Влез

View Full Version : Наистина една страшно тежка връзка

LiveToWin
09-03-2011, 09:10
Здравейте приятели и приятелки !
Чисто нов член съм , но от край време чета тук и съм страшно очарован от хората , от начинът им на мислене , изобщо от всичко. Ноо наскоро ми се случиха някои доста тежки неща в личен план и именно за това реших да пиша , защото съм сигурен , че ще получа най-добрите отговори и съвети!
Та , мисля , че вече мога да започвам да ви отегчавам с моите проблеми , нали ? Бъзикам се , та това е форум точно за такива неща. Както и да е...
... в животът ми до преди съвсем , съвсем малко време присъстваше най-хубавото нещо , което някога ми се е случвало (жалко , че това го осъзнаваш чак когато го изгубиш). А именно най-прекрасното момиче ! С нея се запознахме преди малко повече от две години. Беше смешно , защото дори не мислех , че ще се получи нещо. Първото ми впечатление за нея беше , че е страшно лесна. И всъщност то така си беше де.. Запознахме се единия ден а на следващият не знаех как се озовах в обятията и. Помня в съвсем краткото време което се опознавахме с нея тя се хвалеше със старите си забежки с колко известни момчета била ходила ... трънки! Още тогава незнам как не се сдържах да стана без да и кажа нищо и да си тръгна, но очеизбодно това щеше да е най-голямата ми грешка!
И така събрахме се с нея беше ни хубаво , тя се държеше като пълно лапе (меко казано) но на мен не ми пукаше , защото знаех , че това ще е нещо мимолетно. Тя замина тогава за друг град при роднини. Окей , на мен не ми пука, каква ми е тя , че да се ядосвам, нали така? Върна се след 2 седмици и всичко след това беше окей. В продължение на 2 месеца аз усещах как тя се променя , как става по-добър човек, някой ще каже "кви глупости приказваш пич... за 2 месеца нищо не можеш да разбереш , хаха". Еми може и така да е , но го усещах.
В навечерието на 2-рият ни месец тя ми каза вълшебните думички , а именно "Обичам те". На мен ми трябваше съвсем малко време преди да и отговоря, защото не бях напълно сигурен в чувствата си, но разбира се , всички се досещате какъв е бил ответният отговор. И тогава в този същият момент тя ми каза кофти думичките "искам да ти кажа нещо". Ясно ми беше , че ще е гадно , но не чак толкова.. Каза ми , че ми е изневерявала докато е била в другия град. Аз нищо не казах , просто и пуснах ръката станах и си тръгнах без да я поглеждам.. Още помня как викаше след мен и ми се молеше... Не мина много време когато излязохме и реших да и простя. Тук сигурно доста хора ще ме упрекват , но просто имах някакво чувство за това момиче, имах чувството , че тя може да стане невероятен човек. През това преминахме.
Така и стана , тя продължи да се променя , по цял ден по цели седмици не сме си разделяли погледите с нея. Всички ми казваха "ще ти писне, стига с тея лигавни , спрете да се виждате толкова често" ... еми не бяха прави! Точно обратното , аз все повече и повече се влюбвах в нея. Имаше страшно , наистина СТРАШНО дълги периоди в които ежедневието ни беше да се караме за всякакви глупости. Наистина си бе тежичко , но и през това преминахме.
На седмият месец от както започна тази приказка тя реши да ми даде едно от най-ценните си неща. И да , правихме секс. И на двамата ни беше за пръв път. Мисля , че сега е моментът да кажа (за да не си мислите "кви са тея лапета") , че аз съм на 18 тя на 17. Тя си мислеше , че сексът ще ни раздели , че щом ми е "пуснала" , значи вече не ми трябва. Ей , това момиче чак дразни.. та забога , никога не съм я обичал толкова много! И през това преминахме.
След доста време полу съвместен живот дойде много , много , много страшният момент - тя почваше наистина да ми омръзва. Всичко просто беше това , че съм свикнал да съм с нея. Свикнал съм сутринта като стана аз да отида у тях да пия кафе или тя у нас , след това ако ни се излиза да излезем, да се скараме къде да отидем , да се приберем а вечерта да си излезем в компанията. Беше страшно еднообразно, не спирахме да се караме, нямаше какво да правим. Кулминацията идва когато нея я нямаше на свети валентин (беше на почивка с техните.. и между другото точно това са хората заради които страдаме сега двамата с нея..) , а аз нямаше какво да правя, тогава телефонът ми прозвъня и ме поканиха на един купон - приех с удоволствие. Но там беше едно момиче , с което се познаваме от много време (даа знам "кво си направил , малоумник и т.н.) , мисля , че се досещате какво е станало. Сгреших , съжалявам , но имах нужда от това, исках разнообразие и това наистина от части спаси връзката ни! ... преди тя да разбере. Скандалите бяха епични и бях принуден да се разделя с нея. Така беше около 1 месец. През този месец реших да опитам с въпросното познато момиче , но разбира се , не беше ни най-малко същото. През цялото време мислех за моята принцеса , само тя ми беше в главата и трябваше да си прекратя отношенията с "лошото" (хах) момиче.
Събрахме се с моята вселена. И през това преминахме.
Следващите година и няколко месеца бяха най-прекрасните ми година и нещо през животът ми!Всичко беше уникално! ... до преди да ми съобщи , че техните искат да заминават да живеят в Америка "страната на неограничените въможности" ха-ха-ха-ха!!! Това не ми беше толкова голяма изненада , защото от край време това го приказваха , но нито аз нито тя не вярвахме. Еми да , ама ето - факт ! Бяха купили самолетните билети , всичко беше готово , само чакаха да дойде уреченият ден и да заминават. А ние с моето слънце страдахме в епични размери. Тя ме караше да си продължим връзката от разстояние, аз отначалото отказвах , защото за мен такива неща няма , това не е връзка! Тя продължи да ми се моли. Е.. какво да кажа, тя има силата да ме накара на всичко. Дойде страшния момент в който трябваше да си тръгват. Единственото нещо , което и казах беше "Обичам те!!! И искам да накараш вашите да съжаляват страшно много , че ни разделиха" Замина , минаха се няколко дни в който си писахме , не беше нищо особено , но аз все още имах чувството , че ще ми звънне на вратата и ще ме прегърне , аз не можех да осъзная , че тя е толкова надалеч от мен , че няма да я видя никога повече. Но съвсем скоро , след като я приеха в гадното американско училище , веднага си вписа новото училище в социалната мрежа. Тогава нещо дойде като гръм от ясно небе , все едно някой ме беше ударил с 200 кг-ов чук в сърцето - осъзнах , че тя наистина е заминала. Писах и , че просто няма как да стане , това за мен не е връзка , няма цел да се борим - не ! Това дори не е борба , това е мъка. Ти да искаш да си изкараш живота с даден човек а да знаеш , че са ти го , едва ли не отнели. Това беше най-тежкото. Казах и да не ми пише повече , да не ме търси по никакъв начин , когато идва да не ми звъни , не искам да знам нищо повече за нея от тук нататък. А това което наистина ме заболя беше , че аз едва ли не в този момент и пишех цели романи , тя се държеше все едно не е станало абсолютно нищо , все едно и е все едно (хах). ... еми ето - през това не успяхме да преминем.
Писна ми всички да ме съжаляват , да ми казват да не се депресирам , да не се ядосвам при положение , че те там в момента си живеят гадния живот и последното нещо за което мислят е това което са оставили тук. Тя ще ме забрави за отрицателно време, тя си има занимания там. А аз ли ? Аз съм друг случай.
Не се депресирам , не съм такъв човек да тръгна да се жалвам и да чакам съжалението на другите.Дори малко по малко почвам да превъзмогвам създалата се ситуация , колкото и малко време да е минало. Просто съм леко ядосан , не на нея , не на мен, дори на техните не съм , защото те го правят за добро. (макар да знам , че последното нещо заради което заминаха е добро , но това е съвсем друго въпрос). Ядосан съм , защото щом един човек има някаква заблудена мечта и при изпълнението и той въвлича с него много важни неща за някой друг.
Е, мерси , че прочетохте това , което исках да си излея (поне на тези които не са заспали). Отново казвам , не търся съжаление , не търся нищо подобно, просто исках да си излея това което ми беше на душата и може би да получа някой ценен съвет или упрек.
... Този текст го бях написал 1-2 седмици след като тя замина и си го бях приготвил да го поуствам тук. Не исках защото си мислех , че отново няма да спра да мисля за нея, за това не го направих... НО преди 5 дни се случи невероятното, какъвто съм инат, а аз наистина съм МНООГО голям инат , реших една вечер да и пиша. Направих го , писахме си , беше невероятно изживявзане , поне за мен. Но главно си приказвахме на общи теми , не сме приказвали за старата ни връзка. Бъзикахме се как сме се преодолели и такива неща. На следващият ден излизам аз с едни приятелчета на по бира и им споделям , че започнах да си пиша с въпросното момиче. И реакцията на единия от приятелите ми ме уби просто , цитирам „ааа тая ку*ва ли ве”. Попитах защо , а той ми каза , че има няма седмица и половина от както прекъснахме всякакви връзки с нея, тя си е намерила друг там и вече претендира , че ходи с него. Аз това не го знаех , защото я бях премахнал от всякъде. Стана ми страшно болно , целият ми ден отиде подяволите. Нямах търпение да се прибера да попитам , вярно ли е. Нпаравих и тя ми каза „да”. Тогава аз побеснях , бях все още лудо влюбен в нея, но малоумника започнах да ръся глупости на килограм, започнах да я нареждам просто беше страшно гадно от моя страна.След няколко часа съжалявах страшно много... наистина много! Отново и писах и тогава дойде вълшебният момент , започнахме да се обясняваме в любов взаимно. Беше невероятно, с ЧАСОВЕ си говорихме как не можем един без друг колко много се обичаме и т.н. Разпитах я за приятелят и тя каза , че била тръгнала с него само и само да ме забрави а парадирала с това , че ходила с него защото си мислела , че аз ходя с един от най-големите й врагове. Това нещо на което и да е момиче няма да мога да го простя , става въпрос за това , че си има приятел. Но за нея бях готов на всичко.Попитах я дали ще го остави , тя каза „да , само да се видя с него”. Окей .. ама минаха 2 дена в които си говорихме „хубави” неща а тя още не го беше оставила. Казах и да спре да ми пише и да започне когато ми покаже доказателство , че се е разделила с него защото ми беше много болно за това. Еми да но... ето тук дойде най-страшното. Вчера вечерта тя ми каза , че просто няма как да стане, връзката нямала бъдеще... КАКВО ПОДЯВОЛИТЕ.. тя беше човека който ме молеше да водим връзка от разстояние. Казах и ок .. защото бях много афектиран. Тогава и написах най-прекрасните думи на света. Излях си цялата душа в една страница , казах и всичко което исках и което не съм само и само да поиска да продължим. Тя знае , че аз никога не бих направил такова нещо , но за нея го направих , явно не го оценява.. Това боли. Пратих и това което го написах , беше страшно дълго (ако ви е интересно с удоволствие бих го поустнал и тук) и красиво. След час получих отново отказ... Това ме съкруши тотално, целият ми свят рухна , не знам къде се намирам в момента , не знам какво да правя, боли УЖАСНО много, не го пожелавам на никой. Но не мисля да се отказвам , няма да се откажа от моето най-прекрасно нещо. Знам , че ме обича , тя ми го каза с „отказа” знам , че ме иска още , знам , че иска да сме заедно. За това няма да се отказвам.
Сега вече ще имам нужда от съвети какво да правя... и моля ви подкрепете ме, че съм прав , дайте ми надежда защото незнам какво ще правя без нея.Аз живея за момента в който тя ще се върне тук за 2-3 месеца. После пак ще замине но не това е въпроса.
Най-гадното е , че се чувствам използван , защо трябваше такива напразни надежди да ми дава когато започнахме да си пишем ... а сега какво направи?? Няма ! Няма да се откажа никога от нея!!!

