View Full Version : Смешни изцепки...
Този въпрос не е като другите, дали някой се е изпускал по време на секс или не нещо от сорта. Става дума за нещо смешно да е казал някой от вас двамата, докъто го правите 8-) Например аз се сещам как веднъж му правех свирка и той ми вика " Обаче твоите свики не са като на другите момичета, някак по- специални са..." на мен ми стана смешно, но си продължих заниманието :D :D :D
Te са много де,но най-новото така да се каже.. вчера докато го правихме и той ме обарва за.. циците 8-) И ги стиска все по силно и по силно,по едно време му викам.. айде стига бе,тва са цици,не балони :x 8-) И той някъв супер възбуден като вика.. НЕМОГАААААААААААА :grin: :D Абе едно,че зе да ме боли,друго че ми стана адски смешно с това "немога" само как го каза.. 8-)
А да...най обичам въпроса " Къде да свърша" :razz:
"мило не бягай няма да ти свърша на лицето..о!излъгах" :D
Веднъж гаджето ми се правеше на малоумник... :lol: Аз му слагам ръката на клитора ми... и той стои, гледа ме умно, и ме пита: И сега какво? И аз: Еми нищо, почеши ме. И двамата както стоим избухваме в някакъв неудържим смях... :lol:
Веднъж гаджето ми се правеше на малоумник... :lol: Аз му слагам ръката на клитора му... и той стои, гледа ме умно, и ме пита: И сега какво? И аз: Еми нищо, почеши ме. И двамата както стоим избухваме в някакъв неудържим смях... :lol:
йнкжадмц, той има клитор?????????????????? :shock:
Веднъж гаджето ми се правеше на малоумник... :lol: Аз му слагам ръката на клитора му... и той стои, гледа ме умно, и ме пита: И сега какво? И аз: Еми нищо, почеши ме. И двамата както стоим избухваме в някакъв неудържим смях... :lol:
Лелеле, извинявайте, грешка от бързане.. :lol: :lol: :lol: То стана по-смешно от историята... :lol: :lol: :lol:
Walinkaa
09-03-2011, 18:54
[quote="6mateto"]А да...най обичам въпроса " Къде да свърша" :razz:[/quoteго] хауьхаухьаухьа да да да и на мене мн смешно ми става като го чуя :D:D:D
sapphire5
09-03-2011, 19:20
Лелеле, извинявайте, грешка от бързане.. :lol: :lol: :lol: То стана по-смешно от историята... :lol: :lol: :lol:
аххахахаха яко... :D поправи грешката все пак
аххахахаха яко... :D поправи грешката все пак
Готово... 8-)
Ми то не е точно моя случка,но голямото междучасие нещо си говорихме и един съученик,голяма шматка вика: Олеее някои се оплаквт ,че не го вдигали па моя си е кат войник - винаги готов да влезе в бой :D
Извади го да пръдна :grin:
ccdesigns
09-03-2011, 21:09
Извади го да пръдна :grin:
:razz: :razz:
dream1707
09-04-2011, 08:02
За мои не мога да се сетя... Но еди фр ми бяха разправяли, при първия им път и на 2мата.. половин час се мъчат бавно, бавно, за да не я боли ... и по едно време той спира:
Тя: Оле слава богу, влезе..
Той: Ама мило, тва е само главичката :D
LiveToWin
09-04-2011, 09:15
Няма да забравя първият път когато бившата ми приятелка ми прави свирка. Тя я беше много срам и се зави и така. Усещам аз , че ми маха боксерките ала бала и оп. Лапна го 1 път... 1 ПЪТ само. Такава излезе с няква усмивка до тавана (страшно смешна физиономия) и пита "КАК БЯХ , А ,А ??" Аз не издържах и се попиках от смях. След това трябваше да и се извинявам 2 дена :/
sapphire5
09-04-2011, 10:15
Няма да забравя първият път когато бившата ми приятелка ми прави свирка. Тя я беше много срам и се зави и така. Усещам аз , че ми маха боксерките ала бала и оп. Лапна го 1 път... 1 ПЪТ само. Такава излезе с няква усмивка до тавана (страшно смешна физиономия) и пита "КАК БЯХ , А ,А ??" Аз не издържах и се попиках от смях. След това трябваше да и се извинявам 2 дена :/
:D :D
е,не :lol:
DragonLady
09-04-2011, 10:55
Няма да забравя първият път когато бившата ми приятелка ми прави свирка. Тя я беше много срам и се зави и така. Усещам аз , че ми маха боксерките ала бала и оп. Лапна го 1 път... 1 ПЪТ само. Такава излезе с няква усмивка до тавана (страшно смешна физиономия) и пита "КАК БЯХ , А ,А ??" Аз не издържах и се попиках от смях. След това трябваше да и се извинявам 2 дена :/'
:razz: :razz: :razz: Доооооообре :razz: :razz: :razz:
druzilla
09-05-2011, 23:46
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Тфа просто ме разби
Днес решихме да си пуснем уинампа.
