PDA

View Full Version : Бисексуалност- но хейтърс !

nero0
09-04-2011, 10:15
Реших да направя тема по повод предложението на ... (забравих ника )
Та, хубаво е да има тема и за бисексуалните. Както се казва "I am bi and I am proud of it " :D А, Вие?

:D :D

П.С. Айде хората с хомофобна нагласа и мнения да си ги запазят за себе си . Мерси ! ; )

HotLife
09-04-2011, 10:21
а ти какво си? :D

09-04-2011, 10:23
Какъв ти е проблема с хората с хомофобна нагласа ? Да не бида си хомофобфоб?! Много сте зле би-тата и обратните. Гордеели се с тва, еми гордейте си се колкото си искате. Не ни пречите на "хомофобите". Само че не е нужното да го обявявате толкова гръмогласно, защото по тоя начин предизвиквате мнооого хейт да ви се излее на главата и после да се чудите откъде ви е дошло! :lol:

HotLife
09-04-2011, 10:25
Какъв ти е проблема с хората с хомофобна нагласа ? Да не бида си хомофобфоб?! Много сте зле би-тата и обратните. Гордеели се с тва, еми гордейте си се колкото си искате. Не ни пречите на "хомофобите". Само че не е нужното да го обявявате толкова гръмогласно, защото по тоя начин предизвиквате мнооого хейт да ви се излее на главата и после да се чудите откъде ви е дошло! :lol:
много си зле :razz:

09-04-2011, 10:26
много си зле :razz: защо пък?

ruth
09-04-2011, 10:28
"I am bi and I am proud of it "
Мда, хубаво е да имаш по-голям избор 8-)

HotLife
09-04-2011, 10:28
ами как така ако има проблем с хомофобите и той да е хомофоб? нещо не се връзва

09-04-2011, 10:30
ами как така ако има проблем с хомофобите и той да е хомофоб? нещо не се връзва
Казах хомофобФОБ. Обичам да си измислям думи!

HotLife
09-04-2011, 10:31
и си на 10?

09-04-2011, 10:31
Не, на 16 съм. Това не ми пречи да съм креативна :lol:

HotLife
09-04-2011, 10:32
ок :lol:

nero0
09-04-2011, 10:43
Мерси "Hotlife" . Би съм. А колкото до "theeye770" личи си, че си на 16. Написах го, точно заради такива хора като тебе. В момента в който го прочете, можеше просто да подминеш темата, вместо да се заяждаш ;)
А, да те попитам какъв ти е проблема с би-тата и гейовете? Нима не може да се направи такава тема? Нима форума е само за "straight teens" ?
Всеки ден се пускат 10-тки теми от сорта на "галите ли клит*ра на приятелката си" , "мушкат* ли го яко" , а не може да се пусна 1-на малко по- различна тема относно хора с които ти имаш явен проблем :?

П.С Theeye770 обясни ми кое е гръмогласното "показване" ? Това че съм пуснал тема ли? Да не би да смяташ хората с различна сексуална ориентация за по- нисши от тебе, или просто избиваш комплекси ?
Просто някой хора са с ниска сексуална култура и явно не знаят, че човек не си избира ориентацията... :X :X :X :razz: :razz: :razz:

09-04-2011, 10:55
Не ти прочетох целия пост, не намирам смисъл, ама ти си много интересен би-дебил. Значи това е темата, която нормални хора не трябва да припарват, а само "Би-обществото" ви има достъп до нея? Така ли да го разбирам? Също така, аз не се заяждам, нито съм отправяла лични обиди, нито нищо. Както ти казваш " в момента в които го прочете можеше просто да подминеш поста ми". Не знам как така "избивам комплекси" с изказване на мнение, ама заеби, тука всички ви гони филма, че някой пряко се заяжда с вас или "избива комплекси" :lol: :lol: :lol: Бтв- о да, човек си избира ориентацията, не ми пробутвай тия отживелици, че така си създаен, това е твоето призвание и т.н. Подобни оправдания показват на кого му е ниска сексуалната култура ;)

macromicro
09-04-2011, 10:59
Защото нестандартни сме :D
http://www.youtube.com/watch?v=dCY_quGK-Zk

