Влез

View Full Version : Обрязан

ToOoNiCe
09-02-2011, 21:34
Здравейте млади и не чак толкова млади дами.... въпросът ми към вас е : "Бихте ли отказали секс на момче/мъж , който е обрязан(не говоря за турци) и имате ли нещо против момчетата/мъжете ,които са обрязани?"

Слушам .... :)

DragonLady
09-02-2011, 21:36
Само заради това не бих отказала секс, ако вече по една или друга причина съм се навила. Не страдам от излишни предразсъдъци ;)

jane_17
09-02-2011, 21:39
Естествено, че не :) Имах едни приятелки туркини, дето са ми разправяли, че ако жена пробва с обрязан.. повече няма да погледне друг :D Е.. не е съвсем така.. но наистина е много хубаво :)

ToOoNiCe
09-02-2011, 21:42
Естествено, че не :) Имах едни приятелки туркини, дето са ми разправяли, че ако жена пробва с обрязан.. повече няма да погледне друг :D Е.. не е съвсем така.. но наистина е много хубаво :)

Значи да се чувствам полъскан (не съм мюсюлманин ) :D

granger
09-02-2011, 21:45
Не бих имала против,а и не всички обрязани са мюсюлмани!Има някои ,които го правят поради медицински причини и такива , които сами желаят, няма значение.Нямам такива предразсъдъци

jane_17
09-02-2011, 21:59

Значи да се чувствам полъскан (не съм мюсюлманин ) :D

yep ;) Аз специално го намирам за бонусче.. :D

Anja
09-03-2011, 06:38
Не бих.

fakesmiles
09-03-2011, 08:55
Не

anonymous708973
09-03-2011, 09:05
Наличието или отсъствието на парче кожа не може да ме навие или разубеди да си легна с някого. Абсурдно е.

Actor
09-03-2011, 15:42
Anja и Fakesmiles, защо не бихте? Просто е малко кофти, щото примерно аз съм роден с проблем, поради който съм обрязан, ако може да ми кажете с какво съм по-различен? Не, не съм мюсюлманин.

LiveToWin
09-03-2011, 17:00
Тъпо е наистина да не искат. И аз поради медицински проблем съм обрязан. И не съжалявам ни най-малко. Момичетата са по-доволни (издържаш повече) , хигиената е на доста по-голямо ниво и още много бонуси. Не мисля , че липсата на нещо толкова малко би отвратила момичето до такава степен , че да откаже. До сега не ми се е случвало. Доволен съм от процедурата и не съжалявам.
Пък и да не кажа , че и сигурно 30% от момичетата няма да знаят , че си обрязан по простата причина , че има страшно много необразовани

sexytty
09-03-2011, 17:11
Може би ! (:

Anja
09-03-2011, 17:20
Като казах 'не бих', имах предвид - 'не бих отказала'! Не сте разбрали правилно. :)

ToOoNiCe
09-03-2011, 17:48
Като казах 'не бих', имах предвид - 'не бих отказала'! Не сте разбрали правилно. :)

Поясненията са важни :)

Anja
09-03-2011, 18:17
"Бихте ли отказали секс на момче/мъж , който е обрязан?

Четенето също. :)

badsector
09-03-2011, 19:22
Значи да се чувствам полъскан...
Като нямаш кожа там, не знам как те лъскат.
Обикновено повечето жени са навити да се изклатят с обрязан, просто заради самото клатене с часове наред без да свършва. Но за редовен секс не става. Или пък за нещо спонтанно и бързо...

ToOoNiCe
09-03-2011, 19:28
Значи да се чувствам полъскан...
Като нямаш кожа там, не знам как те лъскат.
Обикновено повечето жени са навити да се изклатят с обрязан, просто заради самото клатене с часове наред без да свършва. Но за редовен секс не става. Или пък за нещо спонтанно и бързо...

Значи ... искаш да ми кажеш ,че приятелката ми спонтанно спи с мен от 3 месеца а ? :D

sapphire5
09-03-2011, 19:32
не

xMonzzy
09-03-2011, 19:34
Разбира се, че не бих отказала. :D не ми пречи по никакъв начин. :)

marilyn
09-03-2011, 19:55
Здравейте млади и не чак толкова млади дами.... въпросът ми към вас е : "Бихте ли отказали секс на момче/мъж , който е обрязан(не говоря за турци) и имате ли нещо против момчетата/мъжете ,които са обрязани?"

