View Full Version : Наистина една страшно тежка връзка
LiveToWin
09-03-2011, 09:10
Здравейте приятели и приятелки !
Чисто нов член съм , но от край време чета тук и съм страшно очарован от хората , от начинът им на мислене , изобщо от всичко. Ноо наскоро ми се случиха някои доста тежки неща в личен план и именно за това реших да пиша , защото съм сигурен , че ще получа най-добрите отговори и съвети!
Та , мисля , че вече мога да започвам да ви отегчавам с моите проблеми , нали ? Бъзикам се , та това е форум точно за такива неща. Както и да е...
... в животът ми до преди съвсем , съвсем малко време присъстваше най-хубавото нещо , което някога ми се е случвало (жалко , че това го осъзнаваш чак когато го изгубиш). А именно най-прекрасното момиче ! С нея се запознахме преди малко повече от две години. Беше смешно , защото дори не мислех , че ще се получи нещо. Първото ми впечатление за нея беше , че е страшно лесна. И всъщност то така си беше де.. Запознахме се единия ден а на следващият не знаех как се озовах в обятията и. Помня в съвсем краткото време което се опознавахме с нея тя се хвалеше със старите си забежки с колко известни момчета била ходила ... трънки! Още тогава незнам как не се сдържах да стана без да и кажа нищо и да си тръгна, но очеизбодно това щеше да е най-голямата ми грешка!
И така събрахме се с нея беше ни хубаво , тя се държеше като пълно лапе (меко казано) но на мен не ми пукаше , защото знаех , че това ще е нещо мимолетно. Тя замина тогава за друг град при роднини. Окей , на мен не ми пука, каква ми е тя , че да се ядосвам, нали така? Върна се след 2 седмици и всичко след това беше окей. В продължение на 2 месеца аз усещах как тя се променя , как става по-добър човек, някой ще каже "кви глупости приказваш пич... за 2 месеца нищо не можеш да разбереш , хаха". Еми може и така да е , но го усещах.
В навечерието на 2-рият ни месец тя ми каза вълшебните думички , а именно "Обичам те". На мен ми трябваше съвсем малко време преди да и отговоря, защото не бях напълно сигурен в чувствата си, но разбира се , всички се досещате какъв е бил ответният отговор. И тогава в този същият момент тя ми каза кофти думичките "искам да ти кажа нещо". Ясно ми беше , че ще е гадно , но не чак толкова.. Каза ми , че ми е изневерявала докато е била в другия град. Аз нищо не казах , просто и пуснах ръката станах и си тръгнах без да я поглеждам.. Още помня как викаше след мен и ми се молеше... Не мина много време когато излязохме и реших да и простя. Тук сигурно доста хора ще ме упрекват , но просто имах някакво чувство за това момиче, имах чувството , че тя може да стане невероятен човек. През това преминахме.
Така и стана , тя продължи да се променя , по цял ден по цели седмици не сме си разделяли погледите с нея. Всички ми казваха "ще ти писне, стига с тея лигавни , спрете да се виждате толкова често" ... еми не бяха прави! Точно обратното , аз все повече и повече се влюбвах в нея. Имаше страшно , наистина СТРАШНО дълги периоди в които ежедневието ни беше да се караме за всякакви глупости. Наистина си бе тежичко , но и през това преминахме.
На седмият месец от както започна тази приказка тя реши да ми даде едно от най-ценните си неща. И да , правихме секс. И на двамата ни беше за пръв път. Мисля , че сега е моментът да кажа (за да не си мислите "кви са тея лапета") , че аз съм на 18 тя на 17. Тя си мислеше , че сексът ще ни раздели , че щом ми е "пуснала" , значи вече не ми трябва. Ей , това момиче чак дразни.. та забога , никога не съм я обичал толкова много! И през това преминахме.
След доста време полу съвместен живот дойде много , много , много страшният момент - тя почваше наистина да ми омръзва. Всичко просто беше това , че съм свикнал да съм с нея. Свикнал съм сутринта като стана аз да отида у тях да пия кафе или тя у нас , след това ако ни се излиза да излезем, да се скараме къде да отидем , да се приберем а вечерта да си излезем в компанията. Беше страшно еднообразно, не спирахме да се караме, нямаше какво да правим. Кулминацията идва когато нея я нямаше на свети валентин (беше на почивка с техните.. и между другото точно това са хората заради които страдаме сега двамата с нея..) , а аз нямаше какво да правя, тогава телефонът ми прозвъня и ме поканиха на един купон - приех с удоволствие. Но там беше едно момиче , с което се познаваме от много време (даа знам "кво си направил , малоумник и т.н.) , мисля , че се досещате какво е станало. Сгреших , съжалявам , но имах нужда от това, исках разнообразие и това наистина от части спаси връзката ни! ... преди тя да разбере. Скандалите бяха епични и бях принуден да се разделя с нея. Така беше около 1 месец. През този месец реших да опитам с въпросното познато момиче , но разбира се , не беше ни най-малко същото. През цялото време мислех за моята принцеса , само тя ми беше в главата и трябваше да си прекратя отношенията с "лошото" (хах) момиче.
Събрахме се с моята вселена. И през това преминахме.
Следващите година и няколко месеца бяха най-прекрасните ми година и нещо през животът ми!Всичко беше уникално! ... до преди да ми съобщи , че техните искат да заминават да живеят в Америка "страната на неограничените въможности" ха-ха-ха-ха!!! Това не ми беше толкова голяма изненада , защото от край време това го приказваха , но нито аз нито тя не вярвахме. Еми да , ама ето - факт ! Бяха купили самолетните билети , всичко беше готово , само чакаха да дойде уреченият ден и да заминават. А ние с моето слънце страдахме в епични размери. Тя ме караше да си продължим връзката от разстояние, аз отначалото отказвах , защото за мен такива неща няма , това не е връзка! Тя продължи да ми се моли. Е.. какво да кажа, тя има силата да ме накара на всичко. Дойде страшния момент в който трябваше да си тръгват. Единственото нещо , което и казах беше "Обичам те!!! И искам да накараш вашите да съжаляват страшно много , че ни разделиха" Замина , минаха се няколко дни в който си писахме , не беше нищо особено , но аз все още имах чувството , че ще ми звънне на вратата и ще ме прегърне , аз не можех да осъзная , че тя е толкова надалеч от мен , че няма да я видя никога повече. Но съвсем скоро , след като я приеха в гадното американско училище , веднага си вписа новото училище в социалната мрежа. Тогава нещо дойде като гръм от ясно небе , все едно някой ме беше ударил с 200 кг-ов чук в сърцето - осъзнах , че тя наистина е заминала. Писах и , че просто няма как да стане , това за мен не е връзка , няма цел да се борим - не ! Това дори не е борба , това е мъка. Ти да искаш да си изкараш живота с даден човек а да знаеш , че са ти го , едва ли не отнели. Това беше най-тежкото. Казах и да не ми пише повече , да не ме търси по никакъв начин , когато идва да не ми звъни , не искам да знам нищо повече за нея от тук нататък. А това което наистина ме заболя беше , че аз едва ли не в този момент и пишех цели романи , тя се държеше все едно не е станало абсолютно нищо , все едно и е все едно (хах). ... еми ето - през това не успяхме да преминем.
Писна ми всички да ме съжаляват , да ми казват да не се депресирам , да не се ядосвам при положение , че те там в момента си живеят гадния живот и последното нещо за което мислят е това което са оставили тук. Тя ще ме забрави за отрицателно време, тя си има занимания там. А аз ли ? Аз съм друг случай.