nero0
09-04-2011, 10:59
Не ти прочетох целия пост, не намирам смисъл, ама ти си много интересен би-дебил. Значи това е темата, която нормални хора не трябва да припарват, а само "Би-обществото" ви има достъп до нея? Така ли да го разбирам? Също така, аз не се заяждам, нито съм отправяла лични обиди, нито нищо. Както ти казваш " в момента в които го прочете можеше просто да подминеш поста ми". Не знам как така "избивам комплекси" с изказване на мнение, ама заеби, тука всички ви гони филма, че някой пряко се заяжда с вас или "избива комплекси" :lol: :lol: :lol: Бтв- о да, човек си избира ориентацията, не ми пробутвай тия отживелици, че така си създаен, това е твоето призвание и т.н. Подобни оправдания показват на кого му е ниска сексуалната култура ;)

"ама ти си много интересен би-дебил. " и това не е обида? :razz: :razz:
по- добре излез навънка и подишай малко чист въздух :D :D
като не си прочела целия пост, не го коментирай ;) и не съм казал такова нещо, че не може никой да припарва :lol:
с "бтв - то си" ме уби :D :D ако можеш да контролираш хормоните си добре, но за сега не е известно това да е волев процес :razz: :razz:

09-04-2011, 11:02
Извинявай засегнах ли те с моето мнение, че си би-дебил? Айде стига си се заяждал с "хомофобите" и ползвай кондоми!
Сбогом! :D

nero0
09-04-2011, 11:04
Извинявай засегнах ли те с моето мнение, че си би-дебил? Айде стига си се заяждал с "хомофобите" и ползвай кондоми!

аз си ползвам не се тревожи 8)

Извинявай засегнах ли те с мнението си, че си повърхностна дебилка ? :D :-P

бтвввв :razz: :razz: нямаше нужда от това мнение, ти сама по себе си показа, че се засягаш от това че се самоопредели като " хомофоб "

09-04-2011, 11:13

Не, това , че не одобрявам да се чукам с момичета не ме прави повърхностна, аз моя избор съм си го направила. Както и това, че ти обичаш да ти го ръгат не те прави "уникален" или "по-добър". Означава, че все още си толкова объркан, че не можеш да избереш жени или мъже предпочиташ. Предпочитам гейовете пред би-тата. Те поне знаят какво искат :D

nero0
09-04-2011, 11:17

Не, това , че не одобрявам да се чукам с момичета не ме прави повърхностна, аз моя избор съм си го направила. Както и това, че ти обичаш да ти го ръгат не те прави "уникален" или "по-добър". Означава, че все още си толкова объркан, че не можеш да избереш жени или мъже предпочиташ. Предпочитам гейовете пред би-тата. Те поне знаят какво искат :D
pleaseeee don't rageee :razz: :razz: :razz: :razz:
факта, че продължаваш да се заяждаш те прави ;ддд
и никъде не съм претендирал, че съм по- добър, но явно се комплексираш и се чустваш по-нисша :shock: :shock:
иии за протокола... мене не ме ръгат, аз ръгам :P акъл, акъл... :-)

09-04-2011, 11:21
ох леле не разкри ме! толкова много страдам, че не искам да чукам жени ;( как можа да ме сполети такава съдба?? защо не съм би, като тебе, великия, сега ще се свия в ъгъла и ще се депресирам цял живот :(
:lol: :lol: :lol:
Смешен си.. Тва че го ръгаш, не е причина да ми изтъкваш акъла. :razz:
Жалко, че Хитлер не е жив... :?

macromicro
09-04-2011, 11:25

Не, това , че не одобрявам да се чукам с момичета не ме прави повърхностна, аз моя избор съм си го направила. Както и това, че ти обичаш да ти го ръгат не те прави "уникален" или "по-добър". Означава, че все още си толкова объркан, че не можеш да избереш жени или мъже предпочиташ. Предпочитам гейовете пред би-тата. Те поне знаят какво искат :DМиличка ти нищо не си избрала,родила си се хетеро,както аз би.Ние не сме объркани просто харесваме всички хора като сексуални обекти,не си слагаме задръжки,одобряваш ли го или не си е твой проблем.Мисля,че се нуждаеш от един здрав секс. Когато не го получавам и аз съм раздразнен и само гледам да се заяждам,а като чукам постоянно съм един спокоен и ведър 8) .Правете любов а не война.

