PDA

View Full Version : Има ли необвързани момичета, които вярват в истинската любов

oblivion13
09-04-2011, 01:11
Здравейте :) Въпреки че отскоро не съм тийн, отвреме-навреме преглеждам форума и някои от темите много ме забавляват. Реших да се регистрирам обаче, за да повдигна един доста сериозен въпрос. От известно време насам се питам дали в България са останали необвързани момичета, които вярват в истинската любов и които се интересуват от характера и интелекта на момчетата, а не само от мускулите и парите им ... личният ми опит ме кара да мисля, че за съжаление отговорът на този въпрос е "не". Иска ми се да вярвам, че не съм прав и че някой ден аз лично ще срещна такова момиче, но засега съм настроен песимистично. Вие какво мислите?

NomNomNom
09-04-2011, 01:19
Мисля, че не полагаш грам усилия за да бъдеш привлекателен за момичетата и после тях ги обвиняваш.
Малко усилия.
Също така мисля , че нагласата ти за света е една такава, ти вечно да си онеправдан.
Не на последно място - предполагаемо девствен и без никакъв подход.

Спри да гледаш надменно и започни да се учиш на тънкостите . Не може да получаваш без да даваш .

Не те карам да бъдеш мил и т.н. , хората сме тъпи и се манипулираме несъзнателно постоянно, вземи това и започни да го управляваш .
Не се жалвай.

Има много момичета, които ти би харесал като характер ( такива смачнани емоционално, пригодени за слугини ) , но съм сигурна, че на външен вид няма да ти харесат .

Така де, това което се опитвам да ти кажа е

" От известно време насам се питам дали в България са останали необвързани момичета, които вярват в истинската любов и които се интересуват от характера и интелекта на момчетата, а не само от мускулите и парите им ... "

Не, какво очакваш , мързи ме да ти правя анализ, само на това изречение се събира много .

С две думи - стига си гледал от високо, бъди хитър.

oblivion13
09-04-2011, 01:31
NomNomNom, по-полека със заключенията. Нито съм девствен, нито съм надменен. Колкото до подхода ми към момичетата - винаги съм се старал да бъда джентълмен, и то не само за да им се харесам, а просто защото така ми идва отвътре, макар че в наши дни това май вече се счита за демоде и не се цени особено.

HotLife
09-04-2011, 01:36
и момчета има :D

пишете на лично (реклама тайм) :oops:

TheNewReligion
09-04-2011, 01:44
Йоане, ти ли си, бе? :smt119

Chacho
09-04-2011, 04:25
Криворазбрано джентълменство? И това да имаш мускули и пари не е лошо! Лошо е да имаш само това. А от уважение към себе си и към човека до теб, е хубаво да направиш нещо по този въпрос. Нито искат да си мистър Олимпия, нито Бил Гейтс. Пък акълът винаги е важен, няма да остане пренебрегнат.

SisiStrange
09-04-2011, 05:09
Нали си наясно, че преди гаджето всички са били необвързани?

Sh@d0w
09-04-2011, 05:24
Това поредната тема "Търся си гадже" ли е?

Иначе,жените не гледат само това,зависи къде търсиш.

SisiStrange
09-04-2011, 05:29
Това поредната тема "Търся си гадже" ли е?

Не е ли очевидно?
Той, ако не се надяваше да завалят изведнъж ЛС-та на момичета, готови да му се докажат, че не са такива, щеше да пита: "Има ли момичета бла бла бла...?", а не "Има ли необвързани момичета...?"

oblivion13
09-04-2011, 06:22
Защо със злоба бе, хора?... За съжаление досега не виждам смислен отговор по темата.

HotLife
09-04-2011, 06:34
и какво ако има, толкова ли ти е важен отговора?

SisiStrange
09-04-2011, 06:45
За съжаление досега не виждам смислен отговор по темата.

Иначе,жените не гледат само това,зависи къде търсиш.

tuzaro
09-04-2011, 06:45
няма и по добре

takitogirl
09-04-2011, 06:53
има свестни, но не са необвързани...Тези, които прелитат от цвят на цвят няма как да са свестни.

oblivion13
09-04-2011, 06:56
има свестни, но не са необвързани...Тези, които прелитат от цвят на цвят няма как да са свестни.
За съжаление, май наистина е точно така.

Colouring
09-04-2011, 07:30
Глупости,престанете да поставяте всички момчета/момичета под общ знаменател.
Това,че си попадал само на такива,които не се интересуват от самия теб, не значи,че всички са такива.Да,сега определено това повече се търси,а любовта остава на някакъв заден план,но не си мисли,че всички момичета са курви(без извинение),търсещи само пари и мусколест пич,който им угажда.[/url]

cigarettekisses
09-04-2011, 07:45
Не всички са кифли.
Пък и на мен ми е все тая за парите.
Не бих тръгнала с някого само заради външния му вид,ако характера му не струва..Още по-малко,щото имал пари.

LeprikonA
09-04-2011, 07:55
Не всички са кифли.
Не бих тръгнала с някого само заради външния му вид,ако характера му не струва..Още по-малко,щото имал пари.

съгласна :) а и това, че ти не гледаш където трябва не значи, че няма останали нормални момичета.

buXti4Ka
09-04-2011, 08:26
Огледай се малко покрай себе си.Не може все на един и същи тип момичета да попадаш.

Shia
09-04-2011, 08:45
Къде изчезна любовта в цщлата тема,а се коментира само външния вид и парите.
Любовта не е просто пари и външен вид дори и да си прекрасен и без тези неща не означава,че някой ще се влюби в теб.Тя се гради,извайва,преминава през трудности.
Не зависи само от вида ти и парите,а и има здравеняци с пари,които са обичани също.

NightGuardian
09-04-2011, 08:54
Моя съвет е вземи са стегни! :lol:

FuCKkK13
09-04-2011, 08:54
явно не си търсил достатъчно.. има много момичета, които са имали дълги връзки и просто искат почивка... това не означава, че не са свестни... колкото до акъла... винаги ще е важен.. колкото и някой момичета да гледат само външността едва ли ще тръгнат с някой с мускули и пари, който ще се държи с тях като с парцал.. едно уважаващо себе си момиче не би го допуснало ако ще и милиардер да си ;) .....много е лошо, че ''от скоро не си тийн'' ,но вече мислиш така за всички момичета,а още по-лошо е, че ги слагаш под общ знаменател, което много те ограничава.. ако продължаваш така не само себе си ще откажеш да търсиш такова момиче, а и някой, който те е чул как говориш......и истинска любов има... не случайно хората след раздяла се отчайват, но когато срещнат някой друг забравят всичко и отново са влюбени и загубени :-D ... айде и успех.. спри да се ограничаваш до ''всички'' а започни да казваш ''някои'' и ще видиш как все ще намериш такова момиче ;)

elizabethg
09-04-2011, 09:25
Да,аз съм едно от тези момичета...Но вече си мисля,че никога няма да срещна свястно момче. :(

anonymous708973
09-04-2011, 10:09
Защо със злоба бе, хора?... За съжаление досега не виждам смислен отговор по темата.

