PDA

View Full Version : Би-сексуалност

CeLuVcHo0o
09-04-2011, 23:03
Разрових се малко по-надолу за теми по-различни от "Бременна ли съм?" и "Ще боли ли?" и открих много интересна темичка за би-сексуалността, която за мое съжаление беше пълна само с нападки към хората с тази ориентация. Това ме нарани не защото съм "сбъркана" или съм с "лезбокръвна група" (за момчетата специално - гейкръвна група :D ), а защото това показва колко е ограничено мисленето в тази държава. Вярно е, че един нападаше, но самия факт, че някой с "нормална" сексуална ориентация (а не със "сбъркана") не изказва противоположно мнение или не защити по никакъв начин "ненормалните", "сбъркани" хора, е просто тъжен. Не знам защо дори трябваше да се споменява Хитлер!? Какво?! Всички хетеро ("нормалните") хора ли смятате, че всички с различна от вашата ориентация трябва да биват избивани? Или може би унижвани заради това, което са? Или психически малтретирани от вас за това, че имат смелостта да бъдат такива каквито искат? Не знам, не знам какво е породило тази омраза, но моля ви, престанете! Можете да засегнете някого много с думите си, затова внимавайте какво говорите! Злобните коментари, моля ви, запезате за себе си! Поставете се на тяхно място. Вярно е че има хора, които не се срамуват и не им пука за хорското мнение, но има и такива, които не са толкова уверени. И ако вие бяхте от втория тип запитайте се "Как щяхте да понесете тези обиди?" преди да ги изречете. Сега ако някой иска може да продължим онази тема тук, но да се разберем с "нормалните" хора, които са прекалено тесногръди и ограничени, никой не ви иска ш*баните злобни коментари! Не се взимайте за по-висши! Не сте! Даже някой от вас са по-нисши заради плиткоумното си мислене!
П.С. Аз съм хетеро, но при някои условия бих спала и с момиче. Кой знае? Може пък да ми хареса.
А някой от "сбърканите" (заслужаващи смърт :-x ) споделяли ли сте го с някой от обкръжението си? Те как реагираха? А родителите ви?
Някога чувствали ли сте се зле заради ориентацията си? Били ли се физически или психически тормозени? (Ако да непременно трябва да се обърнете към някой орден на реда!)

Marisa93
09-04-2011, 23:19
Нямам нищо против различните сексуални ориентации,всеки има право да бъде какъвто иска,няма значение дали обича мъж или жена.

Sc0RcH
09-04-2011, 23:33
Това за мен не е нормално...просто такъв човек има проблеми с главата!

xXxPrivateLovexXx
09-04-2011, 23:34
Няма нищо лошо нито в бисексуалните нито в хомотата ... предрасъдъците на хората са ужасно нещо...

NomNomNom
09-04-2011, 23:39
Аз съм би, не ме е срам , и не веднъж съм писала какви предпоставки oт детството си имам за това.
Ама ми е все тая , изобщо пък не се бях замисляла до скоро , че има причина хората с различна сексуална ориентация да се нападат 8-)
Кофти е афиширането , кофти са предразсъдъците ^^ . Всичко друго е окей.

Thrombocyte
09-05-2011, 00:22
2000 теми за отклонения пуснахте последните дни....

Verminaard
09-05-2011, 00:34
Досега имаше...ТОЛКОВА МНОГО такива теми...

Но все пак -> http://prikachi.com/images/207/3780207y.jpg

SisiStrange
09-05-2011, 05:22
...но самия факт, че някой с "нормална" сексуална ориентация (а не със "сбъркана") не изказва противоположно мнение или не защити по никакъв начин "ненормалните", "сбъркани" хора, е просто тъжен
Не. Никой не е длъжен да защитава никого.
Абе от какво точно се оплакваш? :-o Като цяло в България хората са добре разположени към хомосексуалността. От 100 човека сигурно има 5, които се водят хомофоби и те освен това мразят чалгари, рапъри, фешъни, плешиви и тн. Ми махаш си ги от обкръжението и толкоз.
Много е досадно с тия "битки" да бъдете приети при положение, че през 2 минути сами се наричате "различни". И с какво сте различни? Извънземна раса ли сте някаква?
Аз съм си бисексуална (пффф, коолко мразя тия определения) от както се знам. Попринцип предпочитам повече мъже, но съм правила секс и с момиче. И кво? Каква е логиката да развявам знамена наляво надясно и да се обяснявам на всеки срешнат: "Ей, аз съм различна. Ще ме уважаваш! :x " Живуркам си кротичко, каквато си съм, не си лепя етикети (Няма "Здравейте, аз съм Стела, обичам цветятата" в тази "общност". Започва се със: "Здравейте, аз съм би. Впрочем казвам се Стела..." хъх) и не се навирам в никой да му чета лекции да ме уважава. И познай какво...? Не съм срещнала "дискриминация" досега.
Малко хора имат против самата хомосексуалност. Много имат против цялото това парадиране.

Anja
09-05-2011, 06:33
...но самия факт, че някой с "нормална" сексуална ориентация (а не със "сбъркана") не изказва противоположно мнение или не защити по никакъв начин "ненормалните", "сбъркани" хора, е просто тъжен
Абе от какво точно се оплакваш? :-o Като цяло в България хората са добре разположени към хомосексуалността. От 100 човека сигурно има 5, които се водят хомофоби и те освен това мразят чалгари, рапъри, фешъни, плешиви и тн. Ми махаш си ги от обкръжението и толкоз.
Много е досадно с тия "битки" да бъдете приети при положение, че през 2 минути сами се наричате "различни". И с какво сте различни? Извънземна раса ли сте някаква?
Аз съм си бисексуална (пффф, коолко мразя тия определения) от както се знам. Попринцип предпочитам повече мъже, но съм правила секс и с момиче. И кво? Каква е логиката да развявам знамена наляво надясно и да се обяснявам на всеки срешнат: "Ей, аз съм различна. Ще ме уважаваш! :x " Живуркам си кротичко, каквато си съм, не си лепя етикети (Няма "Здравейте, аз съм Стела, обичам цветятата" в тази "общност". Започва се със: "Здравейте, аз съм би. Впрочем казвам се Стела..." хъх) и не се навирам в никой да му чета лекции да ме уважава. И познай какво...? Не съм срещнала "дискриминация" досега.
Малко хора имат против самата хомосексуалност. Много имат против цялото това парадиране.