Не се депресирам , не съм такъв човек да тръгна да се жалвам и да чакам съжалението на другите.Дори малко по малко почвам да превъзмогвам създалата се ситуация , колкото и малко време да е минало. Просто съм леко ядосан , не на нея , не на мен, дори на техните не съм , защото те го правят за добро. (макар да знам , че последното нещо заради което заминаха е добро , но това е съвсем друго въпрос). Ядосан съм , защото щом един човек има някаква заблудена мечта и при изпълнението и той въвлича с него много важни неща за някой друг.
Е, мерси , че прочетохте това , което исках да си излея (поне на тези които не са заспали). Отново казвам , не търся съжаление , не търся нищо подобно, просто исках да си излея това което ми беше на душата и може би да получа някой ценен съвет или упрек.
... Този текст го бях написал 1-2 седмици след като тя замина и си го бях приготвил да го поуствам тук. Не исках защото си мислех , че отново няма да спра да мисля за нея, за това не го направих... НО преди 5 дни се случи невероятното, какъвто съм инат, а аз наистина съм МНООГО голям инат , реших една вечер да и пиша. Направих го , писахме си , беше невероятно изживявзане , поне за мен. Но главно си приказвахме на общи теми , не сме приказвали за старата ни връзка. Бъзикахме се как сме се преодолели и такива неща. На следващият ден излизам аз с едни приятелчета на по бира и им споделям , че започнах да си пиша с въпросното момиче. И реакцията на единия от приятелите ми ме уби просто , цитирам „ааа тая ку*ва ли ве”. Попитах защо , а той ми каза , че има няма седмица и половина от както прекъснахме всякакви връзки с нея, тя си е намерила друг там и вече претендира , че ходи с него. Аз това не го знаех , защото я бях премахнал от всякъде. Стана ми страшно болно , целият ми ден отиде подяволите. Нямах търпение да се прибера да попитам , вярно ли е. Нпаравих и тя ми каза „да”. Тогава аз побеснях , бях все още лудо влюбен в нея, но малоумника започнах да ръся глупости на килограм, започнах да я нареждам просто беше страшно гадно от моя страна.След няколко часа съжалявах страшно много... наистина много! Отново и писах и тогава дойде вълшебният момент , започнахме да се обясняваме в любов взаимно. Беше невероятно, с ЧАСОВЕ си говорихме как не можем един без друг колко много се обичаме и т.н. Разпитах я за приятелят и тя каза , че била тръгнала с него само и само да ме забрави а парадирала с това , че ходила с него защото си мислела , че аз ходя с един от най-големите й врагове. Това нещо на което и да е момиче няма да мога да го простя , става въпрос за това , че си има приятел. Но за нея бях готов на всичко.Попитах я дали ще го остави , тя каза „да , само да се видя с него”. Окей .. ама минаха 2 дена в които си говорихме „хубави” неща а тя още не го беше оставила. Казах и да спре да ми пише и да започне когато ми покаже доказателство , че се е разделила с него защото ми беше много болно за това. Еми да но... ето тук дойде най-страшното. Вчера вечерта тя ми каза , че просто няма как да стане, връзката нямала бъдеще... КАКВО ПОДЯВОЛИТЕ.. тя беше човека който ме молеше да водим връзка от разстояние. Казах и ок .. защото бях много афектиран. Тогава и написах най-прекрасните думи на света. Излях си цялата душа в една страница , казах и всичко което исках и което не съм само и само да поиска да продължим. Тя знае , че аз никога не бих направил такова нещо , но за нея го направих , явно не го оценява.. Това боли. Пратих и това което го написах , беше страшно дълго (ако ви е интересно с удоволствие бих го поустнал и тук) и красиво. След час получих отново отказ... Това ме съкруши тотално, целият ми свят рухна , не знам къде се намирам в момента , не знам какво да правя, боли УЖАСНО много, не го пожелавам на никой. Но не мисля да се отказвам , няма да се откажа от моето най-прекрасно нещо. Знам , че ме обича , тя ми го каза с „отказа” знам , че ме иска още , знам , че иска да сме заедно. За това няма да се отказвам.
Сега вече ще имам нужда от съвети какво да правя... и моля ви подкрепете ме, че съм прав , дайте ми надежда защото незнам какво ще правя без нея.Аз живея за момента в който тя ще се върне тук за 2-3 месеца. После пак ще замине но не това е въпроса.
Най-гадното е , че се чувствам използван , защо трябваше такива напразни надежди да ми дава когато започнахме да си пишем ... а сега какво направи?? Няма ! Няма да се откажа никога от нея!!!
Спомняш ли си в 6 клас как даваха на учениците да правят сбит преразказ?
LiveToWin
09-03-2011, 09:15
Не ми пука , че е дълго! Исках да си излея душата! Ако искаш го чети.
Наистина ли очакваш някой да го прочете? :shock: Дай малко по на кратко.
Прочетох го. Едно единствено нещо се въртя в главата ми през цялото време. Само едно: това момиче НЕ те заслужава. И само едно нещо ще ти препоръчам: въпреки, че я обичаш, остави я. Тя е толкова далече. Връзката ви е невъзможна. Остави я да живее собствения си живот, ти живей твоя - тук и сега. Радвай се на всички малки неща, които се случват около теб. Забрави тази връзка и момичето. Остави си само красив спомен от времето, в което сте били заедно. И продължи напред. Ще намериш ново момиче в живота си! И ново щастие! Със сигурност животът ти е пред теб... не се предавай, не мисли за нея, не й пиши. Остави нещата да се случат, не съжалявай за нищо. това е единственото, което мога да ти препоръчам.
Чувствата ти към нея сами ще те разминат от това разстояние, особено ако нямате и двамата желанието да крепите нещата. Просто е много пресно и не можеш да си представиш, че животът всъщност продължава и трябва да погледнеш напред. Огледай се, има много прекрасни момичета, ще си намериш скоро едно.
LiveToWin
09-03-2011, 09:27
Ето това исках да чуя. Мерси ,че си направи труда да го прочетеш. Точно от такъв съвет имах нужда. Благодаря ти страшно много ! Но най-тъпото знаеш ли кое е. Че тя сега там живее с една обща приятелка , която също има връзка с момче от тук , познавам го. И те са заедно от 2 години и са все още толкова щастливи. Как го правят подяволите...
Ето това исках да чуя. Мерси ,че си направи труда да го прочетеш. Точно от такъв съвет имах нужда. Благодаря ти страшно много ! Но най-тъпото знаеш ли кое е. Че тя сега там живее с една обща приятелка , която също има връзка с момче от тук , познавам го. И те са заедно от 2 години и са все още толкова щастливи. Как го правят подяволите...
Едва ли ще продължи дълго. Животът ти ще се усмихне и ще намериш ново щастие. Просто, докато болката е толкова прясна, намери нещо, с което да се развличаш, някакво занимание, което ще ти помага да не мислиш толкова често за нея.
А аз пък се нагледах на хора как късат заради разстоянието. Привързан си към идеята да си върнеш старата връзка, а всъщност, дори и да се съберете (ти от тук, тя от Америка), това ще са съвсем различни взаимоотношения от предишните.
Представи си как на края на 7 клас си мислиш, че си прекалено привързан към съучениците си и си нямаш на представа, как ще продължиш без тях. После се насилвате да поддържате някаква връзка.
