Влез

View Full Version : Цветна бременност?

CandyInViolet
09-05-2011, 11:29
На 23ти имах рисков полов акт - секс без презерватив, но не е свършил в мен, обаче бях в овулация ( с кой акъл го правих тогава и сама не мога да си отговоря ). Вчера ми дойде цикъла заранта, но беше кафяво ( тъмно кафяво течение ) и по оскъдно. До вечерта стана ярко червено течение и даже имаше малко съсиреци, обаче и до момента си е по оскъдно отколкото обикновено. Докат осе къпях преди около 30 мин. забелязах 3 -4 съсирека, като единият си беше бая голям ( горе долу колкото бадем, само че кръгло ). В интерес на истината и миналият месец беше така - по оскъдно 1вият ден след кафявото течение, но си мисля, че тогава е било по този начин понеже се тъпках със витамин К и витамин Ц. Странното е, че попринцип почти нямам болки по време на М, а снощи към 2.30 - 3.00 щях да си умра от болки, и сега също ме боли малко ... Според вас нормално ли е, или е някаква разновидност на цветна бременност недай си боже? А тези съсиреци, също ме притесняват и навеждат на мисълта, да не би да съм забременяла и да е ранен спонтанен аборт, съдейки по част от информацията тук - http://www.worldnn.com/serv/Document?Action=show&DocID=182827595
пс забравих да кажа, че ми подрани с 2 дни, но и предният месец подрани, даже с повече.

Me4encety
09-05-2011, 12:24
Тук трябва да се изкаже Калпазанка.

jane_17
09-05-2011, 12:28
направи си тест... и ще ти е мирна главата.... Иначе по мое мнение не е цветна бременност... Чувала съм, че тогава течението е слабо.. и по-скоро розово.. Но аз не съм специалист все пак ;)

buzzzz
09-05-2011, 12:33
Тук трябва да се изкаже Калпазанка.

Тук трябва да се изкаже теста за бременност. Че даже и два.

Anja
09-05-2011, 13:27
Тест!

CandyInViolet
09-05-2011, 13:40
Това за теста и сама мога да си го отговоря ....

Anja
09-05-2011, 13:42
Това за теста и сама мога да си го отговоря ....

А какво чакаш да ти кажем ние? :shock:

CandyInViolet
09-05-2011, 13:48
Тъй почна да си ми тече яко, както трябва да е. Така, че варианта за бременност отпада слава богу :)
Само тея съсиреци ме притесняват, по точно навеждат на мисълта, да не е някой спонтанен аборт, понеже и болките и всяко едно неразположение е в пъти по силно отколкото ми е по принцип ( особено болките в яйчниците ). Ама може и от това витамин Ц и К да е .... знам ли .... затова искам и вашето мнение ;)

granger
09-05-2011, 16:34
АМи като си играетес организма с тея витамини, Съсиреци и при мен има понякога, даже почти винаги ,просто тежко си го карам,не се плаши !

krem4et0
09-05-2011, 16:56
Няма как да знаем дали случайно не си заченала. Тестът за бременност обаче може да го покаже, тъй като HCG хормонът още ще е с високи нива. Пила ли си аналгитици тия дни?

CandyInViolet
09-05-2011, 17:27
Няма как да знаем дали случайно не си заченала. Тестът за бременност обаче може да го покаже, тъй като HCG хормонът още ще е с високи нива. Пила ли си аналгитици тия дни?

Да снощи, като се превивах от болка и ми беше зле ( по друга причина на психическа основа )пих аналгин за главоболието, талцид и фамотидим за стомаха. Впрочем ако го направя теста в сряда ще показва ли все още вярно дали е имало бременност ( сега с това кръвотечение е ясно, че няма )? Просто наще да не са си в нас, ай сестрата добре, тя ще ме разбере защо го правя, ама наще .... най-много да си изям боя.

kalpazanka
09-05-2011, 18:45
А тези съсиреци, също ме притесняват и навеждат на мисълта, да не би да съм забременяла и да е ранен спонтанен аборт, съдейки по част от информацията тук
Ехография да се направи за всеки случай.

melissagk
09-06-2011, 09:24
според мен направи си теста и толкова , ако толкова се притесняваш отиди на гинеколог и толкова :lol:

SmilezZz
09-06-2011, 09:43
Направи си тест или отиди на гинеколог. Не ми е ясно ние тука как можем да ти помогнем ?

Skaarj
09-06-2011, 09:45
Голямо мазало е станало :-o

malkostar
09-06-2011, 09:47
...

krem4et0
09-06-2011, 10:33
Не знам колко е честа, но бременността на сестра ми беше такава - със слабо кървене и зацапване около датите на менструацията през първите 3-4 месеца...Сега се радвам на племенничка....

malkostar
09-09-2011, 18:33
...

09-09-2011, 18:38
Няма ли никой, който е попадал на информация за този тип бременност в цифри, някой учил медицина или нещо подобно ?
Какви цифри?! Ако знаеш какво е цветна бременност, знаеш как действат тестовете, за какво са ти цифри?!

malkostar
09-09-2011, 18:41
Няма ли никой, който е попадал на информация за този тип бременност в цифри, някой учил медицина или нещо подобно ?
Какви цифри?! Ако знаеш какво е цветна бременност, знаеш как действат тестовете, за какво са ти цифри?!

Не искам да те нападам, но не си направи труда да прочетеш 2 мнения по-нагоре, и там съм обяснил за какво са ми цифри. Чиста проба любопитство...

09-09-2011, 18:45
На мене ми е интересно на тебе за какво са ти цифри. Спокойно прочела съм ти горното мнение.

malkostar
09-09-2011, 18:51
...

09-09-2011, 19:08
Минимален шанс няма. Пак казвам-те няма да се успокоят, ако прочетат, че шанса е минимален (щото той може и да е минимален, ама съществува, нали?)
Ще се успокоят, ако веднъж завинаги разберат симптомите на тоя вид бременност и че тестовете не са само за "големите хора"!