View Full Version : Бисексуалност- но хейтърс !
Реших да направя тема по повод предложението на ... (забравих ника )
Та, хубаво е да има тема и за бисексуалните. Както се казва "I am bi and I am proud of it " :D А, Вие?
:D :D
П.С. Айде хората с хомофобна нагласа и мнения да си ги запазят за себе си . Мерси ! ; )
Какъв ти е проблема с хората с хомофобна нагласа ? Да не бида си хомофобфоб?! Много сте зле би-тата и обратните. Гордеели се с тва, еми гордейте си се колкото си искате. Не ни пречите на "хомофобите". Само че не е нужното да го обявявате толкова гръмогласно, защото по тоя начин предизвиквате мнооого хейт да ви се излее на главата и после да се чудите откъде ви е дошло! :lol:
Какъв ти е проблема с хората с хомофобна нагласа ? Да не бида си хомофобфоб?! Много сте зле би-тата и обратните. Гордеели се с тва, еми гордейте си се колкото си искате. Не ни пречите на "хомофобите". Само че не е нужното да го обявявате толкова гръмогласно, защото по тоя начин предизвиквате мнооого хейт да ви се излее на главата и после да се чудите откъде ви е дошло! :lol:
много си зле :razz:
много си зле :razz: защо пък?
"I am bi and I am proud of it "
Мда, хубаво е да имаш по-голям избор 8-)
ами как така ако има проблем с хомофобите и той да е хомофоб? нещо не се връзва
ами как така ако има проблем с хомофобите и той да е хомофоб? нещо не се връзва
Казах хомофобФОБ. Обичам да си измислям думи!
Не, на 16 съм. Това не ми пречи да съм креативна :lol:
Мерси "Hotlife" . Би съм. А колкото до "theeye770" личи си, че си на 16. Написах го, точно заради такива хора като тебе. В момента в който го прочете, можеше просто да подминеш темата, вместо да се заяждаш ;)
А, да те попитам какъв ти е проблема с би-тата и гейовете? Нима не може да се направи такава тема? Нима форума е само за "straight teens" ?
Всеки ден се пускат 10-тки теми от сорта на "галите ли клит*ра на приятелката си" , "мушкат* ли го яко" , а не може да се пусна 1-на малко по- различна тема относно хора с които ти имаш явен проблем :?
П.С Theeye770 обясни ми кое е гръмогласното "показване" ? Това че съм пуснал тема ли? Да не би да смяташ хората с различна сексуална ориентация за по- нисши от тебе, или просто избиваш комплекси ?
Просто някой хора са с ниска сексуална култура и явно не знаят, че човек не си избира ориентацията... :X :X :X :razz: :razz: :razz:
Не ти прочетох целия пост, не намирам смисъл, ама ти си много интересен би-дебил. Значи това е темата, която нормални хора не трябва да припарват, а само "Би-обществото" ви има достъп до нея? Така ли да го разбирам? Също така, аз не се заяждам, нито съм отправяла лични обиди, нито нищо. Както ти казваш " в момента в които го прочете можеше просто да подминеш поста ми". Не знам как така "избивам комплекси" с изказване на мнение, ама заеби, тука всички ви гони филма, че някой пряко се заяжда с вас или "избива комплекси" :lol: :lol: :lol: Бтв- о да, човек си избира ориентацията, не ми пробутвай тия отживелици, че така си създаен, това е твоето призвание и т.н. Подобни оправдания показват на кого му е ниска сексуалната култура ;)
macromicro
09-04-2011, 10:59
Защото нестандартни сме :D
http://www.youtube.com/watch?v=dCY_quGK-Zk
Не ти прочетох целия пост, не намирам смисъл, ама ти си много интересен би-дебил. Значи това е темата, която нормални хора не трябва да припарват, а само "Би-обществото" ви има достъп до нея? Така ли да го разбирам? Също така, аз не се заяждам, нито съм отправяла лични обиди, нито нищо. Както ти казваш " в момента в които го прочете можеше просто да подминеш поста ми". Не знам как така "избивам комплекси" с изказване на мнение, ама заеби, тука всички ви гони филма, че някой пряко се заяжда с вас или "избива комплекси" :lol: :lol: :lol: Бтв- о да, човек си избира ориентацията, не ми пробутвай тия отживелици, че така си създаен, това е твоето призвание и т.н. Подобни оправдания показват на кого му е ниска сексуалната култура ;)
"ама ти си много интересен би-дебил. " и това не е обида? :razz: :razz:
по- добре излез навънка и подишай малко чист въздух :D :D
като не си прочела целия пост, не го коментирай ;) и не съм казал такова нещо, че не може никой да припарва :lol:
с "бтв - то си" ме уби :D :D ако можеш да контролираш хормоните си добре, но за сега не е известно това да е волев процес :razz: :razz:
Извинявай засегнах ли те с моето мнение, че си би-дебил? Айде стига си се заяждал с "хомофобите" и ползвай кондоми!