SisiStrange
09-03-2011, 09:33
Насилих се да го изчета (горе долу). Много са ми смешни такива превъзнасяния и хора, които твърдят, че обичат, а реално цялото доказателство са някакви думички. И кво? Мога на всеки да кажа "Обичам те! О вселена моя! О, душа, сапфир мой! " и да го гледам с кравешки поглед. По друг начин изглежда любовта. Във вашата връзка се вижда, че тя още от началото не те е взимала насериозно щом ти е изневерявала, после ти е омръзнала, изневерил си и, отишла е да учи другаде и след като ти си се направил на велик гъз си е намерила ново момче (и да, щом сте скъсали не е к*рва и въобще нямаш право да я хлебиш точно за това), а ти си избеснял и после пак сте се "залюбили", но не баш. Това ли ви е епичната голяма любов?
Жал ми е. Наистина.
Кефя се, че моя приятел не се превъзнася, описвайки луната, звездите и езерата в очите ми, не ме нарича "О, вселено, любов, сърце, оазис на моята душа", но за това пък е винаги до мен, старае се да се грижи истински за всичко, не поглежда други (камо ли да тръгне да се оправя с тях по купони) и за нищо на света не би се хванал да ме обижда (пардон -хлеби, храни), ако ще и да се разделим. И се кефя, че аз почти никога не си описвам и изразявам емоциите в приказки, но на живо може да ми се довери винаги и за всичко и да разчита на мен. И даже да замина за 1-2 месеца нанякъде, може да спи спокойно.
Не знам защо изобщо ти отговорих. Просто ей такива възтържествени, префърцунени текстове, описващи най-обикновена несполучлива тийн драмичка ми бъркат в здравето.
LiveToWin
09-03-2011, 09:36
Мислиш ли , че друго момиче ще оправи развалината която съм в момента ? Имам в предвид не след време ами Точно Сега!
Насилих се да го изчета (горе долу). Много са ми смешни такива превъзнасяния и хора, които твърдят, че обичат, а реално цялото доказателство са някакви думички. И кво? Мога на всеки да кажа "Обичам те! О вселена моя! О, душа, сапфир мой! " и да го гледам с кравешки поглед. По друг начин изглежда любовта. Във вашата връзка се вижда, че тя още от началото не те е взимала насериозно щом ти е изневерявала, после ти е омръзнала, изневерил си и, отишла е да учи другаде и след като ти си се направил на велик "задни части" си е намерила ново момче (и да, щом сте скъсали не е к*рва и въобще нямаш право да я хлебиш точно за това), а ти си избеснял и после пак сте се "залюбили", но не баш. Това ли ви е епичната голяма любов?
Жал ми е. Наистина.
Кефя се, че моя приятел не се превъзнася, описвайки луната, звездите и езерата в очите ми, не ме нарича "О, вселено, любов, сърце, оазис на моята душа", но за това пък е винаги до мен, старае се да се грижи истински за всичко, не поглежда други (камо ли да тръгне да се оправя с тях по купони) и за нищо на света не би се хванал да ме обижда (пардон -хлеби, храни), ако ще и да се разделим. И се кефя, че аз почти никога не си описвам и изразявам емоциите в приказки, но на живо може да ми се довери винаги и за всичко и да разчита на мен. И даже да замина за 1-2 месеца нанякъде, може да спи спокойно.
Не знам защо изобщо ти отговорих. Просто ей такива възтържествени, префърцунени текстове, описващи най-обикновена несполучлива тийн драмичка ми бъркат в здравето.
Кандидатира ли се за президентските?
IncendiaSanctus
09-03-2011, 09:37
tl;dr.
Не, бъзикам се xD ( надали ти е до бъзици, разбира се, ама наистина си се поувлякъл... няма проблеми, разбирам колко различни и много мисли ти минават през главата. )
Значи, има няколко момента, в които нещо се оплетох аз...
Каза, че ти била изневерила, а след това, че и двамата сте били девствени... Ммм, как по-точно ти е изневерила, прегърнала се е с друг ли или се е целувала или какво ?
Както и да е... И моето мнение като цяло съвпада с това на предишните - прекалено много си се вживял, поне така както го описваш... Много добре знам, че това време е много, че си свикнал с нея, дори че я обичаш... Обаче просто няма как... Щом е заминала за Щатите ( за постоянно, нали така ??? ) няма бъдеще тази връзка, колкото и да се обичате... Да беше примерно за месец, два, три, половин година, да се изчакате, с много мъки, ама да успеете, а това... за постоянно... не е хубаво !
С интерес ще прочета онази дълга страничка, в която си и обяснил колко много я обичаш и колко е важна за теб, моля те, постни я , каза че би го направил :)
anonymous708973
09-03-2011, 09:39
Просто ей такива възтържествени, префърцунени текстове, описващи най-обикновена несполучлива тийн драмичка ми бъркат в здравето.
Точно.
Ква развалина бе? Я се стегни. На колко си години?
Хора на по 30-40 години не се изказват така, ти тука превръщаш няква пълна глупост в трагедия на Шекспир. Ако сега не можеш да преодолееш нещо толкова дребно, какво ще стане, когато на пътя ти има наистина сериозна пречка?
LiveToWin
Sisistrange - Съжалявам , мислим по съвсем различен начин. Ти имаш напълно различни ценности от моите. Всеки вярва в определени неща. Но мерси все пак за отговора!
SisiStrange
Насилих се да го изчета (горе долу). Много са ми смешни такива превъзнасяния и хора, които твърдят, че обичат, а реално цялото доказателство са някакви думички. И кво? Мога на всеки да кажа "Обичам те! О вселена моя! О, душа, сапфир мой! " и да го гледам с кравешки поглед. По друг начин изглежда любовта. Във вашата връзка се вижда, че тя още от началото не те е взимала насериозно щом ти е изневерявала, после ти е омръзнала, изневерил си и, отишла е да учи другаде и след като ти си се направил на велик "задни части" си е намерила ново момче (и да, щом сте скъсали не е к*рва и въобще нямаш право да я хлебиш точно за това), а ти си избеснял и после пак сте се "залюбили", но не баш. Това ли ви е епичната голяма любов?
Жал ми е. Наистина.
Казвам си мнението. И хич не ми пука кой какво мисли по въпроса. В тази тема поне.
sasha_90
09-03-2011, 09:40
Не исках,но ще го кажа-страшно си наивен.Само защото си влюбен,слушаш всяка нейна дума.Браво,че си й писал да не те търси,да не ти пише по никакъв повод,но защо не го изпълни и ти?Забрави за нея,не виждаш ли,че колкото повече я търсиш,повече те прави на глупак?
Дано вече си го осъзнал.
LiveToWin
09-03-2011, 09:43
tl;dr.
Не, бъзикам се xD ( надали ти е до бъзици, разбира се, ама наистина си се поувлякъл... няма проблеми, разбирам колко различни и много мисли ти минават през главата. )
Значи, има няколко момента, в които нещо се оплетох аз...
Каза, че ти била изневерила, а след това, че и двамата сте били девствени... Ммм, как по-точно ти е изневерила, прегърнала се е с друг ли или се е целувала или какво ?
Както и да е... И моето мнение като цяло съвпада с това на предишните - прекалено много си се вживял, поне така както го описваш... Много добре знам, че това време е много, че си свикнал с нея, дори че я обичаш... Обаче просто няма как... Щом е заминала за Щатите ( за постоянно, нали така ??? ) няма бъдеще тази връзка, колкото и да се обичате... Да беше примерно за месец, два, три, половин година, да се изчакате, с много мъки, ама да успеете, а това... за постоянно... не е хубаво !