Всъщност, отговорът на NomNomNom беше право в целта. Това, че на теб не ти харесва, е съвсем друг въпрос. Тоя форум и преди е виждал такива теми и авторите им обикновено са прозрачни като добре измит прозорец.
Както е и в случая. Необвързани момичета - много. Такива, които вярват в истинската любов, още повече.

Просто ти наистина нямаш подход. Не се измъквай с прастария номер с джентълменството. Почти всяко момиче би се зарадвало да й отвориш вратата, но прекаленото джентълменство граничи с досаждане и ходене по гъза. Такъв човек бързо става безинтересен.

Това, че нямаш хубаво тяло (защото един мъж може да изглежда добре и без да има мускули) и/ли не си особено добре финансово + няколко неуспешни опита с момичета, те е накарало да напишеш тази тема.

magita
09-04-2011, 10:33
Мисля, че не полагаш грам усилия за да бъдеш привлекателен за момичетата и после тях ги обвиняваш.
Малко усилия.
Също така мисля , че нагласата ти за света е една такава, ти вечно да си онеправдан.
Не на последно място - предполагаемо девствен и без никакъв подход.

Спри да гледаш надменно и започни да се учиш на тънкостите . Не може да получаваш без да даваш .

Не те карам да бъдеш мил и т.н. , хората сме тъпи и се манипулираме несъзнателно постоянно, вземи това и започни да го управляваш .
Не се жалвай.

Има много момичета, които ти би харесал като характер ( такива смачнани емоционално, пригодени за слугини ) , но съм сигурна, че на външен вид няма да ти харесат .

Така де, това което се опитвам да ти кажа е

" От известно време насам се питам дали в България са останали необвързани момичета, които вярват в истинската любов и които се интересуват от характера и интелекта на момчетата, а не само от мускулите и парите им ... "

Не, какво очакваш , мързи ме да ти правя анализ, само на това изречение се събира много .

С две думи - стига си гледал от високо, бъди хитър.

+1
Ако си някъв марляв тип без грам поддръжка много ясно, че няма да ти се хване никоя. Все пак 1-вото нещо което ни привлича е как изглеждаш, а не колко си умен и това е при всички. (обратните твърдения са голяма глупост).

За тия пари няма да мирясате значи.... Тва, че сте попаднали на такова момиче (курва) не значи, че всички сме такива. Като се замислите от колко време са ни учили да гледам някви принцове, богати мъже, добре изглеждащи и то не само майките ни, но и бащите, които са били в некви дългове. (малко история)

Еми да. От колко време са ни учили да гледаме парите....

аре chill ;]]

NambyPamby
09-04-2011, 10:44
Тези, които прелитат от цвят на цвят няма как да са свестни.

Аре, аре. Всеки има право да си търси щастието, както намери за добре. Отдавна са минали времената, когато жените са се омъжвали девствени и са раждали цяла сюрия деца на първия и последен мъж в живота си.

иначе номномном ти го каза. Плюс това е задължително, когато си прав, здрав мъж на 20+ да си се взел в ръце, да си си намерил работа и да започваш да градиш сам някаква финансова стабилност, а не да очакваш вашите да те издържат.

Skaarj
09-04-2011, 10:54
Търся жена с трактор :razz: Тя наистина ще ме обича :lol:

ccdesigns
09-04-2011, 10:56
Не всички са кифли.

съгласна :) а и това, че ти не гледаш където трябва не значи, че няма останали нормални момичета.

+2.. :)

И аз не бих тръгнал с момиче, ако характерът и е коренно различен от моя и не можем да се разбираме, ако ще и дъщеря на Бил Гейтс да е.

uleto37
09-04-2011, 12:16
Да,аз съм едно от тези момичета...Но вече си мисля,че никога няма да срещна свястно момче. :(
Хаха и аз съм от тези...Напълно вярвам в истинската любов и т.н...Но все още ми е рано и съм търпелива :)

leadyflame
09-04-2011, 12:25
А коя е фалшивата любов :-o

kalpazanka
09-04-2011, 12:27
Май се налага да преосмислиш критериите за подбор на принцесата на бял кон и да смениш средата, в която търсиш въпросната принцеса. ;)
Частта с парите ме наведе на мисълта да не би ти самият да си просиш златотърсачки, парадирайки с пачки? :-o

xBadxApple
09-04-2011, 12:31
Темата е повтаряемост на сто милиона предишни такива.

Да, има.
Голяма работа.

ilievabe098
09-04-2011, 12:37
никога не съм разбирала ... какво значи - "истинска любов" ... или обичаш някого ,или не. и много е тъпо да питаш, има ли такива ,има ли онакива момичета. всяк'ви момичета има. който търси-намира.

ivcheto0o
09-04-2011, 13:42

И вече е време да спрете да слагате всички под един знаменател,както има свестни момичета,има и свестни момчета.Зависи дали ще го забележиш ,в много от случаите е точно пред очите ти.Моя съвет е да се огледаш наистина много добре около себе си и да си нормализираш критериите.

NomNomNom
09-04-2011, 14:21
Най-любими са ми олигофрените като него ... И след това мацките дето му обясняват - аз съм една от тях 8-)

Оусъм епик треад ;д

Chacho2
09-04-2011, 14:24
На всеки му се пука мехурчето за перфектен свят в определен момент.

oblivion13
09-04-2011, 15:53
Това, че нямаш хубаво тяло (защото един мъж може да изглежда добре и без да има мускули) и/ли не си особено добре финансово + няколко неуспешни опита с момичета, те е накарало да напишеш тази тема.
Някои хора тук се извъдиха големи психолози ... :D Първо, изглеждам доста добре, и второ, не изпитвам абсолютно никакви финансови затруднения, а и ако повечето от вас не бяха толкова враждебни, щях да не бъда анонимен и да ви го докажа ;)

Благодаря на всички, които дават смислени отговори по темата :)

Sh@d0w
09-04-2011, 15:55
^Ако е така,защо се жалваш в някакъв форум?

Повече ми прилича на отчаян опит to get laid.

nepowtorima
09-04-2011, 16:05
Всеки някога се е подигравал на момчета/момичета, които просто са мърляви и т.н.
Обаче наистина ако някой който не изглежда добре - дори и 1% много ясно, че няма да е забелязван и харесван. Винаги е важно да се поддържаш независимо дали искаш връзка и да те харесват или просто да си незабележим. АЗ съм едно от тези момичета, които са необвързани и вярват в истинската любов. Не гледам на хора с пари, че са егати и гъзарите, и че са по-различни хора от нас, и че са нещо над нас! Всички сме равнопоставени. Никога не трябва да се делим. Винаги искам да опозная човека първо по характер и след това ще ми се разкрие и външната му красота. Вярно е, че винаги първо се вижда човека отвън и си имаш едно наум /хубав или грозен е според теб/ и започвате да се опознавате и изведнъж започва да ти харесва адски много /дори и в двата случая да е / Просто си е до човек и до принципите му.
Не знам защо почти всички когато са се разочаровали от 1 връзка и вече всички са им криви. Колко ли не съм била наранявана от кой ли не и как ли не и пак не спирам да вярвам, че ще открия истинската любов дори и да е след 5-10-20 и т.н. години. Трябва да вярваме, за да успеем в живота!!