Сбогом! :D
Извинявай засегнах ли те с моето мнение, че си би-дебил? Айде стига си се заяждал с "хомофобите" и ползвай кондоми!
аз си ползвам не се тревожи 8)
Извинявай засегнах ли те с мнението си, че си повърхностна дебилка ? :D :-P
бтвввв :razz: :razz: нямаше нужда от това мнение, ти сама по себе си показа, че се засягаш от това че се самоопредели като " хомофоб "
Не, това , че не одобрявам да се чукам с момичета не ме прави повърхностна, аз моя избор съм си го направила. Както и това, че ти обичаш да ти го ръгат не те прави "уникален" или "по-добър". Означава, че все още си толкова объркан, че не можеш да избереш жени или мъже предпочиташ. Предпочитам гейовете пред би-тата. Те поне знаят какво искат :D
Не, това , че не одобрявам да се чукам с момичета не ме прави повърхностна, аз моя избор съм си го направила. Както и това, че ти обичаш да ти го ръгат не те прави "уникален" или "по-добър". Означава, че все още си толкова объркан, че не можеш да избереш жени или мъже предпочиташ. Предпочитам гейовете пред би-тата. Те поне знаят какво искат :D
pleaseeee don't rageee :razz: :razz: :razz: :razz:
факта, че продължаваш да се заяждаш те прави ;ддд
и никъде не съм претендирал, че съм по- добър, но явно се комплексираш и се чустваш по-нисша :shock: :shock:
иии за протокола... мене не ме ръгат, аз ръгам :P акъл, акъл... :-)
ох леле не разкри ме! толкова много страдам, че не искам да чукам жени ;( как можа да ме сполети такава съдба?? защо не съм би, като тебе, великия, сега ще се свия в ъгъла и ще се депресирам цял живот :(
:lol: :lol: :lol:
Смешен си.. Тва че го ръгаш, не е причина да ми изтъкваш акъла. :razz:
Жалко, че Хитлер не е жив... :?
macromicro
09-04-2011, 11:25
Не, това , че не одобрявам да се чукам с момичета не ме прави повърхностна, аз моя избор съм си го направила. Както и това, че ти обичаш да ти го ръгат не те прави "уникален" или "по-добър". Означава, че все още си толкова объркан, че не можеш да избереш жени или мъже предпочиташ. Предпочитам гейовете пред би-тата. Те поне знаят какво искат :DМиличка ти нищо не си избрала,родила си се хетеро,както аз би.Ние не сме объркани просто харесваме всички хора като сексуални обекти,не си слагаме задръжки,одобряваш ли го или не си е твой проблем.Мисля,че се нуждаеш от един здрав секс. Когато не го получавам и аз съм раздразнен и само гледам да се заяждам,а като чукам постоянно съм един спокоен и ведър 8) .Правете любов а не война.