Много добре казано, при мен е същото.

reperw
09-05-2011, 06:39
Мразя ги! Те са сбъркани! :oops:

Anja
09-05-2011, 06:51

Ама съм сигурна, че би искал да гледаш лесбийки, а? [-(

MaLkaTa_LaDy
09-05-2011, 07:20
Сексуалността на човек, не трябва да взима отношение във формирането на мнението за него. От една страна дори толерирам бисексуалността при момичетата. Наистина бих се накефила на някоя адски женствена двойка лесбийки. Обаче виждам само двойки момичета, в които едното момиче е и като характер и като външност повече момче. Смешно ми изглежда да казваш, че харесваш жени, а приятелката ти да е същински мъж. Щом харесваш жени, харесвай ги с пълната им нежност, елегантност и... женственост. Има някаква тенденция повечето футболистки и баскетболистки да обръщат резбата. Или поне по мои наблюдения е така... И се започва да се парадира с това. Този начин на поведение ме дразни в лесбийките или бисексуалните момичета. Но идеята, че те си падат по жени - никак. Аз самата съм изпитвала сексуално привличане към момиче, но тя наистина имаше доста мъжко в нея, за това и не бих казала, че съм би. Но наистина искам да опитам с момиче - сексапилна, елегантна, без нищо мъжко в нея.
Относно момчетата - не познавам би или хомосексуални, за това не мога да кажа нищо. Би ми било интересно обаче да се запозная с някой хомосексуален.

Extremescream
09-05-2011, 07:31
Понеже силно ме съмнява хората да са си променили маниерите за няколко часа от затварянето на последната тема, поствам тази част от правилата на форума:

10. Да НЕ публикуват теми или мнения, които подстрекават по какъвто и да било начин към употреба на наркотици, насилие, педофилия и дискриминация, независимо от какъв характер. Подобни теми или мнения ще бъдат модерирани или изтривани, по преценка на модераторите.

Ако отново се започнат мнения надападащи хомо/бисексуални или съпричастните им хетеросексуални, темата директно бива заключена, без каквито и да е предупреждения.

Хайде приятна дискусия.

reperw
09-05-2011, 07:44

:oops: :oops:

yeeee
09-05-2011, 07:58
Битата добре, някакси...(имат нещо нормално) Но хомотата??? 8-)

Gr0zDan0v
09-05-2011, 08:40
не ми дреме за педалчетата 8)

Anja
09-05-2011, 13:19

:oops: :oops:

That's what I'm talking about... :wink:

ludiqtzubar96
09-05-2011, 14:06
Все ми е едно,всеки да се чука с когото/каквото поиска. 8)

macromicro
09-05-2011, 15:03
Малко хора имат против самата хомосексуалнкст. Много имат против цялото това парадиране.
Ти ме расмя направо -българите не били хомофоби.Представи си две момчета да се целуват примерно в някой парк в бг -ще ги пребият,напсуват,ще ги замерят с нещо и т.н.Не ние не сме различни просто имаме различна сексуална ориентация от 90% от населението.Повечето хомо и би като мен не търсим специални права,а равни права.Защото ако има 10% плешивци не вярвам повечето да си седят в къщи и да не смеят да излязът за да не ги погледне някой накриво навън или да ги нападне.Още по идиотско е да се вреш в чуждия живот и да го одобряваш или да си против него,след като въобще не е твоя работа какво прави които и да е с живота си.Както казах хомосексуалните в бг се третират по същия начин както негърите преди 100 години -мразени заради нещо което не могът да променят.Как няма един хомосексуалист да се чувства различен когато всеки ден му се втълпява,че е втора ръка човек.Но един хетеросексуален,не може да разбере какво е чувството,когато ти дойде на твой гръб тогава разбираш.Не мисля,че има парадиране в бг на гейовете,когато има проблем като дискриминацията то трябва да се говори за него.За нещастие българина обича точно обратното-когато има някакъв проблем той да се замете под чергата и да се правим,че нищо не се е случило.Аз лично пет пари не давам кой какво мисли за мен,да ме мразят обичат все тая,ама поне да ме мразят заради човекът който съм,а не само защото съм би.

SisiStrange
09-05-2011, 15:14
Айде де.
В стария ми клас имаше гей, който си го признава най-открито. От 25 човека, само един не го приемаше наистина. Останалите си го приемаха, че и го харесваха.
На никой не му пише на челото: хомо или би. Като започваш всеки свой разговор с: Аз съм педал, както обикновено правите, нормално хората да се дразнят. Ми тва е баш навиране на нещо в лицата на другите. Хората не обичат някой нон стоп да парадира с някаква част от себе си.

Но един хетеросексуален,не може да разбере какво е чувството,когато ти дойде на твой гръб тогава разбираш
Айде дочети ми постчето, ако обичаш. Аз също не съм чисто хетеросексуална. Но никой никога нищо лошо не ми е казал. Може би, защото не ми е нон стоп на езика: "Аз бих спала с жена. " Като се държиш нормално, никой не го грее с кого се чукаш.

И за милия ти пример от парка: аз пък не мисля, че е нормално къвто ще да си да се натискаш с някой по пейките пред децата на най-населените места. Като искаш публик секс/мляскане - закритите пейки, в храстите. Някъде по на закътано. И това важи за хомо, би и хетеро с еднаква сила.

CeLuVcHo0o
09-05-2011, 15:21
Айде де.
В стария ми клас имаше гей, който си го признава най-открито. От 25 човека, само един не го приемаше наистина. Останалите си го приемаха, че и го харесваха.
На никой не му пише на челото: хомо или би. Като започваш всеки свой разговор с: Аз съм педал, както обикновено правите, нормално хората да се дразнят. Ми тва е баш навиране на нещо в лицата на другите. Хората не обичат някой нон стоп да парадира с някаква част от себе си.