След песента Mercy на Duffy, моя хубавец спря и се изцепи: Я стани пусни тая песен от началото.
След това ми каза, че като съм го чула за няколко секунди съм сменила няколко различни физиономии. :smt104 :smt017 :smt120 :smt012
macromicro
09-06-2011, 00:34
"Не съм гей.Опитвам само от любопитство.Имам си сериозна приятелка.Правя го защото съм отворен човек."
Спуках се от смях :razz: .
"Не съм гей.Опитвам само от любопитство.Имам си сериозна приятелка.Правя го защото съм отворен човек."
Аз пък си помислих, че ще кажеш нещо хетеро този път.
с един бивш (след секса)
Той: Виждаш ли слънце.. кооолко любов има в мен :) :)
Аз: Колко бее...... Глътка и половина....
:D :D :D
macromicro
09-06-2011, 01:30
Аз пък си помислих, че ще кажеш нещо хетеро този път.
"Падам си и по двата пола.Казвам ти го отсега,ако се чувстваш неловко си върви"
След секса -ти нещо ме будалкаш.Откъде знаеше къде да пипнеш.
-"Мила аз съм би,не гей,знам какво доставя удоволсвие на жена от твоя калибър."
Истинска случка кълна се. :razz:
DespicableMe
09-06-2011, 08:16
с един бивш (след секса)
Той: Виждаш ли слънце.. кооолко любов има в мен :) :)
Аз: Колко бее...... Глътка и половина....
:D :D :D :razz: добре казано
kremen4eto
09-06-2011, 11:50
Чукаме ме един в мисионерската и по едно време нещо се пообърна назад и вика:
"Я ти си била с бели чорапки"
:D
Преди 2-3 седмици - ездачка и ми е много яко и той се усмихва нещо и аз го питам 'Защо се смееш?' и той 'Сетих се един виц'. Викам си, ОК не е нищо особено ... обаче той ми го и разказа :D
Сега се сетих и друго...веднъж, както и го правим и той вика " дръж ме, че падам" и докъто го разбера, той вече лежежше на земята и се смееше 8-)
Сега се сетих и друго...веднъж, както и го правим и той вика " дръж ме, че падам" и докъто го разбера, той вече лежежше на земята и се смееше 8-)
:lol: :lol: :lol: Хаха :lol: :lol: :lol:
gabsit000
09-07-2011, 15:39
с едно бивше гадже и праихме секс на някакво импровизрано легло от дъски и завивки...и изведнъж докато доста се бяхме разгорещили и то някак си пропадна ..голям смях падна :D :D :D
... Това ме разби :D :D :D
dream1707
10-11-2011, 16:52
Малко ще ви ъпна темата... ама днес ми стана толкова смешно... че просто трябваше да го споделя... ;д една изцепка от мен и една от него ;д
Значи, лежим си ние голи под завивката, ама нищо не сме правили, нито правим, просто лежим и сме се гушнали... а на него са му студени краката и нещо се размести и ме допря с крак... и аз нали усетих, че е студен ... и възкликвам "какво е туй бе" ... при което той ме погледна странно... надигна завивката погледна си ... мъжкото достойнство.. и ми вика "Тва ли ... не си ли виждала такова" :D :D :D
Или пак днес лежим си ... пак по същия начин, пак сме се гушнали ... и се целуваме и усещам как той тръгва да си мести ръката и нали уж ще ме пипа .... та мести я и по едно време си викам на ум "аре бе ко напрай тос" ... и сигурно секунда след тва той изцепи "Абе... това е мойто бе" :razz: :razz:
Малко ще ви ъпна темата... ама днес ми стана толкова смешно... че просто трябваше да го споделя... ;д една изцепка от мен и една от него ;д
Значи, лежим си ние голи под завивката, ама нищо не сме правили, нито правим, просто лежим и сме се гушнали... а на него са му студени краката и нещо се размести и ме допря с крак... и аз нали усетих, че е студен ... и възкликвам "какво е туй бе" ... при което той ме погледна странно... надигна завивката погледна си ... мъжкото достойнство.. и ми вика "Тва ли ... не си ли виждала такова" :D :D :D
Или пак днес лежим си ... пак по същия начин, пак сме се гушнали ... и се целуваме и усещам как той тръгва да си мести ръката и нали уж ще ме пипа .... та мести я и по едно време си викам на ум "аре бе ко напрай тос" ... и сигурно секунда след тва той изцепи "Абе... това е мойто бе" :razz: :razz:
:lol: :lol: Готино. :D :D :D
При нас не е имало кой знае какви такива изцепки, но е имало доста случаи, когато сме били у тях и котаракът му е седял облещен срещу нас. :lol: :lol: :lol:
DespicableMe
10-11-2011, 22:01
"Абе... това е мойто бе" :razz: :razz: :razz: