- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Боли ли при първия път ? Да го направя ли изобщо??
Здравейте искам да го направя но се чудя време ли ми е ??? боли лии много се притеснявам ??? На 16 съм !![]()
![]()
![]()
НЕДЙ ДА ГО ПРАВИШ!!!!! ОПАСНО Е!!!!! И ПОЛЗВАЙ ТЪРСАЧКА НЕ ХАПЕ И НЕ КЪСА ДЕВСТВЕНИ ЦИПИ!
Не, не боли. И кръв няма. Даже 2 в 1 ще ти е много по-забавно
Има поне 10000 такива теми ..
Щом толкова се чудиш дали изобщо да го правиш, значи не си готова ....
Чудя се защото ме е страх да не ми стане нещо иначе искам приятеля ми ми каза че няма да ме насилва когато мисля че съм готова и наистина искам да правим секс да му кажа .... но се притеснявам мнооого !!Първоначално написано от Ducky
Не боли бе спокойно. Само не ползвайте презерватив, че от тях се забременяваПървоначално написано от shyshi
![]()
Не не го прави стой се девствена цял живот![]()
i just wanna make you sweat :P :P :P
Ако мислиш, че не си готова - не го прави. А щом приятелят ти не те насилва, не се притеснявай, може да изчака още малко.Боли първият път - при някои повече, при други по-малко, при всяко момиче е различно. Не трябва да се плашиш от това.
От начало може да боли, но по-натам идва удоволствието.
nigga stole my bike
Щом питаш нас, а не можеш сама да си прецениш готова ли си, значи не си! Трябва да ти дойде отвътре, а не да питаш тоя и оня за мнение.
И за бога има 1000000000 такива теми за тоя прословут първи път .... секс като секс, но с малко болка и кръв ..... голема работа го изкарахте е ....
това е трол, не знам защо си правите труда да пишете дълги, убедителни и възпитателни отговори...
При всеки е различно.А дали да го направиш си е лично твоя работа,ти трябва да решиш
Направи го с 10 годишен, пишката му е по-малка и не боли толкоЗЗззЗЗЗПървоначално написано от shyshi
![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Има важни теми, а има и хиляда други такива.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire