View Full Version : Боли ли при първия път ? Да го направя ли изобщо??
Здравейте искам да го направя но се чудя време ли ми е ??? боли лии много се притеснявам ??? На 16 съм ! :!: :!: :?
leadyflame
09-04-2011, 13:14
НЕДЙ ДА ГО ПРАВИШ!!!!! ОПАСНО Е!!!!! И ПОЛЗВАЙ ТЪРСАЧКА НЕ ХАПЕ И НЕ КЪСА ДЕВСТВЕНИ ЦИПИ!
Не, не боли. И кръв няма. Даже 2 в 1 ще ти е много по-забавно
Има поне 10000 такива теми ..
Щом толкова се чудиш дали изобщо да го правиш, значи не си готова ....
Щом толкова се чудиш дали изобщо да го правиш, значи не си готова .... Чудя се защото ме е страх да не ми стане нещо иначе искам приятеля ми ми каза че няма да ме насилва когато мисля че съм готова и наистина искам да правим секс да му кажа .... но се притеснявам мнооого !!
Щом толкова се чудиш дали изобщо да го правиш, значи не си готова .... Чудя се защото ме е страх да не ми стане нещо иначе искам приятеля ми ми каза че няма да ме насилва когато мисля че съм готова и наистина искам да правим секс да му кажа .... но се притеснявам мнооого !!
Не боли бе спокойно. Само не ползвайте презерватив, че от тях се забременява :?
Maimunchoo
09-04-2011, 13:21
Щом толкова се чудиш дали изобщо да го правиш, значи не си готова ....
ъгрий :-o
Не не го прави стой се девствена цял живот :lol:
Ако мислиш, че не си готова - не го прави. А щом приятелят ти не те насилва, не се притеснявай, може да изчака още малко. :) Боли първият път - при някои повече, при други по-малко, при всяко момиче е различно. Не трябва да се плашиш от това. :) От начало може да боли, но по-натам идва удоволствието.
DragonLady
09-04-2011, 13:28
Щом питаш нас, а не можеш сама да си прецениш готова ли си, значи не си! Трябва да ти дойде отвътре, а не да питаш тоя и оня за мнение.
И за бога има 1000000000 такива теми за тоя прословут първи път .... секс като секс, но с малко болка и кръв ..... голема работа го изкарахте е ....
това е трол, не знам защо си правите труда да пишете дълги, убедителни и възпитателни отговори...
daniella18
09-04-2011, 13:34
При всеки е различно.А дали да го направиш си е лично твоя работа,ти трябва да решиш
ccdesigns
09-04-2011, 13:35
Здравейте искам да го направя но се чудя време ли ми е ??? боли лии много се притеснявам ??? На 16 съм ! :!: :!: :?
Направи го с 10 годишен, пишката му е по-малка и не боли толкоЗЗззЗЗЗ 8)
Ако се чувстваш готова го направи.Не е толкова страшно.В началото боли,може да има и малко кръв,при някои има при някои няма..първият път няма да е цвете,но по нататъка става много хубаво :) Успех! :)
Extremescream
09-04-2011, 14:11
Има важни теми, а има и хиляда други такива.