View Full Version : Една нощ с гаджето
Скоро предполагам, ще ми се отдаде възможност да остана насаме с приятеля ми за нощ. Това се случва изключително рядко и искам да се възползваме максимално. Имам вече някакви идеи какво ще правим, но ми се иска и нещо нестандартно, в домашни условия. Споделете как вие си прекарвате времето вкъщи с гаджето-освен баналното гледане на филми :)
leadyflame
09-02-2011, 16:14
Ем секс правят хората и вие може да пробвате.
arsenalllbaby
09-02-2011, 16:18
Каквито и планове да имаш, най-вероятно ще правите секс :lol:
Ем секс правят хората и вие може да пробвате.
Verminaard
09-02-2011, 16:21
Ами,има едно ново изобретение наречено секс.Не е особено скъпо и се намира лесно - пробвайте.
Е само секс ли да правим цяла нощ 8-) аз това и сама си се сещам, нещо по-оригинално искам
leadyflame
09-02-2011, 16:26
Спретнете си оргия!!
Verminaard
09-02-2011, 16:26
Лошо нещо ли е се чукате цяла нощ?А какво оригинално искаш да ти предложиш?Хероин?Бондаж?Ор ия?Оригинални неща за правене няма от десетилетие,всичко възможно вече е направено и фосилизирано,примири се.
SisiStrange
09-02-2011, 16:31
Призовете Дама Пика.
DragonLady
09-02-2011, 16:33
Свещи, вино, шоколадови бонбони, романтика и после як секс :D Какво повече му трябва на човек :D
храна -> секс -> филм -> секс -> нощна разходка -> секс
Verminaard
09-02-2011, 17:02
^ айде да кажем само секс,че да не и претоварим капацитета,все пак е жена.
^ айде да кажем само секс,че да не и претоварим капацитета,все пак е жена.
По-издръжливи са от нас, бе, човек... Пък и в секса за мъжа е по-изморително, така че нищо няма да й стане.
Verminaard
09-02-2011, 17:08
За нас по-изморително,за тях по-натоварващо.
Все пак докъто правят секс тя трябва да изчисти,да напазарува,да разходи кучето и да направи един сандвич.
Затова само секс предлагам,другото ще си дойде от само себе си.
UltraBlue
09-02-2011, 17:34
Призовете Дама Пика. :D :D :D :D
Може да играете на това:
http://vbox7.com/play:ee0f8ef5
Цяла нощ секс много ли ти се вижда? Според мен е идеално... няма да бързате и ще се насладите на всичко максимално...
SwEeTMuFFiN
09-02-2011, 17:51
разбирам те, какво искаш. не ги слушай тия сексве... :D само секс ако прайте, значи няма кво друго да прайте... освен филми може да играете на една детска игричка :D само момент да измисля..............
абее да я наречм случки и си питате един на друг въпроси: кога ти беше 1вото гадже, първа целувка, двойка бягане от вкущи, как замалко да запалиш къщата и общо взето такива. знам че е тъпо, ама може да научите нещо интересно за другия или да играете на монополи или някоя игра да си измислите с предизвикателства или да сготлите палачинки или да излезете на ново място, пример: абее няма интересни места :D е тва тряя да напрая като порасна- боулинг... :D а и да попитам извън темата ти на колко години си??? а ако сте до морето може и там да отидете, ама тва когато не ви оставят на мира
Не съм до морето, мерси за идейте. Замислила съм да си сготвим една вечеря, после в банята.. и секс разбира се, но ако ви послушам не мога да смогна на гуми. 8)
Рядко се случва да останете сами за цяла нощ и ти се чудиш какво друго ще правите, освен секс??? Само секс правете, всичко друго може да се прави по всяко време и на всяко място.
Сам по себе си секса може да е много разнообразен. Не е казано, че трябва от вратата направо за краката, раз-два и готово.
Има едни зарчета с различни пози и различни места. Купете си и хвърляйте цяла нощ. Разнообразете с играчки, сметана, шоколад, ледчета.. или каквото ви дойде на ум.
Не е истина колко идейки ми се въртят в главата в момента.
Shturrrche88
09-02-2011, 18:20
Е само секс ли да правим цяла нощ 8-) аз това и сама си се сещам, нещо по-оригинално искам
:shock: :shock: :shock:
Не, не мога :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Ние първо си правим вечеря, после зяпаме филмче, после правим секс, след което спим....може да е банално, ама е нормално.