Но един хетеросексуален,не може да разбере какво е чувството,когато ти дойде на твой гръб тогава разбираш
Айде дочети ми постчето, ако обичаш. Аз също не съм чисто хетеросексуална. Но никой никога нищо лошо не ми е казал. Може би, защото не ми е нон стоп на езика: "Аз бих спала с жена. " Като се държиш нормално, никой не го грее с кого се чукаш.

И за милия ти пример от парка: аз пък не мисля, че е нормално къвто ще да си да се натискаш с някой по пейките пред децата на най-населените места. Като искаш публик секс/мляскане - закритите пейки, в храстите. Някъде по на закътано. И това важи за хомо, би и хетеро с еднаква сила.
Да, но когато хората видят момче и момиче да се натискат, казват само "Това е от възрастта", но видят ли две момчета да се натискат...

macromicro
09-05-2011, 15:23
Айде де.

Брей много як клас браво.Не познавам никои който при първото запознаване да каже,че е гей,къде ги срещаш тия хора?Аз казвам,че съм би само,ако ме питат,не дължа на никого обяснения какво правя с живота си.И на мен не ми е приятно да гледам двойки да се мляска било то хетеро или хомо.Става въпрос,че е нормално човешко право да целунеш любимия човек било то в парк,ресторант,дискотека,а в бг една хомо двойка не може да го направи.За щастие не живея в бг и се мляскам на воля :P

SisiStrange
09-05-2011, 15:37
Брей много як клас браво.Не познавам никои който при първото запознаване да каже,че е гей,къде ги срещаш тия хора?Аз казвам,че съм би само,ако ме питат,не дължа на никого обяснения какво правя с живота си.И на мен не ми е приятно да гледам двойки да се мляска било то хетеро или хомо.Става въпрос,че е нормално човешко право да целунеш любимия човек било то в парк,ресторант,дискотека,а в бг една хомо двойка не може да го направи.За щастие не живея в бг и се мляскам на воля :P
Може би не чак от първия разговор, ок. Но в един момент свързвате всичко с тази си сексуалност. Повечето ми познати гейове са така. В какъвто и разговор да се включат успяват някак да го вметнат по 2-3 пъти. Сякаш всеки път трябва да има някаква определена реакция примерно: 'О, уау, неее, не мога да повярвам, ама сериозноо лиии" и тн, и тн.
Къде живееш? Холандия?

orlandojustin
09-05-2011, 20:21
Библията забранява такива неща.Които топне чушката не където трябва ще се пържи в ада.Разкайте се сега за греховете си преди да е станало късно.

bubkaa93
09-05-2011, 21:05
Не мисля,че трябва да се съдят такива хора.Лично аз винаги съм харесвала мъже,но искам да опитам с жена и това ме прави Би и едва ли някой ще ме съди заради това,но ако беше някой момче нямаше да е така и се питам,защо ?

izzyfreak
09-05-2011, 21:24
Аз съм би и не ме е срам да го призная. и кво ?! Ква е тая шибана дискриминация когато признах пред приятелите си 5-тима вече не ми говорят защото тва било извратено и не човешко но когато не знаеха нямаха нищо против мен аз не разбирам закво толкова ни мразите и ния сме хора любовта си е любов и никой няма право да казва кой кого ще обича и с кого ще е ... не мислите ли ?!? :?

SisiStrange
09-05-2011, 21:28
Аз съм би и не ме е срам да го призная. и кво ?! Ква е тая шибана дискриминация когато признах пред приятелите си 5-тима вече не ми говорят защото тва било извратено и не човешко но когато не знаеха нямаха нищо против мен аз не разбирам закво толкова ни мразите и ния сме хора любовта си е любов и никой няма право да казва кой кого ще обича и с кого ще е ... не мислите ли ?!? :?
Просто не са ти били истински приятели. :wink:

macromicro
09-05-2011, 21:31
Когато двама човека се обичат и правят нещо което и на двамата доставя удоволствие това никога не е извратено.Това не са ти били истински приятели,по добре си без тях.Не се отчайвай живей си живота,остави хейтърите да си троявят душичките с тоя толкова жизнено важен въпрос за тях-какво правиш под завивките.Живота е прекалено кратък хора търсете положителните емоций стига с тая омраза.

differenTgiirL
09-07-2011, 06:20

На същото мнение като теб..И аз съм Би и какво от това, не ме интересува какво мислят другите, аз съм си такава..Приятелите ми ме възприемат такава каквато съм..

macromicro
09-11-2011, 12:47
Защо хомосексуалността трябва да се забрани.
1.Защото библията казва,че е грях и който го извърши ще гори в ада.Библията също така казва,че е грях жената да е правила секс преди своята сватба,също така е грях да се работи в неделя.Изглежда,че всички хомосексуалисти,99% от жените и хората работещи в неделя ще горят в ада.
2 Защото е заразно.По същия начин по който,ако дружиш с високи хора и ти ще станеш висок,защото лети по въздуха.
Гейовете не бива да осиновяват деца защото те автоматично ще станат гейове.Все пак децата на хетеросексуалните двойки винаги се оказват хетеросексуални.
Гейовете не бива да осиновяват,защото едно дете се нуждае и от мъжки и от женски родител.Затова трябва да се забрани и на самотните родители да отглеждат деца.Хомосексуализма трябва да се забрани,защото гей двойките не могът да имат деца,а сега световен проблем е,че човечеството рязко намалява.

DarthLord
09-11-2011, 13:09
Аз честно казано, Никога не съм виждал Би.. Защото те немогт да се различат от нормалните,на пръв поглед.. :D Така,че за тях нямам мнение.. А за Гейовете .. Ми според мен не е нормално изобщо.. ма не ми пречат :D

Bladedancerr
09-11-2011, 15:20
Аз честно казано, Никога не съм виждал Би.. Защото те немогт да се различат от нормалните,на пръв поглед.. :D Така,че за тях нямам мнение.. А за Гейовете .. Ми според мен не е нормално изобщо.. ма не ми пречат :D

Съгласен съм.За хомосексуалистите-не ми пречат,все пак трябва да сме толеранти. Що се отнася до би-тата, не мога да ги позная и мисля че са нормални хора с различни интереси.