Chacho
09-03-2011, 09:12
Спомняш ли си в 6 клас как даваха на учениците да правят сбит преразказ?

LiveToWin
09-03-2011, 09:15
Не ми пука , че е дълго! Исках да си излея душата! Ако искаш го чети.

ruth
09-03-2011, 09:15
Наистина ли очакваш някой да го прочете? :shock: Дай малко по на кратко.

Anja
09-03-2011, 09:22
Прочетох го. Едно единствено нещо се въртя в главата ми през цялото време. Само едно: това момиче НЕ те заслужава. И само едно нещо ще ти препоръчам: въпреки, че я обичаш, остави я. Тя е толкова далече. Връзката ви е невъзможна. Остави я да живее собствения си живот, ти живей твоя - тук и сега. Радвай се на всички малки неща, които се случват около теб. Забрави тази връзка и момичето. Остави си само красив спомен от времето, в което сте били заедно. И продължи напред. Ще намериш ново момиче в живота си! И ново щастие! Със сигурност животът ти е пред теб... не се предавай, не мисли за нея, не й пиши. Остави нещата да се случат, не съжалявай за нищо. това е единственото, което мога да ти препоръчам.

Chacho
09-03-2011, 09:25
Чувствата ти към нея сами ще те разминат от това разстояние, особено ако нямате и двамата желанието да крепите нещата. Просто е много пресно и не можеш да си представиш, че животът всъщност продължава и трябва да погледнеш напред. Огледай се, има много прекрасни момичета, ще си намериш скоро едно.

LiveToWin
09-03-2011, 09:27
Ето това исках да чуя. Мерси ,че си направи труда да го прочетеш. Точно от такъв съвет имах нужда. Благодаря ти страшно много ! Но най-тъпото знаеш ли кое е. Че тя сега там живее с една обща приятелка , която също има връзка с момче от тук , познавам го. И те са заедно от 2 години и са все още толкова щастливи. Как го правят подяволите...

Anja
09-03-2011, 09:31
Ето това исках да чуя. Мерси ,че си направи труда да го прочетеш. Точно от такъв съвет имах нужда. Благодаря ти страшно много ! Но най-тъпото знаеш ли кое е. Че тя сега там живее с една обща приятелка , която също има връзка с момче от тук , познавам го. И те са заедно от 2 години и са все още толкова щастливи. Как го правят подяволите...

Едва ли ще продължи дълго. Животът ти ще се усмихне и ще намериш ново щастие. Просто, докато болката е толкова прясна, намери нещо, с което да се развличаш, някакво занимание, което ще ти помага да не мислиш толкова често за нея.

Chacho
09-03-2011, 09:32
А аз пък се нагледах на хора как късат заради разстоянието. Привързан си към идеята да си върнеш старата връзка, а всъщност, дори и да се съберете (ти от тук, тя от Америка), това ще са съвсем различни взаимоотношения от предишните.

Представи си как на края на 7 клас си мислиш, че си прекалено привързан към съучениците си и си нямаш на представа, как ще продължиш без тях. После се насилвате да поддържате някаква връзка.