Иначе излизаме на разходка примерно, или си взимаме някви бири, сядаме някъде навън-я беседка, я пейка, лафче, а-у, после може филмче, може и едно дълго къпане в банята :D
Ти какво искаш? Вземи си доминото, шаха, монополито, скрабъла и си играйте като пет годишни :razz: :razz: :razz:
SwEeTMuFFiN
09-02-2011, 18:28
оф я стига с тоя секс бее, ше я протъркат момичето :D само секс ако са отчаяни със заниманията, секс ше прайте по-рядко... макар че зарчетата са доста маняшки, виждала съм, яки са 8-) докато слушате музика ще готвите :D после ще ядете и през тва време ще гледате комиците :D
после секса за десерт :lol: :lol:
kapitanyt
09-02-2011, 18:43
Играйте на баскетбол, като този, който вкара, казва на другия да свали някоя дреха, гледайте филми, направете заедно вечеря и т.н. :)
leadyflame
09-02-2011, 18:45
Да идеята с баскетбола е особено умна, на средата на двора в училището и да се събличат.... :-o
LeprikonA
09-02-2011, 18:50
правилно 8-)
@sweetmuffin, девствена си, нали?
Verminaard
09-02-2011, 19:00
Ти как мислиш?
/реторичен сарказъм
leadyflame
09-02-2011, 19:01
Първият и ще бъде турчина!?
Verminaard
09-02-2011, 19:02
Първият и ще бъде турчина!?
MЛЪК! Преди малко съм вечерял.
Е само секс ли да правим цяла нощ 8-)
Защо не ? 8-)
Според мен говореше за нещо друго турско, с цел да се поразкрепости.
leadyflame
09-02-2011, 19:04
Гадната истина, к'во да пра'йш..... :smt078
NomNomNom
09-02-2011, 21:16
Скоро предполагам, ще ми се отдаде възможност да остана насаме с приятеля ми за нощ. Това се случва изключително рядко и искам да се възползваме максимално. Имам вече някакви идеи какво ще правим, но ми се иска и нещо нестандартно, в домашни условия. Споделете как вие си прекарвате времето вкъщи с гаджето-освен баналното гледане на филми :)
Чукаме се , играем цс, четем по нещо, ядем, всеки си бози нещо на компа.
Не, реално наистина това правим.
Можеш да му сготвиш палачинки , кекс, нещо сладко и да го занесеш у тях . Купете храна , направете основното . После правете хубав секс на хубава музика.
Изтъркани романтични бози , но са приятни , представи си .
Gr0zDan0v
09-02-2011, 22:01
Дебел човек искал да отслабне и решил да се обади на обява във вестника, в която пишело:
- Само сега може да отслабнете с 5 кг за 1 ден!.
Звъннал той и се разбрали. След малко на вратата се звъни, човека отваря, а там готина мацка, която държи табела:
- Ако ме хванеш съм твоя!.
Гонил я,гонил я, ама не успял да я хване. Изтеглил се и гледа, че наистина свалил 5 кила. На другия ден звъни
пак на рекламата, само че казал, че иска да свали 10 кила и процедурата се повторила, и той свалил още 10 кила.
Накрая се обадил и казал, че иска да свали 20 кила, а отсреща му казали :
- Сигурни ли сте, господине?, а той се съгласил. Звъни се след малко на вратата,
а там огромен, дебел чернокож с надпис:
- Ако те хвана си мой!.
... посмейте се ахахахах
Me4encety
09-03-2011, 08:08
^ :razz: :razz:
Мда какво му е лошото на секса цяла нощ? Изгледайте някое филмче,сгответе си нещо,направете си романтична вечеря и после секс.
anonymous708973
09-03-2011, 08:24
*кима одобрително*
Забележете как храната винаги стои на първо място :lol:
Verminaard, правиш изключително лошо впечатление с изказванията си за жените. Рядко защитавам собствения си пол, но все пак... една жена може да свърши много повече неща едновременно, при това да ги свърши добре, отколкото един мъж. Не ми се навлиза в спора за двата пола, само казвам да си преосмислиш репликите.
ADMIRALKA14
09-03-2011, 08:36
стриптийз покер :grin: :grin: :grin:
*кима одобрително*
Забележете как храната винаги стои на първо място :lol:
Verminaard, правиш изключително лошо впечатление с изказванията си за жените. Рядко защитавам собствения си пол, но все пак... една жена може да свърши много повече неща едновременно, при това да ги свърши добре, отколкото един мъж. Не ми се навлиза в спора за двата пола, само казвам да си преосмислиш репликите.
Гладен уй оро не играй!
TrickyAngel
09-03-2011, 14:45
Направи му масаж, пусни нежна музика и запали свещи 8-) Това на мен ми е редовна практика :D
SwEeTMuFFiN
09-03-2011, 15:40
@sweetmuffin, девствена си, нали?
:D :D :D :-D :D :D :D Да, ама ако питаш зареди зарчетата сами съм ги виждала :-D аа аз си изказах мнението! няма да спамя повече 8-)
Питам заради "не ги слушай тия сексове". Пожелавам ти скорошно хвръкване на детелнки.