Shturrrche88
09-11-2011, 16:32
Абе който с когото иска да си ляга, ама да не си навира сексуалността в чуждите лица! И никой няма право да ИЗИСКВА уважение от другите хора, заради сексуалните си влечения.
Значи, аз като хетеросексуална, няма да отида при някого и да му кажа "Уважавай ме, защото харесвам мъже". А с какво право един мъж ще каже "Уважавай ме, защото и аз харесвам мъже"? По това ли се печели единствено уважение и търпимост? :booooomb:

bloodyF
09-11-2011, 19:09
Мразя ги! Те са сбъркани!
13% [ 13 ]
Не го намирам за нормално.
11% [ 11 ]

това е сбъркано, не хората, които избират сами как да живеят и какви да са...

гадно е когато нямаш нищо против тях и някой гей дойде и почне да ти обяснява как е гей и какви точно са им правата..ама те го правят, защото биват обиждани и хулени и карани да не харесват самите себе си всеки ден..

2 Защото е заразно.По същия начин по който,ако дружиш с високи хора и ти ще станеш висок,защото лети по въздуха.

а това е пълна глупост :д
дай да забраним потните след работа или по принцип, плешивите, дебелите или анорексиците, защото може на някой да му харесат и да стане като тях...абсолютни глупости...
и не, нито съм лесбийка, нито съм би, просто приемам хората такива каквито са

09-11-2011, 19:13
Абе който с когото иска да си ляга, ама да не си навира сексуалността в чуждите лица! И никой няма право да ИЗИСКВА уважение от другите хора, заради сексуалните си влечения.
Значи, аз като хетеросексуална, няма да отида при някого и да му кажа "Уважавай ме, защото харесвам мъже". А с какво право един мъж ще каже "Уважавай ме, защото и аз харесвам мъже"? По това ли се печели единствено уважение и търпимост? :booooomb:
Подкрепям! С 3те си ръце и 9те си крака!!! :-)

Dyany10000
09-12-2011, 06:41
1.Защото библията казва,че е грях и който го извърши ще гори в ада.Библията също така казва,че е грях жената да е правила секс преди своята сватба,също така е грях да се работи в неделя.Изглежда,че всички хомосексуалисти,99% от жените и хората работещи в неделя ще горят в ада.
Гейовете не бива да осиновяват деца защото те автоматично ще станат гейове.Все пак децата на хетеросексуалните двойки винаги се оказват хетеросексуални.
Гейовете не бива да осиновяват,защото едно дете се нуждае и от мъжки и от женски родител.Затова трябва да се забрани и на самотните родители да отглеждат деца.Хомосексуализма трябва да се забрани,защото гей двойките не могът да имат деца,а сега световен проблем е,че човечеството рязко намалява.
Ти тъп ли си? Искаш да забраниш на хората да се раждат такива каквито са...

Hukuu
09-12-2011, 22:28
А е стига глупости нямам нищо против обратните и битата, но едно е да видиш на спирката примерно прегърнати момче и момиче или дори и да се целунат пред теб, друго е да видиш 2момчета, живи и здрави да сте, но след като сте избрали този път(и да това е избор, дрънкате ги тези за такива се раждат ау.. глупости стига оправдания всеки има право на избор) е прието за нормално да го правите на (не искам да съм груб) по скрити места или в аудитория на хора с вашите наклонности. Друг е въпроса за лиглите, който могат спокойно да целунат най-добрата си приятелка :shock: е не можеш да твърдиш, че си БИ след като си успяла да пуснеш език на приятелката ти.

Всеки сам избира пътя си в този живот и моя не е добре асфалтиран, но да ревеш за някакви права в тази държава... :?
По-добре се опитайте да я направите така, че за децата ви (независимо сексуалните насоки) да има някакви равни права.

09-12-2011, 22:30
Не, просто се прави на интересен..

kyon
09-12-2011, 22:43
Мисля, че са готини, свободо-мислещи хора с по-различен поглед към света.

man4ini
09-13-2011, 00:38
не го намирам за нормално но и не ми пречат и не ги мразя !

CeLuVcHo0o
09-13-2011, 06:17
Не, просто се прави на интересен..
По-скоро ти theeye770 се правиш на интересна! Стига си го обиждала! Той каже нещо, ти срещу него! Айде стига, всички разбрахме, че те дразни. Престани вече!

Moerder
09-13-2011, 07:15
macromicro : НЕ ХРАНЕТЕ ТРОЛОВЕТЕ

Ами честно казано, аз съм изключително негативен към хомотата и битата. Ако имах възможността, щях да сложа всички хомота и разновидностите им в психиатрията. За мен не е нормално. Ама не съм аз тоя дето ще каже какво е правилно и не.

Иначе според мен те са особено деградивни за обществото. Представете си, че имате дете и то вижда двама хомота (или бита - се едно - от един пол са) да се целуват страстно. И какво ще му кажа: "ми те са... ами... виж... правят лошо... ъъъ". Ако види мъж и жена - ок. А ако минеме покрай Заимов през нощта. Боже опази.

SisiStrange
09-13-2011, 07:57
По-скоро ти theeye770 се правиш на интересна! Стига си го обиждала! Той каже нещо, ти срещу него! Айде стига, всички разбрахме, че те дразни. Престани вече!
Имайки в предвид той колко скача срещу нея, е напълно права.
А неговия пост в момента е чисто оплакване и мрънкане на това колко е дискриминиран като всъщност избягва главния проблем на хората.
Това с Библията се поизтърка. Вече да има 2-3 човека, които наистина да го ползват за аргумент. В България няма чак толкова много дълбоко религиозни тийнове или хора въобще, но съм убедена, че ако под дърво и камък автора намери един, ще се лепне за него да му се доказва.
Това със заразата не съм го чула и един единствен път, споменавано из темите. А що се отнася до осиновяването... едно дете копира това, което вижда вкъщи. Като още от бебе гледа двама мъже да се мляскат и да си правя клизми всеки ден, ще го счете за правилния начин, по който трябва да стоят нещата.
От целия му мрънкащ пост липсва единствено това, което наистина дразни хората, а именно парадирането и честото навиране на сексуалността си в лицето на всеки, който малко или много предпочита да си стои настрани.