П.С. - аз се улях! :-D

Biiiitch
09-04-2011, 16:35
Моето мнение е, че след като пишеш във форума, значи имаш някакъв проблем. Може още да не си го открил, или да знаеш, но да не казваш.

Според мен ти си попадал само на такива момичета, които гледат външния вид, ама айде кажи ми кой не гледа в днешно време !? Всеки гледа, а ако някой ти каже че не е така, значи те лъже. Начина по който изглежда едно момче е важен за повечето момичета, а за някой е много важен. ;д Искам да кажа, че ти ако си добре подържано момче и се държиш нормално няма да имаш никакъв проблем. Ама ти пишеш тука, и очакваш хиляди момичета да ти се хвърлят в ръцете, само защото ти търсиш истинската любов. Т'ва твойто е тип "убий ме, обичам те". Ебаси, съвземи се бе човек !

Някой беше написал, че то или обичаш или не, и си е така. Истинска любов какво означава за тебе ? Някой да те харесва такъв какъвто си, да не ти прави проблеми, и ти като кажеш "а" тя да ти каже "б"; и момичето хем да е хубаво, хем да е добро... Вземи си направи една скулптура накрая да си спокоен.

Та, горе-долу, това което се опитах да кажа е, че няма перфектно момиче, истинската любов е относителна и щом пишеш тука, значи или имаш проблем или си за някой сайт за запознанства. ;д

Айде, peace.

mmm_sweet
09-04-2011, 18:00
Може да съм обвързана,но познавам печени момичета,които не гледат външния вид. Определено не са малко,но пък ако сравним броят на свестните момичета с тоя на курвите,определено е драстична разликата :? Общо взето търсиш "златни рибки" в морето- има ги,ама докато ги хванеш.... :?

Auriss
09-04-2011, 18:08
Приятел ,ще ти го кажа колкото мога по-простичко - или се отърви от наивния си идеализъм ,който ти пречи да приемеш дадена черта у човека отсреща ,или си живей живота сам и не се оплаквай. При вариант 2 може и да срещнеш наистина стойностно момиче ,може и да не успееш.
Лично аз с ръка на сърцето си казвам ,че от стотиците ми познати има точно едно момиче ,с което *бих* си прекарал живота. Твърде свестен приятел ми е ,обаче ,че да правя каквото и да било.

Та - решението на проблема ти е - е*и се като ти се е*е и не взимай хората на сериозно.

Това ,разбира се ,важи само в случай че си това ,за което се представяш. По-склонен съм да се съглася с поста на НомНом на първа страница ,но нека видим и другата страна на нещата ...
за всеки случай.

Със здраве.

MmimsS
09-04-2011, 18:26
eстествено, че има. Обаче критериите на различните хора за "истинската любов" са различни. Дори и леките момичета сигурно вярват в любовта... Важно е не да вярваш, а да се стремиш към него, да можеш да го дадеш, за да го получиш. Трудно е да си само с един човек и да се откроиш от масата хора с мимолетните свалки, забежки и връзки.
А външният вид не е най-важен, но играе голяма роля в началото, защото когато не познаваш някого го оценяваш първо по това.

Glamour92
09-04-2011, 18:48
вярвам в истинската любов...вярвам и,че сродните души понякога трябва да се сменят на определени периоди 8-)

Adda
09-04-2011, 18:55
Ами аз съм необвързана, непрекъснато разни глупаци ми правят филми, но нямам намерение да се откажа да вярвам.. :)

NomNomNom
09-04-2011, 19:00
Аз съм добро и прекрасно момиче, което не гледа парите, защото си ги изкарва и не гледа мускулите , защото не е програмирано така .
Ама защо не ме искаш , не знам.

А,защото смятам, че си зле, то било просто.

Sintya
09-04-2011, 19:02
Защо да няма ? :)

GabrielleShayk
09-04-2011, 19:13
Макар и обвързана ще си споделя мнението-пълно е със свестни необвързани момичета !!! Нужни са просто много тактика,правилен подход и усет за нещата...А иначе преди да се влюбя наскоро изобщо не вярвах в любовта като цяло...

NomNomNom
09-04-2011, 21:19
В моето училище има много свестни момичета, ама всички им викат крокодили , йетита, скъсват ги от гавра за нищо. Ела да си избереш.
В техническите и специалностите по точни науки е пълни със свестни необвързани момичета , ориентирай се натам .

П.П: Тая тема още ли е жива е .. :-o

oblivion13
09-04-2011, 22:22
Като гледам повечето от вас си ме представят като някакъв пропаднал Квазимодо, който по цял ден стои вкъщи и оплаква съдбата си. Да, ама не - всъщност, както казах, смятам че изглеждам добре, грижа се за външния си вид, освен това общувам със страшно много хора, сред които и много момичета. Критериите ми за срещуположния пол са съвсем нормални, изобщо не търся някаква изключителна външност. Даже се дразня от това на момичетата да се слагат етикети като "грозна", "дебела" и т.н. И въпреки всичко това, не успявам да попадна на "свестно" момиче.
Между другото, понятието "истинска любов" наистина трудно може да бъде дефинирано - просто или имаш сетива, за да го разбереш и усетиш, или не.

error92
09-04-2011, 22:24
Ъъъм на "свестно" момиче и аз не мога да попадна...честно !

Glamour92
09-04-2011, 22:27
Ъъъм на "свестно" момиче и аз не мога да попадна...честно !
е,па...с момчетата нещата стоят по същия начин-изобщо,ние хората явно сме много "несвестна" пасмина като цяло :shock:

Cvetii95
09-05-2011, 19:58
Аз вярвам в истиската любов , но за съжаление още не съм я срещнала. Не ме интересуват парите и мускулите , а същността на хората . Не би ме впечатлило момче , което има пари и мускули и е въздух под налягане тоест както казвам аз - "софийски дришльо"

crowberry
09-05-2011, 22:40
Разбира се, че има, само дето са ти разбили сърцето и сега всички момичета са ти криви. Да не си правиш реклама? Не, няма да си намериш гадже така. Положи усилия и излез от ограниченото си мислене, в което "всички сме еднакви" и ще видиш как бързо ще се променят нещата..

jghgh
09-05-2011, 22:56
Естествено, че има необвързани момичета, вярващи в любовта.

xPafx
09-05-2011, 23:00
Мускулите, или прекалените поне ме отвращават.
Колкото до интелекта... - той е водещия фактор за сформирането на приятелствата ми, а да не говорим за връзките ми.НЕ намарим смисъл в това да иммаш връзка с някого, с когото да не можеш да си поговориш, да научиш нещо от него, или поне да можете да дискутирате дадена тема.
Красотата.... - относително поняятие е.Например моите приятелки ми се чудят как например мога да се загледам по момче, което за тях не е типпичен красавец. Просто всеки има различен вкус..
Парите... та пари всеки малко или много има някаквви... те не трябва да са критерий за започване на връзка.. та с парите ли ще излизаме, с тях ли ще говорим и споделяме?
Вярно, има много повърхностни момичета,винаги ги е имало и ще ги има.. но НЕ всички са такива..
Не знам какво друго да ти кажа по темата.. :)

