Влез

View Full Version : Към Girls ! На какъв подарък най-много бихте се зарадвали &g

Gr0zDan0v
09-02-2011, 22:05
Е...въпросът ми е ясен...Мацки на какъв подарък от приятелят ви най-много бихте се зарадвали ?

TheNewReligion
09-02-2011, 22:06
Бижу, кола, апартамент..почивка за двама на Малдивите. :-o

SisiStrange
09-02-2011, 22:15
Тарантула. :D

NomNomNom
09-02-2011, 22:22
Тарантула. :D
http://www.senetic.bg/product/CISCO1812/K9
Модулчетата сама ще си ги копувам и монтирам, много ще ми свърши работа вкъщи :lol:

Иначе, нагледала съм се на един корсет , на разни рандом неща, но предпочитам сама да си ги купя 8-)

Gr0zDan0v
09-02-2011, 22:23
всеки с вкусът си хах :shock:

NomNomNom
09-02-2011, 22:35
всеки с вкусът си хах :shock:
Стига приятелката ти да не е идиот като мен , може да се изкефи на хубаво бельо , някои се кефят на плюшки и сувенири , аз не ги харесвам.
- ароматни свещи , <3333
- нещо , дето ще й върши работа всеки ден - флашка, мп3 плеър , карта с памет
- козметика- само , ако ти е близка, иначе може да се засегне - някакви комплекти за грижа за кожата
- 10 различни шоколада, опаковани
- аз обичам саксийни цветя , продават в Мусю Бриколаж едни мъничи , които давам на майка ми да разсажда :>
- Ако знаеш какви книги харесва - купуваш
- нещо хоум мейд - апликация, картина , кутия с късметчета от теб ръчно написани
- Алкохол <3 Не вино, ами някаква водка с рандом вкус примерно.
- Нощувка в долнопробен мотел/хотел
- Купуваш два билета , двупосочни , за град на майната си , отивате , ядете дюнери и се прибирате.

Така , туй от мен за сега 8-)

fenkaaa
09-02-2011, 23:00
Декоративна маймунка :-) 8-) Много се зарибих,наскоро видях един човек с такава,с един памперс и му биеше с ръчички по главата като на барабан,много сладка 8-)

Иначе на по-възможните неща.. бижу,плюшена играчка или нещо лично направено,според мен си е жест :)

jghgh
09-02-2011, 23:06
Нещо от сърце и с много любов, избирано и подарено с грижа и внимание.

Това е най-важното и определено ще стопли сърцето ми. За нещастие, рядко хората избират уместни подаръци. А те са именно тези, които най-много ти трябват, и човекът се е сетил да погледне между редовете и да ти ги вземе. Поне това е моето мнение. Нещо като трогателният подарък на сестра ми за Коледа - месец преди празника й се оплаках, че чантата ми се прокъсва и тя, милата, ми взела нова. А аз изобщо не съм й намеквала, казала съм го ей-така, между другото. Но тя умее да слуша и е избрала с любов и внимание подаръка. Наистина много се зарадвах и бях трогната.

Такова нещо би ме зарадвало. Ако някой сам се сети да ми подари нещо, което знае, че обичам/че ми трябва/че от много време го искам и т.н.
И то защото съм го споменала, а не да му го прося или многозначително да намеквам (което не бих и направила де)

И за да не съм толкова отнесена - книга (която искам отдавна напр. :Ь), албум с харесвана музика, нещо рядко и с колекционерска или сантиментална стойност за мен, такива неща.
Дрехи и бижута по-рядко, може би ако сме много сериозно обвързани. Понеже ми се струва малко все едно ме купуват да ми подаряват бижута. Не знам защо. Предразсъдъци. 8-)

xoxi
09-02-2011, 23:22
албум с харесвана музика

Или диск с подбрани песни специално за теб?
Аз това искам!!
Много бих се зарадвала ако приятелят ми подбере "наши" песни, свързани с някакви наши спомени.