SisiStrange
09-03-2011, 09:33
Насилих се да го изчета (горе долу). Много са ми смешни такива превъзнасяния и хора, които твърдят, че обичат, а реално цялото доказателство са някакви думички. И кво? Мога на всеки да кажа "Обичам те! О вселена моя! О, душа, сапфир мой! " и да го гледам с кравешки поглед. По друг начин изглежда любовта. Във вашата връзка се вижда, че тя още от началото не те е взимала насериозно щом ти е изневерявала, после ти е омръзнала, изневерил си и, отишла е да учи другаде и след като ти си се направил на велик гъз си е намерила ново момче (и да, щом сте скъсали не е к*рва и въобще нямаш право да я хлебиш точно за това), а ти си избеснял и после пак сте се "залюбили", но не баш. Това ли ви е епичната голяма любов?
Жал ми е. Наистина.
Кефя се, че моя приятел не се превъзнася, описвайки луната, звездите и езерата в очите ми, не ме нарича "О, вселено, любов, сърце, оазис на моята душа", но за това пък е винаги до мен, старае се да се грижи истински за всичко, не поглежда други (камо ли да тръгне да се оправя с тях по купони) и за нищо на света не би се хванал да ме обижда (пардон -хлеби, храни), ако ще и да се разделим. И се кефя, че аз почти никога не си описвам и изразявам емоциите в приказки, но на живо може да ми се довери винаги и за всичко и да разчита на мен. И даже да замина за 1-2 месеца нанякъде, може да спи спокойно.

Не знам защо изобщо ти отговорих. Просто ей такива възтържествени, префърцунени текстове, описващи най-обикновена несполучлива тийн драмичка ми бъркат в здравето.

LiveToWin
09-03-2011, 09:36
Мислиш ли , че друго момиче ще оправи развалината която съм в момента ? Имам в предвид не след време ами Точно Сега!

Chacho
09-03-2011, 09:37
Насилих се да го изчета (горе долу). Много са ми смешни такива превъзнасяния и хора, които твърдят, че обичат, а реално цялото доказателство са някакви думички. И кво? Мога на всеки да кажа "Обичам те! О вселена моя! О, душа, сапфир мой! " и да го гледам с кравешки поглед. По друг начин изглежда любовта. Във вашата връзка се вижда, че тя още от началото не те е взимала насериозно щом ти е изневерявала, после ти е омръзнала, изневерил си и, отишла е да учи другаде и след като ти си се направил на велик "задни части" си е намерила ново момче (и да, щом сте скъсали не е к*рва и въобще нямаш право да я хлебиш точно за това), а ти си избеснял и после пак сте се "залюбили", но не баш. Това ли ви е епичната голяма любов?
Жал ми е. Наистина.
Кефя се, че моя приятел не се превъзнася, описвайки луната, звездите и езерата в очите ми, не ме нарича "О, вселено, любов, сърце, оазис на моята душа", но за това пък е винаги до мен, старае се да се грижи истински за всичко, не поглежда други (камо ли да тръгне да се оправя с тях по купони) и за нищо на света не би се хванал да ме обижда (пардон -хлеби, храни), ако ще и да се разделим. И се кефя, че аз почти никога не си описвам и изразявам емоциите в приказки, но на живо може да ми се довери винаги и за всичко и да разчита на мен. И даже да замина за 1-2 месеца нанякъде, може да спи спокойно.

Не знам защо изобщо ти отговорих. Просто ей такива възтържествени, префърцунени текстове, описващи най-обикновена несполучлива тийн драмичка ми бъркат в здравето.

Кандидатира ли се за президентските?

IncendiaSanctus
09-03-2011, 09:37
tl;dr.

Не, бъзикам се xD ( надали ти е до бъзици, разбира се, ама наистина си се поувлякъл... няма проблеми, разбирам колко различни и много мисли ти минават през главата. )

Значи, има няколко момента, в които нещо се оплетох аз...
Каза, че ти била изневерила, а след това, че и двамата сте били девствени... Ммм, как по-точно ти е изневерила, прегърнала се е с друг ли или се е целувала или какво ?
Както и да е... И моето мнение като цяло съвпада с това на предишните - прекалено много си се вживял, поне така както го описваш... Много добре знам, че това време е много, че си свикнал с нея, дори че я обичаш... Обаче просто няма как... Щом е заминала за Щатите ( за постоянно, нали така ??? ) няма бъдеще тази връзка, колкото и да се обичате... Да беше примерно за месец, два, три, половин година, да се изчакате, с много мъки, ама да успеете, а това... за постоянно... не е хубаво !

С интерес ще прочета онази дълга страничка, в която си и обяснил колко много я обичаш и колко е важна за теб, моля те, постни я , каза че би го направил :)

anonymous708973
09-03-2011, 09:39
Просто ей такива възтържествени, префърцунени текстове, описващи най-обикновена несполучлива тийн драмичка ми бъркат в здравето.

Точно.

Ква развалина бе? Я се стегни. На колко си години?
Хора на по 30-40 години не се изказват така, ти тука превръщаш няква пълна глупост в трагедия на Шекспир. Ако сега не можеш да преодолееш нещо толкова дребно, какво ще стане, когато на пътя ти има наистина сериозна пречка?

LiveToWin
Sisistrange - Съжалявам , мислим по съвсем различен начин. Ти имаш напълно различни ценности от моите. Всеки вярва в определени неща. Но мерси все пак за отговора!

SisiStrange
Насилих се да го изчета (горе долу). Много са ми смешни такива превъзнасяния и хора, които твърдят, че обичат, а реално цялото доказателство са някакви думички. И кво? Мога на всеки да кажа "Обичам те! О вселена моя! О, душа, сапфир мой! " и да го гледам с кравешки поглед. По друг начин изглежда любовта. Във вашата връзка се вижда, че тя още от началото не те е взимала насериозно щом ти е изневерявала, после ти е омръзнала, изневерил си и, отишла е да учи другаде и след като ти си се направил на велик "задни части" си е намерила ново момче (и да, щом сте скъсали не е к*рва и въобще нямаш право да я хлебиш точно за това), а ти си избеснял и после пак сте се "залюбили", но не баш. Това ли ви е епичната голяма любов?
Жал ми е. Наистина.

Казвам си мнението. И хич не ми пука кой какво мисли по въпроса. В тази тема поне.

sasha_90
09-03-2011, 09:40
Не исках,но ще го кажа-страшно си наивен.Само защото си влюбен,слушаш всяка нейна дума.Браво,че си й писал да не те търси,да не ти пише по никакъв повод,но защо не го изпълни и ти?Забрави за нея,не виждаш ли,че колкото повече я търсиш,повече те прави на глупак?
Дано вече си го осъзнал.

LiveToWin
09-03-2011, 09:43
tl;dr.

Не, бъзикам се xD ( надали ти е до бъзици, разбира се, ама наистина си се поувлякъл... няма проблеми, разбирам колко различни и много мисли ти минават през главата. )

Значи, има няколко момента, в които нещо се оплетох аз...
Каза, че ти била изневерила, а след това, че и двамата сте били девствени... Ммм, как по-точно ти е изневерила, прегърнала се е с друг ли или се е целувала или какво ?
Както и да е... И моето мнение като цяло съвпада с това на предишните - прекалено много си се вживял, поне така както го описваш... Много добре знам, че това време е много, че си свикнал с нея, дори че я обичаш... Обаче просто няма как... Щом е заминала за Щатите ( за постоянно, нали така ??? ) няма бъдеще тази връзка, колкото и да се обичате... Да беше примерно за месец, два, три, половин година, да се изчакате, с много мъки, ама да успеете, а това... за постоянно... не е хубаво !