CeLuVcHo0o
09-13-2011, 09:52
А неговия пост в момента е чисто оплакване и мрънкане на това колко е дискриминиран като всъщност избягва главния проблем на хората.
Това с Библията се поизтърка. Вече да има 2-3 човека, които наистина да го ползват за аргумент. В България няма чак толкова много дълбоко религиозни тийнове или хора въобще, но съм убедена, че ако под дърво и камък автора намери един, ще се лепне за него да му се доказва.
Това със заразата не съм го чула и един единствен път, споменавано из темите. А що се отнася до осиновяването... едно дете копира това, което вижда вкъщи. Като още от бебе гледа двама мъже да се мляскат и да си правя клизми всеки ден, ще го счете за правилния начин, по който трябва да стоят нещата.
От целия му мрънкащ пост липсва единствено това, което наистина дразни хората, а именно парадирането и честото навиране на сексуалността си в лицето на всеки, който малко или много предпочита да си стои настрани.
Не съм съгласна с теб, че детето на хомотата става хомо. Просто ще знае, че това не е нещо странно. Ако родителите му му обеснят всичко от а до я за сексуалността, то само ще си избере какво да бъде. Децата винаги искат да са по-различни от родителите. Поне в едно отношение искат да се различават, искат да са нещо повече, нещо по-добро, не искат да са копия на родителите си, за това и мисля така. :)

HotLife
09-13-2011, 10:23
по тая логика не трябва да има и хомота в семействата с мъж и жена :-o

SisiStrange
09-13-2011, 10:38
HotLife, далеч не твърдя, че това важи във всеки случай. Хомота може да има във всякакви семейства, включително тези на разведени родители, където единия родител липсва. Доказано е, че хомосексуалността се дължи най-вече на биологични причини и често е вродена. Това не пречи, обаче да има много случаи на придобита такава в следствие от определени условия на средата, възпитание, приятелски кръг и да семеен пример също. За тези случаи говоря.

macromicro
09-15-2011, 22:06
HotLife, далеч не твърдя, че това важи във всеки случай. Хомота може да има във всякакви семейства, включително тези на разведени родители, където единия родител липсва. Доказано е, че хомосексуалността се дължи най-вече на биологични причини и често е вродена. Това не пречи, обаче да има много случаи на придобита такава в следствие от определени условия на средата, възпитание, приятелски кръг и да семеен пример също. За тези случаи говоря.
Първо искам да кажа,че theeye770 първа започна да ме обижда.Дръж се с хората по същия начин по който искаш те да се държат с теб.Второ няма никакво доказателство,че сексуалната ориентация се оридобива затова не се чешай езика.Трето,че има хора които парадират има,по същият начин има хора които парадират със своята религия,със своята раса,полов живот,материално богатство и т.н.Съжелявам,че хомосексуалистите ви дразнят,ама защо е длъжен някой да се съобразява с вас щом вие не сте склонни на същото.Ако някой ден детето ви види двама мъже да се целуват просто ще му обясните по просто.Повярвайте децата приемат много лесно нещата и няма да са травмирани за цял живот както някои си мислят :D .И хората не трябва да се мрази заради сексуалните му предпочитания,това не е единственото което дефинира един човек.

badsector
09-16-2011, 10:23
...Това не пречи, обаче да има много случаи на придобита такава в следствие от определени условия на средата, възпитание, приятелски кръг и да семеен пример също....И к'во, лошо ли е това? То и знанията се придобиват, когато си в кръг с ученолюбиви хора. И? Нещо не схващам мисълта.

thoronaro
09-16-2011, 15:08
...Това не пречи, обаче да има много случаи на придобита такава в следствие от определени условия на средата, възпитание, приятелски кръг и да семеен пример също....И к'во, лошо ли е това? То и знанията се придобиват, когато си в кръг с ученолюбиви хора. И? Нещо не схващам мисълта.
Знаеш ли какъв е проблема на този човек написал това.Че е хомофоб.Естествено сега много хора ще започнат да пишат,че нямат нищо против гейовете,че ги дразни само тяхното парадиране.Нямат нищо против тях,стига те да не се женят,да не осиновяват деца,да не ги отглеждат,да не се целуват на публични места,да не се държат за ръце,ако може въобще да не излизат от къщите си,иначе нямат нищо против тях.Това ми напомни за вчера докато четох в един български сайт за новата мис вселена и от коментарите ми се доповръща.Всички все едно бяха членове на ку клукс клан.Беше супер гнусно.В държавата където мутрите и курвите са на почит нищо не ме учудва.Да не повтарям пак и колко злобно племе са по голямата част от българите.Духовната бедност е най големият проблем в България.

differenTgiirL
09-16-2011, 16:05
Всеки има право на Избор..всеки може да бъде такъв какъвто пожелае..и не смятам, че е правилно да съдите Би-сексуалните, за това какви са и прочие..АЗ съм БИ-сексуална и какво от това..С какво съм по-различна от останалите..Всички сме на едно дережже..по-нищо не се различаваме от останалите, освен по сексуални предпочитания, така че не смятам, че е правилно да ни нареждате и да ни наричате "грешки на природата" и т.н.. :?

CeLuVcHo0o
10-02-2011, 09:57
Знаеш ли какъв е проблема на този човек написал това.Че е хомофоб.Естествено сега много хора ще започнат да пишат,че нямат нищо против гейовете,че ги дразни само тяхното парадиране.Нямат нищо против тях,стига те да не се женят,да не осиновяват деца,да не ги отглеждат,да не се целуват на публични места,да не се държат за ръце,ако може въобще да не излизат от къщите си,иначе нямат нищо против тях.Това ми напомни за вчера докато четох в един български сайт за новата мис вселена и от коментарите ми се доповръща.Всички все едно бяха членове на ку клукс клан.Беше супер гнусно.В държавата където мутрите и к***те са на почит нищо не ме учудва.Да не повтарям пак и колко злобно племе са по голямата част от българите.Духовната бедност е най големият проблем в България.
Много точно казано...

