Влез

View Full Version : Диета-въпрос! Какво ще стане акооо .. и ще има ли ефект ?

Hesinka
09-03-2011, 21:58
Здравейте.Искам да отслабна,но не ме бива във дългите и строги диети,но в същото време искам за кратко време да сваля всичко ненужно!Висока съм 164,тежа 51кг,идеята им е да съм 48,със по-стегнато тяло,без коремчето,паласките и другите излишни гадости!Та дали е възможно това да се получи ако - тичам сутрин и вечер а също така правя и упражнения за проблемните зони,но включа и диета - 1 седмица само плодове,зеленчуци,чай и много вода,а след това 2 седмици захранване,първоначално със леки супи,по-нататък с пилешко месо,малко ориз или варено яйце,черен хляб и така нататък,докато не започна да ям всичко,но умерено.Дали ще отслабна,НО И ДАЛИ ЩЕ ЗАПАЗЯ КИЛОГРАМИТЕ СИ ? Как да ги махна тези 3 кила за най-много 10 дни,но после ги задържа.От утре ще спортувам каквото и когато мога,но ми трябва и диета.Моля дайте си мнението

HolyShit
09-03-2011, 23:02
Само като видях,че си 1.64 на 51 кг .. :D Какво сваляне :D Бих ти дал нещо да прочетеш,ама то хранителен режим не се спазва за 10 дена докато започни училище и после "майната му" ..

mimsssssss
09-03-2011, 23:03
Ако караш на зеленчуци и плодове изобщо няма да свалиш мазнини. И мозъка ти ще е по бавен и енергия няма да имаш. Още повече таззи физическа дейност изобщо няма да можеш да я изпълняваш. И накрая хич няма да си стегната.
3кг не са много. Бягай сутрин по 1 час, скачай на въже у вас по 30мин и изкачвай стълби по 30мин.
Спри сладкото и газираното, за пърженето изобщо забрави.
Яж месо, млечни продукти, зеленчуци, плодове.

п.п. това което ти си написала не е диета, а си е глад... ненужно подлагаш организма си на страдания, и след 2 седмици ще си ги върнеш пак.

elysunny
09-03-2011, 23:28
Ако караш на зеленчуци и плодове изобщо няма да свалиш мазнини. И мозъка ти ще е по бавен и енергия няма да имаш. Още повече таззи физическа дейност изобщо няма да можеш да я изпълняваш. И накрая хич няма да си стегната.
3кг не са много. Бягай сутрин по 1 час, скачай на въже у вас по 30мин и изкачвай стълби по 30мин.
Спри сладкото и газираното, за пърженето изобщо забрави.
Яж месо, млечни продукти, зеленчуци, плодове.

п.п. това което ти си написала не е диета, а си е глад... ненужно подлагаш организма си на страдания, и след 2 седмици ще си ги върнеш пак.

SunnyBrown
09-03-2011, 23:33
Здравословно хранене и спорт ! :)

Glam0rous
09-04-2011, 08:45
Първите две мнения са много верни. С тия кила на тая височина къде видя "гадости" ?

ledenakrasota
09-04-2011, 09:39
Тези "гадости" не се изгарят с диета или подобни работи, а с лек спорт, дори да е 2-3 пъти седмично. Трябва ти стягане, а не диети.
По-горе казаха най-необходимото. :)

cazzo
09-04-2011, 14:10
Лелееее, ти знаеш ли че ако станеш 49кг, с твоя ръст ще имаш ПОДНОРМЕНО тегло. Така си ти е супер!!!!

zlatit0o
09-04-2011, 14:27
Не знам как изглеждаш, но аз съм същата като теб (само дето съм 165см, ама не е голяма разлика :Д). Почнах и аз някакви диети, но спрях на време и се захванах със спорт (бягане, скачане на въже, Pump it up, пилатес и т.н.). Съветвам те да направиш същото.

pitfall
09-04-2011, 14:43
Да, ако си сериозна, определено ще отслабнеш.

Hesinka
09-04-2011, 15:31
Не е така..аз ям доста и някак си..не мога да се контролирам.Преди спортувах и тичах всяка сутрин,правех упражнения танцувах и тнт,но започна да ми се трупа мускулна маса,бях започнала да оформям корем,със (не знам как да го обясна - имаше нещо като плочки,но в същото време изглеждаше като на мъж-здрав и леко изпъкнал,не с красиви релефи) и натрупах нещо като мускули на ръката.Те (ръцете) ми станаха по-големи и яки .. за това не искам да започвам пак..искам нежно и слабо тяло,не отренирано и яко,като на фитнесмен / корема ми приличаше на момичето от снимката,но беше по-изпъкнал (сякаш вечно подут а същвременно стегнат)

Sintya
09-04-2011, 15:42
Запомнете едно. Здравословно хранене + спорт ( тичането е удачно ) = бавен, но продължителен ефект.

akinom
09-04-2011, 19:04
Диетата е тъпа. На втория ден ще се откажеш ... :? Яж си плодовете, но дабави и ядки, боб, леки филенца ... без хляб и сладко! Без газирано.. Със тичане много се отслабва !!! Само една кратка тренировка, че да се изпотиш и да усетиш какъв кеф е после като си починеш .. т' ва е .. 100% ще ги свалиш килата. Свали си някое клипче или направо гледай в YouTube .. упражнения за проблемните ти зони .. бъди точна, не се отказвай, безсмислено е ;]
Късмет, мацка ! :-)

Hesinka
09-04-2011, 19:07
мерси,но както ви казвам,от спорта вместо да отслабвам взех,че почнах да трупам маса..за това искам да сваля първо по някакъв начин за кратко време и после да стегна сваленото (ще тренирам и по време на диетата/режима,но после след нея мисля да е много по-усилено )

akinom
09-04-2011, 19:13
Мацка, според мен наддаваш защото ядеш .. Я, ако наистина караш само на плодове и спортуваш яко ... много ще свалиш :)

Glamour92
09-04-2011, 19:40
Мацка, според мен наддаваш защото ядеш ..
wtf..? според теб,за да не наддава на пост и молитви ли трябва да я кара? :-o

Sintya
09-04-2011, 20:54
Мацка, според мен наддаваш защото ядеш ..
wtf..? според теб,за да не наддава на пост и молитви ли трябва да я кара? :-o
Хахаха, дай да не ядеме, така ще свалиме, че после няма да може да качиме... ужас, еййй... :shock:

LoveYou95
09-04-2011, 21:14
Имам предвид, че си хапва повече от необходимото .. Често срещана заблуда е, че ако спортуваш, но си ядеш всичко ще свалиш .. тя казва, че трупа маса.. според мен е точно защото яде мазнини, консервирани храни .. един вид не спазва диетата, която е дала .. не ме нападйте, не сте ме разбрали ;D
Peace!

Glamour92
09-04-2011, 21:18
Имам предвид, че си хапва повече от необходимото .. Често срещана заблуда е, че ако спортуваш, но си ядеш всичко ще свалиш .. тя казва, че трупа маса.. според мен е точно защото яде мазнини, консервирани храни .. един вид не спазва диетата, която е дала .. не ме нападйте, не сте ме разбрали ;D
Peace!
а,сорка тогава =)) просто горният вариант ми звучеше странно(пък и съм го чувала доста често от разни млади,"гениални" сладкодумници) и затова се обадих....