С интерес ще прочета онази дълга страничка, в която си и обяснил колко много я обичаш и колко е важна за теб, моля те, постни я , каза че би го направил :)

То тогава наистина не му придавах значение , ходила е с друг докато беше там. Мисля , че това пак се счута за изневяра О.о. Знам вживявам се , не съм такъв , поне не бях де. До преди 10 дена нямаше да ми пука но сега незнам какво ми стана.
И да за постоянно замина. А страничката ще ти я пратя на лично за да не отчайвам другите присъстащи тук :)

em0tik0nka
09-03-2011, 09:45
ах не ви е срам :D Верно, че и аз ако бях го видяла преди да започна да го чета, сигурно щях да се откажа, но иначе е интересно !! Поздравления!! Можеш да напишеш книга 8-) Колкото до тея на който не им се чете, ето в краткият вариант:

Запознали са се, до последно той е мислел, че няма да се получи. Ходили са. Тя му изневерила, той й изневерил. Тя отишла да живее в Америка и продължава да му изневерява, а му е казала, че ще прекрати връзката си.

Така как е ?? :)

Ето сега нещо като отговор на романа, който написа по-горе:

Ти си заблуден от любовта, която изпитваш към нея!! Според мен, тя не те обича толкова много, колкото ти нея!!

http://www.vbox7.com/play:f5da21e6

Твоята история малко наподобява филмите, сещаш се как е там нали ?? Тя заминава на далеч, а той разбира, че не може без нея и я последва. Един вид изненада на вратата. Да.. това е по филмите и малък процент в БГ могат да си го позволят това. И не те карам до го правиш!!

За сега ще ти кажа нещо, което ако го направиш според мен няма да съжеляваш!!:

Изкарай я от съзнанието си и спри да мислиш за нея. Излизай със компания в която преобладават момчетата и просто си представи, че си на 15, 16 години. Вече си свободен и можеш да правиш всички онези неща които не си правил до сега. Бъди независим!!

Chacho
09-03-2011, 09:50
Жал ми е. Наистина.

Казвам си мнението. И хич не ми пука кой какво мисли по въпроса. В тази тема поне.

Не, бе, аз одобрявам ;)

em0tik0nka
09-03-2011, 09:51
И ако може да постнеш онова което си и писал. Оная "Страничка", че ми стана интересно :) :) :)

SisiStrange
09-03-2011, 09:58
Не, бе, аз одобрявам ;)
http://i16.photobucket.com/albums/b37/koda_kid_101/peace-sign-hand.png

Goddess
09-03-2011, 10:07
Само не разбрах как така ти е изневерила като е била в "другия град", след като после казваш, че сте правили секс и на двамата ви е било за първи път ?
Иначе и аз като другите бих те посъветвала да продължиш напред. Няма да е лесно и няма да стане веднага, но няма и да стане ако задълбаваш и циклиш така на едно място и си внушаваш някакви напразни надежди, че това може да пребъде и да просъществува като нормална връзка. Всъщност връзки от разстояние има, но когато хората са наистина зрели и могат да си имат пълно доверие. А при вас това май няма как да стане.

LiveToWin
09-03-2011, 10:10
Само не разбрах как така ти е изневерила като е била в "другия град", след като после казваш, че сте правили секс и на двамата ви е било за първи път ?
Иначе и аз като другите бих те посъветвала да продължиш напред. Няма да е лесно и няма да стане веднага, но няма и да стане ако задълбаваш и циклиш така на едно място и си внушаваш някакви напразни надежди, че това може да пребъде и да просъществува като нормална връзка. Всъщност връзки от разстояние има, но когато хората са наистина зрели и могат да си имат пълно доверие. А при вас това май няма как да стане.

Докато беше там е "ходила" с друго момче. Ако не се лъжа това също е изневяра О.о

Trollrusos
09-03-2011, 10:11
Пич няма смисъл да приказваш такива дълбокомислени работи: "не мога да живея без нея...". Един съвет от мен недей да се вричаш сляпо на всяко срещнато момиче. Ако бях на твое място щях да я зарежа още когато ти е забила ножа в гърба като ти е изневерила, но това съм си само аз. Безсмислено е да се ядосваш и т.н. има много свястни момичета. Не е казано, че трябва да се жениш за тази.

Goddess
09-03-2011, 10:18
Докато беше там е "ходила" с друго момче. Ако не се лъжа това също е изневяра О.о

Ясно, просто не разбрах. Ами все още си държа на мнението. Ясно е, че се обичате и от емоционална гледна точка напълно те разбирам, но в тази ситуация нямаш много голям избор.

LiveToWin
09-03-2011, 10:23

Ясно, просто не разбрах. Ами все още си държа на мнението. Ясно е, че се обичате и от емоционална гледна точка напълно те разбирам, но в тази ситуация нямаш много голям избор.

Така е.. Никога не съм бил такъв , за пръв път ми се случва. И преди съм я губил но винаги тя идваше да ми се моли.. За това ми е странно и реагирам така. Незнаех какво да правя.
Кофти е , наистина , но животът продължава , каквото стане , стане. Не мисля отново да я премахвам от всякъде. Има няколко варианта. Ще продължим с тези историй и накрая наистина един от нас ще съжалявам много. Ще се съберем или окончателно ще се разделим.
Което и от тях да е... както казва един човек "bring it" хах

LiveToWin
09-03-2011, 10:24
Пич няма смисъл да приказваш такива дълбокомислени работи: "не мога да живея без нея...". Един съвет от мен недей да се вричаш сляпо на всяко срещнато момиче. Ако бях на твое място щях да я зарежа още когато ти е забила ножа в гърба като ти е изневерила, но това съм си само аз. Безсмислено е да се ядосваш и т.н. има много свястни момичета. Не е казано, че трябва да се жениш за тази.

Така е да ! Но 2 години леко трудно се превъзмогват. Както и да е , животът продължава :)

Chacho
09-03-2011, 10:26
Гледай IT Crowd. Много добър сериал, направо се спуквам от смях.

LiveToWin
09-03-2011, 10:29
Тоя не съм го чувал. Трябва да се види!

SuperBadSuperFresh
09-03-2011, 10:32
Честно ли да ти кажа какво мисля?Дразниш ме с мисленето си.Тя е твоята "принцеса","вселена" и "не знаеш как ще живееш без нея".Чудесно.А преди т'ва?Писнала ти.Еднообразно било.Нея я няма за един ден,а ти се забиваш с друга.Сам каза,че нея като е нямало(другия град),е била по-различна.Пък и взаимоотношенията ви не са били толкова сериозни.Еднообразно?Еми ето ти разнообразие.Нея я няма,пред нея е цял нов свят,нова култура,нови приятели и момчета.Не можа ли поне да постъпиш като мъж.Било й е трудно да замине,а ти си решил да спасяваш себе си.Изтрил си я отвсякъде.А помисли ли какво й е на нея?Човека,който е обичала в родината си ,я за*ба на огромно място само с непознати (предполагам) и чак й държи сметка с кой излиза.Ехо,осъзнай се.

Съжалявам,ако съм прекалено откровена.

LiveToWin
09-03-2011, 10:35
Не , недей съжалява. Точно така трябва!
Сега няма значение какво е било преди сега има значение СЕГА! И да права си... наистина не трябваше да я оставям така от самото начало но мислех , че по този начин ще я превъзмогна. Почти се беше получило.. но не издържах.

NoMore
09-03-2011, 10:44
Абе не ми стана ясно как ти е изневерила, а после се оказала девствена? Както и да е... може да не съм разбрала нещо. Мен ако ме питаш се занимаваш с глупости... вижда се че тя желание няма... и целият ти живот да е тя, което много силно ме съмнява нищо не можеш да направиш. Какво ще се молиш ли? Ми намерила си е друг шута и следващата (знам, че не е лесно). Всичко минава с времето!