Нямам нищо против обрязаните момчета/мъже, даже така ме кефи повече. Не бих отказала секс, ако вече съм се навила, защото няма значение дали е обрязан или не.

Skaarj
09-03-2011, 20:08
А навити ли сте за секс ? 8)

pisenceto90
09-03-2011, 20:14
Не ...То е много по-хигиенично и много различноо ,поне според мен ...Като казам РазЛичнО ,имам впредвид в положителна насока !

badsector
09-03-2011, 20:27
...Значи ... искаш да ми кажеш ,че приятелката ми спонтанно спи с мен от 3 месеца а ? :D
Не. Искам да кажа, че все още й е готино да лашкат с часове, защото е млада и я гонят яко хормоните. Обаче като поотрасне една жена, започва да търси други неща в секса и там обрязването не върви. Но има време, ще ги разберете тези неща...

ToOoNiCe
09-03-2011, 23:46
...Значи ... искаш да ми кажеш ,че приятелката ми спонтанно спи с мен от 3 месеца а ? :D
Не. Искам да кажа, че все още й е готино да лашкат с часове, защото е млада и я гонят яко хормоните. Обаче като поотрасне една жена, започва да търси други неща в секса и там обрязването не върви. Но има време, ще ги разберете тези неща...

Axa нещо започваш да си противоречиш.... та тъй де не мога да разбера едно нещо... защо обрязаните не стават за "повече от един път" (защото могат да доставят повече удоволствие?) ... имам чувството че ти нещо бъркаш любов , със секс ... любовта , колега, не зависи от това колко ти е голям, дебел или обрязан пениса , тя зависи от това което чувстваш... а секса... секса е само бонус ... и сега казваш че приятелката ми една сутрин ще се събуди и ще си каже "обичам го ... но не мога да съм с него , защото ме задоволява :lol: ... по-добре да си намеря някой необрязан " :razz: :razz: :razz: Колега.. колега ....

А и още едно нещо : Аз и моята приятелка сме заедно от половин година (по моите изчисления излиза ,че преди да съм спал с нея е имала време (3 месеца) да разбере ,че иска да е с мен , не заради XУЯ ми , а защото ме обича :) )

Така че моля те колега ... не се изказвай неподготвен :?

Едит : Забравих да попитам ... кои са тея " други неща в секса" които започва да търси ?

09-03-2011, 23:53
:lol: :lol: :lol:
ти май си леко комплексиран, че издържаш по 20сек.
Аз не бих имала нищо против приятеля ми дори и да беше обрязан. Продължителността на секса на мен лично ми носи още повече удоволствие. Но не мисля, че това е определящ фактор за връзката ни. А "другите неща в секса" дето ги била търсела една жена, не знам кои са, но един 40-50-60 мин. полов акт не би попречил на нищо!

jane_17
09-04-2011, 01:10
Ще направя 2 констатации.

1во - не при всички обрязани секса е с изключителна продължителност.. зависи от сума фактори.. също, както и при необрязаните

2ро - колкото по-добре си изкарват и 2мата.. толкова по-бързо свършват.. Не виждам смисъла в лудото лашкане с часове.. то те изнервя.. не ти доставя удоволствие..... Идеята на секса е да си изкараш добре, а не на следващия ден да си като премазан от валяк..

fakesmiles
09-04-2011, 10:27
Явно не си ни разбрал и двете.Въпроса ти е "Бихте ли отказали...".Като казвам не,значи не бих отказала,защото за мен е все едно :)

jonib
09-04-2011, 10:42
Aз бих ако бях момиче :lol:

sapphire5
09-04-2011, 11:16
Aз бих ако бях момиче :lol:

:D :D хихихих

gersinkaa
09-04-2011, 11:43
Не, не бих отказала :)

Actor
09-05-2011, 15:32
Fakesmiles, Anja, моя грешка, не съм ви разбрал правилно :)