С интерес ще прочета онази дълга страничка, в която си и обяснил колко много я обичаш и колко е важна за теб, моля те, постни я , каза че би го направил :)
То тогава наистина не му придавах значение , ходила е с друг докато беше там. Мисля , че това пак се счута за изневяра О.о. Знам вживявам се , не съм такъв , поне не бях де. До преди 10 дена нямаше да ми пука но сега незнам какво ми стана.
И да за постоянно замина. А страничката ще ти я пратя на лично за да не отчайвам другите присъстащи тук :)
em0tik0nka
09-03-2011, 09:45
ах не ви е срам :D Верно, че и аз ако бях го видяла преди да започна да го чета, сигурно щях да се откажа, но иначе е интересно !! Поздравления!! Можеш да напишеш книга 8-) Колкото до тея на който не им се чете, ето в краткият вариант:
Запознали са се, до последно той е мислел, че няма да се получи. Ходили са. Тя му изневерила, той й изневерил. Тя отишла да живее в Америка и продължава да му изневерява, а му е казала, че ще прекрати връзката си.
Така как е ?? :)
Ето сега нещо като отговор на романа, който написа по-горе:
Ти си заблуден от любовта, която изпитваш към нея!! Според мен, тя не те обича толкова много, колкото ти нея!!
http://www.vbox7.com/play:f5da21e6
Твоята история малко наподобява филмите, сещаш се как е там нали ?? Тя заминава на далеч, а той разбира, че не може без нея и я последва. Един вид изненада на вратата. Да.. това е по филмите и малък процент в БГ могат да си го позволят това. И не те карам до го правиш!!
За сега ще ти кажа нещо, което ако го направиш според мен няма да съжеляваш!!:
Изкарай я от съзнанието си и спри да мислиш за нея. Излизай със компания в която преобладават момчетата и просто си представи, че си на 15, 16 години. Вече си свободен и можеш да правиш всички онези неща които не си правил до сега. Бъди независим!!
Жал ми е. Наистина.
Казвам си мнението. И хич не ми пука кой какво мисли по въпроса. В тази тема поне.
Не, бе, аз одобрявам ;)
em0tik0nka
09-03-2011, 09:51
И ако може да постнеш онова което си и писал. Оная "Страничка", че ми стана интересно :) :) :)
SisiStrange
09-03-2011, 09:58
Не, бе, аз одобрявам ;)
http://i16.photobucket.com/albums/b37/koda_kid_101/peace-sign-hand.png
Само не разбрах как така ти е изневерила като е била в "другия град", след като после казваш, че сте правили секс и на двамата ви е било за първи път ?
Иначе и аз като другите бих те посъветвала да продължиш напред. Няма да е лесно и няма да стане веднага, но няма и да стане ако задълбаваш и циклиш така на едно място и си внушаваш някакви напразни надежди, че това може да пребъде и да просъществува като нормална връзка. Всъщност връзки от разстояние има, но когато хората са наистина зрели и могат да си имат пълно доверие. А при вас това май няма как да стане.
LiveToWin
09-03-2011, 10:10
Само не разбрах как така ти е изневерила като е била в "другия град", след като после казваш, че сте правили секс и на двамата ви е било за първи път ?
Иначе и аз като другите бих те посъветвала да продължиш напред. Няма да е лесно и няма да стане веднага, но няма и да стане ако задълбаваш и циклиш така на едно място и си внушаваш някакви напразни надежди, че това може да пребъде и да просъществува като нормална връзка. Всъщност връзки от разстояние има, но когато хората са наистина зрели и могат да си имат пълно доверие. А при вас това май няма как да стане.
Докато беше там е "ходила" с друго момче. Ако не се лъжа това също е изневяра О.о
Trollrusos
09-03-2011, 10:11
Пич няма смисъл да приказваш такива дълбокомислени работи: "не мога да живея без нея...". Един съвет от мен недей да се вричаш сляпо на всяко срещнато момиче. Ако бях на твое място щях да я зарежа още когато ти е забила ножа в гърба като ти е изневерила, но това съм си само аз. Безсмислено е да се ядосваш и т.н. има много свястни момичета. Не е казано, че трябва да се жениш за тази.
Докато беше там е "ходила" с друго момче. Ако не се лъжа това също е изневяра О.о
Ясно, просто не разбрах. Ами все още си държа на мнението. Ясно е, че се обичате и от емоционална гледна точка напълно те разбирам, но в тази ситуация нямаш много голям избор.
LiveToWin
09-03-2011, 10:23
Ясно, просто не разбрах. Ами все още си държа на мнението. Ясно е, че се обичате и от емоционална гледна точка напълно те разбирам, но в тази ситуация нямаш много голям избор.
Така е.. Никога не съм бил такъв , за пръв път ми се случва. И преди съм я губил но винаги тя идваше да ми се моли.. За това ми е странно и реагирам така. Незнаех какво да правя.
Кофти е , наистина , но животът продължава , каквото стане , стане. Не мисля отново да я премахвам от всякъде. Има няколко варианта. Ще продължим с тези историй и накрая наистина един от нас ще съжалявам много. Ще се съберем или окончателно ще се разделим.
Което и от тях да е... както казва един човек "bring it" хах
LiveToWin
09-03-2011, 10:24
Пич няма смисъл да приказваш такива дълбокомислени работи: "не мога да живея без нея...". Един съвет от мен недей да се вричаш сляпо на всяко срещнато момиче. Ако бях на твое място щях да я зарежа още когато ти е забила ножа в гърба като ти е изневерила, но това съм си само аз. Безсмислено е да се ядосваш и т.н. има много свястни момичета. Не е казано, че трябва да се жениш за тази.
Така е да ! Но 2 години леко трудно се превъзмогват. Както и да е , животът продължава :)
Гледай IT Crowd. Много добър сериал, направо се спуквам от смях.
LiveToWin
09-03-2011, 10:29
Тоя не съм го чувал. Трябва да се види!
SuperBadSuperFresh
09-03-2011, 10:32
Честно ли да ти кажа какво мисля?Дразниш ме с мисленето си.Тя е твоята "принцеса","вселена" и "не знаеш как ще живееш без нея".Чудесно.А преди т'ва?Писнала ти.Еднообразно било.Нея я няма за един ден,а ти се забиваш с друга.Сам каза,че нея като е нямало(другия град),е била по-различна.Пък и взаимоотношенията ви не са били толкова сериозни.Еднообразно?Еми ето ти разнообразие.Нея я няма,пред нея е цял нов свят,нова култура,нови приятели и момчета.Не можа ли поне да постъпиш като мъж.Било й е трудно да замине,а ти си решил да спасяваш себе си.Изтрил си я отвсякъде.А помисли ли какво й е на нея?Човека,който е обичала в родината си ,я за*ба на огромно място само с непознати (предполагам) и чак й държи сметка с кой излиза.Ехо,осъзнай се.
Съжалявам,ако съм прекалено откровена.
LiveToWin
09-03-2011, 10:35
Не , недей съжалява. Точно така трябва!
Сега няма значение какво е било преди сега има значение СЕГА! И да права си... наистина не трябваше да я оставям така от самото начало но мислех , че по този начин ще я превъзмогна. Почти се беше получило.. но не издържах.
Абе не ми стана ясно как ти е изневерила, а после се оказала девствена? Както и да е... може да не съм разбрала нещо. Мен ако ме питаш се занимаваш с глупости... вижда се че тя желание няма... и целият ти живот да е тя, което много силно ме съмнява нищо не можеш да направиш. Какво ще се молиш ли? Ми намерила си е друг шута и следващата (знам, че не е лесно). Всичко минава с времето!