Trollrusos
09-03-2011, 10:48
Целувката е вид изневяра освен ако не са я плякали в дупето. :D

Shturrrche88
09-03-2011, 10:55
Ти явно обичаш образа й, който е в главата ти повече, отколкото нея самата.
Това превъзнасяне на въпросната девойка няма нищо общо с ценностната ти система ( по повод обръщението ти към Сиси).
Мислиш си, че си голям човек вече, че изпитваш единствената, неподправена, болезнена и истинска любов, но НЕ Е така. Мислиш за предателство разни глупости, които си правил без да се усетиш, а не вникваш, че всъщност отношението ти към момичето от един момент нататък е било най-голямото предателство спрямо връзката ви. Първо-можеше да бъдеш абсолютно искрен с нея преди да замине. А не да й пишеш после в скайп или де да знам къде някакви фермани и да очакваш тя да се разлива по тях, като стопено масло. Това не е мъжко, това е наивно-детска историйка от 7ми клас. Една жена не може да се задържи с такова отношение-жените мразят пу*ки-набий си го в главата. Когато тя те е молила да имате връзка от разстояние, а ти си бил наясно, че няма да се получи-трябвало е още тогава да я отрежеш. А не, да чакаш тя замине, да й го кажеш в интернет, след което да й напишеш роман и после да я опрекваш, че се държи все едно нищо не се е случило. После да я наричаш ку*ва (ти или приятелите ти-все едно, вие дори не знаете какво е ку*ва), защото след като си я зарязал, тя си е намерила начин да "излекува" болката си, точно както ти-скуката... После да очакваш, че ще се раздели с него, който е до нея, за да се събере с теб, който си на майната си от нея.
Какви очаквания имаш ти изобщо за тази връзка, или за живота си? 2 години не са много време, повярвай ми. И се превъзмогват лесно, когато си имал връзка, в която повече си страдал, отколкото си се радвал. Ако искаш тя да е щастлива-остави я. Тя има бъдеще там, най-вероятно ще й се наложи да остане там по-дълго, отколкото ти си мислиш, а ти няма да си до нея. Нека се развива там, нека има човек до себе си, нека е щастлива. Ти се погрижи тук да си оправиш живота и без нея...

Verminaard
09-03-2011, 10:59
Изневерила ти е,пък после като сте правили секс и е било за първи път.Комшу,тая копипаста ни я бивъ.

sasha_90
09-03-2011, 12:21
Изневерила ти е,пък после като сте правили секс и е било за първи път.Комшу,тая копипаста ни я бивъ.По-нагоре,авторът,спомена,че е излизала с друг,но не било се стигнало до секс.

Verminaard
09-03-2011, 12:33
To,aнално-оралните приключения пак се водят за секс. Хех хех хех.
Пък и да премем че оная не е свирила на кожената флейта,как тогава му е изневерила бре?
Да ви имам и инфантилните проблеми.

NomNomNom
09-03-2011, 12:45
Ох, да ви имам световните проблеми.
Добре, че родителите са решили да заминат, поне качествено образование на детето да осигурят.

fenkaaa
09-03-2011, 13:27
Твърдиш,че много я обичаш,а при първата възможност (когато нея я няма) и изневяряваш,защото си искал нещо различно :? Горкото глупаво момиче,как е могло да ти го прости.. :(

someonerandom
09-03-2011, 13:33
Честно ли да ти кажа какво мисля?Дразниш ме с мисленето си.Тя е твоята "принцеса","вселена" и "не знаеш как ще живееш без нея".Чудесно.А преди т'ва?Писнала ти.Еднообразно било.Нея я няма за един ден,а ти се забиваш с друга.Сам каза,че нея като е нямало(другия град),е била по-различна.Пък и взаимоотношенията ви не са били толкова сериозни.Еднообразно?Еми ето ти разнообразие.Нея я няма,пред нея е цял нов свят,нова култура,нови приятели и момчета.Не можа ли поне да постъпиш като мъж.Било й е трудно да замине,а ти си решил да спасяваш себе си.Изтрил си я отвсякъде.А помисли ли какво й е на нея?Човека,който е обичала в родината си ,я за*ба на огромно място само с непознати (предполагам) и чак й държи сметка с кой излиза.Ехо,осъзнай се.

Подкрепям.
Сега да ти дам и съвет:Не мисли повече за нея.Не ми обяснявай,че не възможно-не е,защото ти не искаш да е.Защото да седиш,да гледаш в една точка и да мислиш за хубавите ви моменти заедно,после да се депресираш и така...Обади се на най-добрите си приятели,излезте някъде вечерта,яжте,пийте.Всеки път,когато се замислиш за нея,започвай нова тема,поръчвай нещо ново за пиене,започвай да говориш с някой нов и т.н-прави каквото и да е,ако щеш задни салта от масата прави,колкото да се разсееш и да ти е малко по-забавно.Ще видиш,че си напълно способен да живееш и без нея.

umri
09-03-2011, 13:46
Ти си непоправим случай. Има хора, които могат да се поправят, но в някой случаи просто, генетичната липса на тестостерон е необратима.

Скъсваш всякакъв контакт, окончателно, а след това й пишеш... Искаш невъзможна връзка от разстояние. Сбъркано копеле си. Въобще се чуда как може някое себеуважаващо се момиче/жена да ти обръща внимание въобще... моята принцеса, моята вселена, е'би му майката копеле..

Vanesinkaa
09-03-2011, 13:46
Никой не може да те накара да я забравиш напълно, образът в спомените винаги ще е в теб, но се опитай някак си да продължиш напред. Имаш цяло бъдеще, тя е там, а ти си тук .. ясно е, че никоя няма да бъде като нея, а най-вече няма да е тя, но от опит глава не боли. Давай смело напред остави я да живее там както тя прецени за добре ии се отдай на някакви интереси които да те абстрахират от мислите за нея :)

LeprikonA
09-03-2011, 14:13
To,aнално-оралните приключения пак се водят за секс. Хех хех хех.
Пък и да премем че оная не е свирила на кожената флейта,как тогава му е изневерила бре?
Да ви имам и инфантилните проблеми.

е тука не си много прав. ако твоята се мляскаше с всеки един как щеше да я гледаш?

а иначе по темата - казаха ти го всички - самонавиваш се, че не можеш, МОЖЕШ! ако сам го поискаш обаче.. спри да драматизираш, осъзнай ситуацията, тя е там за постоянно, а и дори да ти каже, че е срязала онзи там - я ми кажи ти от къде ще знаеш със сигурност, а? или пък съответно, ако ти омръзне нея да я няма и Десислава и Левислава също - тогава кво прайм?

като цяло - смисъл няма.

LiveToWin
09-03-2011, 15:06
Ти си непоправим случай. Има хора, които могат да се поправят, но в някой случаи просто, генетичната липса на тестостерон е необратима.

Скъсваш всякакъв контакт, окончателно, а след това й пишеш... Искаш невъзможна връзка от разстояние. Сбъркано копеле си. Въобще се чуда как може някое себеуважаващо се момиче/жена да ти обръща внимание въобще... моята принцеса, моята вселена, е'би му майката копеле..

Съжалявам копеле ама не всички момчета са копелета като тебе... Има и момичета които обичат такива неща, копеле! За тва, копеле, недей гадай нито я познаваш , копеле , нито мен познаваш да знаеш дали попринцип се държа така... копеле.

elizabethg
09-03-2011, 15:27
И аз го прочетох цялото.

