- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бисексуалност- но хейтърс !
Реших да направя тема по повод предложението на ... (забравих ника )
Та, хубаво е да има тема и за бисексуалните. Както се казва "I am bi and I am proud of it "А, Вие?
![]()
![]()
П.С. Айде хората с хомофобна нагласа и мнения да си ги запазят за себе си . Мерси ! ; )
Какъв ти е проблема с хората с хомофобна нагласа ? Да не бида си хомофобфоб?! Много сте зле би-тата и обратните. Гордеели се с тва, еми гордейте си се колкото си искате. Не ни пречите на "хомофобите". Само че не е нужното да го обявявате толкова гръмогласно, защото по тоя начин предизвиквате мнооого хейт да ви се излее на главата и после да се чудите откъде ви е дошло!![]()
много си злеПървоначално написано от theeye770
![]()
защо пък?Първоначално написано от HotLife
Мда, хубаво е да имаш по-голям изборПървоначално написано от nero0
![]()
ЗСТДГБЙК
ами как така ако има проблем с хомофобите и той да е хомофоб? нещо не се връзваПървоначално написано от theeye770
Казах хомофобФОБ. Обичам да си измислям думи!Първоначално написано от HotLife
Не, на 16 съм. Това не ми пречи да съм креативна![]()
Мерси "Hotlife" . Би съм. А колкото до "theeye770" личи си, че си на 16. Написах го, точно заради такива хора като тебе. В момента в който го прочете, можеше просто да подминеш темата, вместо да се заяждаш
А, да те попитам какъв ти е проблема с би-тата и гейовете? Нима не може да се направи такава тема? Нима форума е само за "straight teens" ?
Всеки ден се пускат 10-тки теми от сорта на "галите ли клит*ра на приятелката си" , "мушкат* ли го яко" , а не може да се пусна 1-на малко по- различна тема относно хора с които ти имаш явен проблем
П.С Theeye770 обясни ми кое е гръмогласното "показване" ? Това че съм пуснал тема ли? Да не би да смяташ хората с различна сексуална ориентация за по- нисши от тебе, или просто избиваш комплекси ?
Просто някой хора са с ниска сексуална култура и явно не знаят, че човек не си избира ориентацията... :X :X :X![]()
![]()
![]()
Не ти прочетох целия пост, не намирам смисъл, ама ти си много интересен би-дебил. Значи това е темата, която нормални хора не трябва да припарват, а само "Би-обществото" ви има достъп до нея? Така ли да го разбирам? Също така, аз не се заяждам, нито съм отправяла лични обиди, нито нищо. Както ти казваш " в момента в които го прочете можеше просто да подминеш поста ми". Не знам как така "избивам комплекси" с изказване на мнение, ама заеби, тука всички ви гони филма, че някой пряко се заяжда с вас или "избива комплекси"![]()
![]()
Бтв- о да, човек си избира ориентацията, не ми пробутвай тия отживелици, че така си създаен, това е твоето призвание и т.н. Подобни оправдания показват на кого му е ниска сексуалната култура
![]()
Защото нестандартни сме![]()
http://www.youtube.com/watch?v=dCY_quGK-Zk
"ама ти си много интересен би-дебил. " и това не е обида?Първоначално написано от theeye770
![]()
![]()
по- добре излез навънка и подишай малко чист въздух![]()
![]()
като не си прочела целия пост, не го коментирайи не съм казал такова нещо, че не може никой да припарва
с "бтв - то си" ме уби![]()
ако можеш да контролираш хормоните си добре, но за сега не е известно това да е волев процес
![]()
![]()
Извинявай засегнах ли те с моето мнение, че си би-дебил? Айде стига си се заяждал с "хомофобите" и ползвай кондоми!
Сбогом!![]()
аз си ползвам не се тревожиПървоначално написано от theeye770
![]()
Извинявай засегнах ли те с мнението си, че си повърхностна дебилка ?![]()
бтвввв![]()
нямаше нужда от това мнение, ти сама по себе си показа, че се засягаш от това че се самоопредели като " хомофоб "
Не, това , че не одобрявам да се чукам с момичета не ме прави повърхностна, аз моя избор съм си го направила. Както и това, че ти обичаш да ти го ръгат не те прави "уникален" или "по-добър". Означава, че все още си толкова объркан, че не можеш да избереш жени или мъже предпочиташ. Предпочитам гейовете пред би-тата. Те поне знаят какво искатПървоначално написано от nero0
![]()
pleaseeee don't rageeeПървоначално написано от theeye770
![]()
![]()
![]()
![]()
факта, че продължаваш да се заяждаш те прави ;ддд
и никъде не съм претендирал, че съм по- добър, но явно се комплексираш и се чустваш по-нисша![]()
![]()
иии за протокола... мене не ме ръгат, аз ръгам :P акъл, акъл...![]()
ох леле не разкри ме! толкова много страдам, че не искам да чукам жени ;( как можа да ме сполети такава съдба?? защо не съм би, като тебе, великия, сега ще се свия в ъгъла и ще се депресирам цял живот
![]()
![]()
![]()
Смешен си.. Тва че го ръгаш, не е причина да ми изтъкваш акъла.![]()
Жалко, че Хитлер не е жив...![]()
Миличка ти нищо не си избрала,родила си се хетеро,както аз би.Ние не сме объркани просто харесваме всички хора като сексуални обекти,не си слагаме задръжки,одобряваш ли го или не си е твой проблем.Мисля,че се нуждаеш от един здрав секс. Когато не го получавам и аз съм раздразнен и само гледам да се заяждам,а като чукам постоянно съм един спокоен и ведърПървоначално написано от theeye770
.Правете любов а не война.
Миличък, това аз от какво имам нужда не те засяга. Какво искаш да ми кажеш, че като се родиш лекарите ти казват "хм вашия син е гейкръвна група"?! Много ми е интересно как пък така се раждате обратни?!![]()
Слушай какво отрепко шибана,едно е да не харесваш обратните,всеки си има мнение,друго е да споменаваш Хитлер и да съжеляваш,че не е жив.Знаеш ли тоя изрод колко народ е изтрепал -и инвалиди и еврей и обратни и какви ли още не.Да съжеляваш,че не е жив показва каква си изродка.Да точно ти,а не обратните.Предпочитам да общувам с гейове и лезбита който са готини и положителни хора,отколкото с такива мизерни хора като теб.Първоначално написано от theeye770
Хах, аз лично смятам, че щеше да ми е много по-добре, ако не бях заобиколена от многознаещи, отворени мангали и педали, ама всеки си има мнение и ще си го изказва, отрепко шибана!
И аз си мислех някога, че съм Би... но изглежда просто съм била любопитна .. все още съм де..Проверете да не е така и при вас
![]()