Nestlee
09-05-2011, 23:06
Аз съм необвързана и вярвам,а не искам,защото постоянно си мечтая и си мисля за "момчето на мечтите ми" ,а най-хубавите неща се случват, когато не мислиш за тях и не ги очакваш . :(

oblivion13
09-05-2011, 23:19
xPafx, мнението ти е страхотно, благодаря ти :)

Аз съм необвързана и вярвам,а не искам,защото постоянно си мечтая и си мисля за "момчето на мечтите ми" ,а най-хубавите неща се случват, когато не мислиш за тях и не ги очакваш . :(
Познато ... :) Има обаче и друга теория - че когато силно искаш нещо и се стремиш да го постигнеш, то рано или късно се случва. Все още не съм краен песимист и съм склонен да вярвам, че наистина е така ;)

xPafx
09-05-2011, 23:30
oblivion13 , аз пък с теб не съм съгласна...колкото повече се вкопчваш в идеята да намериш някого, нали половинка 8-) ... таа, толкова повече хора минават през теб... и много от тях не си заслужават и се отчайваш... просто.. за всичко си има време, каквото е писано - ще стане..
е..сега сигурно трябва да кажа, че за ввсеки влак си има пътници, ама това ми бърка в червата, щото 100 пъти съм била успокоявана с него.. 8-)

oblivion13
09-05-2011, 23:39
Аз определено не търся връзка отчаяно и на всяка цена, защото уважавам себе си и не мога да си се представя с момиче, с което няма за какво да си говоря или пък което е с мен само заради парите/колата/визията ми, дори и момичето да е невероятно красиво.

xPafx
09-05-2011, 23:42
не визирах теб, просто ти обясних моята гледна точка :)

kalpazanka
09-06-2011, 09:02
Изчистих ви глупостите- постарайте се да не минавам втори път! :-x

NomNomNom
09-06-2011, 09:14
Като гледам повечето от вас си ме представят като някакъв пропаднал Квазимодо, който по цял ден стои вкъщи и оплаква съдбата си. Да, ама не - всъщност, както казах, смятам че изглеждам добре, грижа се за външния си вид, освен това общувам със страшно много хора, сред които и много момичета. Критериите ми за срещуположния пол са съвсем нормални, изобщо не търся някаква изключителна външност. Даже се дразня от това на момичетата да се слагат етикети като "грозна", "дебела" и т.н. И въпреки всичко това, не успявам да попадна на "свестно" момиче.
Съвсем нормални критерии имаш , само дето не можеш да намериш момиче, което отговаря на тях, въпреки, че се срещаш с много.
Това е противоречие. Това което търсиш явно е по-рядко срещано, защото в противовес ще ти сложа моите , уж, изисквания. Примерно, харесвам мъжете от чисто интелектуалната им и емоционална страна.
Отида ли на някое място , където има хора, които искат да учат - че това е рай за мен, всички отговарят на критериите. И реално, все съм раздвоена, защото всички са толкова прекрасни. Всеки има черта , която може да ме накара да се влюбя.
За разлика от теб , не общувам всъщност с почти никакви хора и не изглеждам добре. И въпреки това не съм имала нещастна любов от 13 годишна, или пък никога не съм имала момент , в който да накисна и да кажа - няма никого .
Била съм и с хора, с които съм могла да водя съвместен живот.
Връзките ги приключвам вече поради причина, която няма нищо общо с темата.
Идеята ми беше, че критериите ти според мен са силно завишени.
Защото на мен ми се направи една мацка на интересна в една тема, защото казах, че харесвам човека да има инженерно образование,или нещо друго научно , и тя ме пита дали имам покритието . Реално, никога не се бутам там, където знам , че нямам качествата .
Не мога да съм с богати мутри , или с чалга гъзета , или някакви ДнБ сладури , защото по техните критерии не ставам.
Та, замисли се ти какво търсиш и защо не го намираш реално.
Може би средата ти е кофти ? Момичетата , които описваш не излизат и не са екстроверти .

Между другото, понятието "истинска любов" наистина трудно може да бъде дефинирано - просто или имаш сетива, за да го разбереш и усетиш, или не.
Всеки има сетива и всеки може да си внуши всичко. Всичко общо взето е едно внушение.

oblivion13
09-06-2011, 09:56
Съвсем нормални критерии имаш , само дето не можеш да намериш момиче, което отговаря на тях, въпреки, че се срещаш с много.
Това е противоречие. Това което търсиш явно е по-рядко срещано
Рядко срещано е и точно това е проблемът, затова и написах тази тема. Малко по-нагоре обясних какви са ми критериите:
Аз определено не търся връзка отчаяно и на всяка цена, защото уважавам себе си и не мога да си се представя с момиче, с което няма за какво да си говоря или пък което е с мен само заради парите/колата/визията ми, дори и момичето да е невероятно красиво.

За разлика от теб , не общувам всъщност с почти никакви хора и не изглеждам добре.

Какво значи "не изглеждам добре" ... според мен няма ясна дефиниция на добрата външност, по-скоро сред хората битуват най-различни предразсъдъци. Така че няма защо да се подценяваш и да твърдиш такова нещо :)

Та, замисли се ти какво търсиш и защо не го намираш реално.
Може би средата ти е кофти ? Момичетата , които описваш не излизат и не са екстроверти .

В никакъв случай не са и интроверти, но и не са способни да оценят момче като мен. А и доста от тях са обвързани, при това сериозно.

xPafx
09-06-2011, 09:59
Разчупи средата си.

anonymous708973
09-06-2011, 10:58
но и не са способни да оценят момче като мен

Аха, добре :lol:

oblivion13
09-06-2011, 11:19
Да, факт. Нямам огромни мускули, не се държа агресивно, не парадирам с парите си, пука ми за образованието ми, а съвременните момичета изобщо не се впечатляват от сериозни момчета като мен.

xPafx, опитвам се да разчупя средата си, но засега не се получава.

NomNomNom
09-06-2011, 11:24
Да, факт. Нямам огромни мускули, не се държа агресивно, не парадирам с парите си, пука ми за образованието ми, а съвременните момичета изобщо не се впечатляват от сериозни момчета като мен.

Ми аз се впечатлявам само от начетени момчета , защото сме в една графа.Ако ще да са с девствени мустаци, или други неща, които хората считат за недодяланост.
Може би , както отбеляза, ти не си в онази графа , и нямаш друг избор, освен да се преориентираш или да се промениш в насока, че да те харесат.

SisiStrange
09-06-2011, 11:26
Добре, аз все още не зацепвам защо пишеш за необвързаните момичета? Нали преди гаджето всеки е бил необвързан? След като се обвържеш не ти се променя изведнъж характера.

