- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към Girls ! На какъв подарък най-много бихте се зарадвали &g
Е...въпросът ми е ясен...Мацки на какъв подарък от приятелят ви най-много бихте се зарадвали ?
Тарантула.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
http://www.senetic.bg/product/CISCO1812/K9Първоначално написано от SisiStrange
Модулчетата сама ще си ги копувам и монтирам, много ще ми свърши работа вкъщи![]()
Иначе, нагледала съм се на един корсет , на разни рандом неща, но предпочитам сама да си ги купя![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Стига приятелката ти да не е идиот като мен , може да се изкефи на хубаво бельо , някои се кефят на плюшки и сувенири , аз не ги харесвам.Първоначално написано от Gr0zDan0v
- ароматни свещи , <3333
- нещо , дето ще й върши работа всеки ден - флашка, мп3 плеър , карта с памет
- козметика- само , ако ти е близка, иначе може да се засегне - някакви комплекти за грижа за кожата
- 10 различни шоколада, опаковани
- аз обичам саксийни цветя , продават в Мусю Бриколаж едни мъничи , които давам на майка ми да разсажда :>
- Ако знаеш какви книги харесва - купуваш
- нещо хоум мейд - апликация, картина , кутия с късметчета от теб ръчно написани
- Алкохол <3 Не вино, ами някаква водка с рандом вкус примерно.
- Нощувка в долнопробен мотел/хотел
- Купуваш два билета , двупосочни , за град на майната си , отивате , ядете дюнери и се прибирате.
Така , туй от мен за сега![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Нещо от сърце и с много любов, избирано и подарено с грижа и внимание.
Това е най-важното и определено ще стопли сърцето ми. За нещастие, рядко хората избират уместни подаръци. А те са именно тези, които най-много ти трябват, и човекът се е сетил да погледне между редовете и да ти ги вземе. Поне това е моето мнение. Нещо като трогателният подарък на сестра ми за Коледа - месец преди празника й се оплаках, че чантата ми се прокъсва и тя, милата, ми взела нова. А аз изобщо не съм й намеквала, казала съм го ей-така, между другото. Но тя умее да слуша и е избрала с любов и внимание подаръка. Наистина много се зарадвах и бях трогната.
Такова нещо би ме зарадвало. Ако някой сам се сети да ми подари нещо, което знае, че обичам/че ми трябва/че от много време го искам и т.н.
И то защото съм го споменала, а не да му го прося или многозначително да намеквам (което не бих и направила де)
И за да не съм толкова отнесена - книга (която искам отдавна напр. :Ь), албум с харесвана музика, нещо рядко и с колекционерска или сантиментална стойност за мен, такива неща.
Дрехи и бижута по-рядко, може би ако сме много сериозно обвързани. Понеже ми се струва малко все едно ме купуват да ми подаряват бижута. Не знам защо. Предразсъдъци.![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Или диск с подбрани песни специално за теб?Първоначално написано от jghgh
Аз това искам!!
Много бих се зарадвала ако приятелят ми подбере "наши" песни, свързани с някакви наши спомени.
И спря да се върти за миг земята..
Не си падам ама грам по баналности-не ме кефят ръчно направени предмети, картички, снимки...сигурно е сантиментално, но определено не ме кефиНо пък се кефя на плюшени играчки (хихии, това наистина е банално, но събирам от дете такива и ми е сладко, когато някой ми го подари). Бих се изкефила, ако ме заведе някъде-ама да сме само двамата. Може да е за една вечер. И да сме на палатки-няма значение, нали сме заедно. Също така обичам, когато ми подари нещо, което съм си харесала, но не съм имала финансите да си купя, когато съм го видяла. Примерно, подари ми една много готина чанта, която много исках и си бях харесала, но бях пред заплата и шанса ми клонеше към нулата да я имам. Подари ми едни много хубави сребърни обици, които бяха правени специално за мен-направо се размазах от кеф
Също така ми беше подарил тениска на любимата ми група, която той пък не понася
![]()
Та, така-излях се![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Точно. И аз обичам така.Нещо като трогателният подарък на сестра ми за Коледа - месец преди празника й се оплаках, че чантата ми се прокъсва и тя, милата, ми взела нова. А аз изобщо не съм й намеквала, казала съм го ей-така, между другото. Но тя умее да слуша и е избрала с любов и внимание подаръка. Наистина много се зарадвах и бях трогната.
Не харесвам сувенири и рамки за снимки. Първите събират прах и ще ме разберат само хора, които трябва да чистят у тях. А вторите... всеки, който ме познава, знае, че аз снимки из вкъщи почти нямам и нямам нужда от рамки.
Бих се зарадвала на хубаво бижу, карта за фитнес (няма да се обидя или да го приема като намек, че съм слон), огромен букет цветя - супер яко е, бельо по негов вкус... Не знам, не се сещам за много варианти, но определено обичам да знам, че човекът отсреща е седнал и се е сетил за нещо, което съм споменала междудругото.
и шофьорски курс, и кола, и лаптоп... ехее![]()
![]()
Бижу,букет от 101 рози![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Аз бих се зарадвала на:
* голяма плюшена играчка
* бижута
* огромен букет с лилиуми .. <3
* някаква почивка или спа?
* Най - вече бих се зарадвала на нещо, което съм споменала случайно, че искам и той да е обърнал внимание и сътветно да го е взел ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
слушалки <3 обожавам ги !! ии баскетболна топка.. играя баскет а все още си нямам топка.. ии някоя готина тениска с яка апликация
а може ии готина шапка напримерр... и шапки обожавамм
ии така
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Е,щом става въпрос за подарък от любимия,не бих се засегнала дори и само червена роза да ми подари.
Абе, момичета, толкова ли нямате въображение, че все за рози говорите?
Ако ви подари друго цвете, няма да се зарадвате, така ли?
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
бижу![]()
Тишината е твоето име на ум
всеки облак носи твоя парфюм
всички влакове водят в твоя тунел
през трупа си все към теб съм поел...
Вземи жива орхидея. Не рязан цвят. Да си я има за дълго време.
Розите са нещо доста банално понякога. Макар, че си зависи.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Принципно бих се зарадвала на абсолютно всичко, стига да усетя, че го е направил/купил с желание и от сърце и че се е постарал.
Иначе най-най-много бих се зарадвала на кученце, от някоя от любимите ми породи.
хубаво бижу, екскурзия на екзотично място, ваучер за подарък в любим мой магазин за дрехи/ обувки, красиво аранжиран букет и т.н., и т.н.
но не мога да не отбележа, че ако подаръкът е направен напълно без повод, е още по- вълнуващо и запомнящо се.![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
За букети моя знае,че МРАЗЯ ЧЕРВЕНИ РОЗИ.Имам го за отбиване на номера по простата причина,че явно не е слушал какви цвята обичам.Примерно обожавам орхидеи и лилии и ако подари роза просто ще каза мерси и ще си лепна насилствена усмивка.
на нещо много простичко,но нещо,което да ми покаже примерно че той е запомнил нещата,които съм му казвала че обичам...
просто малък жест,с който ще ми покаже,че наистина го интересувам![]()
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
- огромна плюшена играчка![]()
- бижу
- бих се зарадвала и на един букет![]()
theo <333