Shturrrche88
09-02-2011, 23:46
Не си падам ама грам по баналности-не ме кефят ръчно направени предмети, картички, снимки...сигурно е сантиментално, но определено не ме кефи :? Но пък се кефя на плюшени играчки (хихии, това наистина е банално, но събирам от дете такива и ми е сладко, когато някой ми го подари). Бих се изкефила, ако ме заведе някъде-ама да сме само двамата. Може да е за една вечер. И да сме на палатки-няма значение, нали сме заедно. Също така обичам, когато ми подари нещо, което съм си харесала, но не съм имала финансите да си купя, когато съм го видяла. Примерно, подари ми една много готина чанта, която много исках и си бях харесала, но бях пред заплата и шанса ми клонеше към нулата да я имам. Подари ми едни много хубави сребърни обици, които бяха правени специално за мен-направо се размазах от кеф ;) Също така ми беше подарил тениска на любимата ми група, която той пък не понася :lol:
Та, така-излях се ;)

anonymous708973
09-03-2011, 09:47
Нещо като трогателният подарък на сестра ми за Коледа - месец преди празника й се оплаках, че чантата ми се прокъсва и тя, милата, ми взела нова. А аз изобщо не съм й намеквала, казала съм го ей-така, между другото. Но тя умее да слуша и е избрала с любов и внимание подаръка. Наистина много се зарадвах и бях трогната.

Точно. И аз обичам така.

Не харесвам сувенири и рамки за снимки. Първите събират прах и ще ме разберат само хора, които трябва да чистят у тях. А вторите... всеки, който ме познава, знае, че аз снимки из вкъщи почти нямам и нямам нужда от рамки.
Бих се зарадвала на хубаво бижу, карта за фитнес (няма да се обидя или да го приема като намек, че съм слон), огромен букет цветя - супер яко е, бельо по негов вкус... Не знам, не се сещам за много варианти, но определено обичам да знам, че човекът отсреща е седнал и се е сетил за нещо, което съм споменала междудругото.

и шофьорски курс, и кола, и лаптоп... ехее :lol: :lol:

neeDaBosS
09-03-2011, 10:17
Бижу,букет от 101 рози :oops:

Hilary_
09-03-2011, 10:22
Аз бих се зарадвала на:
* голяма плюшена играчка
* бижута
* огромен букет с лилиуми .. <3
* някаква почивка или спа?

* Най - вече бих се зарадвала на нещо, което съм споменала случайно, че искам и той да е обърнал внимание и сътветно да го е взел ..

thegreenzombie
09-03-2011, 10:26
слушалки <3 обожавам ги !! ии баскетболна топка.. играя баскет а все още си нямам топка :( .. ии някоя готина тениска с яка апликация 8) а може ии готина шапка напримерр... и шапки обожавамм :D ии така 8)

sasha_90
09-03-2011, 11:52
Е,щом става въпрос за подарък от любимия,не бих се засегнала дори и само червена роза да ми подари.

Shturrrche88
09-03-2011, 11:56
Абе, момичета, толкова ли нямате въображение, че все за рози говорите?
Ако ви подари друго цвете, няма да се зарадвате, така ли?

gegata15
09-03-2011, 12:24
бижу :-)

Gr0zDan0v
09-03-2011, 12:32
Благодаря за изчерпателните отговори :-)

SisiStrange
09-03-2011, 13:35
Вземи жива орхидея. Не рязан цвят. Да си я има за дълго време.

Розите са нещо доста банално понякога. Макар, че си зависи.

Goddess
09-03-2011, 13:38
Принципно бих се зарадвала на абсолютно всичко, стига да усетя, че го е направил/купил с желание и от сърце и че се е постарал.
Иначе най-най-много бих се зарадвала на кученце, от някоя от любимите ми породи.

sladur4etyYy
09-03-2011, 14:06
хубаво бижу, екскурзия на екзотично място, ваучер за подарък в любим мой магазин за дрехи/ обувки, красиво аранжиран букет и т.н., и т.н.

но не мога да не отбележа, че ако подаръкът е направен напълно без повод, е още по- вълнуващо и запомнящо се. :)

DisturbiaV
09-03-2011, 14:15
За букети моя знае,че МРАЗЯ ЧЕРВЕНИ РОЗИ.Имам го за отбиване на номера по простата причина,че явно не е слушал какви цвята обичам.Примерно обожавам орхидеи и лилии и ако подари роза просто ще каза мерси и ще си лепна насилствена усмивка 8-) .