Нормални момичета бол. От познатите ми всички ходят с гаджетата си по любов, не за пари. И някои от тези момчета са доста задръстени според социалните стандарти, ама не съм видяла да им пречи този факт.
Друг е въпросът, че ако си падаш по гримирани мацки с маркови дрешки, все ще удряш на камък. Ако толкова искаш свястно момиче, търсиш при обикновените момичета, които изглеждат нормално и се държат така.

crowberry
09-06-2011, 11:32

То и от скромни се впечатляваме..

babylofzz
09-06-2011, 11:44
Аз пък се питам дали за останали момчета,които да вярват в истинската любов и не търсят връзка която се основава само на секс..

oblivion13
09-06-2011, 11:45
Ми аз се впечатлявам само от начетени момчета , защото сме в една графа.Ако ще да са с девствени мустаци, или други неща, които хората считат за недодяланост.
Може би , както отбеляза, ти не си в онази графа , и нямаш друг избор, освен да се преориентираш или да се промениш в насока, че да те харесат.
Е аз хем съм начетен, хем нямам девствени мустаци :D Не знам в коя графа да се поставя ...

crowberry, може и да се впечатлявате от скромни момчета и въобще от момчета като мен, но лично аз все още не съм попаднал на такова момиче. Не знам защо, може би нямам късмет в любовта, защото всичко останало в живота ми слава-богу е наред - семейството, приятелите, възможността да се занимавам с това, с което искам и което ми е приятно ... едното за сметка на другото, малко като сделка с Дявола, въпреки че не съм я сключвал по собствено желание.

oblivion13
09-06-2011, 11:49
Аз пък се питам дали са останали момчета,които да вярват в истинската любов и не търсят връзка която се основава само на секс..
Малко сме :) Дори много мои познати, които по принцип не са лоши по характер, възприемат момичетата само и единствено като сексуални обекти. Но това не им пречи да се обвързани, за разлика от мен.

Leonore
09-06-2011, 12:05
Момичета, които са необвързани и вярват в истинската любов, има много, просто не го показват, или не го разпостраняват на всякъде, както правят , тези, които търсят само пари & секс.

Лично аз, не отговарям много на тези критерии. : д
Не, че не вярвам в любовта, просто, не я приемам, като най - важното нещо, което трябва да намеря на всяка цена, както е при много хора, в днешно време. Или пък, понеже съм без гадже, повече от 2 седмици, да се чувствам нещастна. : дд Хаха, да, има ги и такива.

Иначе, не съм от хората, които гледат, само секса, парите, или романтика и нежното, перфектно отношение. Всъщност, аз, гледам всичко в един човек, което е малко кофти, за другите. : дд

oblivion13
09-06-2011, 13:16
Ето го и официалният химн на темата :D

http://www.youtube.com/watch?v=-ZWaICOE0NY

[i]I wanna know if you like me, girl
Give me sugar and honey
No, we don’t need any money
We love each other
‘Cause love is for free
Your love is for free, yeah
Love is for free
Your love is for free

I wanna know if you like me, girl
Give me sugar and honey
We love each other
‘Cause love is for frее

You'r just a child, you'r so divine,
I will do anything to make you mine,
why they tease u, they have to try,
I see you shining, that make me blind.
Money it's evil, it's miserable,
But if you with me, love beats the devil.
We have a shelter, living like rebels,
Just me and you girl, loving forever.

2x: So what if you're hot
And I’m not
You see that I’m a funny guy
Won’t make you cry
So be mine, so be mine

I wanna know if you like me, girl
Give me sugar and honey
We love each other
‘Cause love is for free

You’re a beautiful women
Sitting in the sun
Your like the rain
In a summer day
You’re the girl of my dreams
I don’t know what that means
But I know you’re be coming my way

2x: So what if you're hot
And I’m not
You see that I’m a funny guy
Won’t make you cry
So be mine, so be mine

3x: I wanna know if you like me, girl
Give me sugar and honey
We love each other
‘Cause love is for free

We love each other
‘Cause love is for free
Your love is for free, yeah
Love is for free
Your love

babylofzz
09-06-2011, 13:35
:D песничката е супер

Cvetii95
09-06-2011, 14:24
Песничката е страхотна много ми харесва . От давна я бях чула, но незнаех кой я пее :grin: :grin:

badsector
09-06-2011, 17:45
Има такива, които вярват в истинската пачка :D

oblivion13
09-06-2011, 18:05
Има такива, които вярват в истинската пачка :D
много добре казано :D

nolovexxx
09-06-2011, 18:28
Какво ще рече " свестно " момиче?

По темата: Според мен има необвързани момичета, които вярват в истинската любов.. но в чалготеките не се намират такива..

xPafx
09-06-2011, 20:34

Ау не слагай всички под общ знаменател, щото иначе излиза ,че идвам от 18 век :( :lol:

kyon
09-06-2011, 20:46
Чакате ЛЮБОВТА, АМАА любовта, драги не идва.
Любовта НЕ ИДВА, а се създава.

Толкова много и момчета и момичета съм виждала дето при първата трудност и "Той/Тя не е за мен" ..
Е извинявайте, ама тия двойки на по 40-50-60 дето може би сте виждали по улицата все още да ходят за ръка не са перфектни.
И те са си тровили нервите, минавали са през трудности и още куп глупости. Това не е приказка на Дисни..

Не говоря за всички.. само за повечето :lol:

tigity
09-07-2011, 06:16
песента е ВЕЛИКА.... обожавам я!!!! :-P

LeprikonA
09-07-2011, 07:26
Чакате ЛЮБОВТА, АМАА любовта, драги не идва.
Любовта НЕ ИДВА, а се създава.

Толкова много и момчета и момичета съм виждала дето при първата трудност и "Той/Тя не е за мен" ..
Е извинявайте, ама тия двойки на по 40-50-60 дето може би сте виждали по улицата все още да ходят за ръка не са перфектни.
И те са си тровили нервите, минавали са през трудности и още куп глупости. Това не е приказка на Дисни..

Не говоря за всички.. само за повечето :lol:

абсолютно съм съгласна.

на мен приличаш на комплексар,сериозно. как така да "няма" момичета? както ти се каза - всеки преди връзката е бил необвързан и не става чудовище след като се "обвърже",баси. погледът ти върху нещата си е ГРЕШЕН. искаш приказка, искаш "принцесата на белия кон" - я вземи се стегни и бъди МОМЧЕ!

