View Full Version : Защо?
Защо някои хора като видят двама мъже да правят се*с и ги заливат с обиди? А ако са две жени е ок?
Питам защото е глупаво според мен и всеки си решава какъв да е а отстрани ги заливат с изключително остроумни епитети.Та нещо нередно ли виждате в това или?
Защо да е нередно...и те са хора и те чувстват...кво да ги напрая. Ама ако детето ми стане гей... :booooomb: :booooomb:
Защото явно, ако са две жени е възбуждащо. А относно мъжете - те са силния пол и трябва да са мъжествени, а не някакви женчовци.
Иначе наистина е глупаво, няма нужда от обиди и т.н. Всеки да си прави каквото иска.
stefinkaa7
09-07-2011, 11:29
Защото явно, ако са две жени е възбуждащо. А относно мъжете - те са силния пол и трябва да са мъжествени, а не някакви женчовци.
Иначе наистина е глупаво, няма нужда от обиди и т.н. Всеки да си прави каквото иска.
+1
++++
bubkaa93
09-07-2011, 12:07
++++
няма,какво друго да се добави : ))
D3NG3rZ0N3
09-07-2011, 12:32
Ами предполагам някой ден, като имаш дете и го изведеш в градинката няма да ти е приятно, ако двама мъже се целуват. Природата е създала мъж е жена и така трябва да си остане! Място за трети пол няма. Иначе си е извращение...
Ами защото хората сме такива, сексисти сме.Винаги нещата ще се приемат по различен начин за мъже и жени , много е просто.
ccdesigns
09-07-2011, 13:08
Oще десет пъти да питате? Защото мъжете се очаква да са силния пол, не им отива. Докато жените са по-нежни, по женствени и пак отива повече на жените, отколкото на мъжете. А и жените лесбийки си се държат като жени постоянно, а мъжете гейове искат да са жени постоянно и се държат като такива.
SmilezZz
09-07-2011, 14:06
Всеки си избира какъв да е. Не мисля ,че има смисъл от тази тема. Пък и не всеки му харесва едно.
Колко пъти ще се разисква тая тема,вече локнаха поне 5 такива...
Extremescream
09-07-2011, 15:34
Колко пъти ще се разисква тая тема,вече локнаха поне 5 такива...
Тва ще е шестата значи.