View Full Version : Бръснене кола маска или кремове ?!!
За триъгълника става на въпрос кое от 3-те неща е по добре ????
stefinkaa7
09-04-2011, 14:32
Ми аз се бръсна .. но е малко досадно, защото на 2-3 дена трябва пак .. :? :x
leadyflame
09-04-2011, 14:35
Добре, че е само тази тема с такъв въпрос.
SisiStrange
09-04-2011, 14:41
Кола маска. Не боли толкова.
Това с кремовете дава същия резултат като бръсненето.
sapphire5
09-04-2011, 14:41
все едни и същи теми... :-o потърсете малко бе...
п.т.
Аз съм За колата маска, но който не издържа на тази болка, може и със самобръсначка.
kpu3u4kaa
09-04-2011, 14:44
Най - ефикасна е кола маската ! Зависи и от косъмчетата, ако са достатъчко "крехки" може и крема да помогне, плюса при него е че я нама болката ( но трябва да внимаваш много при поставянето му, защото той изгаря ). Аз съм се бръснала доста време и крема не може да отстрани по - дебелите косми. Тук кола маската е най - доброто решение, първия път ще боли докато не свикнеш, но всичко става доста бързо ;) При бръсненето косъмчетата стават все повече и повече и започват да растът все по - често, накрая ще ти се наложи да се бръснеш всеки ден, плюс това може да ти се образуват пъпчици в следствие бръсненето, което е неприятно ;) Гласувам с две ръце за кола маска :-)
stefinkaa7
09-04-2011, 14:45
п.т.
Аз съм За колата маска, но който не издържа на тази болка, може и със самобръсначка.
Ами от кола маската изриваш ли се ?! :-o Защото аз от самобръсначката - да .. :x
sapphire5
09-04-2011, 14:49
п.т.
Ами от кола маската изриваш ли се ?! :-o Защото аз от самобръсначката - да .. :x
моята кожа не е от много чуствителните така да се каже... 8-) а и със самобръсначка, няколко пъти съм пробвала, но и на мен ми се появяват пъпки.. кофти е.. :?
SisiStrange
09-04-2011, 14:51
След кола маска първия ден ми е леко зачервена кожата и това е.
Ооо само кола маска..не боли толкова и ти е много по комфортно,чистичко и т.н :)
п.т.
моята кожа не е от много чуствителните така да се каже... 8-) а и със самобръсначка, няколко пъти съм пробвала, но и на мен ми се появяват пъпки.. кофти е.. :?
е ако минавате на сухо нормално да ви се възпали кожата. Аз лично си карам със самобръсначка и проблеми си нямам 8-) имах проблеми преди тва с епилатора-много болка, появявах ми се пъпки и само ми късаше космите, а те хич не са тънки.
След тфа ми писна да се занимавам и почнах със самобръсначка и всяка сутрин си се минавам отгоре до долу (без главата) и кожата си ми става перфе гладка :-)
cookie_master
09-04-2011, 15:13
Кремове не съм ползвала.Ако можеш да изтърпиш болка-кола маска,ако не-самобръсначка. :)
Кола маска,но понякога има ситуации , в които прибягвам и до бръснене :)
SmilezZz
09-04-2011, 18:01
Най-ефикасния метод е кола маската / или с лентички. Има болка,да,но е търпима. Даже има хора,при които няма никаква болка. Опитай,пък ако вече не можеш да издържиш - давай със самобръсначка или с депилиращ крем.
anonymous708973
09-04-2011, 18:03
Кола маската е готина, не боли толкова и си суууупер гладка, но първо, че ако имаш приятел, е леко невероятно да изкарваш само на кола маска, и второ, лично при мен ефектът е супер краткотраен - точно седмица и 2-3 дни и после трябва пак да ги чакам да растат.
