_90
09-02-2011, 14:44
Мда и аз си мисля,че да го забравя е правилното решение.Казвам си,че няма възможност пак да си говорим дори.Но пак ми изникват думите на булката "Някой ден ще нсъбера хората отново ! Може да не е в България,но ще ви събера,приятели,обещавам ви !" И почвам да се надявам и за това ми е по-трудно да го забравя.
Ами спри да се надяваш.В случаи като твоя,надеждата само ни причинява допълнителна болка.
искаш ли да те пратя в Холандия ?
Прати я, там до американската база ;д
ivcheto0o
09-02-2011, 18:05
Стегни се.Трябва да го забравиш и колкото и да е клиширано,с времето ще ти мине.А относно думите на булката,ами то може да стане и след 5 години,и ти какво ще чакаш :? Развличай се с нещо и гледай да не мислиш толкова за него.
Забрави го. Едва ли има какво друго да направиш. Твоят живот е всичко, което се случва около теб, тук, сега, затова го живей и не мисли за неща, които е труднопостижимо да имаш.
elysunny
09-02-2011, 18:14
еми окей, каза си
Колкото и да ти е кофти,ще трябва да спреш да мислиш за него :( Е,освен ако не си мазохистка и не искаш да ти е гадно.Не мисля,че ще го видиш пак,а и да го видиш - не се знае кога ще е..не се надявай.Все ще ти мине!
pisenceto90
09-02-2011, 18:22
Трябва ти време ,опитай да се разсееш с нещо...Излизаи,забавлявай се,всичко ще отмине....Постарай се да го забравиш...от мен акъл...Няма по-лошо нещо от това да поддържаш такива взаймоотношения( на такова растояние),няма такова мъчение просто... :?
autumn666
09-02-2011, 20:16
Според мен най-правилния вариант е да го забравиш. Разбирам, че ти изглежда трудно, но просто не виждам причина да се измъчваш - има много момчета, той не е първия нито последния. Но пък и виждам друг изход. Защо не помолиш булката или някой друг твой познат от тази сватба да ти даде скайпа на това момче, да контактуваш с него, макар и по интернет, което аз не одобрявам особено много, но просто давам идея. Може да се опознаете, а след време да се видите... но все пак не разчитай особено много на тази идея - връзките от разстояние могат да са много мъчително нещо, а и не се знае кога ще се срещнеш пак с това момче. И все пак, това просто беше идея, все пак така може нещата изобщо да не се получат и да се измъчваш още повече. Най-правилния вариант още си остава да забравиш за това момче, опитай се да не мислиш за него, да излизаш повече с приятелите си, все ще срещнеш някой друг, който да ти хване окото. :-D Успех.
Me4encety
09-03-2011, 08:24
^Не казах защо няма как да контактуваме,моя грешка.Той няма скайп,фейсбук или имейл.Има някакво там холандско,което не го знам какво е и го чух за пръв път.Иначе излизам всеки ден с приятели,дори съм с това момче което харесвах преди сватбата,да още имам някакви чувства към него,но толкова са намаляли,че почти ги няма.Понякога се чудя защо,по дяволите,ми трябваше да ходя на тази сватба ? Иначе мислите за него ме хващат когато няма какво да правя,затова си намерих вариант.Колкото и да е смешно - изтеглих си Наруто.И бая се зарибих.По цял ден гледам и после към 5 до 10 съм вън.Не е истина колко ми се смеят,но това ми помага да се развличам от мислите за момчето.
Колкото повече се задълбочаваш в мислене за него толкова по зле става...mean
arsenalllbaby
09-03-2011, 14:44
Абе не искам много да ти го казвам, ама.. Ако е българин.. Замисли се дали наистина няма фейс, имейл и скайп. Как иначе ще си контактува с приятелите си от България? Нали малко или много ще му домъчнее за тях и ще иска да си комуникират. Ако с всички ще си разменя SMS-и... Според мен просто е искал да пофлиртува, без обвързване и затова не ти е дал нито имейл, нито скайп, нито фейс.. И аз да отида за 2 дена в друга държава, и аз ще си флиртувам, но нищо по-сериозно... Продължавай да излизаш всеки ден, огледай се - все ще има свестни момчета покрай тебе, няма смисъл да тъгуваш за момче, с което може и да не се видите никога повече..
LiveToWin
09-03-2011, 16:29
Споделям ти болката напълно. И не , в никакъв случай не е смешно това , което правиш. Така трябва , измисляй абсолютно всякакви варианти за забаваление и развлечение , каквито и да са. И аз попринцип съм си фен на Наруто хах. Няма значение , мисля , че ще ти е лесно да го забравиш , било е просто нещо мимолетно. Недей се притеснява , наистина :) Съвсем малко време ти трябва (но оплътнено от всякъде) и всичко ще е окей, повярвай! Главното както всички казват и ще продължават ад казват е да не мислиш , защото става по зле. От личен опит знам :) Успех !
blaaablaaablaaa
09-03-2011, 18:41
Предполагам, че си на 11-14 години (ти каза "другите деца"). Няма връзка, освен ако не ползваш холандкия сайт. Ако е било за 1 ден, това е просто харесване. Излизай повечко, мотай се с някого и ще ти мине за седмица или най-много две. :)
Me4encety
09-03-2011, 18:59
Под "другите деца" имах предвид като цяло децата.Защото най-голямата бях аз,след мен момчето което харесах,след него братовчед му.И от там почват по на 10-11 години деца.А не мисля,че за скайп и другите неща лъже,защото питахме дори родителите му за нещо такова и те нямаха.Няма как да си говорим по телефона,все пак няма да излезе никак евтино.