View Full Version : ПЛОДОВА ДИЕТА.. ВКЛЮЧВАЙТЕ СЕ!!!
Anichkaxxwee
09-04-2011, 00:32
Колко си висока?
Не искаш да знаеш... 1,60! ....., но преди бях 51-2... Сега съм решила пак да ги постигна тези килограми! :-)
Anichkaxxwee
09-04-2011, 00:39
Ами, успех тогава :-D
малка си за (толкова драстична) диета!
просто спри да ядеш сладко, газирано, тестено и т.н. + спорт и всичко ще е наред : )
и все пак, ако решиш да я спазваш - не забравяй да се захраниш!
//хубаво е чая да го пиеш с мед:Д
Josefinne
09-04-2011, 06:19
От такива диети има ужасен йо-йо ефект. По-добре си избери някоя по-регулирана диета, нисковъглехидратна или с по-голяма продължителност.
Дори и да се удържиш да ядеш само плодове 1) ще се чувстваш постоянно гладна, всичко ще те изкушава и 2) няма да направиш никакво нормално захранване и вероятно ще качиш повече, отколкото си свалила. Аз така реших , че ще правя диета с мляко - отслабнах доста бързо, но след това стана още по-зле.
HolyShit
09-04-2011, 08:09
Диета с лактоза - едва ли :D
После ще има йо йо и след година - две пак същата тема.
Не виждам какво е толкова трудното на здравословното хранене + спорт.
Така ще си прецакаш организма, че нямам думи...
Glam0rous
09-04-2011, 08:54
А мислила ли си да станеш от компютъра и да се занимаваш със спорт, вместо да се подлагаш на такива изтезания на такава малка възраст и после да ходиш по доктори?
gabri3lla
09-04-2011, 08:58
Абе, в интерес на истината, тя и да иска няма да може да издържи само на плодове
mimsssssss
09-04-2011, 09:10
^ Може да изкара само на плодове, но после ще има проблем със стомаха от всичката тази лактоза и захар и киселинност в плодовете. Може да и се получи язва или гастрит, а дори и по - лошо, да откаже да приема друг вид храна и да стане булимичка. Но по вероятно е с това не ядене от сега да има проблем - някакъв вид хранително разтройство. Не съм доктор/нито психолог, но такова поведение е типично за бъдещите анорексички. Ей сега ги сваля килограмите, все едно с магическа пръчка, а всъшност и се топят мочъзните клетки от недостиг на храна - храна, а не плодове и зеленчуци. Мозъка не се храни с портокали, а с месо, ориз, сирене, кашкавал, картофи, мляко...
На 13 години си и висиш по форуми, вземи прочети нещо, което ще ти е от полза или попитай някого. След 7г. като станеш на 20г. и си вече жена тогава ще трябва да се тревожиш как изглеждаш, а не сега, когато си дете. До 12г. още трябва да сядаш на специално столче в колата, тя диети ми тръгнала да прави... Къде са родителите питам?
Спи да се тъпчеш с вредни храни, яж по 4 пъти на ден и ще си супер :) излизай навън, играй федербал, народна топка, кадия и т.н. с останалите деца, килограмите ще ги свалиш неусетно...
Glam0rous
09-04-2011, 09:16
Авторке, какво значи "преди" ? Когато си била 4-5 клас и си била неоформено детенце? Нормално е с годините тялото ти да се променя - заприличваш на жена. Жените имат гръди, ханш и тежат повече.
:booooomb:
Не започвай такива строги диети..просто недей ..един път започнеш ли ,връщане няма.Знам какво е да нe можеш да се гледаш ,но иска търпение и повече воля.Резултатите след такива диети са нереални.После ще започне едно тъпчене ..после пак едно гладуване и ей така неусетно няма да можеш да се оттървеш от кръговрата..
С 90 дневната диета ще ги свалиш неусетно ,бързо и поне ще ги задържиш ..+ това от плодове не се отслабва .. съдържат много захар :-)
eminemfenka
09-04-2011, 09:45
stop на боклуците /чипсове,снаксове,вафли и пр. и вкл. и мазните баници и пици !
choparkopar
09-04-2011, 10:41
Поне си направи захранване преди да минеш само на плодове :)
HolyShit
09-04-2011, 10:45
Да се захрани с въглехидрати,за да продължи да приема въглехидрати (плодове) ? :-o
choparkopar
09-04-2011, 10:48
Във въглехидратите няма нищо лошо, когато идват от пълнозърнесто хлебче, а не от шоколадова торта примерно.
HolyShit
09-04-2011, 10:54
И доста зависи кога ги ядеш,но общо взето има лошо..Но няма да умреш от 1 филия хляб:D
Плодовата диета си е чисто гладуване,особено ако преди не си правила диета.Аз ти препоръчвам да ядеш кисело мляко,крехко месо,супички,салати,плодов ...Просто не се тъпчи с боклуци,но и яж по 4-5пъти на ден ии не много късно :D успех :-)
MissShine
09-04-2011, 12:22
Не започвай толкова драстична диета, само на 13 си. Започни да спортуваш нещо и ограничи сладкото, пърженото, газираното и тестените храни. :) Храни се по малко и често.
Спортувай и не забравяй да ПРЪЦКАШ :grin:
koshtramba
09-28-2011, 20:34
^ Много си оригинална, нема що.
strawberry88
09-29-2011, 13:53
^ Много си оригинална, нема що. +1 :?
окей тогава само да спорутва няма смисъл от диети ! :)