Zarity
10-02-2011, 10:16
Дали харесвам човека,зависи от самия него,не от това кой пол харесва.Познавам един гей,който изключително много ме дразни,поради простата причина,че той парадира по одвратителен начин с това и не ме кефи като човек.Познавам и още един гей,който е адски готин човек и го харесвам.Не ме интересува мъже или жени харесват,и в никакъв случай по човек не трябва да се съди от орентацията им.Те така са се родили,няма как да променят нещо,не е няква тъпа прищявка.

SisiStrange
10-02-2011, 10:33
Знаеш ли какъв е проблема на този човек написал това.Че е хомофоб.Естествено сега много хора ще започнат да пишат,че нямат нищо против гейовете,че ги дразни само тяхното парадиране.Нямат нищо против тях,стига те да не се женят,да не осиновяват деца,да не ги отглеждат,да не се целуват на публични места,да не се държат за ръце,ако може въобще да не излизат от къщите си,иначе нямат нищо против тях.Това ми напомни за вчера докато четох в един български сайт за новата мис вселена и от коментарите ми се доповръща.Всички все едно бяха членове на ку клукс клан.Беше супер гнусно.В държавата където мутрите и к***те са на почит нищо не ме учудва.Да не повтарям пак и колко злобно племе са по голямата част от българите.Духовната бедност е най големият проблем в България.
Е, де. Не съм хомофоб. Около мене е фраш от хомота, вкл. и най-добрия ми приятел барабар с гаджето му. Не ми пречи да се женят, да се държат за ръце, да ъм лол излизат от къщите си и тн. Аз под парадиране нямам предвид самите им връзки, а държанието тип: "Повтаряй на всеки срещнат, че си гей." Не го правят всички. Примерно най-добрия ми приятел като излезем с мъжа му, не си личи, че са двойка. И нямат травеститски вид въобще. Мен ме дразнят тези, които се обличат някакво гротескно с цел демонстрации и специално упоменават факта, че са обратни във всеки разговор.

Bozichko
10-02-2011, 10:41
Не понасям ХОРА, които си навират сексуалността в лицата на другите и разправят "аз съм такъв и такъв и го правя така, искам уважение, щото съм такъв", не става така ! Уважение с наглост и проява на простащина НЕ се печели. Но едно нещо ще ви открехна, в цялата ЖИВОТИНСКА ПРИРОДА има както бисексуалност, така и хомосексуалност, аз не съм чул или видял животно да убива заради това. Човешките предрасъдаци, консервативност, простотия, идиотщина, лицемери, егоизъм, те са нещата, които убиват, които пречат, които правят живота на всички ни толкова отвратителен. Нещо, което НЕ разбираш, най-лесно е да го мразиш и отричаш. 95% от мъжете, които съм питал "защо мразиш хомосексуалните", отговорите им са едни и същи "щото са пе*али, щото са мазни гейчета, щото са гнусни педерасти", а когато попитам "каква е причината за това" и се почва едно "ами, аз, те, педали, такова", реално хората не го разбират, не го възприемат и от там идва цялото това. Хората, които казват, че би/хомосексуалните са сбъркани с главите - това не е на психична основа, на физична е. Не случайно по-горе вметнах пример за животните. Природата е това, което ни прави това, което сме. Хората, които парадират с това, че са бисексуални/хомосексуални го правят не заради друго, а защото нямат с какво друго да се покажат/докажат. НЕ СТЕ ПО-РАЗЛИЧНИ ОТ ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИТЕ !!! Като изключим хората, които си показват сексуалната ориентация и се опитват да се налагат с нея, което мен ме дразни, някой да ми отговори с ЛОГИЧЕН отговор, защо, ЗАЩО ви дразни хомосексуалността? Ако нямате логичен отговор, не си правете труда да пишете!!!

SisiStrange
10-02-2011, 10:47
^ Съгласявам се.
Все пак съм на мнение, че истинските хомофоби са възпитавани главно да са такива, или са скрити хомо-та. Повечето средностатистически хора се дразнят точно на частта с парадирането. Факт е, че гейовете, които си живуркат кротко и не се навират в ничии очи, никой не ги закача. Примерно има едно момче от квартала, което никога не е крило, че е хомо. Не го крие, но не го и демонстрира. Просто си живее, хваща си приятели и на никого не се обяснява за никакви права на еди кой си, дискриминации, какво е да си педал, защо педалите са по щастливи и тн. бла бла... Ами един път не са му посягали и не са го обиждали. Възприемат го нормално даже най-суровите мъжаги. Просто човека не дразни със съществуването си.

Sh@d0w
10-02-2011, 11:07

Как да не ни дразнят хомотата,като наистина не пропускат шанс да натрапват ориентацията си?Тази тема е жив пример.Мен лично ми писна,да чета във форума за ориентацията на дадени индивиди.Периодично през определен интервал от време се пускат подобни теми,пораждащи остри дискусии,прерастващи в караници.

Дошло ми е до гуша вече.Гейовете не са отритнати от обществото.Или може би нямаше да бъдат,ако не прекаляваха в опитите си да се изкарат нормални.Никой не го интересува живота на другия,докато той сам непочне да го набива в очите на хората.

End of story.

Bozichko
10-02-2011, 11:28
Има един такъв лаф "тези, които парадират с нещо и наричат останалите расисти, са НАЙ-ГОЛЕМИТЕ расисти измежду всички". За пример ще дам - всички от мургаво до черно, хомосексуалните и куп други.

PROVOCATIVE
10-03-2011, 13:30
Аз гласувах с " Мисля, че са готини, свободо-мислещи хора с по-различен поглед към света. " :)

Не мога да съдя даден човек по сексуалната му ориентация. Може да е гей и да е най-добрият човек, когото познавам. Може да е хетеро и да е пълен боклук. Да определяш и класифицираш човек по някакъв начин базирайки се само и единствено на ориентацията му е изключително ограничена и малоумна постъпка. Което ми напомня на два много подходящи и, макар и малко банални, точни цитата:
1) Не съди това, което не познаваш.
2) Не съди книгата по корицата.
:)

Maaggiiee
10-03-2011, 13:33
Няма нищо лошо нито в бисексуалните нито в хомотата ... предрасъдъците на хората са ужасно нещо... И аз съм на това мнение всеки има право да разполага с живота си и никой няма право да го съди.Мое мнение!!! :)

