View Full Version : Проблем с еякулация
anonymous1995
09-04-2011, 21:53
Здравейте, аз съм момче на 15 години и имам следния проблем. Когато съм с приятелката ми, много лесно стигам до ерекция и което е най неприятното до еякулация в гащите. Всичко това се случва когато се натискаме или сме един върху друг. Може би повечето хора които прочетат темата ще се засмеят, но наистина темата е сериозна и искам да разреша проблема си. Предварително благодаря на отзовалите се !
П.С: Със приятелката ми сме заедно от 1 месец и не сме правили секс.
От Пловдив съм така че ако можете да ме посъветвате за някой лекар благодаря...
Ти още растеш и е нормално. След известно време няма да е така. ;)
anonymous1995
09-04-2011, 22:22
До скоро и аз бях на твоето мнение, но при никой от моите приятели това не се случва. Съгласен съм че всеки се развива с различни темпове. Просто искам да разбера дали има начин да реша проблема си :)
Antixrist
09-04-2011, 22:22
Хаха напълно нормално е и не е проблем.Просто си на 15 и си мега загорял.Бий чекии по-често и ще ти мине :D
Преди да се видиш с нея удари една злобарка и ще задържиш по-дълго еякуцалията ;)
anonymous1995
09-04-2011, 22:26
Повече от това не знам накъде :D обмислям да се захвана със някакъв спорт и по някакъв начин да изразходвам енергията която се е натрупала в мене. Направо не знам кво да правя и аз :)
Antixrist
09-04-2011, 22:29
Повече от това не знам накъде :D обмислям да се захвана със някакъв спорт и по някакъв начин да изразходвам енергията която се е натрупала в мене. Направо не знам кво да правя и аз :)
Спорта едвали да ти помогне.Бе просто си загорял яко.Девствен си нали?
лека атлетикаааааа :grin: :grin: <3
anonymous1995
09-04-2011, 22:32
да
Antixrist
09-04-2011, 22:35
Е ясно начи.Точно около тези години момчетата направо откачат.Така че споко и това ще мине кат се обиграеш малко повече! :)
anonymous1995
09-04-2011, 22:38
Благодаря за съветите ти, но докато се "обиграя" достатъчно, какво да правя смисъл, не знам дали приятелката ми е забелязала сичко тва ама някак си ми е неудобно. Тя е мн точна и широко-скроена, но все пак...
anonymous1995
09-04-2011, 22:40
Най много да отида в някой манастир еитей за 1-2 години да ми се успокоят хормоните :D
Antixrist
09-04-2011, 22:42
Най много да отида в някой манастир еитей за 1-2 години да ми се успокоят хормоните :D
Това ти трябва да! 8-)
Приятелката ти няма как да е забелязала..освен ако не се натискате докат си по боксерки 8-)
Еми няма ко да напраиш брат тва са рисковете на израстването.
anonymous1995
09-04-2011, 22:45
Това ти трябва да! 8-)
Приятелката ти няма как да е забелязала..освен ако не се натискате докат си по боксерки 8-)
Еми няма ко да напраиш брат тва са рисковете на израстването.
Както сам разбираш няма как да съм по боксерки пред нея докато се натискаме :D :D :D Защо е толкова секси вее ?! :D
Спокойно... не е ненормално. Аз пък мега много бих се изкефила, ако гаджето ми свърши само докато се натискаме, тва ще е знак, че мега много го възбуждам... :grin: Ама той пък не прави така... :? :lol: Не, сериозно, да не си помислиш, че нещо се ебавам - нормално е и ще го преодолееш с времето. :)
Не съм чел горните мнения::
Според мен ти липсва тренинг. Давай на ръчна повече по 2 пъти на ден гледай яки каки ( по хубави от твойта) и така след месец 2 няма да имаш проблем.
Ти изобщо как си със самозадоволяването ?? Практикуваш ли го ?