Значи......мисля,че просто трябва да СПРЕШ да мислиш за нея и да си потърсиш ДРУГО момиче. :)

LiveToWin
09-03-2011, 15:29
Мерси за отделеното време! И аз така мисля да направя :)

maruu
09-03-2011, 22:22
Само заради тази публикацията си направих регистрация тук! Минал си през много изпитания с тези 2 момичета.Обичал си ги истински.. :wink: Наистина много ме накара да се замисля... :)

TheNewReligion
09-03-2011, 23:03
Ще ти мине, споко.

scandalousLady
09-03-2011, 23:05
Замисли се дали си струва и се откажи . Намери друго момиче успех

Gerrynka
09-03-2011, 23:56

Съжалявам копеле ама не всички момчета са копелета като тебе... Има и момичета които обичат такива неща, копеле! За тва, копеле, недей гадай нито я познаваш , копеле , нито мен познаваш да знаеш дали попринцип се държа така... копеле.

Колкото и грубо да ти прозвуча това, прав е!
Ако някой говори така за мен и постоянно ми надува главата как съм неговия живот и как би направил всичко за мен и т.н, изобщо няма да се занимавам с него поради няколко причини, няма да навлизам по- навътре в темата. Въпреки че съм момиче, ще ти кажа- НИКОГА не приемай, което и да е, момиче като някакво божество, едва ли не! Имай достойнство, постави си граници!

Тя може и да ги обича тея неща, ама любовта не се казва, а се доказва! Но може би ти си ѝ я доказал, на ПРИНЦЕСАТА ти, на ВСЕЛЕНАТА ти, с изневярата от СКУКА, от нужда за РАЗНООБРАЗИЕ?! Това ли е великата ти любов? (Не те упреквам)

Не е толкова тежка връзката ти, послушай другите ;)

Shia
09-04-2011, 08:44
Първата любов е най-сладка,най-изпепеляваща,но първата любов не е единствена.
Минах по същия път,преодолях го и в момента градя нова връзка,без да мисля какво е било преди.

LiveToWin
09-04-2011, 08:47
Осъзнах наистина колко съм се изложил аз последните няколко дни заради нея... Еми съжалявам , но мисля , че не го заслужаваше това да го правя за нея! Не заслужава и мен! БХ ми е , имам си други занимания освен нея. Вярно , все още си я представям с другия ама кво да се прави, аз пък ще съм с другА :) Много й здраве :P

Luci
09-04-2011, 12:31
Тази те върти на пръста си от 13 000 километра разстояние... вземи се освести малко... живота продължава... продължавай и ти напред :)

antifashionshit
09-04-2011, 12:46
everyday im trollin, everyday im trollin
or just st00pid?

marissa17
09-12-2011, 19:54
Радвам се че си започнал връзката си с новото момиче, може би тя е човека за теб. Аз съм сигурна че ти си още болен от това че любовта ти ходи с друг, но и със сигурност знаеш че тя те обича повече от всичко на света! Изживели сте много заедно и никой от тук няма да разбере наистина какво ви е било и на двамата ! Важното тук е да запомниш че тя те обича и това никога няма да се промени.. Аз съм сигурна че тя иска единствено да си щастлив !

За останалите тук коментатори само да кажа нищичко...не знаете ама абсолютно нищичко, за да упреквате нея или него !!! Той ви е спестил страшно много затова недейте подскача наляво надясно с изблици за курви и копелета. Само той и тя си знаят какво им е и тъй като немогат да си го кажат един на друг, го пускат тук. Ей така да им олекне..

