View Full Version : ?!
DuMbErRr
09-04-2011, 01:25
:-D
Е да разбирам, че на теб ти е смешно ама на мен не ми е за жалост... :? Никак даже..
DuMbErRr
09-04-2011, 01:45
Как така единия тестис става огромен? Повече сперма ли има там,какво? :razz: :razz: :razz:
ПОДУВАНЕ НА ТЕСТИСА :
Болезненото подуване може да се дължи на. хидроцеле, епидидимна киста, сперматопеле или вярикоцеле
Може би имам някое от тези ..незнам
:x
DuMbErRr
09-04-2011, 01:52
Отиди на уролог. Ние не сме лекари, за да решим този проблем.
Един мой фр имаше такъв проблем оперираха го и се оправи.. между другото ако не се оперираш има голяма вероятност при секс да хванеш рак
bubblef93
09-04-2011, 06:47
абе къде сте тръгнали да правите секс без още култура......
ето това ще ти отговори на някой въпросри
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=427528
Пич не слушай глупости. Отиди на уролог (препоръчвам ти д-р Момчилов/Пирогов/ ). Аз лично имах този проблем с тестиса. Оказа се леко хидроцеле и благодарение на въпросния доктор и хората му се оправи всичко . :) Успех!
gersinkaa
09-04-2011, 09:19
ПОДУВАНЕ НА ТЕСТИСА :
Болезненото подуване може да се дължи на. хидроцеле, епидидимна киста, сперматопеле или вярикоцеле
Може би имам някое от тези ..незнам
:x
Ами като мислиш, че имаш едно от тези, защо не посетиш лекар? :?
От години имам проблем и той е, че когато мастурбрирам излиза така наречената предеколационна течност, но несъм сигурен дали това е тя..Знам, че трябва да е една капка, но моята ако се избърша след 20 секудни пак ще имам и ще е в доста голямо количесто върху цялата главичка на пениса.Та се притеснявам дали това не е сперма която излзиа без оргазъм.Възможно ли е това според вас? :lol: :lol: :lol:
Предеякулационна е , няма как да е само една капка бе,момче, ограмоти се преди да започнеш да правиш секс.Като ти се подува тестиса иди на лекар. А saaaddd да спре да казва на хората да се оперират и да слага диагнози ,щото е против правилата !
От години имам проблем и той е, че когато мастурбрирам излиза така наречената предеколационна течност, но несъм сигурен дали това е тя..Знам, че трябва да е една капка, но моята ако се избърша след 20 секудни пак ще имам и ще е в доста голямо количесто върху цялата главичка на пениса.Та се притеснявам дали това не е сперма която излзиа без оргазъм.Възможно ли е това според вас? :lol: :lol: :lol:
Предеякулационна е , няма как да е само една капка бе,момче, ограмоти се преди да започнеш да правиш секс.Като ти се подува тестиса иди на лекар. А saaaddd да спре да казва на хората да се оперират и да слага диагнози ,щото е против правилата !
Еми при всеки различно. Казахме му вече да отиде на лекар (няма нищо срамно в това), даже го насочих към точния доктор.
П.П чак сега след твоя коментар, прочетох този и на saaaddd и направо се rofl- нах :D :razz: :razz:
stefinkaa7
09-04-2011, 10:48
Как така единия тестис става огромен? Повече сперма ли има там,какво? :razz: :razz: :razz:
+1 :lol: :razz:
nikolaeww
09-13-2011, 09:02
Най-добре се научете как се слага ПРАВИЛНО презерватив и чак след това ходете и се пръскайте. Така ако продължавате , най-добре да отворим подфорум "Бременна ли съм / Бременна ли е / Да пия ли ескапел".
ThisIsMe
09-13-2011, 09:32
От години имам проблем и той е, че когато мастурбрирам излиза така наречената предеколационна течност, но несъм сигурен дали това е тя.Та се притеснявам дали това не е сперма която излзиа без оргазъм.Възможно ли е това според вас?
Предеякулационната течност не представлява проблем.Тя се отделя по време на възбуда и е съвсем нормално явление,както при теб,така и при други момчета.В нея също се съдържа минимален брой сперматозоиди(затова трябваше да внимавате с поставянето на презерватива).Сперма без оргазъм -НЕ!
Презерватива се е изхлузил(навярно).Нека момичето да изчисли овулацията си и да прецени дали има опасност.
Другото което е от няколко години имам проблем с левия тестис и 1 път в месеца става оргромен (поне 2-пъти по голям от нормалния) и започва да боли обийствено много.Несъм ходил на доктор, защото мисля, че с времето ще се оправи.И сега се притеснявам да не е бремменна защотоо... :? ...И да знаете несъм сигорен дали презарватива е бил върху мен до последно...но да се надяваме, че да.
Трябва да отидеш на лекар,а не да отлагаш.Колкото до презерватива,щом ти не си сигурен дали се е изхлузил,вероятно е възможно и да си еякулирал вътре?Момичето да си изчисли овулацията и да си направи тест след първия ден от закъснението на М.
Презервативат беше жълт Durex. За първи път правя секс и съм на 15 ако е от значение.
(Извинете ако намерите правописни грешки и благодаря за отделеното време).[/b]