.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Диета-въпрос! Какво ще стане акооо .. и ще има ли ефект ?

Здравейте.Искам да отслабна,но не ме бива във дългите и строги диети,но в същото време искам за кратко време да сваля всичко ненужно!Висока съм 164,тежа 51кг,идеята им е да съм 48,със по-стегнато тяло,без коремчето,паласките и другите излишни гадости!Та дали е възможно това да се получи ако - тичам сутрин и вечер а също така правя и упражнения за проблемните зони,но включа и диета - 1 седмица само плодове,зеленчуци,чай и много вода,а след това 2 седмици захранване,първоначално със леки супи,по-нататък с пилешко месо,малко ориз или варено яйце,черен хляб и така нататък,докато не започна да ям всичко,но умерено.Дали ще отслабна,НО И ДАЛИ ЩЕ ЗАПАЗЯ КИЛОГРАМИТЕ СИ ? Как да ги махна тези 3 кила за най-много 10 дни,но после ги задържа.От утре ще спортувам каквото и когато мога,но ми трябва и диета.Моля дайте си мнението

Супер фен Аватара на HolyShit
    Само като видях,че си 1.64 на 51 кг .. Какво сваляне Бих ти дал нещо да прочетеш,ама то хранителен режим не се спазва за 10 дена докато започни училище и после "майната му" ..

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Ако караш на зеленчуци и плодове изобщо няма да свалиш мазнини. И мозъка ти ще е по бавен и енергия няма да имаш. Още повече таззи физическа дейност изобщо няма да можеш да я изпълняваш. И накрая хич няма да си стегната.
    3кг не са много. Бягай сутрин по 1 час, скачай на въже у вас по 30мин и изкачвай стълби по 30мин.
    Спри сладкото и газираното, за пърженето изобщо забрави.
    Яж месо, млечни продукти, зеленчуци, плодове.

п.п. това което ти си написала не е диета, а си е глад... ненужно подлагаш организма си на страдания, и след 2 седмици ще си ги върнеш пак.

Супер фен Аватара на elysunny
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    Ако караш на зеленчуци и плодове изобщо няма да свалиш мазнини. И мозъка ти ще е по бавен и енергия няма да имаш. Още повече таззи физическа дейност изобщо няма да можеш да я изпълняваш. И накрая хич няма да си стегната.
    3кг не са много. Бягай сутрин по 1 час, скачай на въже у вас по 30мин и изкачвай стълби по 30мин.
    Спри сладкото и газираното, за пърженето изобщо забрави.
    Яж месо, млечни продукти, зеленчуци, плодове.

п.п. това което ти си написала не е диета, а си е глад... ненужно подлагаш организма си на страдания, и след 2 седмици ще си ги върнеш пак.

Град
    Лондон
    Здравословно хранене и спорт !

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Първите две мнения са много верни. С тия кила на тая височина къде видя "гадости" ?

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Тези "гадости" не се изгарят с диета или подобни работи, а с лек спорт, дори да е 2-3 пъти седмично. Трябва ти стягане, а не диети.
    По-горе казаха най-необходимото.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Лелееее, ти знаеш ли че ако станеш 49кг, с твоя ръст ще имаш ПОДНОРМЕНО тегло. Така си ти е супер!!!!

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Не знам как изглеждаш, но аз съм същата като теб (само дето съм 165см, ама не е голяма разлика :Д). Почнах и аз някакви диети, но спрях на време и се захванах със спорт (бягане, скачане на въже, Pump it up, пилатес и т.н.). Съветвам те да направиш същото.

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    Да, ако си сериозна, определено ще отслабнеш.
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

Не е така..аз ям доста и някак си..не мога да се контролирам.Преди спортувах и тичах всяка сутрин,правех упражнения танцувах и тнт,но започна да ми се трупа мускулна маса,бях започнала да оформям корем,със (не знам как да го обясна - имаше нещо като плочки,но в същото време изглеждаше като на мъж-здрав и леко изпъкнал,не с красиви релефи) и натрупах нещо като мускули на ръката.Те (ръцете) ми станаха по-големи и яки .. за това не искам да започвам пак..искам нежно и слабо тяло,не отренирано и яко,като на фитнесмен / корема ми приличаше на момичето от снимката,но беше по-изпъкнал (сякаш вечно подут а същвременно стегнат)

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Запомнете едно. Здравословно хранене + спорт ( тичането е удачно ) = бавен, но продължителен ефект.

Голям фен Аватара на akinom
    Диетата е тъпа. На втория ден ще се откажеш ... Яж си плодовете, но дабави и ядки, боб, леки филенца ... без хляб и сладко! Без газирано.. Със тичане много се отслабва !!! Само една кратка тренировка, че да се изпотиш и да усетиш какъв кеф е после като си починеш .. т' ва е .. 100% ще ги свалиш килата. Свали си някое клипче или направо гледай в YouTube .. упражнения за проблемните ти зони .. бъди точна, не се отказвай, безсмислено е ;]
    Късмет, мацка !
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

мерси,но както ви казвам,от спорта вместо да отслабвам взех,че почнах да трупам маса..за това искам да сваля първо по някакъв начин за кратко време и после да стегна сваленото (ще тренирам и по време на диетата/режима,но после след нея мисля да е много по-усилено )

Голям фен Аватара на akinom
    Мацка, според мен наддаваш защото ядеш .. Я, ако наистина караш само на плодове и спортуваш яко ... много ще свалиш
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Супер фен Аватара на Glamour92
    Цитирай Първоначално написано от akinom
    Мацка, според мен наддаваш защото ядеш ..
    wtf..? според теб,за да не наддава на пост и молитви ли трябва да я кара?
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Цитирай Първоначално написано от Glamour92
    Цитирай Първоначално написано от akinom
    Мацка, според мен наддаваш защото ядеш ..
    wtf..? според теб,за да не наддава на пост и молитви ли трябва да я кара?
    Хахаха, дай да не ядеме, така ще свалиме, че после няма да може да качиме... ужас, еййй...

Имам предвид, че си хапва повече от необходимото .. Често срещана заблуда е, че ако спортуваш, но си ядеш всичко ще свалиш .. тя казва, че трупа маса.. според мен е точно защото яде мазнини, консервирани храни .. един вид не спазва диетата, която е дала .. не ме нападйте, не сте ме разбрали ;D
    Peace!
    Така съм създадена,че предпочитам да се усмихна..вместо да се намръщя..да погаля,вместо да ударя.Да повярвам,щом ме погледнат в очите.Много пъти са ме лъгали-дори най-скъпите..Най-близките..!! Обичта ми са тъпкали,с думи са ме оплитали.. И пак ме гледаха в очите..Може още 100 пъти да ме излъжат..Нека ! Едно не искам : ...Заради стоте измами..,Веднъж да не повярвам на очите,които наистина са били искрени !

Супер фен Аватара на Glamour92
    Цитирай Първоначално написано от LoveYou95
    Имам предвид, че си хапва повече от необходимото .. Често срещана заблуда е, че ако спортуваш, но си ядеш всичко ще свалиш .. тя казва, че трупа маса.. според мен е точно защото яде мазнини, консервирани храни .. един вид не спазва диетата, която е дала .. не ме нападйте, не сте ме разбрали ;D
    Peace!
    а,сорка тогава =)) просто горният вариант ми звучеше странно(пък и съм го чувала доста често от разни млади,"гениални" сладкодумници) и затова се обадих....
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn