- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс без презарватив , противозачатъчни, забременяване
Значи на 18години сам , имам приятел от 3години , преди 6-7месеца правихме секс за първи път ... И тук в близкия 1месец го правим без презарватив .... И искам да попитам някой пил ли е някакви противозачатъчни , просто искам да правим секс без презарватив и да свършва в мен но да не забременявам ....
Отиваш на гинеколог и той ти ги изписва.
Аз съм на противозачатъчни вече 4ти месец (сега тече).
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Добре де, те не ти ли е*ават мамата на целия организъм?Първоначално написано от SisiStrange
От чиста проба любопитство питам![]()
Женско съм! Пикая клекнала...
Абсолютно нито един страничен ефект не съм имала досега от тях. Явно са правилните за мен.Първоначално написано от naksdy
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Противозачатъчни на своя глава не!!! Само след като си отишла на гинеколог, прегледал те е, направил ти е необходимите изследвания и чак тогава вече с рецептата от него в аптеката. А за метода на прекъснат полов акт, недей да го правиш така ако си в овулация, че заради такава изцепка сестра ми половин месец беше на нокти ще ми дойде ли, да не съм бременна.
Първоначално написано от SisiStrange
Важно е гинеколога да е добър, за да ти предпише правилните противозачатъчниАко всичко е окей, не би трябвало да има проблеми
)))
Е*ават, е*ават. Бъркат фертилитета, бъркат статистиката за рак на гърдата, на черния дроб, докарват доброкачествени тумори пак на гърдата и черния дроб, бъркат кръвосъсирването и т. н.Първоначално написано от naksdy
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не ми е мястото в тая тема ама едно ще кажа полезни хапчета няма![]()
Нека спрем войната по пътищата заедно.
Никога не сме се поколебавали да станем избраните от съдбата.
На 18 ,а без грам сексуална култура.Първоначално написано от s1m0na
Няма как ние да ти кажем какво да пиеш,противозачатъчните се изписват индивидуално на всяка една жена,не за брюнетки едни , а за блондинки други.
maDamn
Противозачатъчните не дават 100% гаранция, че няма да забременееш. И не си заслужава само за едното свършване вътре да се тъпчеш с хапчета всеки ден. Има и други интересни неща в секса.![]()