ZloboMiR
09-12-2011, 20:17
Здравейте приятели и приятелки !
Чисто нов член съм , но от край време чета тук и съм страшно очарован от хората , от начинът им на мислене , изобщо от всичко. Ноо наскоро ми се случиха някои доста тежки неща в личен план и именно за това реших да пиша , защото съм сигурен , че ще получа най-добрите отговори и съвети!
Та , мисля , че вече мога да започвам да ви отегчавам с моите проблеми , нали ? Бъзикам се , та това е форум точно за такива неща. Както и да е...
... в животът ми до преди съвсем , съвсем малко време присъстваше най-хубавото нещо , което някога ми се е случвало (жалко , че това го осъзнаваш чак когато го изгубиш). А именно най-прекрасното момиче ! С нея се запознахме преди малко повече от две години. Беше смешно , защото дори не мислех , че ще се получи нещо. Първото ми впечатление за нея беше , че е страшно лесна. И всъщност то така си беше де.. Запознахме се единия ден а на следващият не знаех как се озовах в обятията и. Помня в съвсем краткото време което се опознавахме с нея тя се хвалеше със старите си забежки с колко известни момчета била ходила ... трънки! Още тогава незнам как не се сдържах да стана без да и кажа нищо и да си тръгна, но очеизбодно това щеше да е най-голямата ми грешка!
И така събрахме се с нея беше ни хубаво , тя се държеше като пълно лапе (меко казано) но на мен не ми пукаше , защото знаех , че това ще е нещо мимолетно. Тя замина тогава за друг град при роднини. Окей , на мен не ми пука, каква ми е тя , че да се ядосвам, нали така? Върна се след 2 седмици и всичко след това беше окей. В продължение на 2 месеца аз усещах как тя се променя , как става по-добър човек, някой ще каже "кви глупости приказваш пич... за 2 месеца нищо не можеш да разбереш , хаха". Еми може и така да е , но го усещах.
В навечерието на 2-рият ни месец тя ми каза вълшебните думички , а именно "Обичам те". На мен ми трябваше съвсем малко време преди да и отговоря, защото не бях напълно сигурен в чувствата си, но разбира се , всички се досещате какъв е бил ответният отговор. И тогава в този същият момент тя ми каза кофти думичките "искам да ти кажа нещо". Ясно ми беше , че ще е гадно , но не чак толкова.. Каза ми , че ми е изневерявала докато е била в другия град. Аз нищо не казах , просто и пуснах ръката станах и си тръгнах без да я поглеждам.. Още помня как викаше след мен и ми се молеше... Не мина много време когато излязохме и реших да и простя. Тук сигурно доста хора ще ме упрекват , но просто имах някакво чувство за това момиче, имах чувството , че тя може да стане невероятен човек. През това преминахме.
Така и стана , тя продължи да се променя , по цял ден по цели седмици не сме си разделяли погледите с нея. Всички ми казваха "ще ти писне, стига с тея лигавни , спрете да се виждате толкова често" ... еми не бяха прави! Точно обратното , аз все повече и повече се влюбвах в нея. Имаше страшно , наистина СТРАШНО дълги периоди в които ежедневието ни беше да се караме за всякакви глупости. Наистина си бе тежичко , но и през това преминахме.
На седмият месец от както започна тази приказка тя реши да ми даде едно от най-ценните си неща. И да , правихме секс. И на двамата ни беше за пръв път. Мисля , че сега е моментът да кажа (за да не си мислите "кви са тея лапета") , че аз съм на 18 тя на 17. Тя си мислеше , че сексът ще ни раздели , че щом ми е "пуснала" , значи вече не ми трябва. Ей , това момиче чак дразни.. та забога , никога не съм я обичал толкова много! И през това преминахме.
След доста време полу съвместен живот дойде много , много , много страшният момент - тя почваше наистина да ми омръзва. Всичко просто беше това , че съм свикнал да съм с нея. Свикнал съм сутринта като стана аз да отида у тях да пия кафе или тя у нас , след това ако ни се излиза да излезем, да се скараме къде да отидем , да се приберем а вечерта да си излезем в компанията. Беше страшно еднообразно, не спирахме да се караме, нямаше какво да правим. Кулминацията идва когато нея я нямаше на свети валентин (беше на почивка с техните.. и между другото точно това са хората заради които страдаме сега двамата с нея..) , а аз нямаше какво да правя, тогава телефонът ми прозвъня и ме поканиха на един купон - приех с удоволствие. Но там беше едно момиче , с което се познаваме от много време (даа знам "кво си направил , малоумник и т.н.) , мисля , че се досещате какво е станало. Сгреших , съжалявам , но имах нужда от това, исках разнообразие и това наистина от части спаси връзката ни! ... преди тя да разбере. Скандалите бяха епични и бях принуден да се разделя с нея. Така беше около 1 месец. През този месец реших да опитам с въпросното познато момиче , но разбира се , не беше ни най-малко същото. През цялото време мислех за моята принцеса , само тя ми беше в главата и трябваше да си прекратя отношенията с "лошото" (хах) момиче.
Събрахме се с моята вселена. И през това преминахме.
Следващите година и няколко месеца бяха най-прекрасните ми година и нещо през животът ми!Всичко беше уникално! ... до преди да ми съобщи , че техните искат да заминават да живеят в Америка "страната на неограничените въможности" ха-ха-ха-ха!!! Това не ми беше толкова голяма изненада , защото от край време това го приказваха , но нито аз нито тя не вярвахме. Еми да , ама ето - факт ! Бяха купили самолетните билети , всичко беше готово , само чакаха да дойде уреченият ден и да заминават. А ние с моето слънце страдахме в епични размери. Тя ме караше да си продължим връзката от разстояние, аз отначалото отказвах , защото за мен такива неща няма , това не е връзка! Тя продължи да ми се моли. Е.. какво да кажа, тя има силата да ме накара на всичко. Дойде страшния момент в който трябваше да си тръгват. Единственото нещо , което и казах беше "Обичам те!!! И искам да накараш вашите да съжаляват страшно много , че ни разделиха" Замина , минаха се няколко дни в който си писахме , не беше нищо особено , но аз все още имах чувството , че ще ми звънне на вратата и ще ме прегърне , аз не можех да осъзная , че тя е толкова надалеч от мен , че няма да я видя никога повече. Но съвсем скоро , след като я приеха в гадното американско училище , веднага си вписа новото училище в социалната мрежа. Тогава нещо дойде като гръм от ясно небе , все едно някой ме беше ударил с 200 кг-ов чук в сърцето - осъзнах , че тя наистина е заминала. Писах и , че просто няма как да стане , това за мен не е връзка , няма цел да се борим - не ! Това дори не е борба , това е мъка. Ти да искаш да си изкараш живота с даден човек а да знаеш , че са ти го , едва ли не отнели. Това беше най-тежкото. Казах и да не ми пише повече , да не ме търси по никакъв начин , когато идва да не ми звъни , не искам да знам нищо повече за нея от тук нататък. А това което наистина ме заболя беше , че аз едва ли не в този момент и пишех цели романи , тя се държеше все едно не е станало абсолютно нищо , все едно и е все едно (хах). ... еми ето - през това не успяхме да преминем.
Писна ми всички да ме съжаляват , да ми казват да не се депресирам , да не се ядосвам при положение , че те там в момента си живеят гадния живот и последното нещо за което мислят е това което са оставили тук. Тя ще ме забрави за отрицателно време, тя си има занимания там. А аз ли ? Аз съм друг случай.
Не се депресирам , не съм такъв човек да тръгна да се жалвам и да чакам съжалението на другите.Дори малко по малко почвам да превъзмогвам създалата се ситуация , колкото и малко време да е минало. Просто съм леко ядосан , не на нея , не на мен, дори на техните не съм , защото те го правят за добро. (макар да знам , че последното нещо заради което заминаха е добро , но това е съвсем друго въпрос). Ядосан съм , защото щом един човек има някаква заблудена мечта и при изпълнението и той въвлича с него много важни неща за някой друг.
Е, мерси , че прочетохте това , което исках да си излея (поне на тези които не са заспали). Отново казвам , не търся съжаление , не търся нищо подобно, просто исках да си излея това което ми беше на душата и може би да получа някой ценен съвет или упрек.
... Този текст го бях написал 1-2 седмици след като тя замина и си го бях приготвил да го поуствам тук. Не исках защото си мислех , че отново няма да спра да мисля за нея, за това не го направих... НО преди 5 дни се случи невероятното, какъвто съм инат, а аз наистина съм МНООГО голям инат , реших една вечер да и пиша. Направих го , писахме си , беше невероятно изживявзане , поне за мен. Но главно си приказвахме на общи теми , не сме приказвали за старата ни връзка. Бъзикахме се как сме се преодолели и такива неща. На следващият ден излизам аз с едни приятелчета на по бира и им споделям , че започнах да си пиша с въпросното момиче. И реакцията на единия от приятелите ми ме уби просто , цитирам „ааа тая ку*ва ли ве”. Попитах защо , а той ми каза , че има няма седмица и половина от както прекъснахме всякакви връзки с нея, тя си е намерила друг там и вече претендира , че ходи с него. Аз това не го знаех , защото я бях премахнал от всякъде. Стана ми страшно болно , целият ми ден отиде подяволите. Нямах търпение да се прибера да попитам , вярно ли е. Нпаравих и тя ми каза „да”. Тогава аз побеснях , бях все още лудо влюбен в нея, но малоумника започнах да ръся глупости на килограм, започнах да я нареждам просто беше страшно гадно от моя страна.След няколко часа съжалявах страшно много... наистина много! Отново и писах и тогава дойде вълшебният момент , започнахме да се обясняваме в любов взаимно. Беше невероятно, с ЧАСОВЕ си говорихме как не можем един без друг колко много се обичаме и т.н. Разпитах я за приятелят и тя каза , че била тръгнала с него само и само да ме забрави а парадирала с това , че ходила с него защото си мислела , че аз ходя с един от най-големите й врагове. Това нещо на което и да е момиче няма да мога да го простя , става въпрос за това , че си има приятел. Но за нея бях готов на всичко.Попитах я дали ще го остави , тя каза „да , само да се видя с него”. Окей .. ама минаха 2 дена в които си говорихме „хубави” неща а тя още не го беше оставила. Казах и да спре да ми пише и да започне когато ми покаже доказателство , че се е разделила с него защото ми беше много болно за това. Еми да но... ето тук дойде най-страшното. Вчера вечерта тя ми каза , че просто няма как да стане, връзката нямала бъдеще... КАКВО ПОДЯВОЛИТЕ.. тя беше човека който ме молеше да водим връзка от разстояние. Казах и ок .. защото бях много афектиран. Тогава и написах най-прекрасните думи на света. Излях си цялата душа в една страница , казах и всичко което исках и което не съм само и само да поиска да продължим. Тя знае , че аз никога не бих направил такова нещо , но за нея го направих , явно не го оценява.. Това боли. Пратих и това което го написах , беше страшно дълго (ако ви е интересно с удоволствие бих го поустнал и тук) и красиво. След час получих отново отказ... Това ме съкруши тотално, целият ми свят рухна , не знам къде се намирам в момента , не знам какво да правя, боли УЖАСНО много, не го пожелавам на никой. Но не мисля да се отказвам , няма да се откажа от моето най-прекрасно нещо. Знам , че ме обича , тя ми го каза с „отказа” знам , че ме иска още , знам , че иска да сме заедно. За това няма да се отказвам.
Сега вече ще имам нужда от съвети какво да правя... и моля ви подкрепете ме, че съм прав , дайте ми надежда защото незнам какво ще правя без нея.Аз живея за момента в който тя ще се върне тук за 2-3 месеца. После пак ще замине но не това е въпроса.
Най-гадното е , че се чувствам използван , защо трябваше такива напразни надежди да ми дава когато започнахме да си пишем ... а сега какво направи?? Няма ! Няма да се откажа никога от нея!!!