09-04-2011, 11:27
Миличък, това аз от какво имам нужда не те засяга. Какво искаш да ми кажеш, че като се родиш лекарите ти казват "хм вашия син е гейкръвна група"?! Много ми е интересно как пък така се раждате обратни?! :?

thoronaro
09-04-2011, 11:34
ох леле не разкри ме! толкова много страдам, че не искам да чукам жени ;( как можа да ме сполети такава съдба?? защо не съм би, като тебе, великия, сега ще се свия в ъгъла и ще се депресирам цял живот :(
:lol: :lol: :lol:
Смешен си.. Тва че го ръгаш, не е причина да ми изтъкваш акъла. :razz:
Жалко, че Хитлер не е жив... :?
Слушай какво отрепко шибана,едно е да не харесваш обратните,всеки си има мнение,друго е да споменаваш Хитлер и да съжеляваш,че не е жив.Знаеш ли тоя изрод колко народ е изтрепал -и инвалиди и еврей и обратни и какви ли още не.Да съжеляваш,че не е жив показва каква си изродка.Да точно ти,а не обратните.Предпочитам да общувам с гейове и лезбита който са готини и положителни хора,отколкото с такива мизерни хора като теб.

09-04-2011, 11:39
Хах, аз лично смятам, че щеше да ми е много по-добре, ако не бях заобиколена от многознаещи, отворени мангали и педали, ама всеки си има мнение и ще си го изказва, отрепко шибана!

dream1707
09-04-2011, 11:42
И аз си мислех някога, че съм Би... но изглежда просто съм била любопитна .. все още съм де :lol: ..Проверете да не е така и при вас :D

09-04-2011, 11:44
И аз си мислех някога, че съм Би... но изглежда просто съм била любопитна .. все още съм де :lol: ..Проверете да не е така и при вас :D
Любопитството е друго.. Едно е да мислиш, че това е смисъла на живота ти, друго е просто да искаш да опиташ :D

thoronaro
09-04-2011, 11:46
Хах, аз лично смятам, че щеше да ми е много по-добре, ако не бях заобиколена от многознаещи, отворени мангали и педали, ама всеки си има мнение и ще си го изказва, отрепко шибана!Ти пък за коя се помисли,че ще казваш кой ще е отворен и кой не.Всеки ще си живее живота както пожелае,гледай си твоята мизерна душа,защото да си заобиколен от злобни хора е най грозно, разбра ли нацистке.

09-04-2011, 11:49
Нито съм нацистка, нито съм злобна. Това, че намирам едно нещо в нацизма, което ми харесва, не значи, че съм нацистка.
А и когато видя и един свестен гей, може и да си променя маааалко мнението за тях, но много се съмнявам това някога да се случи! :-D

thoronaro
09-04-2011, 11:52
Нито съм нацистка, нито съм злобна. Това, че намирам едно нещо в нацизма, което ми харесва, не значи, че съм нацистка.
А и когато видя и един свестен гей, може и да си променя маааалко мнението за тях, но много се съмнявам това някога да се случи! :-DЗначи одобряваш избиването на хора,но намираш за ненормално двама мъже да правят секс,болна си потърси помощ.

nero0
09-04-2011, 11:55
Миличък, това аз от какво имам нужда не те засяга. Какво искаш да ми кажеш, че като се родиш лекарите ти казват "хм вашия син е гейкръвна група"?! Много ми е интересно как пък така се раждате обратни?! :?

Нямам нищо против тебе, но доказваш с всеки твой пост по тази тема колко си по- елементарна... Спри просто да пишеш глупости и не спори по "медицински" въпроси с които не си наясно и не си запозната. :)
Ако имаш нужда да си излееш душата или гнева относно хората, които са различни от тебе (и явно просто не можеш да ги приемеш, не си виновна ти) не е тук мястото.. :?
Айде със здраве
П.С никога не съм те карал да се чукаш с жени... явно сама ти си неосъзната или както се казва "self regret"

kalpazanka
09-04-2011, 11:58
Темпорален дял, драга, темпорален дял.
И стига с нападките. Отдавна не съм те предупреждавала за спам.
Заключвам темата, авторе. Ако трябва да я почиствам, накрая ще остане само първия пост.