_InSaNe_
09-03-2011, 15:55
на нещо много простичко,но нещо,което да ми покаже примерно че той е запомнил нещата,които съм му казвала че обичам...
просто малък жест,с който ще ми покаже,че наистина го интересувам :)

cookie_master
09-03-2011, 16:51
на нещо много простичко,но нещо,което да ми покаже примерно че той е запомнил нещата,които съм му казвала че обичам...
просто малък жест,с който ще ми покаже,че наистина го интересувам :)същото :)

gummybear
09-03-2011, 17:42
- огромна плюшена играчка 8-)
- бижу
- бих се зарадвала и на един букет :-)

bbadass
09-03-2011, 17:52
Нещо, за което съм казала, че ми е харесало, и той е запомнил... Освен това много обичам цветя :)

badsector
09-03-2011, 19:12
На дебела пачка.

Chacho
09-03-2011, 20:10
Вземи и час за някакъв екзотичен масаж или рейки.

Skaarj
09-03-2011, 20:12
Отидете на ски 8) После като се качвате с лифта я изчукай в кабината 8)

kyon
09-03-2011, 20:53
Малко кученце 8-)

Sintya
09-03-2011, 21:20
Нещо, свързано с нещата, които харесвам... примерно - луда съм по папагали - да ми подари плюшен папагал би било страшно мило. :)

oasis
09-03-2011, 21:41
На мен ако ми подарят рози бих се разревала сигурно ;д смисъл близките ми хора знаят, че не ги харесвам и са ми супер студените цветя иначе на всякакви други бих се зарадвала и особено на такива в саксия да си ги гледам дълго.
Иначе честно казано до сега не съм получавала такъв подарък, какъвто аз правя смисъл аз мисля за подаръка месеци преди да дойде момента, в който трябва да го подаря и винаги слушам като ми говорят за някви неща, които искат.Винаги добавям по нещо направено от мен в което влагам смисъл и общо взето да правя подаръци ми е любимото нещо. Пък ми е гадно, че мрънкам за една книга,за която никога не ми остават пари и никой не се сеща да ми я купи.
Въпросът е да слушаш човека до себе си, защото всеки говори за нещата, които иска, но няма :))

Nestlee
09-03-2011, 22:50
Огромен плюшен мечок ( или заек, коте и т.н. ) , на който да пише с огромни букви "Обожавам те ! " . 8-) Това беше първото, което ми хрумна.

mynichka
09-04-2011, 06:09
бижута, цветя, почивка някъде 8-) или просто писмо или картичка

sladkalady
09-04-2011, 06:20
Бих се зарадвала ако ми подарят:
-огромен букет
-плюшена играчка
-книга
Общо взето на всичко бих се зарадвала-все пак е подарък :)

cupcake7
09-04-2011, 07:10
Обожавам огромните плюшени играчки 8-) А и винаги когато си я гушкам ще се сещам за момчето което ми я е подарило.Също харесвам и големите букети с цветя за предпочитане рози.Но в крайна сметка подаръкът не е от толкова голямо значение, самият жест е важен. :smt008

Colouring
09-04-2011, 07:19
Не обичам плюшени играчки и сувенири,макар че ако са от човека,когото обичам,все ще ги приема и ще ми напомнят за него,следователно ще ми харесват. 8-) Но попринцип сувенири не харесвам-събират прах,а плюшки никога не съм обичала кой знае колко,пък и не ми се вижда подходящ подарък за лице над 11-12 години. 8-)
Аз много бих се зарадвала на
хубав и голям букет с картичка,в която ми е написал нещо хубаво и от сърце;
на някакво бижу също;
на книга(ако познава вкуса ми);
нааа някакво пътуване до някъде-място,което не познаваме,но да сме си двамата..ей така да поседим няколко часа и после да се приберем обратно <3

LiveToWin
09-04-2011, 08:34
Аз на бившата ми приятелка един път и бях подарил комплект със секс играчки. То да ти кажа беше подарък и за двамата :) До края продължавахме да си ги ползваме. В комплекта имаше плюшени белезници , перце , зарче с позите , такива.. незнам как се казват дето ти закриват очите и още някви дрънкулки. Най-добрата ми инвестиция. Добре , че останаха в мен :D

FuCKkK13
09-04-2011, 09:04
няма значение, щом е от него ще се зарадвам на всичко....за мен по-добре е нещо малко,от сърце, което харесвам от колкото нещо адски скъпо и което ще ми влезе в употреба 2-2 пъти... :)

anonymous708973
09-04-2011, 10:13
ваучер за подарък в любим мой магазин за дрехи/ обувки

За това не се бях сетила. Добро е.

О, аз бих се зарадвала на всички цветя освен гербери. Ненавиждам ги.
Най-важното е обаче да си слушал какво казва човекът до себе си. Ако наистина е така, няма да е пълно с тъпи теми, в които се пита какъв подарък би искал партньорът.