всичко живо е на едно мнение - нормални момичета (както И момчета) има, гледай хубаво и навсякъде.

antifashionshit
09-07-2011, 07:41

грешна насока дууд. виж сега, има много точни и сериозни момчета, на които не им връзват момичетата. значи не са сериозността и точността(не, че не носят точки, ама не са главното) нещото, което ги привлича толкова. но не са и парите, мускулите, агресивното поведение(не говоря за златотърсачки или екземпляти с IQ<75). момичетата не пускат на кретените, защото са кретени, а защото правят нещо, което ти не. разлика в нагласата, в подхода - както искаш го наречи. мързи ме да пиша

oblivion13
09-07-2011, 08:09
момичетата пускат на кретените не защото са кретени, а защото правят нещо, което ти не. разлика в нагласата, в подхода - както искаш го наречи. мързи ме да пиша
Ясно, че си падат по нахални типове и бед бойс. Само че аз не искам да се променям и да ставам такъв. Значи ли това, че трябва да си остана сам?...

antifashionshit
09-07-2011, 08:15
докато я пееш тази песен, доникъде няма да стигнеш. просто работата е там, че 'лошите' момчета правят нещо, което ти не. и това не е 'лошотията'. и веднага мога да ти посоча няколко неща. не се чувстват интимидирани от някой(т.е. някак по доминиращи са), имат нужното самочувствие(дори и да е без покритие) и са по-смели, не са с пораженческа нагласа и колко много още неща. все положителни, като се замисля. и да - ако не се промениш(няма нужда да ставаш, как го каза, бед бой :lol:), сигурно ще си намериш някоя, ама голям успех с жените не чакай.

oblivion13
09-07-2011, 08:33
и да - ако не се промениш(няма нужда да ставаш, как го каза, бед бой :lol:), сигурно ще си намериш някоя, ама голям успех с жените не чакай.
Че аз точно това искам - да си намеря "някоя", а не да имам "голям успех с жените". Срещна ли подходящото за мен момиче, което да ме обича истински, няма да имам нужда от никоя друга. Никога не съм си броил връзките или "бройките" като Митьо Пищова, изключително моногамен съм, за разлика от повечето момчета.

LeprikonA
09-07-2011, 08:49
http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=256837

antifashionshit
09-07-2011, 08:50
тъжно, тъжно. и аз мислех така - преди 2-3 години.а тъжното е, че сега съм на 17, а останах с впечатлението, че си доста по-голям от мен.
ще си хванеш някоя, даже се сещам за един определен тип, дето с приказки като твоите много лесно се прилъгват. само дето няма да избираш ти - ще те избират теб. и какво очакваш, да си единствен за някоя? лол.
просто мислиш като мен в 8ми клас, когато бях сдухал, че не мога да задържа момиче повече от месец. сад, бът тру.

oblivion13
09-07-2011, 09:06
Мнения на хора от чужбина няма как да бъдат полезни по темата, ситуацията в България е доста различна. Лично аз много съм общувал с чужденки, които са ме оценявали като човек и са ми казвали, че биха имали сериозна връзка с мен, ако живеехме в една държава. Но аз избрах да остана в България и си търся българка :)

antifashionshit, не съм кой знае колко по-голям от теб, на 20 съм. Аз на 16-17 изобщо не търсех сериозна връзка, напротив - бях готов да се забия с всяка срещната. После обаче пораснах, станах по-зрял и сериозен, дадох си сметка кои са наистина ценните неща в живота ... и точно тогава престанах да бъда атрактивен за момичетата.

kalpazanka
09-07-2011, 09:22
Прочети "Любовна тактика". Не знам какво друго да те посъветвам след 7 страници изписано и никаква идея за промяна въпреки обема.

jghgh
09-07-2011, 10:02
и какво очакваш, да си единствен за някоя? лол.
А ти какво лошо виждаш в това?

antifashionshit
09-07-2011, 10:07
нищо, ама е малко трудно постижимо. примерно 8-)

oblivion13
09-07-2011, 10:19
нищо, ама е малко трудно постижимо. примерно 8-)
Би било страхотно да съм единствен за някое момиче, както е и сигурно, че тя ще бъде единствена за мен.

antifashionshit
09-07-2011, 10:20
Мнения на хора от чужбина няма как да бъдат полезни по темата, ситуацията в България е доста различна. Лично аз много съм общувал с чужденки, които са ме оценявали като човек и са ми казвали, че биха имали сериозна връзка с мен, ако живеехме в една държава. Но аз избрах да остана в България и си търся българка :)

antifashionshit, не съм кой знае колко по-голям от теб, на 20 съм. Аз на 16-17 изобщо не търсех сериозна връзка, напротив - бях готов да се забия с всяка срещната. После обаче пораснах, станах по-зрял и сериозен, дадох си сметка кои са наистина ценните неща в живота ... и точно тогава престанах да бъда атрактивен за момичетата.
доста смело изказване :lol:
а последното ти изречение е трагикомично направо :oops:
толкова е.. абсурдно, че даже не знам как да те оборя по разбираем начин 8-)

AnotherDay
09-07-2011, 10:35
Начи представи си с какви момичета общуваш бате, и колко добре си опизнал жените. Що си мислиш, че всичко дето мирише хубаво се яде :D
Та ти не си намерил себе си, как очакваш да намериш момиче за теб.

antifashionshit
09-07-2011, 10:39
не исках да го казвам така, ама авторе, ти инфантилен 'недооценен' идеалист ли си? щото ми звучиш точно на такъв.

Leonore
09-07-2011, 11:01
Необвързана, вярваща на сто % в истинската любов, вярна и мислеща само за един ? Не мислите ли, че прекалявате с изискванията ?
Ако, наистина си търсите такова момиче, по - добре вземете някоя монахиня. Това, че дадено момиче, не е необвързано, или не вярва в истинската любов, да не би да означава, че не струва нищо ? Освен това, за да вярваш в истинската любов, първо, трябва да я изпиташ. Това, че някой не я е изпитал, все още, не означава, че не е способн да го направи.
Понякога, наистина преувеличавате.
Нормални, не пушещи, умни, добри и вярни момичета, има много, просто не сте попадали на такива. Стига вече, с теми от този род, в които се говори едно и също.

oblivion13
09-07-2011, 11:07
не исках да го казвам така, ама авторе, ти инфантилен 'недооценен' идеалист ли си? щото ми звучиш точно на такъв.
Да, идеалист съм. Това лошо ли е? Не съм недооценен, напротив, много цен

LeprikonA
09-07-2011, 11:13
[quote=antifashionshit]не исках да го казвам така, ама авторе, ти инфантилен 'недооценен' идеалист ли си? щото ми звучиш точно на такъв.

anonymous708973
09-07-2011, 12:55
[quote=antifashionshit]не исках да го казвам така, ама авторе, ти инфантилен 'недооценен' идеалист ли си? щото ми звучиш точно на такъв.

NambyPamby
09-07-2011, 13:09
А не мислиш ли, че тва биене в гърдите колко зрял, мъдър и знаещ какво иска, и това отчаяно търсене под дърво и камък на "свястно" момиче те спъват?

А не мислиш ли, че с тия безбройните критерии всъщност си поставяш разни рамки и си връзваш ръцете?