PROVOCATIVE
10-03-2011, 13:36
Мен ме дразнят тези, които се обличат някакво гротескно с цел демонстрации и специално упоменават факта, че са обратни във всеки разговор. You got a point there. :)

seksapilno
10-03-2011, 16:43
Бисексуална съм и нямам срам :)

Bozichko
10-03-2011, 19:20
Аз съм гей, искам да ви стана най-добра приятелка и да ви помагам да се преобличате и къпете :-P :-P :razz: :razz:

CeLuVcHo0o
10-03-2011, 19:40
Аз съм гей, искам да ви стана най-добра приятелка и да ви помагам да се преобличате и къпете :-P :-P :razz: :razz:
Приемам офертата! :grin: 8-)

Bozichko
10-03-2011, 20:17

Де да идвам? :-)

Th3W0lF
10-04-2011, 01:19

лесбийките ми харесват хД
:oops:

CeLuVcHo0o
10-04-2011, 15:14

Във Варна :-)

Bozichko
10-04-2011, 15:28

Във Варна :-)

Много си далеч, целувчо целувкова :( :-)

ANTIHUMAN
10-06-2011, 23:35
Sh@d0w и мен ме дразнят теми , като: ,,Бремена ли съм?'' , ,,Боли ли от първия път?'', ,,Гаджето ми свърши във мен, какво да правя?'' , ама си мълча. Как да знам , дали девойката Х е бремена, да не съм й светил?
Аз също се дразня от глупави теми, ама какво да правя, трая си!
Еми мога да ти кажа, че приятелите ми знаят, дори и бившата ми, знае за мен, но никога и никъде не съм срещнал отрицателно отношение към мен.
Така, че българите изобщо не са тесногръди, просто има идиоти. Аз също мразя парадирането и адски се дразня, но няма какво да направя.
Когато съм казал на някое момче, че го харесвам , никога не съм срещал отрицателно отношение, всички са адски толерантни. Харсвах 3 мата си най-добри приятели и никой не ме уби с камъни и т.н., така, че българите да не кажа са , прекалено толерантни.

superskank
10-07-2011, 11:38
Специално се регистрирах, за да напиша мнението си.

На 24 съм, уча психология и съм гей и не ми пука от хорското мнение.
Много е жалко, че има хора които не вярват във вродената хомосексуалност.
Хомофобия винаги е имало и ще продължава да има. Но жалкото е, че голямата част от тях са хомофоби, защото е модерно. "Ми той Митьо ги мрази, и аз ше ги мразя (да се правя и аз на мъж)".
А това за "дете на хомосексуални родители" и че щяло и то да стане са пълни, ама пълни глупости.
Някой случайно да се е замислял, че хомосексуалност може да се придобие докато майката е в 7-ми месец и приема хормонални хапчета или е подложена на стрес? Ако се роди хетеросексуално, никой няма да му повлияе.
И е много подло да съдите по въшния вид на хората. "Да педалите много ясно ще ги позная". Ами педалите (гей курвите чупещи китки), ще ги познаеш. А истинските гейове като мен няма да ги познаеш. Щото аз няма да тръгна да парадирам и да чупя китки. А вида ми е на съвсем нормален мъжествен мъж.
Аз никога няма да тръгна да се хваля "с кой съм се ебал" ако другата страна не иска да разкажа. Или пък да се целувам на публично място и то в България. Както и ми е много противно да слушам хетеро изказвания с цел за привличане на внимание "ааааааа как я ебах тая снощи малеее ква путка 2 часа я порих" и да ми го навират в очите.
Всеки трябва да приема другите. Не сексуалната ориентация определя един човек какъв е.
И не на последно място искам да изразя мнение за така наречените "бисексуални". Нарочно в кавички, защото 90% от "бисексуалните" са си хомосексуални и ги е страх да признаят. И с това название "бисексуален" си мислят, че няма да ги дискриминират толкова ("Ми аз мъже еба, ама кво толкова нали като кажа че еба и жени и няма да ме мразят толкова").
Мисля, че трябва вече някои от вас да порастнат.

P.S. Ако някой хомофоб и не само желае да обсъдим/спорим по темата - добре дошъл е на лично съобщение. :)

ANTIHUMAN
10-07-2011, 12:49
superskank еми мисля, че ти трябва да порастнеш. Еба и мъже и жени, това какъв ме прави? Не, не съм хомосексуален, но не съм и хетеро, доволен ли си?

superskank
10-07-2011, 13:11
superskank еми мисля, че ти трябва да порастнеш. е** и мъже и жени, това какъв ме прави? Не, не съм хомосексуален, но не съм и хетеро, доволен ли си?
Казах 90%, драги. Ти в тях ли спадаш?

CeLuVcHo0o
10-07-2011, 15:26
. Ако някой хомофоб и не само желае да обсъдим/спорим по темата - добре дошъл е на лично съобщение. :)
Защо на лично? Нали за това е темата!

superskank
10-07-2011, 16:10
Ами защото вече се изказах, не е нужно да правим offtopic със спорове, нека и другите се изкажат. :)

Bozichko
10-07-2011, 16:26
Браво пич, супер добре си го написал и описал. Съжалявам, просто НЕ разбирам хомофобията. Нито ти пораства пишката, нито си повече мъж за да разправят "тея/тоя педал/и, ще го/и избия, пребия" и т.н... За разните, които търсят внимание - съм съгласен, за останалите - нямам абсолютно нищо против, хора като хора, всички сме хора, лошото е, че някои са изключително по-прости, жалки и ограничени. Факт!

inloveinsomeone
10-07-2011, 19:35
Мисля, че са готини, свободо-мислещи хора с по-различен поглед към света.

PaffXdd
10-07-2011, 19:55
Би съм .. АМА ИЗОБЩО НЕ МЕ Е СРАМ .. Омръзна ми от : те са изроди ,те са болни , те са луди . Защо никой не нарежда хетеро .. А всички нападат различните ?? Тъпа дискриминация ... Никой би/ хомо не е тръгнал да се заяжда с хетеро ... така че може да си наврете наредбите и дискриминацията там дето слънце не огрява .. :) :) :)

ANTIHUMAN
10-08-2011, 07:04
superskank еми мисля, че ти трябва да порастнеш. е** и мъже и жени, това какъв ме прави? Не, не съм хомосексуален, но не съм и хетеро, доволен ли си?
Казах 90%, драги. Ти в тях ли спадаш?