И това ако не е фейк... Добре че четох като учебник.

marissa17
09-12-2011, 20:23
Поредният не разбрал... Тя е ходила едновременно с двама тогава защо всичко опира до секса....

rapanche
09-12-2011, 20:39
Прочетох го. Едно единствено нещо се въртя в главата ми през цялото време. Само едно: това момиче НЕ те заслужава. И само едно нещо ще ти препоръчам: въпреки, че я обичаш, остави я. Тя е толкова далече. Връзката ви е невъзможна. Остави я да живее собствения си живот, ти живей твоя - тук и сега. Радвай се на всички малки неща, които се случват около теб. Забрави тази връзка и момичето. Остави си само красив спомен от времето, в което сте били заедно. И продължи напред. Ще намериш ново момиче в живота си! И ново щастие! Със сигурност животът ти е пред теб... не се предавай, не мисли за нея, не й пиши. Остави нещата да се случат, не съжалявай за нищо. това е единственото, което мога да ти препоръчам. Тя наистина не те заслужава :x :-x :-x :x

nadito93
09-12-2011, 20:50
Има една много хубава мисъл, която гласи, че разстоянието разделя, а близостта убива. Вие просто сте преминали през двете крайности и колкото и неприятно да звучи просто трябва да продължиш напред без нея- с времето всичко отшумява.

kyon
09-12-2011, 21:07
И на мен ми стана смешно как така ти е изневерила като е девствена? :lol:
Иначе ще ти мине. Намери си друго момиче, а тая направо я блоквай.

ksavius
09-12-2011, 22:32
брат утре с мене на по бира няма смисал тука да ти пиша

ти знаеш кой съм =]

mrazqkindergarten
09-12-2011, 22:37
Вие тъпи ли сте, кви сте?Целувката не е изневяра, така ли?Задължително трябва да правят секс, иначе си е нещо нормално.Боже... :?

А по темата:И ти не ми се струваш невинен, но според мен трябва да опиташ да я забравиш.Не виждам как ще я карате оттук нататък. :?

LiveToWin
09-12-2011, 22:41
Вие тъпи ли сте, кви сте?Целувката не е изневяра, така ли?Задължително трябва да правят секс, иначе си е нещо нормално.Боже... :?

А по темата:И ти не ми се струваш невинен, но според мен трябва да опиташ да я забравиш.Не виждам как ще я карате оттук нататък. :?

А , нещо по-свястно !
По темата - В процес :)

mrazqkindergarten
09-12-2011, 22:46
Успех.

Kristina94
09-13-2011, 20:45
Ох, какво да ти кажа .. Лично аз не мога да ти дам компетентно мнение, защото буквално ми текнаха сълзите, но мисля , че ще е най-добре да я забравиш (или поне да опиташ) .. :(

BritneySpears11
09-13-2011, 21:38
Жените са страшно непостоянни. Вярна е жената, която не е ухажвана от друг.
Сам си прави изводите.

everythingisrelative
09-13-2011, 22:50
мноу си изписал бре.... баси зубрето

n33d2know
09-14-2011, 11:51
За съжаление никой неможе да ти помогне. Както сам си написал тук можеш само да си излееш мъката. Единственият начин е САМ да проумееш, че трябва да я забравиш. Разбира се това не е лесно, защото ако излезнеш достатъчно силен и успееш през деня да се откъсваш от тези мисли, то сънищата не ги контролираме ние ...
Аз немога да ти кажа: " Спокойно с времето ще мине и т.н", защото при мен вече 1 година не стига, но и нещата са други де. Това, че тя е далеч е в твой плюс (става въпрос за забравянето, иначе знам че определено НЕ Е), защото няма да я виждаш и бих казал, че нещата са двойно по-лесни така :) Така, че главата горе и мислите за нея далеч :smt006

LiveToWin
09-14-2011, 12:42
За съжаление никой неможе да ти помогне. Както сам си написал тук можеш само да си излееш мъката. Единственият начин е САМ да проумееш, че трябва да я забравиш. Разбира се това не е лесно, защото ако излезнеш достатъчно силен и успееш през деня да се откъсваш от тези мисли, то сънищата не ги контролираме ние ...
Аз немога да ти кажа: " Спокойно с времето ще мине и т.н", защото при мен вече 1 година не стига, но и нещата са други де. Това, че тя е далеч е в твой плюс (става въпрос за забравянето, иначе знам че определено НЕ Е), защото няма да я виждаш и бих казал, че нещата са двойно по-лесни така :) Така, че главата горе и мислите за нея далеч :smt006

Евала за отговора !!!

SweetySmallDevil
09-14-2011, 14:27
Брат, гадна ситуация се е получила ... но според мен, както казаха и по-горе -> тя не те заслужава ... те чувствата ти няма да минат за два дена ... иска се време, все пак толкова споделени мигове и емоции не може да се изтрият ей така .... но все пак сме хора и освен, че ни е дадена болката, ни е дадена и силата да я преживяваме, така че, единия крак пред другия и смело напред, очакват те още много прекрасни мигове, остави тези да си седят в миналото и търси нещо ново!!! :) Успех!!!

WrongLife
09-14-2011, 21:57
Аз имах подобно изживяване, но ни деляха 900 км. И аз отидох при нея. Мечтаех за това, но я видях с друг, тогава света ми свърши и се върнах. Планирах да остана там няколко дни, но не. Тя ме видя и тръгна да тича след мен, но тъпака аз хукнах все едно ме гони чумав. Действай, за да не се питаш като мен "Ами ако......"

DevilWish
09-15-2011, 16:07
Прочетох всичко, честно казано ми е познато от една страна. В нея виждам малко себе си за някой неща, за други неща виждам себе си в теб ;) И аз исках да пробвам с тази връзка от разстояние ,защото и аз заминах в чужбина - казвам ти не става ;) :( Колкото и да се обичате ;( Освен това ,това момиче не те заслужава ;) Ще имаш още много след нея и ще си викаш бил съм глупак ;) спокойно, горе главата, всичко ще се нареди =) Бъди силен!!

Bloodlust
09-17-2011, 20:48
Момче, ти на колко години си?

kuklichka_bg
09-17-2011, 21:01
Според мен няма смисъл да я чакаш.Колкото и да ти е трудно я забарви,съмнявам се да не намериш някое момиче. :)

martito2
09-18-2011, 15:36
Охх, и аз не знам как, но го прочетох ... :grin:
Таа, по темата - Разбирам, че в момента си много наранен, влюбен, че не можеш да я забравиш и т.н., но дори когато сте били в един град, един до друг пак е имало проблеми. Сори, че го казвам, но това момиче явно не е по сериозните връзки.. прекалено много проблеми, изневери... :? За какво ти е момиче, на което не можеш да имаш доверие? Отива (май при баба си ли беше, забраих вече :дд) и веднага се хваща с друг :-o ... Как очакваш тогава да ви се получи връзкатта от разтояние?! :? ДА, да кажем, че е възможно в многоооо редки случай, но не мисля, че при вас има някакъв шанс. ТЯ ПРОСТО НЕ ЗНАЕ КАКВО ИСКА!! Казва ти, че те обича, тръгва с друг .. (дори и да е била с него, за да те забрави , макар че и в това не съм сигурна, защо когато си и признал, че още я обичаш, тя не е скъсала с него??? ) :? :? :? ЗАГУБЕНА КАУЗА!!! :(