Antixrist
09-04-2011, 21:49
Не знам защо но само при съчетаването на думите Триъгълник и Кола маска стомаха ми се преобръща.. 8-)
sapphire5
09-05-2011, 07:17
К.М. :)
dream1707
09-05-2011, 11:24
Кола маска :)
С епилатор също съм пробвала... ама си направих ранички и не мисля да повторя ;д
Бръсненето хем дето можеш да се порежеш хем някой се изриват след това... хем трябва да се прави много често
Кремовете имат същия ефект като бръсненето, само дето трябва да чакаш докато подейства... а аз мразя да чакам ;д И обикновено резултатите не са кой знае колко хубави :D
bebchoOoOoOo
09-05-2011, 11:33
Кола маска ;-)
мене пък не ме кефи идеята с колата маска.. Малко скъпо ми изглежда и не е екстра, която мога да си позволявам на всеки 2седмици примерно...
frogster
09-05-2011, 18:53
А вярно ли е, че от кола маската след време провисва кожата? Някъде го четох това! :(
sapphire5
09-05-2011, 19:34
А вярно ли е, че от кола маската след време провисва кожата? Някъде го четох това! :(
не.. омг :-o :shock:
Кола маската е готина, не боли толкова и си суууупер гладка, но първо, че ако имаш приятел, е леко невероятно да изкарваш само на кола маска, и второ, лично при мен ефектът е супер краткотраен - точно седмица и 2-3 дни и после трябва пак да ги чакам да растат.
+1 и мойте много бързо растат..ауу направо ужас :shock: не мога да стоя гладка и 2 седмици..а иначе приятеля ми ни ми прави проблем дори и да имам малко така,че изкарвам
SwEeTMuFFiN
09-08-2011, 06:30
Кола маска. Не боли толкова.
Това с кремовете дава същия резултат като бръсненето.
точно- кремове=бръсначка!!!
аз се оправям с кола маска, първите пъти боли докато не умекнат косъмчетата! сестра ми дето се е бръснела толкова години реши да се прави с кола маска (кагото се бръснеше я сърбеше докато и растат и сега много я боли, защото космите и са станали много твърди, но ще се оправят :) започни от рано с кола маска :wink: :wink: :wink: а да и забравих да кажа че найстина както казаха много бавно ше ти изниканат пак! аз последния път когато се оправих до сега няма нищо, а са минали 9 дена :) ии по-добре когато си направиш кола маска за първи път да си направиш следващата по-рано докато не са ти изникнали всички косми! затова ще те боли по малко ама на следващият ден пак ще ти излязат тези, които не си ги махнала (те растат наравномерноІ и аз така ще правя- ще се оправям докато не са ми поникнали всички :) :) :)
НАДЯВАМ СЕ ДА СТЕ ПРОЧЕЛИ КОМЕНТАРА МИ!
malkasladkaku4ka
09-08-2011, 12:55
Бръснех се преди време и незнам защо не ми се появяваха пъпчици и ставах гладка , но седях по 1 час в банята :D . Но после почнах с кола маската , става много по - гладко , косъмчетата стават по тънки , разредяват се и растът по - бавно . От време на време и епилатора ми върши работа. :P
Повярвай ми най-доброто решение е скубането на космите там . Отиди на кола маска , не е болка от , която ще умреш .. нито пък ще ти откъснат кожата . Но си намери добра козметичка , която се занимава с това от години , защото понякога стават синки . ( за голяма моя радост не ми се е случвало ) :)
bebchoOoOoOo
09-08-2011, 13:29
мене пък не ме кефи идеята с колата маска.. Малко скъпо ми изглежда и не е екстра, която мога да си позволявам на всеки 2седмици примерно...
Ми зависи къде ходиш.. Мойта козметичка взима 6 лв. и мен ме устройва идеално.. :)
chereshka7
09-08-2011, 13:54
а аз да ви попитам нещо: кола маската мога ли да си я правя сама? Защото и аз не мисля, че бих искала да ходя на козметик... Първо, че не ми се дават пари за такова нещо (стига да мога да си го направя сама) , а и на 14 съм :oops: :oops:
anonymous708973
09-08-2011, 18:08
Честно да ти кажа, аз попринцип съм си леко кучка в това отношение и си издържам бая на болка, ама просто нямам психическата сила да дръпна сама проклетата лента.