Despicable95
09-04-2011, 10:21
хах винаги съм си мечтала дори от приятеля или от някой обожател .. да ме чака пред училище с рози много много розии :mrgreen: и тъкмо свършва часа излизам и всички ни виждат :grin: многу яка изненада и да му се хвърлиш на връта да го целуниш и всички да ви се радват .. И бах му филма

anonimna5793
09-04-2011, 11:39
Ако е роматична всичко от рода на плюшени играчки , рози и т.н. би трябвало да и харесат . Ако имате специален повод е редно да е нещо романтично и от сърце , а ако е за рожден ден или искаш да се извиниш за нещо не бъди пестелив - бижута , дрехи , парфиуми , обувки ... всичко става стига да познаваш вкуса и или приятелките и :P

Gr0zDan0v
09-04-2011, 15:37
ваучер за подарък в любим мой магазин за дрехи/ обувки

За това не се бях сетила. Добро е.

О, аз бих се зарадвала на всички цветя освен гербери. Ненавиждам ги.
Най-важното е обаче да си слушал какво казва човекът до себе си. Ако наистина е така, няма да е пълно с тъпи теми, в които се пита какъв подарък би искал партньорът.

Идеята ми беше да видя на какво биха се зарадвали момичетата от форума ( просто исках да видя тяхното мнение ) ...Иначе аз съм избрал подарък още преди седмица.... ; )

mimsssssss
09-04-2011, 16:30
Сега като живеем заедно се радвам на мебели и уреди :-D иначе преди много обичах като се видим в Атина и ми дава един плик и вътре има пари и лист с надписани имена на книги, които да си купя... яко е, защото той нямаше как да ми взима бг книги, а знае че ми харесват много... беше яко като ми подари една гривна за лунапарк, и на него си беше взел ден, и прекарахме повече от 12 часа там и се качвахме на всичко по няколко пъти, а това е един от най - големите паркове в Европа :)

bebchoOoOoOo
09-05-2011, 11:25
В момента най-много бих се зарадвала на един Киндъл 8-)

wk
09-05-2011, 11:40
За рожденния ми ден примерно искам само приятелката ми да е до мен, инъче Наргиленце и тревица за година напред. :-({|=

Edit: то било към момичетата, карай :D

li0n
09-05-2011, 11:41
Най - вече бих се зарадвала на нещо, което съм споменала случайно, че искам и той да е обърнал внимание и сътветно да го е взел ..

+1
Също така медальон с твоята първа буква от малкото име :)

pandiflysche
09-13-2011, 18:22
Аз бих се зарадвала на играчка или цвете! :) Но и Целувка от него ми е достатъчна! =P~

Cvetii95
09-13-2011, 22:12
За подарък от приятеля ми бих предпочела нещо малко , простичко , но да изразява любовта му към мен. Примерно цветя , наша обща снимка в рамка , някаква дрънкулка направеня ръчно от него, картичка , сувенирче или някакъв мъничък придмет , които е избран и поднесен от него с любов :)

anonymous708973
09-14-2011, 05:48
За подарък от приятеля ми бих предпочела нещо малко , простичко , но да изразява любовта му към мен. Примерно цветя , наша обща снимка в рамка , някаква дрънкулка направеня ръчно от него, картичка , сувенирче или някакъв мъничък придмет , които е избран и поднесен от него с любов :)

Апф.

Рожденият ми ден си е лично МОЙ празник, не общ. И искам нещо ЗА МЕН.

missapple
09-14-2011, 07:08
Много бих се зарадвала на нещо символично, дори да е малко. Нещо което да ни напомня и да символизира някаква ЕДИНСТВЕНО наша прекрасна случка! :oops:

Phonique
09-17-2011, 19:26
Бившият ми,ми беше подарил една книга на немски език.Тази книга я бях търсила седмици наред....не знам от къде я намери,но бях толкова щастлива.Не беше кой знае каква,нито беше скъпа нито нищо...поднесена с една роза и неговата чаровна усмивка просто се разтопих.... :) жалко че вече е бивш...

Nich
09-17-2011, 21:08
в момента искам такова охлаждащо духало за лаптопа, че направо мога да си пържа яйца на него, а за коледа съм казала че ще му подаря тиган :D за миналата ни годишнина му подарих 2 енергоспестяващи крушки и буркан люти чушки, общо взето нищо обичайно 8-)