Влез

View Full Version : приятели!?

ruth
09-02-2011, 14:16
Такам, с едно момче се виждаме почти всеки ден от известно време, но уж като приятели. Та сега той ме покани във тях.Та може ли мъжката част да ми кажат биха ли поканили момиче във тях( с което не са чак близки приятели, а се познават от седмица- две) само приятелски? Смисъл възможно ли е да ме кани само да си приказваме или!? 8-)

fenkaaa
09-02-2011, 14:19
Никой не може да каже,но вероятно иска секс.

Auriss
09-02-2011, 14:21
ако се знаем отдавна - да ; в твоя случай - вземи си кондоми

HotLife
09-02-2011, 14:21
иска секс.

funkey
09-02-2011, 14:23
Зависи ако те е поканил в тях да си играете с играчки значи не иска секс,да си поговорите???? мисля че навсякъде може да си поговорите лято е....Секс???Мисля че е малко очевидно :) Като отидеш и разбереш че ти е подготвил филм за гледане значи работата е ясна хахаха ма няма лошо ти да му се вържеш все пак :0

Luidgie
09-02-2011, 14:23
С тоя секс...толко ли е важен, че е движеща сила в живота и мисленето ви?

Auriss
09-02-2011, 14:25

мхм :o ти що се кефиш на гейове ? аз що се кефя на лесбийки мхммм :?

ruth
09-02-2011, 14:28
Е не е ли възможно и той да иска да сме приятели ии да го мързи да излезе примерно и за т'ва да ме кани? 8-) 'щото той си се държи с мен все едно съм някой от приятелите му, нито ми е правил намеци нито нищо... И просто ми каза ''идва ли ти се на гости, че няма к'во да правя''

tuzaro
09-02-2011, 14:28
Никой не може да каже,но вероятно иска секс.то кой не иска секс

Hilary_
09-02-2011, 14:30
По- вероятно е да те кани не само за да си бъбрите ..

tuzaro
09-02-2011, 14:32
щом я кани да излизат заедно на кафе, значи иска да я чука, а щом я кани у тях кво ли иска да правят... :lol:
аз на кафе без такива намерения каня само бивши гажета

Luidgie
09-02-2011, 14:33

мхм :o ти що се кефиш на гейове ? аз що се кефя на лесбийки мхммм :?Нз за теб, ама определено не се кефя щото си ги представям в еротични пози.

badsector
09-02-2011, 15:00
Иска секс. И на кафе да сте, на разходка, на кино, или каквото и да правите, той ИСКА секс.

LeprikonA
09-02-2011, 15:05
Никой не може да каже,но вероятно иска секс.то кой не иска секс

:D няма такъв дето не иска :D пък иначе - от къде да знам дали така или онака или пък третото...!?

ruth
09-02-2011, 15:27
пък иначе - от къде да знам дали така или онака или пък третото...!?
Няма как да знаете, просто питах момчетата, дали биха поканили момиче у тях за друго освен секс. 8-)

Verminaard
09-02-2011, 15:34
Няма как да знаете, просто питах момчетата, дали биха поканили момиче у тях за друго освен секс. 8-)

Аз бих,но тъй като съм специален случай - приемай че те кани да те опложда.За какво друго би викал човек,който го познаваш от седмица и половина у вас?

badsector
09-02-2011, 15:46
...питах момчетата, дали биха поканили момиче у тях за друго освен секс. 8-)
Не. Дори и поводът да е нещо странично, то пак 99% е сексът, или поне надеждата за него.

tuzaro
09-02-2011, 16:11

Аз бих,но тъй като съм специален случай - приемай че те кани да те опложда.За какво друго би викал човек,който го познаваш от седмица и половина у вас?аз бих я викнал да ме изкъпе, нема такъв кеф 8-)
макар че влезнат ли двама голи в банята не може да остане само къпане :lol:

LeprikonA
09-02-2011, 16:13

Аз бих,но тъй като съм специален случай - приемай че те кани да те опложда.За какво друго би викал човек,който го познаваш от седмица и половина у вас?аз бих я викнал да ме изкъпе, нема такъв кеф 8-)
макар че влезнат ли двама голи в банята не може да остане само къпане :lol:

извод - секс :D

tuzaro
09-02-2011, 16:15
и къпане :lol:
ако не иска момчето да и го изсули лекичко да си сложи девствения колан, пък и ако са по на 15 години нема нужда от такива неща

sunman
09-02-2011, 17:37
и къпане :lol:
ако не иска момчето да и го изсули лекичко да си сложи девствения колан, пък и ако са по на 15 години нема нужда от такива неща
Хахахахах луд си,майна! :D :D

ann321
09-02-2011, 18:41
И просто ми каза ''идва ли ти се на гости, че няма к'во да правя''

Е,ако го е казал така..100% иска секс :D сериозно,аз пък не мисля,че само заради това..може пък да има нови чаршафи и да иска да ти ги покаже,съвсем невинен повод да извикаш момиче у вас..абе може просто да иска да се видите,но да няма възможност да излезе,минавало ли ви е през главата?