Миличък, това аз от какво имам нужда не те засяга. Какво искаш да ми кажеш, че като се родиш лекарите ти казват "хм вашия син е гейкръвна група"?! Много ми е интересно как пък така се раждате обратни?! :?
thoronaro
09-04-2011, 11:34
ох леле не разкри ме! толкова много страдам, че не искам да чукам жени ;( как можа да ме сполети такава съдба?? защо не съм би, като тебе, великия, сега ще се свия в ъгъла и ще се депресирам цял живот :(
:lol: :lol: :lol:
Смешен си.. Тва че го ръгаш, не е причина да ми изтъкваш акъла. :razz:
Жалко, че Хитлер не е жив... :?
Слушай какво отрепко шибана,едно е да не харесваш обратните,всеки си има мнение,друго е да споменаваш Хитлер и да съжеляваш,че не е жив.Знаеш ли тоя изрод колко народ е изтрепал -и инвалиди и еврей и обратни и какви ли още не.Да съжеляваш,че не е жив показва каква си изродка.Да точно ти,а не обратните.Предпочитам да общувам с гейове и лезбита който са готини и положителни хора,отколкото с такива мизерни хора като теб.
Хах, аз лично смятам, че щеше да ми е много по-добре, ако не бях заобиколена от многознаещи, отворени мангали и педали, ама всеки си има мнение и ще си го изказва, отрепко шибана!
dream1707
09-04-2011, 11:42
И аз си мислех някога, че съм Би... но изглежда просто съм била любопитна .. все още съм де :lol: ..Проверете да не е така и при вас :D
И аз си мислех някога, че съм Би... но изглежда просто съм била любопитна .. все още съм де :lol: ..Проверете да не е така и при вас :D
Любопитството е друго.. Едно е да мислиш, че това е смисъла на живота ти, друго е просто да искаш да опиташ :D
thoronaro
09-04-2011, 11:46
Хах, аз лично смятам, че щеше да ми е много по-добре, ако не бях заобиколена от многознаещи, отворени мангали и педали, ама всеки си има мнение и ще си го изказва, отрепко шибана!Ти пък за коя се помисли,че ще казваш кой ще е отворен и кой не.Всеки ще си живее живота както пожелае,гледай си твоята мизерна душа,защото да си заобиколен от злобни хора е най грозно, разбра ли нацистке.
Нито съм нацистка, нито съм злобна. Това, че намирам едно нещо в нацизма, което ми харесва, не значи, че съм нацистка.
А и когато видя и един свестен гей, може и да си променя маааалко мнението за тях, но много се съмнявам това някога да се случи! :-D
thoronaro
09-04-2011, 11:52
Нито съм нацистка, нито съм злобна. Това, че намирам едно нещо в нацизма, което ми харесва, не значи, че съм нацистка.
А и когато видя и един свестен гей, може и да си променя маааалко мнението за тях, но много се съмнявам това някога да се случи! :-DЗначи одобряваш избиването на хора,но намираш за ненормално двама мъже да правят секс,болна си потърси помощ.
Миличък, това аз от какво имам нужда не те засяга. Какво искаш да ми кажеш, че като се родиш лекарите ти казват "хм вашия син е гейкръвна група"?! Много ми е интересно как пък така се раждате обратни?! :?
Нямам нищо против тебе, но доказваш с всеки твой пост по тази тема колко си по- елементарна... Спри просто да пишеш глупости и не спори по "медицински" въпроси с които не си наясно и не си запозната. :)
Ако имаш нужда да си излееш душата или гнева относно хората, които са различни от тебе (и явно просто не можеш да ги приемеш, не си виновна ти) не е тук мястото.. :?
Айде със здраве
П.С никога не съм те карал да се чукаш с жени... явно сама ти си неосъзната или както се казва "self regret"
kalpazanka
09-04-2011, 11:58
Темпорален дял, драга, темпорален дял.
И стига с нападките. Отдавна не съм те предупреждавала за спам.
Заключвам темата, авторе. Ако трябва да я почиствам, накрая ще остане само първия пост.