Trollrusos
09-03-2011, 10:48
Целувката е вид изневяра освен ако не са я плякали в дупето. :D
Shturrrche88
09-03-2011, 10:55
Ти явно обичаш образа й, който е в главата ти повече, отколкото нея самата.
Това превъзнасяне на въпросната девойка няма нищо общо с ценностната ти система ( по повод обръщението ти към Сиси).
Мислиш си, че си голям човек вече, че изпитваш единствената, неподправена, болезнена и истинска любов, но НЕ Е така. Мислиш за предателство разни глупости, които си правил без да се усетиш, а не вникваш, че всъщност отношението ти към момичето от един момент нататък е било най-голямото предателство спрямо връзката ви. Първо-можеше да бъдеш абсолютно искрен с нея преди да замине. А не да й пишеш после в скайп или де да знам къде някакви фермани и да очакваш тя да се разлива по тях, като стопено масло. Това не е мъжко, това е наивно-детска историйка от 7ми клас. Една жена не може да се задържи с такова отношение-жените мразят пу*ки-набий си го в главата. Когато тя те е молила да имате връзка от разстояние, а ти си бил наясно, че няма да се получи-трябвало е още тогава да я отрежеш. А не, да чакаш тя замине, да й го кажеш в интернет, след което да й напишеш роман и после да я опрекваш, че се държи все едно нищо не се е случило. После да я наричаш ку*ва (ти или приятелите ти-все едно, вие дори не знаете какво е ку*ва), защото след като си я зарязал, тя си е намерила начин да "излекува" болката си, точно както ти-скуката... После да очакваш, че ще се раздели с него, който е до нея, за да се събере с теб, който си на майната си от нея.
Какви очаквания имаш ти изобщо за тази връзка, или за живота си? 2 години не са много време, повярвай ми. И се превъзмогват лесно, когато си имал връзка, в която повече си страдал, отколкото си се радвал. Ако искаш тя да е щастлива-остави я. Тя има бъдеще там, най-вероятно ще й се наложи да остане там по-дълго, отколкото ти си мислиш, а ти няма да си до нея. Нека се развива там, нека има човек до себе си, нека е щастлива. Ти се погрижи тук да си оправиш живота и без нея...
Verminaard
09-03-2011, 10:59
Изневерила ти е,пък после като сте правили секс и е било за първи път.Комшу,тая копипаста ни я бивъ.
sasha_90
09-03-2011, 12:21
Изневерила ти е,пък после като сте правили секс и е било за първи път.Комшу,тая копипаста ни я бивъ.По-нагоре,авторът,спомена,че е излизала с друг,но не било се стигнало до секс.
Verminaard
09-03-2011, 12:33
To,aнално-оралните приключения пак се водят за секс. Хех хех хех.
Пък и да премем че оная не е свирила на кожената флейта,как тогава му е изневерила бре?
Да ви имам и инфантилните проблеми.
NomNomNom
09-03-2011, 12:45
Ох, да ви имам световните проблеми.
Добре, че родителите са решили да заминат, поне качествено образование на детето да осигурят.
Твърдиш,че много я обичаш,а при първата възможност (когато нея я няма) и изневяряваш,защото си искал нещо различно :? Горкото глупаво момиче,как е могло да ти го прости.. :(
someonerandom
09-03-2011, 13:33
Честно ли да ти кажа какво мисля?Дразниш ме с мисленето си.Тя е твоята "принцеса","вселена" и "не знаеш как ще живееш без нея".Чудесно.А преди т'ва?Писнала ти.Еднообразно било.Нея я няма за един ден,а ти се забиваш с друга.Сам каза,че нея като е нямало(другия град),е била по-различна.Пък и взаимоотношенията ви не са били толкова сериозни.Еднообразно?Еми ето ти разнообразие.Нея я няма,пред нея е цял нов свят,нова култура,нови приятели и момчета.Не можа ли поне да постъпиш като мъж.Било й е трудно да замине,а ти си решил да спасяваш себе си.Изтрил си я отвсякъде.А помисли ли какво й е на нея?Човека,който е обичала в родината си ,я за*ба на огромно място само с непознати (предполагам) и чак й държи сметка с кой излиза.Ехо,осъзнай се.
Подкрепям.
Сега да ти дам и съвет:Не мисли повече за нея.Не ми обяснявай,че не възможно-не е,защото ти не искаш да е.Защото да седиш,да гледаш в една точка и да мислиш за хубавите ви моменти заедно,после да се депресираш и така...Обади се на най-добрите си приятели,излезте някъде вечерта,яжте,пийте.Всеки път,когато се замислиш за нея,започвай нова тема,поръчвай нещо ново за пиене,започвай да говориш с някой нов и т.н-прави каквото и да е,ако щеш задни салта от масата прави,колкото да се разсееш и да ти е малко по-забавно.Ще видиш,че си напълно способен да живееш и без нея.
Ти си непоправим случай. Има хора, които могат да се поправят, но в някой случаи просто, генетичната липса на тестостерон е необратима.
Скъсваш всякакъв контакт, окончателно, а след това й пишеш... Искаш невъзможна връзка от разстояние. Сбъркано копеле си. Въобще се чуда как може някое себеуважаващо се момиче/жена да ти обръща внимание въобще... моята принцеса, моята вселена, е'би му майката копеле..
Vanesinkaa
09-03-2011, 13:46
Никой не може да те накара да я забравиш напълно, образът в спомените винаги ще е в теб, но се опитай някак си да продължиш напред. Имаш цяло бъдеще, тя е там, а ти си тук .. ясно е, че никоя няма да бъде като нея, а най-вече няма да е тя, но от опит глава не боли. Давай смело напред остави я да живее там както тя прецени за добре ии се отдай на някакви интереси които да те абстрахират от мислите за нея :)
LeprikonA
09-03-2011, 14:13
To,aнално-оралните приключения пак се водят за секс. Хех хех хех.
Пък и да премем че оная не е свирила на кожената флейта,как тогава му е изневерила бре?
Да ви имам и инфантилните проблеми.
е тука не си много прав. ако твоята се мляскаше с всеки един как щеше да я гледаш?
а иначе по темата - казаха ти го всички - самонавиваш се, че не можеш, МОЖЕШ! ако сам го поискаш обаче.. спри да драматизираш, осъзнай ситуацията, тя е там за постоянно, а и дори да ти каже, че е срязала онзи там - я ми кажи ти от къде ще знаеш със сигурност, а? или пък съответно, ако ти омръзне нея да я няма и Десислава и Левислава също - тогава кво прайм?
като цяло - смисъл няма.
LiveToWin
09-03-2011, 15:06
Ти си непоправим случай. Има хора, които могат да се поправят, но в някой случаи просто, генетичната липса на тестостерон е необратима.
Скъсваш всякакъв контакт, окончателно, а след това й пишеш... Искаш невъзможна връзка от разстояние. Сбъркано копеле си. Въобще се чуда как може някое себеуважаващо се момиче/жена да ти обръща внимание въобще... моята принцеса, моята вселена, е'би му майката копеле..
Съжалявам копеле ама не всички момчета са копелета като тебе... Има и момичета които обичат такива неща, копеле! За тва, копеле, недей гадай нито я познаваш , копеле , нито мен познаваш да знаеш дали попринцип се държа така... копеле.
elizabethg
09-03-2011, 15:27
И аз го прочетох цялото.