Оф извинявай, не съм го видял! : ) Надявам се да ми е простено :-o :)

superskank
10-08-2011, 18:29
Браво пич, супер добре си го написал и описал. Съжалявам, просто НЕ разбирам хомофобията. Нито ти пораства пишката, нито си повече мъж за да разправят "тея/тоя педал/и, ще го/и избия, пребия" и т.н... За разните, които търсят внимание - съм съгласен, за останалите - нямам абсолютно нищо против, хора като хора, всички сме хора, лошото е, че някои са изключително по-прости, жалки и ограничени. Факт!
Факт е, че има истинска хомофобия, която не е нарочно създадена като чувство. Обаче наистина 80% поне от българските хомофоби го правят, защото е модерно и си мислят, че като заплашват с обиди и бой ще се издигнат в очите на другите и ще са големите мъже, с големите курове едва ли не. И отново казвам не е важна сексуалната ориентация, а душата на човека. Никой няма право да посяга на други хора, заради сексуалната им ориентация.

И понеже доста от хетеро хората не разбират и често питат "Ама защо избра да харесваш мъже? Пробвай с жени, много по-готино е!".
Думичката "избра" никак не ми харесва. Защото е рядкост да се "придобие" хомосексуалност, освен ако не ти е заложено. Все едно да кажа на някой хетеро-мъж: "А ти защо избра жени? Кога ги избра? Някой пита ли те "от курове или путки искаш да ти става"?" Ами отговорът е не, защото и те не са си избирали.
И последно искам да допълня нещо, което забравих да споделя.

Много е жалко да видиш 14 годишно момиче, целунала се с приятелката си и от утре почва в училище да крещи "аз съм би, вижте ме!". Е, срамота! Или пък "харесвам и момчета и момичета". Ок, едно е харесване като приятел, или дори за целувки. Но е съвсем друго, когато видиш кур и се възбудиш само докато го гледаш, или путка също. Тогава вече говорим за истинска бисексуалност.
Има хетеросексуални мъже, които правят секс с мъже, и не означава, че са хомосексуални. Те просто търсят къде "да си го вкарат". Може да не им харесват мъже и видът им, а просто да искат секс.
А когато вече се възбуждат от к*ровете им, и не се възбуждат от вида на вагина, тогава може да се счита, че са хомосексуални. И аз мога "да си го вкарам" в жена без да ми харесва, но просто не искам. Щом няма да го има чувството, което ме възбужда...
Надявам се схванахте мисълта ми, опитах да го преповторя.

Оф извинявай, не съм го видял! : ) Надявам се да ми е простено :-o :)
Разбира се, не сме деца, че да спорим за глупости! :)

RockaVenomy
11-12-2011, 21:50
Имам приятел гей.Гордея се с него. :grin: Обичам го и той мен.Много е приятно,когато можеш да излезеш с някой на шопинг или кафе,или просто да си говорите за мъже.А и е супер,защото макар и да е гей,може да ти даде някои въпроси,които искаш да зададеш на мъж.Все пак и те са мъже,но мисленето име различно. :grin: Тъй че,Да,обожама тези хора.Нямам нищо против лезбийките.И те са готини.

Rebirthing
11-13-2011, 08:59
И аз съм би и изобщо не ме е срам да си го призная 8-) !

Не разбирам само хората които казват "Аз съм момиче и съм хетеро, но бих пробвала с някоя от моя пол" , за мен това също е бисексуалност.

ANTIHUMAN
06-20-2012, 11:13
Не е бисексуалност. Същото е все едно да опиташ един път брюкселско зеле и после да кажеш, аз обожавам брюкселското зеле, при условие, че си опитала само веднъж, не върви!

Emilen
06-20-2012, 11:42
Нищо против нямам гейовете. Дори имам позната с такава ориентация и това изобщо не ми пречи. Но също така считам, че не могат да се обвиняват тези, които не харесват гейове - тяхно право си е. "Закостеняло мислене" е, че всеки е ДЛЪЖЕН да приеме гейовете. Закостеняло в смисъл - "правото е това, на което аз имам право". Както и не считам, че някой има право да каже на работодател дали да приема или не хора, открито заявяващи, че са гейове. Има хора, различно реагиращи на присъствието на гейове и не мисля, че е редно да се насилва някой против волята си да бъде в контакт с определена категория хора.
Идеята за "равенство", възникнала от идеята за "ненасилие", се изроди в идея за по-големи права на малцинствата, отколкото на болшинството.
Не отговорих на анкетата, защото моята позиция е: имам търпимост към тях. нито ги мразя, нито ги обичам.

tattoobitch19
06-20-2012, 11:55
Ало, 21 век сме! Сбърканите са тези, които имат нещо против бисексуалните... !

DarkTemplar
06-20-2012, 12:35
Идеята за "равенство", възникнала от идеята за "ненасилие", се изроди в идея за по-големи права на малцинствата, отколкото на болшинството.
Дам, а малцинството трудно може да диктува правилата.

Работата е бая сериозна, щом и 14-годишните почнаха да се изказват компетентно по темата.

Emilen
06-20-2012, 14:07
Ало, 21 век сме! Сбърканите са тези, които имат нещо против бисексуалните... !
Самото правене на подобни изявления означава нетолерантност към мнението на другите и не се различава особено от изявление от типа "Ало, видовете да са изчезнали, ако природата беше пълна с хомосексуални двойки". Знаете ли какво забелязвам? Тези, които претендират за права, са най-малко склонни да признават правата на другите. Представителите на доскоро мачканата черна раса, в момента са най-склонни към расизъм.

ANTIHUMAN
06-23-2012, 14:08
Искам просто да правя секс, нищо друго, ама не мога да си намеря красиви личности за тази цел. И само да кажа от личен опит: ,,Мъжете хетеро, не са хетеросексуални, поне повечето. Правих секс със момче , което е хетеро и то не един път. Ако кажа на някого, ще каже: ,,Иска ти се, ама никога няма да стане!''