- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ПЛОДОВА ДИЕТА.. ВКЛЮЧВАЙТЕ СЕ!!!
... !!
Колко си висока?
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Не искаш да знаеш... 1,60! ....., но преди бях 51-2... Сега съм решила пак да ги постигна тези килограми!![]()
Ами, успех тогава![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
малка си за (толкова драстична) диета!
просто спри да ядеш сладко, газирано, тестено и т.н. + спорт и всичко ще е наред : )
и все пак, ако решиш да я спазваш - не забравяй да се захраниш!
//хубаво е чая да го пиеш с мед:Д
От такива диети има ужасен йо-йо ефект. По-добре си избери някоя по-регулирана диета, нисковъглехидратна или с по-голяма продължителност.
Дори и да се удържиш да ядеш само плодове 1) ще се чувстваш постоянно гладна, всичко ще те изкушава и 2) няма да направиш никакво нормално захранване и вероятно ще качиш повече, отколкото си свалила. Аз така реших , че ще правя диета с мляко - отслабнах доста бързо, но след това стана още по-зле.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
После ще има йо йо и след година - две пак същата тема.
Не виждам какво е толкова трудното на здравословното хранене + спорт.
Така ще си прецакаш организма, че нямам думи...
А мислила ли си да станеш от компютъра и да се занимаваш със спорт, вместо да се подлагаш на такива изтезания на такава малка възраст и после да ходиш по доктори?
Абе, в интерес на истината, тя и да иска няма да може да издържи само на плодове
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
^ Може да изкара само на плодове, но после ще има проблем със стомаха от всичката тази лактоза и захар и киселинност в плодовете. Може да и се получи язва или гастрит, а дори и по - лошо, да откаже да приема друг вид храна и да стане булимичка. Но по вероятно е с това не ядене от сега да има проблем - някакъв вид хранително разтройство. Не съм доктор/нито психолог, но такова поведение е типично за бъдещите анорексички. Ей сега ги сваля килограмите, все едно с магическа пръчка, а всъшност и се топят мочъзните клетки от недостиг на храна - храна, а не плодове и зеленчуци. Мозъка не се храни с портокали, а с месо, ориз, сирене, кашкавал, картофи, мляко...
На 13 години си и висиш по форуми, вземи прочети нещо, което ще ти е от полза или попитай някого. След 7г. като станеш на 20г. и си вече жена тогава ще трябва да се тревожиш как изглеждаш, а не сега, когато си дете. До 12г. още трябва да сядаш на специално столче в колата, тя диети ми тръгнала да прави... Къде са родителите питам?
Спи да се тъпчеш с вредни храни, яж по 4 пъти на ден и ще си суперизлизай навън, играй федербал, народна топка, кадия и т.н. с останалите деца, килограмите ще ги свалиш неусетно...
Авторке, какво значи "преди" ? Когато си била 4-5 клас и си била неоформено детенце? Нормално е с годините тялото ти да се променя - заприличваш на жена. Жените имат гръди, ханш и тежат повече.
![]()
Не започвай такива строги диети..просто недей ..един път започнеш ли ,връщане няма.Знам какво е да нe можеш да се гледаш ,но иска търпение и повече воля.Резултатите след такива диети са нереални.После ще започне едно тъпчене ..после пак едно гладуване и ей така неусетно няма да можеш да се оттървеш от кръговрата..
С 90 дневната диета ще ги свалиш неусетно ,бързо и поне ще ги задържиш ..+ това от плодове не се отслабва .. съдържат много захар![]()
~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.
stop на боклуците /чипсове,снаксове,вафли и пр. и вкл. и мазните баници и пици !
ла-ла-ла
Поне си направи захранване преди да минеш само на плодове![]()
Да се захрани с въглехидрати,за да продължи да приема въглехидрати (плодове) ?![]()
Във въглехидратите няма нищо лошо, когато идват от пълнозърнесто хлебче, а не от шоколадова торта примерно.
И доста зависи кога ги ядеш,но общо взето има лошо..Но няма да умреш от 1 филия хляб![]()
Плодовата диета си е чисто гладуване,особено ако преди не си правила диета.Аз ти препоръчвам да ядеш кисело мляко,крехко месо,супички,салати,плодов ...Просто не се тъпчи с боклуци,но и яж по 4-5пъти на ден ии не много късноуспех
![]()
♥
Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..
Не започвай толкова драстична диета, само на 13 си. Започни да спортуваш нещо и ограничи сладкото, пърженото, газираното и тестените храни.Храни се по малко и често.
Ти виждаш нещата и питаш 'Защо?'. Аз мечтая за неща, които никога не са били и питам 'защо не?'