Значи......мисля,че просто трябва да СПРЕШ да мислиш за нея и да си потърсиш ДРУГО момиче. :)
LiveToWin
09-03-2011, 15:29
Мерси за отделеното време! И аз така мисля да направя :)
Само заради тази публикацията си направих регистрация тук! Минал си през много изпитания с тези 2 момичета.Обичал си ги истински.. :wink: Наистина много ме накара да се замисля... :)
TheNewReligion
09-03-2011, 23:03
Ще ти мине, споко.
scandalousLady
09-03-2011, 23:05
Замисли се дали си струва и се откажи . Намери друго момиче успех
Gerrynka
09-03-2011, 23:56
Съжалявам копеле ама не всички момчета са копелета като тебе... Има и момичета които обичат такива неща, копеле! За тва, копеле, недей гадай нито я познаваш , копеле , нито мен познаваш да знаеш дали попринцип се държа така... копеле.
Колкото и грубо да ти прозвуча това, прав е!
Ако някой говори така за мен и постоянно ми надува главата как съм неговия живот и как би направил всичко за мен и т.н, изобщо няма да се занимавам с него поради няколко причини, няма да навлизам по- навътре в темата. Въпреки че съм момиче, ще ти кажа- НИКОГА не приемай, което и да е, момиче като някакво божество, едва ли не! Имай достойнство, постави си граници!
Тя може и да ги обича тея неща, ама любовта не се казва, а се доказва! Но може би ти си ѝ я доказал, на ПРИНЦЕСАТА ти, на ВСЕЛЕНАТА ти, с изневярата от СКУКА, от нужда за РАЗНООБРАЗИЕ?! Това ли е великата ти любов? (Не те упреквам)
Не е толкова тежка връзката ти, послушай другите ;)
Първата любов е най-сладка,най-изпепеляваща,но първата любов не е единствена.
Минах по същия път,преодолях го и в момента градя нова връзка,без да мисля какво е било преди.
LiveToWin
09-04-2011, 08:47
Осъзнах наистина колко съм се изложил аз последните няколко дни заради нея... Еми съжалявам , но мисля , че не го заслужаваше това да го правя за нея! Не заслужава и мен! БХ ми е , имам си други занимания освен нея. Вярно , все още си я представям с другия ама кво да се прави, аз пък ще съм с другА :) Много й здраве :P
Тази те върти на пръста си от 13 000 километра разстояние... вземи се освести малко... живота продължава... продължавай и ти напред :)
antifashionshit
09-04-2011, 12:46
everyday im trollin, everyday im trollin
or just st00pid?
marissa17
09-12-2011, 19:54
Радвам се че си започнал връзката си с новото момиче, може би тя е човека за теб. Аз съм сигурна че ти си още болен от това че любовта ти ходи с друг, но и със сигурност знаеш че тя те обича повече от всичко на света! Изживели сте много заедно и никой от тук няма да разбере наистина какво ви е било и на двамата ! Важното тук е да запомниш че тя те обича и това никога няма да се промени.. Аз съм сигурна че тя иска единствено да си щастлив !
За останалите тук коментатори само да кажа нищичко...не знаете ама абсолютно нищичко, за да упреквате нея или него !!! Той ви е спестил страшно много затова недейте подскача наляво надясно с изблици за курви и копелета. Само той и тя си знаят какво им е и тъй като немогат да си го кажат един на друг, го пускат тук. Ей така да им олекне..
ZloboMiR
09-12-2011, 20:17
Здравейте приятели и приятелки !
Чисто нов член съм , но от край време чета тук и съм страшно очарован от хората , от начинът им на мислене , изобщо от всичко. Ноо наскоро ми се случиха някои доста тежки неща в личен план и именно за това реших да пиша , защото съм сигурен , че ще получа най-добрите отговори и съвети!
Та , мисля , че вече мога да започвам да ви отегчавам с моите проблеми , нали ? Бъзикам се , та това е форум точно за такива неща. Както и да е...
... в животът ми до преди съвсем , съвсем малко време присъстваше най-хубавото нещо , което някога ми се е случвало (жалко , че това го осъзнаваш чак когато го изгубиш). А именно най-прекрасното момиче ! С нея се запознахме преди малко повече от две години. Беше смешно , защото дори не мислех , че ще се получи нещо. Първото ми впечатление за нея беше , че е страшно лесна. И всъщност то така си беше де.. Запознахме се единия ден а на следващият не знаех как се озовах в обятията и. Помня в съвсем краткото време което се опознавахме с нея тя се хвалеше със старите си забежки с колко известни момчета била ходила ... трънки! Още тогава незнам как не се сдържах да стана без да и кажа нищо и да си тръгна, но очеизбодно това щеше да е най-голямата ми грешка!
И така събрахме се с нея беше ни хубаво , тя се държеше като пълно лапе (меко казано) но на мен не ми пукаше , защото знаех , че това ще е нещо мимолетно. Тя замина тогава за друг град при роднини. Окей , на мен не ми пука, каква ми е тя , че да се ядосвам, нали така? Върна се след 2 седмици и всичко след това беше окей. В продължение на 2 месеца аз усещах как тя се променя , как става по-добър човек, някой ще каже "кви глупости приказваш пич... за 2 месеца нищо не можеш да разбереш , хаха". Еми може и така да е , но го усещах.
В навечерието на 2-рият ни месец тя ми каза вълшебните думички , а именно "Обичам те". На мен ми трябваше съвсем малко време преди да и отговоря, защото не бях напълно сигурен в чувствата си, но разбира се , всички се досещате какъв е бил ответният отговор. И тогава в този същият момент тя ми каза кофти думичките "искам да ти кажа нещо". Ясно ми беше , че ще е гадно , но не чак толкова.. Каза ми , че ми е изневерявала докато е била в другия град. Аз нищо не казах , просто и пуснах ръката станах и си тръгнах без да я поглеждам.. Още помня как викаше след мен и ми се молеше... Не мина много време когато излязохме и реших да и простя. Тук сигурно доста хора ще ме упрекват , но просто имах някакво чувство за това момиче, имах чувството , че тя може да стане невероятен човек. През това преминахме.
Така и стана , тя продължи да се променя , по цял ден по цели седмици не сме си разделяли погледите с нея. Всички ми казваха "ще ти писне, стига с тея лигавни , спрете да се виждате толкова често" ... еми не бяха прави! Точно обратното , аз все повече и повече се влюбвах в нея. Имаше страшно , наистина СТРАШНО дълги периоди в които ежедневието ни беше да се караме за всякакви глупости. Наистина си бе тежичко , но и през това преминахме.
На седмият месец от както започна тази приказка тя реши да ми даде едно от най-ценните си неща. И да , правихме секс. И на двамата ни беше за пръв път. Мисля , че сега е моментът да кажа (за да не си мислите "кви са тея лапета") , че аз съм на 18 тя на 17. Тя си мислеше , че сексът ще ни раздели , че щом ми е "пуснала" , значи вече не ми трябва. Ей , това момиче чак дразни.. та забога , никога не съм я обичал толкова много! И през това преминахме.
