- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бръснене кола маска или кремове ?!!
За триъгълника става на въпрос кое от 3-те неща е по добре ????
Ми аз се бръсна .. но е малко досадно, защото на 2-3 дена трябва пак ..![]()
![]()
Кола маска. Не боли толкова.
Това с кремовете дава същия резултат като бръсненето.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
все едни и същи теми...потърсете малко бе...
п.т.
Аз съм За колата маска, но който не издържа на тази болка, може и със самобръсначка.
awerw♥
Най - ефикасна е кола маската ! Зависи и от косъмчетата, ако са достатъчко "крехки" може и крема да помогне, плюса при него е че я нама болката ( но трябва да внимаваш много при поставянето му, защото той изгаря ). Аз съм се бръснала доста време и крема не може да отстрани по - дебелите косми. Тук кола маската е най - доброто решение, първия път ще боли докато не свикнеш, но всичко става доста бързоПри бръсненето косъмчетата стават все повече и повече и започват да растът все по - често, накрая ще ти се наложи да се бръснеш всеки ден, плюс това може да ти се образуват пъпчици в следствие бръсненето, което е неприятно
Гласувам с две ръце за кола маска
![]()
:* :* {{}} <3 <3 <3 {{}} (f) (: ;] ... (hug) ;** (*)
Първоначално написано от sapphire5
Ами от кола маската изриваш ли се ?!Защото аз от самобръсначката - да ..
![]()
моята кожа не е от много чуствителните така да се каже...Първоначално написано от stefinkaa7
а и със самобръсначка, няколко пъти съм пробвала, но и на мен ми се появяват пъпки.. кофти е..
![]()
awerw♥
След кола маска първия ден ми е леко зачервена кожата и това е.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
е ако минавате на сухо нормално да ви се възпали кожата. Аз лично си карам със самобръсначка и проблеми си нямамПървоначално написано от sapphire5
имах проблеми преди тва с епилатора-много болка, появявах ми се пъпки и само ми късаше космите, а те хич не са тънки.
След тфа ми писна да се занимавам и почнах със самобръсначка и всяка сутрин си се минавам отгоре до долу (без главата) и кожата си ми става перфе гладка![]()
Кремове не съм ползвала.Ако можеш да изтърпиш болка-кола маска,ако не-самобръсначка.![]()
МОМИЧЕ!
Кола маска,но понякога има ситуации , в които прибягвам и до бръснене![]()
maDamn
Най-ефикасния метод е кола маската / или с лентички. Има болка,да,но е търпима. Даже има хора,при които няма никаква болка. Опитай,пък ако вече не можеш да издържиш - давай със самобръсначка или с депилиращ крем.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Кола маската е готина, не боли толкова и си суууупер гладка, но първо, че ако имаш приятел, е леко невероятно да изкарваш само на кола маска, и второ, лично при мен ефектът е супер краткотраен - точно седмица и 2-3 дни и после трябва пак да ги чакам да растат.
Не знам защо но само при съчетаването на думите Триъгълник и Кола маска стомаха ми се преобръща..![]()
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
Кола маска
С епилатор също съм пробвала... ама си направих ранички и не мисля да повторя ;д
Бръсненето хем дето можеш да се порежеш хем някой се изриват след това... хем трябва да се прави много често
Кремовете имат същия ефект като бръсненето, само дето трябва да чакаш докато подейства... а аз мразя да чакам ;д И обикновено резултатите не са кой знае колко хубави![]()
Кола маска![]()
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
мене пък не ме кефи идеята с колата маска.. Малко скъпо ми изглежда и не е екстра, която мога да си позволявам на всеки 2седмици примерно...
А вярно ли е, че от кола маската след време провисва кожата? Някъде го четох това!![]()
не.. омгПървоначално написано от frogster
![]()
![]()
awerw♥