А не си ли се замислял, че обикновено хората не си разкриват душевността, търсенията и щенията на всеки срещнат? Никоя няма да тръгне да се запознава с теб по тоя начин: "Здравей. Аз съм Мария. На 21 години съм. Готвя, чистя, пера. Вярвам безумно в Единствения и в голямата любов. Целта в живота ми е да се оженя до 22, а до 25 трябва да съм народила поне 3 дечурлига. Мечтая си за деня, в който ще намеря принца и ще имам частта да му режа салатата и да му пера чорапите".

oblivion13
09-07-2011, 13:29
NambyPamby, явно не си си дал труда да прочетеш предишните ми мнения. Не съм тръгнал да се хваля, но не се и подценявам, нито търся връзка "отчаяно", нито критериите ми са "безбройни". Също така и не очаквам да опозная характера и разбиранията за живота на момичето на секундата, след като сме се запознали - напротив, знам, че за това се изисква време. По принцип дори се предоверявам и напълно разкривам собствената си душевност, а накрая оставам разочарован, както завърши и последната ми връзка.

antifashionshit
09-07-2011, 13:32
@намбипамби излизам от добрия тон. той не е такъв вътрешно. тва е просто как иска да се покаже. може наистина да вярва в някои от тия измишльотини, ама това не променя факта.

antifashionshit
09-07-2011, 13:40
естествено докато пишех горното, се е появила нова доза брутален идеализъм. за да опознаеш някого не винаги се иска много време - можеш да го прозреш за секунда, може да не ти стигнат и години.

'По принцип дори се предоверявам и напълно разкривам собствената си душевност, а накрая оставам разочарован, както завърши и последната ми връзка.'

да, това явно ти е единствения начин да сваляш момичетата. да ги впечатляваш с това, колко си богат душевно, което пък от своя страна е показно, че не си.

не вярвам да си на 20. въпреки, че може и да греша. ама май и за двама ни ще е по-добре да не си. щото иначе ще се отчаям напълно, а за теб просто не знам.. :Д

oblivion13
09-07-2011, 13:51
да, това явно ти е единствения начин да сваляш момичетата. да ги впечатляваш с това, колко си богат душевно, което пък от своя страна е показно, че не си.
Не се опитвам да ги впечатля с нищо целенасочено - държа се естествено, искрено, не правя пози и не играя роли. Искам да намеря момиче, което да ме хареса такъв, какъвто съм.

NomNomNom
09-07-2011, 13:54
Не се опитвам да ги впечатля с нищо целенасочено - държа се естествено, искрено, не правя пози и не играя роли. Искам да намеря момиче, което да ме хареса такъв, какъвто съм.
Ами ако то не те привлича сексуално, или пък не сте на едно интелектуално ниво ?

antifashionshit
09-07-2011, 13:57
искаш да кажеш такъв, какъвто те вижда. защото нали хората са различни - следователно те виждат и различни. ако не искаш да впечатляваш никого с моралистичните си глупост, кът аут дъ булшит. 'морал' е лицемерна дума.
пишеш по един такъв себеоправдателен начин, по който разсъждавах аз, когато ме отхвърляха. нещата са в твоите ръце - дали ще се промениш, така, че да си слънце т.е. да светиш със собствена светлина, или да си спътник - да отразяваш чуждата. но докато не почнеш да светкаш, никой няма да дойде да се топли при теб, хъни

oblivion13
09-07-2011, 14:15
Ами ако то не те привлича сексуално, или пък не сте на едно интелектуално ниво ?
Чувствата ́и към мен ще ми бъдат достатъчни и ще направя всичко възможно да приема недостатъците ́и, никой не е перфектен.

antifashionshit
09-07-2011, 14:20
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
просто не
:lol:
хахахахахахахахах
ахахахаха
хахах
хах
:lol: :lol: :lol: :lol:
ти - на 20 - да, да, ушна кал
...

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
или пък си трол. не е човешко това :razz:

leadyflame
09-07-2011, 14:30
ахаха това последното ме разби

antifashionshit
09-07-2011, 14:34
аз продължавам да се гърча

:lol: :lol: :lol: :lol:

leadyflame
09-07-2011, 14:37
Ще те обича и винаги щв бъде до теб.
http://1.bp.blogspot.com/_J8hUpQARXPI/STwQpOUGHPI/AAAAAAAACSg/mAxKVAZHfrw/s1600-h/UglyGirl.jpg%5D

Sh@d0w
09-07-2011, 15:09
И все пак бях прав,защо е пусната темата :lol:

А за автора какво има да се коментира-това,че се опитва да си намери момиче в нета говори достатъчно за него в реалния живот.

oblivion13
09-07-2011, 15:19
А за автора какво има да се коментира-това,че се опитва да си намери момиче в нета говори достатъчно за него в реалния живот.
Откъде реши, че се опитвам да си намеря момиче в нета? Ако беше така най-малко нямаше да бъда анонимен.

Sh@d0w
09-07-2011, 15:42
Откъде реши, че се опитвам да си намеря момиче в нета? Ако беше така най-малко нямаше да бъда анонимен.

Първо нека направим морфологичен анализ на заглавието на темата

Има ли необвързани момичета, които вярват в истинската любов

Нима те интересува мнението само на необвързаните момичета?Защо пък само тях,това някаква дискриминация към обвързаните ли е?Не те ли интересува цялостното мнение на момичетата?Или да просто си търсиш някоя закъсала да се върже.

Второ-нещата които пишеш в темата-едва не се изкара Брат Пит.То не беше че уж си имал пари и прочие.Ми като не си толкова зле на външен вид и не си изпаднал,излез и си търси момиче,какво си се зажалвал в някакъв форум.Уж само използвачки- ХАХА.Ако ги търсиш по масите на чалгите,много ясно.Просто или те мързи да го направиш както трябва,или въобще не можеш да си намериш момиче irl и си решил да си пробваш късмета тук.

ScarlettS
09-07-2011, 16:29
От известно време насам се питам дали в България са останали необвързани момичета, които вярват в истинската любов и които се интересуват от характера и интелекта на момчетата, а не само от мускулите и парите им ...

Като е толкова интелигентен, би трябвало да намери начин да изкарва пари и да се сети, че трябва да се поддържа и физически.. и винаги зависи от момичето. Може да гледа характера и интелекта, но просто да не я привличаш, това не я прави повърхностна и не значи, че не вярва в ''истинската любов'', каквото и да имаш в предвид под това.

anonymous708973
09-07-2011, 18:21
Ще те обича и винаги щв бъде до теб.
http://1.bp.blogspot.com/_J8hUpQARXPI/STwQpOUGHPI/AAAAAAAACSg/mAxKVAZHfrw/s1600-h/UglyGirl.jpg%5D

Това беше злобно. Поне да беше предупредил/а какво пускаш 8-)

leadyflame
09-07-2011, 18:24
\ла 8-) и все пак за него нищо друго няма значение освен искрените чувства на дамата 8-)

vasilena94
09-07-2011, 19:58
всеки вярва тайно в любовта,че я има и то истинската .. както е казано за всеки влак си има пътници,рано или късно истинската любов ще дойде : )

n33d2know
09-07-2011, 21:06
Обаче всичките дето му се подигравата и се правите на интересни и много оборотни, имате по 500 к коментара в някъв форум, пък после той си търсел гадже в нета ... Сега недейте с лошо :-)

littleW
09-08-2011, 00:05
има, има необвързани момичета, които вярват.. има даже, които търсят истинско момчее.. :D