След доста време полу съвместен живот дойде много , много , много страшният момент - тя почваше наистина да ми омръзва. Всичко просто беше това , че съм свикнал да съм с нея. Свикнал съм сутринта като стана аз да отида у тях да пия кафе или тя у нас , след това ако ни се излиза да излезем, да се скараме къде да отидем , да се приберем а вечерта да си излезем в компанията. Беше страшно еднообразно, не спирахме да се караме, нямаше какво да правим. Кулминацията идва когато нея я нямаше на свети валентин (беше на почивка с техните.. и между другото точно това са хората заради които страдаме сега двамата с нея..) , а аз нямаше какво да правя, тогава телефонът ми прозвъня и ме поканиха на един купон - приех с удоволствие. Но там беше едно момиче , с което се познаваме от много време (даа знам "кво си направил , малоумник и т.н.) , мисля , че се досещате какво е станало. Сгреших , съжалявам , но имах нужда от това, исках разнообразие и това наистина от части спаси връзката ни! ... преди тя да разбере. Скандалите бяха епични и бях принуден да се разделя с нея. Така беше около 1 месец. През този месец реших да опитам с въпросното познато момиче , но разбира се , не беше ни най-малко същото. През цялото време мислех за моята принцеса , само тя ми беше в главата и трябваше да си прекратя отношенията с "лошото" (хах) момиче.
Събрахме се с моята вселена. И през това преминахме.
Следващите година и няколко месеца бяха най-прекрасните ми година и нещо през животът ми!Всичко беше уникално! ... до преди да ми съобщи , че техните искат да заминават да живеят в Америка "страната на неограничените въможности" ха-ха-ха-ха!!! Това не ми беше толкова голяма изненада , защото от край време това го приказваха , но нито аз нито тя не вярвахме. Еми да , ама ето - факт ! Бяха купили самолетните билети , всичко беше готово , само чакаха да дойде уреченият ден и да заминават. А ние с моето слънце страдахме в епични размери. Тя ме караше да си продължим връзката от разстояние, аз отначалото отказвах , защото за мен такива неща няма , това не е връзка! Тя продължи да ми се моли. Е.. какво да кажа, тя има силата да ме накара на всичко. Дойде страшния момент в който трябваше да си тръгват. Единственото нещо , което и казах беше "Обичам те!!! И искам да накараш вашите да съжаляват страшно много , че ни разделиха" Замина , минаха се няколко дни в който си писахме , не беше нищо особено , но аз все още имах чувството , че ще ми звънне на вратата и ще ме прегърне , аз не можех да осъзная , че тя е толкова надалеч от мен , че няма да я видя никога повече. Но съвсем скоро , след като я приеха в гадното американско училище , веднага си вписа новото училище в социалната мрежа. Тогава нещо дойде като гръм от ясно небе , все едно някой ме беше ударил с 200 кг-ов чук в сърцето - осъзнах , че тя наистина е заминала. Писах и , че просто няма как да стане , това за мен не е връзка , няма цел да се борим - не ! Това дори не е борба , това е мъка. Ти да искаш да си изкараш живота с даден човек а да знаеш , че са ти го , едва ли не отнели. Това беше най-тежкото. Казах и да не ми пише повече , да не ме търси по никакъв начин , когато идва да не ми звъни , не искам да знам нищо повече за нея от тук нататък. А това което наистина ме заболя беше , че аз едва ли не в този момент и пишех цели романи , тя се държеше все едно не е станало абсолютно нищо , все едно и е все едно (хах). ... еми ето - през това не успяхме да преминем.
Писна ми всички да ме съжаляват , да ми казват да не се депресирам , да не се ядосвам при положение , че те там в момента си живеят гадния живот и последното нещо за което мислят е това което са оставили тук. Тя ще ме забрави за отрицателно време, тя си има занимания там. А аз ли ? Аз съм друг случай.
Не се депресирам , не съм такъв човек да тръгна да се жалвам и да чакам съжалението на другите.Дори малко по малко почвам да превъзмогвам създалата се ситуация , колкото и малко време да е минало. Просто съм леко ядосан , не на нея , не на мен, дори на техните не съм , защото те го правят за добро. (макар да знам , че последното нещо заради което заминаха е добро , но това е съвсем друго въпрос). Ядосан съм , защото щом един човек има някаква заблудена мечта и при изпълнението и той въвлича с него много важни неща за някой друг.
Е, мерси , че прочетохте това , което исках да си излея (поне на тези които не са заспали). Отново казвам , не търся съжаление , не търся нищо подобно, просто исках да си излея това което ми беше на душата и може би да получа някой ценен съвет или упрек.
... Този текст го бях написал 1-2 седмици след като тя замина и си го бях приготвил да го поуствам тук. Не исках защото си мислех , че отново няма да спра да мисля за нея, за това не го направих... НО преди 5 дни се случи невероятното, какъвто съм инат, а аз наистина съм МНООГО голям инат , реших една вечер да и пиша. Направих го , писахме си , беше невероятно изживявзане , поне за мен. Но главно си приказвахме на общи теми , не сме приказвали за старата ни връзка. Бъзикахме се как сме се преодолели и такива неща. На следващият ден излизам аз с едни приятелчета на по бира и им споделям , че започнах да си пиша с въпросното момиче. И реакцията на единия от приятелите ми ме уби просто , цитирам „ааа тая ку*ва ли ве”. Попитах защо , а той ми каза , че има няма седмица и половина от както прекъснахме всякакви връзки с нея, тя си е намерила друг там и вече претендира , че ходи с него. Аз това не го знаех , защото я бях премахнал от всякъде. Стана ми страшно болно , целият ми ден отиде подяволите. Нямах търпение да се прибера да попитам , вярно ли е. Нпаравих и тя ми каза „да”. Тогава аз побеснях , бях все още лудо влюбен в нея, но малоумника започнах да ръся глупости на килограм, започнах да я нареждам просто беше страшно гадно от моя страна.След няколко часа съжалявах страшно много... наистина много! Отново и писах и тогава дойде вълшебният момент , започнахме да се обясняваме в любов взаимно. Беше невероятно, с ЧАСОВЕ си говорихме как не можем един без друг колко много се обичаме и т.н. Разпитах я за приятелят и тя каза , че била тръгнала с него само и само да ме забрави а парадирала с това , че ходила с него защото си мислела , че аз ходя с един от най-големите й врагове. Това нещо на което и да е момиче няма да мога да го простя , става въпрос за това , че си има приятел. Но за нея бях готов на всичко.Попитах я дали ще го остави , тя каза „да , само да се видя с него”. Окей .. ама минаха 2 дена в които си говорихме „хубави” неща а тя още не го беше оставила. Казах и да спре да ми пише и да започне когато ми покаже доказателство , че се е разделила с него защото ми беше много болно за това. Еми да но... ето тук дойде най-страшното. Вчера вечерта тя ми каза , че просто няма как да стане, връзката нямала бъдеще... КАКВО ПОДЯВОЛИТЕ.. тя беше човека който ме молеше да водим връзка от разстояние. Казах и ок .. защото бях много афектиран. Тогава и написах най-прекрасните думи на света. Излях си цялата душа в една страница , казах и всичко което исках и което не съм само и само да поиска да продължим. Тя знае , че аз никога не бих направил такова нещо , но за нея го направих , явно не го оценява.. Това боли. Пратих и това което го написах , беше страшно дълго (ако ви е интересно с удоволствие бих го поустнал и тук) и красиво. След час получих отново отказ... Това ме съкруши тотално, целият ми свят рухна , не знам къде се намирам в момента , не знам какво да правя, боли УЖАСНО много, не го пожелавам на никой. Но не мисля да се отказвам , няма да се откажа от моето най-прекрасно нещо. Знам , че ме обича , тя ми го каза с „отказа” знам , че ме иска още , знам , че иска да сме заедно. За това няма да се отказвам.
Сега вече ще имам нужда от съвети какво да правя... и моля ви подкрепете ме, че съм прав , дайте ми надежда защото незнам какво ще правя без нея.Аз живея за момента в който тя ще се върне тук за 2-3 месеца. После пак ще замине но не това е въпроса.
