Влез

View Full Version : Секс без презарватив , противозачатъчни, забременяване

s1m0na
09-06-2011, 15:01
Значи на 18години сам , имам приятел от 3години , преди 6-7месеца правихме секс за първи път ... И тук в близкия 1месец го правим без презарватив .... И искам да попитам някой пил ли е някакви противозачатъчни , просто искам да правим секс без презарватив и да свършва в мен но да не забременявам ....

SisiStrange
09-06-2011, 15:04
Отиваш на гинеколог и той ти ги изписва.

Аз съм на противозачатъчни вече 4ти месец (сега тече).

naksdy
09-06-2011, 15:39

Добре де, те не ти ли е*ават мамата на целия организъм?
От чиста проба любопитство питам :)

SisiStrange
09-06-2011, 15:44

Абсолютно нито един страничен ефект не съм имала досега от тях. Явно са правилните за мен.

DragonLady
09-06-2011, 15:46
Противозачатъчни на своя глава не!!! Само след като си отишла на гинеколог, прегледал те е, направил ти е необходимите изследвания и чак тогава вече с рецептата от него в аптеката. А за метода на прекъснат полов акт, недей да го правиш така ако си в овулация, че заради такава изцепка сестра ми половин месец беше на нокти ще ми дойде ли, да не съм бременна.

Mi6inka
09-06-2011, 15:49

Абсолютно нито един страничен ефект не съм имала досега от тях. Явно са правилните за мен.

Важно е гинеколога да е добър, за да ти предпише правилните противозачатъчни :) Ако всичко е окей, не би трябвало да има проблеми ;))))

kalpazanka
09-06-2011, 15:49

Е*ават, е*ават. Бъркат фертилитета, бъркат статистиката за рак на гърдата, на черния дроб, докарват доброкачествени тумори пак на гърдата и черния дроб, бъркат кръвосъсирването и т. н.

powerman
09-06-2011, 15:56
Не ми е мястото в тая тема ама едно ще кажа полезни хапчета няма ;)

granger
09-06-2011, 18:17
Значи на 18години сам , имам приятел от 3години , преди 6-7месеца правихме секс за първи път ... И тук в близкия 1месец го правим без презарватив .... И искам да попитам някой пил ли е някакви противозачатъчни , просто искам да правим секс без презарватив и да свършва в мен но да не забременявам ....
На 18 ,а без грам сексуална култура.
Няма как ние да ти кажем какво да пиеш,противозачатъчните се изписват индивидуално на всяка една жена,не за брюнетки едни , а за блондинки други.

kremen4eto
09-06-2011, 19:34
Противозачатъчните не дават 100% гаранция, че няма да забременееш. И не си заслужава само за едното свършване вътре да се тъпчеш с хапчета всеки ден. Има и други интересни неща в секса. :)