Sh@d0w
09-08-2011, 03:54
Обаче всичките дето му се подигравата и се правите на интересни и много оборотни, имате по 500 к коментара в някъв форум, пък после той си търсел гадже в нета ... Сега недейте с лошо :-)

multiaccounting ftw

Поне си пиши с твоето acc :lol:

GetsugayaDAN
09-08-2011, 06:29
Първо : Да има такива момичета. Второ : Много добре знаеш, че е така. Трето : С това отчаяние и тези обиди към женския пол, надали едно свясно момиче, ще види хубавото в тебе или ще искокне да ти докаже, че има.
Както kyon каза любовта се създава, за други може момичето с което си да е нищо особено, за тебе може да е принцеса от дисни. Причината филмите и децките да ги правят винаги с красиви герои, е защото ние като външни и непознати лица и най-вече това е филм.. предпочитаме да видим хубавото, но главно трябва се загледаме в постъпките, държанието, характера на тези герои. Една снежанка, пепеляшка или която и да е героиня може да бъде всяка една жена, видяна и отразена в очите на един мъж, който също не е принц за теб и мен, но за нея е. Такаче любовта променя, не трябва да си обсебен, нито пък да пъдеш груб, нищо не е на хубаво ако е в крайна точка. Било то да обичаш прекалено много или прекалено малко. Та отделих се прекалено много :D за всеки влак си има пътници, просто твоя или си го испуснал по твоя вина, разглеждайки весник на спирката или закъснява. Уважавай жената !

antifashionshit
09-08-2011, 06:31
Уважавай жената !
той себе си не уважава, та нея :lol:

oblivion13
09-08-2011, 08:56
Първо : Да има такива момичета. Второ : Много добре знаеш, че е така. Трето : С това отчаяние и тези обиди към женския пол, надали едно свясно момиче, ще види хубавото в тебе или ще искокне да ти докаже, че има.
Не мисля, че някъде съм обидил жените. Говоря за един конкретен тип жени и само тези момичета, които се припознават в тях, има защо да се чувстват обидени. Иначе с останалата част от мнението ти съм напълно съгласен.

n33d2know
09-08-2011, 09:08
Евала на GetsugayaDAN добро и сериозно мнение.
Sh@d0w на тебе брато, какво да ти кажа, направих си регистрацията вчера щото случайно зачетох тука и ме издразнихте как вместо да му кажете нещо човешко на момчето се чудите как да сте по весели и оРгинални като се правите на интересни, а кой ви знае всъщност какви сте, и те така.
А по темата, доколкото разбрах, авторе, си на това мнение, защото наскоро си бил изоставен, предполагам по не особено приятен начин, и затова си афектиран. Но не се отчайвай, това че наскоро си приключил възка и не си започнал веднага нова, не означава, че повече няма да срещнеш подходящо момиче. Свестни момичета има, и аз не ги виждам на всеки ъгъл, но са ми доказвали, че ги има.

antifashionshit
09-08-2011, 09:54
аз му говорих човешки цели няколко поста :Д после се тролнах епично, щото глупостите ги пуска като бомби.
авторе, жените не са леки, златотърсачки и шаврантии, само защото ти не можеш да излезеш наглава с тях.

Zaharinka
09-11-2011, 21:36
Аз пък вярвам,че я има.Не я търся,но вярвам,че е някъде там и съдбата ще ни срещне.Имах голяма любов мислех си,че е тя,но я загубих и все още не съм много сигурна дали наистина не е тя,но времето показва всичко.Вярвам,че най-доброто предстой. :)

BrainlessROCKBABY
09-12-2011, 06:26
Пич, истинската любов не идва туко-така. Вярва единствено този, който я е изпитал на собствен гръб. А тя, о, Господи, не е никак лека и безболезнена. ТЯ оставя рани по цялото сърце и душа. ТЯ е опустошителна и след нея остава една купчинка пепел. Но аз вярвам. Макар че, в момента би ми било трудно да обикна отново.

anonymous708973
09-12-2011, 07:37
Евала на GetsugayaDAN добро и сериозно мнение.
Sh@d0w на тебе брато, какво да ти кажа, направих си регистрацията вчера щото случайно зачетох тука и ме издразнихте как вместо да му кажете нещо човешко на момчето се чудите как да сте по весели и оРгинални като се правите на интересни, а кой ви знае всъщност какви сте, и те така.

Спокойно. Прекарай малко повече време в тоя форум и вече ще познаваш по заглавията кои теми не си струват да бъдат четени. Като повториш едно и също нещо 5 пъти и петте теми са на първа страница и се появи шеста, която е абсолютно същата, някакси ти писва да реагираш човешки.

BrainlessROCKBABY
09-13-2011, 10:19
че нали така се гради една истинска връзка? :D или какво, вие не знаете какво е вярност ли?

Abs0lutDisko0
09-13-2011, 12:47
Да има необвързани момичета, които вярват в любовта ! :) Аз лично винаги се надявам да среща "принца на мечтите си", макар че винаги оставам разочарована колко много безчуствени момчета и мъже има :( Тази тема се отнася и за вас момчета.. останала съм с впечатлението, че вие винаги гледате външния вид (или просто все попадам на такива) .. Не е най-важен външния вид, но и той е от значение.. все пак не можеш да бъдеш с момче/момиче с отвратителна външност и да те е гнус да я докоснеш или целунеш ! И да не забравя почти всяко момиче (айде да не кажа всяко) вярва в истинска любов, просто не знаеш как да подходиш, за да намериш такава! :wink: :wink:

Chacho
09-13-2011, 12:56
Да има необвързани момичета, които вярват в любовта ! :) Аз лично винаги се надявам да среща "принца на мечтите си", макар че винаги оставам разочарована колко много безчуствени момчета и мъже има :( Тази тема се отнася и за вас момчета.. останала съм с впечатлението, че вие винаги гледате външния вид (или просто все попадам на такива) .. Не е най-важен външния вид, но и той е от значение.. все пак не можеш да бъдеш с момче/момиче с отвратителна външност и да те е гнус да я докоснеш или целунеш ! И да не забравя почти всяко момиче (айде да не кажа всяко) вярва в истинска любов, просто не знаеш как да подходиш, за да намериш такава! :wink: :wink:

Дай ми три качества в себе си, заради които "принцовете" трябва да избират теб, а не някоя друга.

NambyPamby
09-13-2011, 13:06
аре бе, тая тема нЕма ли да потъне вдън архивите тийнпроблемски на 758257 страница!?

Abs0lutDisko0
09-13-2011, 13:28
Chacho .. защо да не би да си решил да избереш мен (шегувам се, разбира се) :D Как мога да ти кажа кой и какво трябва да харесва в мен.. не мога да отида при някой и да му кажа избери мен, защото аз съм такава, а другите не са. С времето хората се опознават, ако си допадат са заедно, ако ли не... Не мога да ти кажа аз какво имам, което другите го нямат.. при положение, че човека до мен трябва да прецени какъв човек иска до себе си и какво вижда в мен! ;)