Най-гадното е , че се чувствам използван , защо трябваше такива напразни надежди да ми дава когато започнахме да си пишем ... а сега какво направи?? Няма ! Няма да се откажа никога от нея!!!
И това ако не е фейк... Добре че четох като учебник.
marissa17
09-12-2011, 20:23
Поредният не разбрал... Тя е ходила едновременно с двама тогава защо всичко опира до секса....
rapanche
09-12-2011, 20:39
Прочетох го. Едно единствено нещо се въртя в главата ми през цялото време. Само едно: това момиче НЕ те заслужава. И само едно нещо ще ти препоръчам: въпреки, че я обичаш, остави я. Тя е толкова далече. Връзката ви е невъзможна. Остави я да живее собствения си живот, ти живей твоя - тук и сега. Радвай се на всички малки неща, които се случват около теб. Забрави тази връзка и момичето. Остави си само красив спомен от времето, в което сте били заедно. И продължи напред. Ще намериш ново момиче в живота си! И ново щастие! Със сигурност животът ти е пред теб... не се предавай, не мисли за нея, не й пиши. Остави нещата да се случат, не съжалявай за нищо. това е единственото, което мога да ти препоръчам. Тя наистина не те заслужава :x :-x :-x :x
nadito93
09-12-2011, 20:50
Има една много хубава мисъл, която гласи, че разстоянието разделя, а близостта убива. Вие просто сте преминали през двете крайности и колкото и неприятно да звучи просто трябва да продължиш напред без нея- с времето всичко отшумява.
И на мен ми стана смешно как така ти е изневерила като е девствена? :lol:
Иначе ще ти мине. Намери си друго момиче, а тая направо я блоквай.
брат утре с мене на по бира няма смисал тука да ти пиша
ти знаеш кой съм =]
mrazqkindergarten
09-12-2011, 22:37
Вие тъпи ли сте, кви сте?Целувката не е изневяра, така ли?Задължително трябва да правят секс, иначе си е нещо нормално.Боже... :?
А по темата:И ти не ми се струваш невинен, но според мен трябва да опиташ да я забравиш.Не виждам как ще я карате оттук нататък. :?
LiveToWin
09-12-2011, 22:41
Вие тъпи ли сте, кви сте?Целувката не е изневяра, така ли?Задължително трябва да правят секс, иначе си е нещо нормално.Боже... :?
А по темата:И ти не ми се струваш невинен, но според мен трябва да опиташ да я забравиш.Не виждам как ще я карате оттук нататък. :?
А , нещо по-свястно !
По темата - В процес :)
mrazqkindergarten
09-12-2011, 22:46
Успех.
Kristina94
09-13-2011, 20:45
Ох, какво да ти кажа .. Лично аз не мога да ти дам компетентно мнение, защото буквално ми текнаха сълзите, но мисля , че ще е най-добре да я забравиш (или поне да опиташ) .. :(
BritneySpears11
09-13-2011, 21:38
Жените са страшно непостоянни. Вярна е жената, която не е ухажвана от друг.
Сам си прави изводите.
everythingisrelative
09-13-2011, 22:50
мноу си изписал бре.... баси зубрето
n33d2know
09-14-2011, 11:51
За съжаление никой неможе да ти помогне. Както сам си написал тук можеш само да си излееш мъката. Единственият начин е САМ да проумееш, че трябва да я забравиш. Разбира се това не е лесно, защото ако излезнеш достатъчно силен и успееш през деня да се откъсваш от тези мисли, то сънищата не ги контролираме ние ...
Аз немога да ти кажа: " Спокойно с времето ще мине и т.н", защото при мен вече 1 година не стига, но и нещата са други де. Това, че тя е далеч е в твой плюс (става въпрос за забравянето, иначе знам че определено НЕ Е), защото няма да я виждаш и бих казал, че нещата са двойно по-лесни така :) Така, че главата горе и мислите за нея далеч :smt006
LiveToWin
09-14-2011, 12:42
За съжаление никой неможе да ти помогне. Както сам си написал тук можеш само да си излееш мъката. Единственият начин е САМ да проумееш, че трябва да я забравиш. Разбира се това не е лесно, защото ако излезнеш достатъчно силен и успееш през деня да се откъсваш от тези мисли, то сънищата не ги контролираме ние ...
Аз немога да ти кажа: " Спокойно с времето ще мине и т.н", защото при мен вече 1 година не стига, но и нещата са други де. Това, че тя е далеч е в твой плюс (става въпрос за забравянето, иначе знам че определено НЕ Е), защото няма да я виждаш и бих казал, че нещата са двойно по-лесни така :) Така, че главата горе и мислите за нея далеч :smt006
Евала за отговора !!!
SweetySmallDevil
09-14-2011, 14:27
Брат, гадна ситуация се е получила ... но според мен, както казаха и по-горе -> тя не те заслужава ... те чувствата ти няма да минат за два дена ... иска се време, все пак толкова споделени мигове и емоции не може да се изтрият ей така .... но все пак сме хора и освен, че ни е дадена болката, ни е дадена и силата да я преживяваме, така че, единия крак пред другия и смело напред, очакват те още много прекрасни мигове, остави тези да си седят в миналото и търси нещо ново!!! :) Успех!!!
WrongLife
09-14-2011, 21:57
Аз имах подобно изживяване, но ни деляха 900 км. И аз отидох при нея. Мечтаех за това, но я видях с друг, тогава света ми свърши и се върнах. Планирах да остана там няколко дни, но не. Тя ме видя и тръгна да тича след мен, но тъпака аз хукнах все едно ме гони чумав. Действай, за да не се питаш като мен "Ами ако......"
DevilWish
09-15-2011, 16:07
Прочетох всичко, честно казано ми е познато от една страна. В нея виждам малко себе си за някой неща, за други неща виждам себе си в теб ;) И аз исках да пробвам с тази връзка от разстояние ,защото и аз заминах в чужбина - казвам ти не става ;) :( Колкото и да се обичате ;( Освен това ,това момиче не те заслужава ;) Ще имаш още много след нея и ще си викаш бил съм глупак ;) спокойно, горе главата, всичко ще се нареди =) Бъди силен!!
Bloodlust
09-17-2011, 20:48
Момче, ти на колко години си?
kuklichka_bg
09-17-2011, 21:01
Според мен няма смисъл да я чакаш.Колкото и да ти е трудно я забарви,съмнявам се да не намериш някое момиче. :)
martito2
09-18-2011, 15:36
Охх, и аз не знам как, но го прочетох ... :grin:
Таа, по темата - Разбирам, че в момента си много наранен, влюбен, че не можеш да я забравиш и т.н., но дори когато сте били в един град, един до друг пак е имало проблеми. Сори, че го казвам, но това момиче явно не е по сериозните връзки.. прекалено много проблеми, изневери... :? За какво ти е момиче, на което не можеш да имаш доверие? Отива (май при баба си ли беше, забраих вече :дд) и веднага се хваща с друг :-o ... Как очакваш тогава да ви се получи връзкатта от разтояние?! :? ДА, да кажем, че е възможно в многоооо редки случай, но не мисля, че при вас има някакъв шанс. ТЯ ПРОСТО НЕ ЗНАЕ КАКВО ИСКА!! Казва ти, че те обича, тръгва с друг .. (дори и да е била с него, за да те забрави , макар че и в това не съм сигурна, защо когато си и признал, че още я обичаш, тя не е скъсала с него??? ) :? :? :? ЗАГУБЕНА КАУЗА!!! :(