View Full Version : Търся
си гадже от варна аз съм на 23г, имам кола, уча и работя, не съм нисък ама не съм и много висок, също не съм дебел, но не съм и много слаб :)
Нямма време за дискотеки, ако има някое девойче със свободно време и съзнание , да ми пише, ще се радвам да се запознаем :)
DespicableMe
09-05-2011, 16:38
Ти луд ли си къф си ве брат :lol:
Търся карбуратор за Ауди A6 втора ръка.За цената ще се споразумеем на ЛС.
Ти луд ли си къф си ве брат :lol:
луд си ти, че пишеш по тема, която не те касае :)
SisiStrange
09-05-2011, 16:42
Аз искам някой да ми даде мъжка червенобуза костенурка да оплоди моите 2 женски. Предпочитам да ми я даде безплатно. Аз ще му подаря 2-3 бебета костенурчета после. :)
Eclipsercho
09-05-2011, 16:43
Паркирай голфа пред някое училище, надуй чалгата и до 20 мин си готов.
И спри да тролиш, като си некадърен в това. 8-)
Millionaire
09-05-2011, 16:43
И аз си търся момиче ама задължително да може да ми претака зелето
Аз искам някой да ми даде мъжка червенобуза костенурка да оплоди моите 2 женски. Предпочитам да ми я даде безплатно. Аз ще му подаря 2-3 бебета костенурчета после. :)
Аз азззззззззззз имам!
xBadxApple
09-05-2011, 16:45
Fucking fascinating, that is.
Тролиш ли, тролиш ли дядо Попе?!
SisiStrange
09-05-2011, 16:47
Аз азззззззззззз имам!
Безплатно ли я даваш или ще плащам в натура? 8)
В натура ест,кеш не приемам ;D
Ето ТУК (http://www.planetvideo.com.au/blog/2009/08/29/tmnt-1-leonardo.jpg) можеш да видиш екземпляра пиши на ЛС ако си навита 8-)
DuMbErRr
09-05-2011, 16:48
Абе да си чувал за GEPIME.com ?
Търся карбуратор за Ауди A6 втора ръка.За цената ще се споразумеем на ЛС.
cars.bg сайт на jobs.bg \:D/
Дай малко предпочитания за барбито де. ;д С руса или тъмна коса да е, колко кила да е, колко да е висока, гръдна обиколка а-у.Тея неща са важни. :lol: Бтв: от Варна съм ама ни та искам. 8-)
krem4et0
09-05-2011, 16:52
Моля да се пренасочите към сайт за запознанства. лека вечер!